mol Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 εχω την εντυπωση πως μονο αν τα κατεβασεις στο κιν σου μπορεις να τα κανεις εγκατασταση. μεσω vl δλδ και ετσι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaslat Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 εχω την εντυπωση πως μονο αν τα κατεβασεις στο κιν σου μπορεις να τα κανεις εγκατασταση. μεσω vl δλδ και ετσι! Δεν υπάρχει άλλος τρόπος εκτός από vodafonlive?:(:( Ξεκλειδώνεται αυτό το κινητό? :X:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 δεν πιστευω να ξεκλειδωνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis36 Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Παιδια κατεβαζω απο youtube βιντεακια με save2pc pro (σαν 3gp) αλλα δεν μπορω να τα περασω σε samsung j700 με samsung pc studio 3.Δεν υποστηριζεται λεει ο ρυθμος καρε.Το ιδιο συμβαινει και οταν κανω μετατροπες αλλων βιντεο σε 3gp με το total video converter.Kαμια βοηθεια;Ευχαριστω και σε εμενα το κανει!!επεδη ομως εγω εχω καρτα μνημης πηγα στις ρυθμισεις τηλεφωνου-και επελεξα<συσκευη αποθηκευσης>ετσι όταν το συνδεω μου ανοιγει την καρτα μνημηϛ και βαζω τα βιντεο με ντραγκ εντ ντροπ!!!!!ελπιζω να σε βοιθισα !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ducati_46 Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Δεν μπορω να βρω με τιποτα πως μπορω να αποθηκευονται οι φωτογραφιες οταν κανω μια ληψη κατευθειαν στην καρτα μνημης! Εχω χασει το βιβλιαρακι κι εχω σπασει το κεφαλι μου να βρω πως γινεται! Ξερει καποιος? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ducati_46 Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 Καμια ιδεα ρε παιδια?:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Το stockware του Πλαισίου διαθέτει το εν λόγω κινητό στην τιμή των 43,44€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 παιδιά τι μπαταρία να του πάρω από ebay?περάσαν τα χρόνια κ δεν αντέχει μέρα καλά καλά..:) υπάρχει κάποια με περισσότερα mah μήπως,καλή? ή την ίδια>??:) Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 παιδιά τι μπαταρία να του πάρω από ebay?περάσαν τα χρόνια κ δεν αντέχει μέρα καλά καλά..:) υπάρχει κάποια με περισσότερα mah μήπως,καλή? ή την ίδια>??:) Οσες φορές πήρα μπαταρία από ebay είχα πρόβλημα. Καλύτερα από Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 παιδια ΣΟΣ ηθελα να επαναφερω του θειου μου το κινητο και βρηκα εναν κωδικο ( #*7337# )τον εβαλα και εχασε το imei η συσκευη παω να τρελαθω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts