gr_hunter Δημοσιεύτηκε March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 13, 2008 Λοιπόν μετά από ψάξιμο είδα ότι δεν έχει γίνει κάποιο meeting στη Πάτρα και με την παρότρυνση της lydi13 αποφάσισα να ανοίξω ένα θέμα και ένα poll για να δούμε ποίοι είναι οι Πατρινοί και αν μαζευτούμε να κανονίσουμε να συναντηθούμε!:O:D Για πείτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 Εγω ειμαι πατρινος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lydi13 Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 :up: επιτέλους! Παράθεση iN seArch of a brAin... http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr_hunter Δημ. March 13, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 άντε για να βλέπω συμμετοχή μπας και γίνει τπτ... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 Που να βρεθουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr_hunter Δημ. March 13, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 ε τόσα μέρη έχει στη Πάτρα εκεί θα κολλήσουμε...Το θέμα είναι να μαζευτούμε κάποια άτομα και κανονίζουμε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 στη βεσοοοοοο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 ναι για σινεμαδακι και μετα παναχαικο για φαγητακι και τελος τζαμπο να τσονισουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekos23 Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 +1 απο εμενα αντε να μαζευομαστε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 να προσεχετε μονο αν κανονισετε τελικα ποιος σας συστηνεται ως τι.. γιατι προσφατα εμαθα πως σε παλαιοτερο μιτινκ της θεσσαλονικης παρουσιασαν -ορισμενοι- fake FREAK_OF_NATURE... (και απορω τοσο καιρο γιατι ολοι μου λενε πως εχω αλλαξει απο το μιτινκ...αλλος ανθρωπος στην κυριολεξια) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 να προσεχετε μονο αν κανονισετε τελικα ποιος σας συστηνεται ως τι.. γιατι προσφατα εμαθα πως σε παλαιοτερο μιτινκ της θεσσαλονικης παρουσιασαν -ορισμενοι- fake FREAK_OF_NATURE... (και απορω τοσο καιρο γιατι ολοι μου λενε πως εχω αλλαξει απο το μιτινκ...αλλος ανθρωπος στην κυριολεξια) αυτα γινονται στη θεσσαλονικη,στη πατρα δεν εχουμε τετοιες καταστασεις :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr_hunter Δημ. March 19, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 άρα δεν προβλέπω να γίνεται συνάντηση...εκτός και θέλετε να πάμε εμείς οι υπόλοιποι αλλά οι ίδιοι ε όχι αντικαταστάτες,χαχα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lydi13 Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 ελα το meeting λέμε..:cool: Παράθεση iN seArch of a brAin... http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroubi Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 είμαι και εγώ μέσα για το meeting, αρκεί να είναι σαββατοκύριακο Παράθεση I beg to dream and differ from the hollow lies.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr_hunter Δημ. March 23, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 Ναι αν πραγματοποιηθεί τελικά μάλλον σαβ/κο θα γίνει για να είμαστε όλοι ελεύθεροι.οι άλλοι ήθελα να ήξερα γιατί ψηφίζουν αρνητικά?!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petra99 Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 Και εγώ στο meeting Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 ποτε θα γινει τελικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr_hunter Δημ. March 25, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 εγώ προτείνω να περιμένουμε να τελειώσει η δημοσκόπηση να δούμε πόσοι είμαστε μέσα και μετά κανονίζουμε.Οι υπόλοιποι τι λέτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louis_1900 Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 καλη φαση αν το κανετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lydi13 Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 πιο γρήγορα... Παράθεση iN seArch of a brAin... http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr_hunter Δημ. March 28, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 έλα να μην χανόμαστε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts