Cosmakos88 Δημοσιεύτηκε March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 15, 2008 Ρε παιδιά βλέπω συχνά πυκνά να λένε "Χορηγός Επικοινωνίας"... Τι κάνει ακριβώς αυτός; θέλω να πω... εντάξει είναι ο χορηγός για την διαφήμιση του κάθε show. Όμως ένας χορηγός επικοινωνίας θα πάρει λεφτά για την διαφ.? λογικά όχι... αφού είναι χορηγός. αλλά γιατί ένα κανάλι ή ένας ραδιοφ. σταθμός να γίνει χορηγός επικ. please ας μου πει όποιος ξέρει γιατί έχω σκάσει! :happy: δεν θέλω να πεθάνω με την απορία! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Νομίζω οτι δεν παίρνει λεφτά. Βοηθά όμως το επικοινωνιακό προφίλ του. Είναι ένα είδος διαφήμισης και αυτό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Νομίζω οτι δεν παίρνει λεφτά. Βοηθά όμως το επικοινωνιακό προφίλ του. Είναι ένα είδος διαφήμισης και αυτό. +1 χαμενοι παντως δεν βγαινουν!!;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 τσαμπα προμο απο καναλι-ραδιο κ το αντιστροφο αν εχει ενδιαφερον το εβεντ+Πουλανε κουλτουρα:P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 nomizw oti xorhgei ti sugekrimeni ekpompi/show kai pairnei auto to onoma an kai de xorhgei ti diafimish Παράθεση I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 Δίνει κινητά και συνδέσεις για την εξυπηρέτηση της οργανωτικής/διοικητικής διεύθυνσης και τέτοια άλλα πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosmakos88 Δημ. March 17, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 Δίνει κινητά και συνδέσεις για την εξυπηρέτηση της οργανωτικής/διοικητικής διεύθυνσης και τέτοια άλλα πράγματα. δεν νομίζω να ισχυει... δλδ το MEGA δινει κινητά στην χ-ψ παρασταση...? nope, δεν εινια αυτο στα σιγουρα. το αψαξα κ αλλου. thx για τις απαντησεις σας ομως! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 δεν νομίζω να ισχυει... δλδ το MEGA δινει κινητά στην χ-ψ παρασταση...? nope, δεν εινια αυτο στα σιγουρα. το αψαξα κ αλλου. thx για τις απαντησεις σας ομως! :) Otan einai h cosmote dinei ;p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts