evo481 Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 οντως ειχε προβλημα κατα τις 3 οταν προσπαθησα, μετα ομως μπηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 και εμενα μου κολλησε για λιγο και μετα ξαναμπηκα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Συμβαίνουν αυτά με websites που έχουν τόση κίνηση. Δεν χρειάζεται να γράφετε όλοι ότι δουλεύει ή όχι. Συνήθως είναι κάτι παροδικό και το site επανέρχεται μετά από μερικές ώρες. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Προσπαθώ να βάλω αγγελία στο facebook και μου βγάζει error. Τι τρέχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 αυτο το χαζοτσατ του φεις μου βγαζει το εξης προβλημα.. ανοιγει το παραθυρακι κατω,κανονικα. γραφεις επισης κανονικα. οταν γεμισει η μινι οθονουλα και πρεπει να πηγαινει αυτοματα προς τα κατω,αυτο οταν γραφει ο συνομιλητης κατι με παει στην 1η φραση που γραφτηκε στην συνομιλια και για να δεις τι σου εγραψε πρεπει να τσιμπας την μπαρα και να πηγαινεις τερμα κατω.. αν ειδικα γραφει 2-3 φρασουλες μαζι,χανεσαι...σε παει μονιμως στην αρχη. τι μπορει να γινει/? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Εμένα αυτό μου το έκανε μέχρι και χθές το μεσημέρι, σήμερα έστρωσε. Δεν ξέρω αλλά το fb είναι ότι να ναι από θέμα λειτουργικότητας τελευταία. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Και μένα μου το κάνει.. αλλά πέρα από αυτό μου κάνει και κάτι άλλο εκνευριστικό. Την ώρα που πληκτρολογώ, αν ο συνομιλητής μου γράψει κάτι, τότε μου πετάει το κέρσορα εκτός chat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Υπάρχει κάποιος τρόπος να αφαιρέσουμε από το προφίλ μας το νεοεισαχθέν κουτάκι με τις σελίδες που μας αρέσουν (το κουτάκι των likes δηλαδή) ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Ναι βέβαια και μπορείς να το βγάλεις , το κάνεις όπως όταν θες να βγάλεις κάποιο πλαίσιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Ναι βέβαια και μπορείς να το βγάλεις , το κάνεις όπως όταν θες να βγάλεις κάποιο πλαίσιο. Πως δηλαδή; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 εγω νομιζω δεν γινετε.. Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris_MG Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Παιδες δοκιμασα σημερα να μπω στην Λίστα αποκλεισμού ( Επεξεργαστείτε τις λίστες ) και δεν μπορω... εχει κανεις το ιδιο προβλημα? Εχω προσπαθησει ποσες φορες και τιποτα!! Δοκιμασα και μπηκα με το προφιλ μιας ξαδερφης μου και μπηκε κανονικα στην Λιστα αποκλεισμου.. τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Υπάρχει κάποιος τρόπος να αφαιρέσουμε από το προφίλ μας το νεοεισαχθέν κουτάκι με τις σελίδες που μας αρέσουν (το κουτάκι των likes δηλαδή) ;;; To δοκιμασα αλλα εμενα δεν μου εβγαινε,σε αντιθεση με ενα πλαισιο με ενα τεστ που ειχα κανει... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 To δοκιμασα αλλα εμενα δεν μου εβγαινε,σε αντιθεση με ενα πλαισιο με ενα τεστ που ειχα κανει... Εγώ κανονικά το έβγαλα από το δικό μου προφίλ, το μόνο που σου συνιστώ είναι να βγεις και να ξαναμπείς πάλι & να το αφαιρέσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Εγώ κανονικά το έβγαλα από το δικό μου προφίλ, το μόνο που σου συνιστώ είναι να βγεις και να ξαναμπείς πάλι & να το αφαιρέσεις. φιλε εγω παταω στο μολυβακι αλλα δεν βγαινει Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfidoxa21 Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 καλησπερα παιδια!θελω να ρωτησω πως μπορω να ανεβασω φωτογραφιες απο το κινητο μου στο fb? το κινητο μου λεει μεσω email,προσπαθησα αλλα δεν μπορω να προσθεσω φωτογραφια απο το κινητο στο email που προσπαθω να δημιουργησω...ξερετε πως γινετε? Παράθεση "Όσες θλίψεις και να' ρθουν δεν θα τρομάξω, θα περιμένω μέχρι ο ήλιος να φανεί" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 μεσω εφαρμογης θα γινεται σιγουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 καλησπερα παιδια!θελω να ρωτησω πως μπορω να ανεβασω φωτογραφιες απο το κινητο μου στο fb? το κινητο μου λεει μεσω email,προσπαθησα αλλα δεν μπορω να προσθεσω φωτογραφια απο το κινητο στο email που προσπαθω να δημιουργησω...ξερετε πως γινετε? αναλογα το λειτουργικο του κινητου σου ψαξε και βρες αν υπαρχει εφαρμογη για το φεισ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfidoxa21 Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 μεσω εφαρμογης θα γινεται σιγουρα ξερεις καμια καλη? (κατσε να ψαξω εν τω μεταξυ :)) Παράθεση "Όσες θλίψεις και να' ρθουν δεν θα τρομάξω, θα περιμένω μέχρι ο ήλιος να φανεί" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 ξερεις καμια καλη? (κατσε να ψαξω εν τω μεταξυ :)) τι λειτουργικο εχεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfidoxa21 Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 τι λειτουργικο εχεις? s60 v.5 για νοκια 5800 Παράθεση "Όσες θλίψεις και να' ρθουν δεν θα τρομάξω, θα περιμένω μέχρι ο ήλιος να φανεί" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 s60 v.5 για νοκια 5800 τσεκαρε εδω http://www.getjar.com/mobile/15801/facebook-mobile/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfidoxa21 Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 (edited) τσεκαρε εδω http://www.getjar.com/mobile/15801/facebook-mobile/ ευχαριστω πολυ..θα το ψαξω...μπηκα και στο ovi να δω τι παιζει κι εκει... βρηκα κι αυτο --> http://www.furtiv.com/furtiv/Main.html κανεις εγκατασταση το plug-in στο κινητο βαζεις τα στοιχεια σου του fb και ανεβαζεις εικονες και βιντεο ευκολα..απο το ovi to κατεβασα...πολυ καλο... Edited September 4, 2010 by thief Συνεχόμενα μηνύματα - μπορείς να χρησιμοποιείς την "τροποποίηση" κάτω από το αρχικό μήνυμα Παράθεση "Όσες θλίψεις και να' ρθουν δεν θα τρομάξω, θα περιμένω μέχρι ο ήλιος να φανεί" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 φιλε εγω παταω στο μολυβακι αλλα δεν βγαινει Και γω το έψαξα αλλά τίποτα! Απλά δεν βγαίνει (δυστυχώς)... Τώρα πως το κατάφερε ο φίλος παραπάνω, είναι απορίας άξιον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Και γω το έψαξα αλλά τίποτα! Απλά δεν βγαίνει (δυστυχώς)... Τώρα πως το κατάφερε ο φίλος παραπάνω, είναι απορίας άξιον! ναι φιλε τι εκανες και βγηκε???..και κατι αλλο..εχω βαλει μια μικροεφαρμογουλα στο προφιλ μου και μου βγαζει ενα μυνημα οτι σε λιγο καιρο δεν θα μπορω να βαζω εφαρμογες στο προφιλ για αυτο να κανω σελιδοδικτη την εφαρμογη..αυτο ειναι το μυνημα..Σύντομα το Facebook δε θα υποστηρίζει πλέον κουτιά εφαρμογών στα προφίλ. Bookmark την εφαρμογη(δεν βαζω ονομα γιατι εχει να κανει σχεση με ομαδες) για να το βρίσκετε εύκολα. Μάθετε περισσότερα για αυτή την αλλαγή στο Κέντρο Βοήθειας Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts