Jump to content

Myphone Meeting@Πάτρα

gr_hunter
 Κοινοποίηση

Να γίνει η συνάντηση??  

27 members have voted

1. 1. Να γίνει η συνάντηση??

• Ναι,θα το ήθελα πολύ!
      14
    • Οχι,άστο καλύτερα.
      13

Recommended Posts

Λοιπόν μετά από ψάξιμο είδα ότι δεν έχει γίνει κάποιο meeting στη Πάτρα και με την παρότρυνση της lydi13 αποφάσισα να ανοίξω ένα θέμα και ένα poll για να δούμε ποίοι είναι οι Πατρινοί και αν μαζευτούμε να κανονίσουμε να συναντηθούμε!:O:D Για πείτε...

ε τόσα μέρη έχει στη Πάτρα εκεί θα κολλήσουμε...Το θέμα είναι να μαζευτούμε κάποια άτομα και κανονίζουμε!!

να προσεχετε μονο αν κανονισετε τελικα ποιος σας συστηνεται ως τι..

γιατι προσφατα εμαθα πως σε παλαιοτερο μιτινκ της θεσσαλονικης παρουσιασαν -ορισμενοι- fake FREAK_OF_NATURE...

(και απορω τοσο καιρο γιατι ολοι μου λενε πως εχω αλλαξει απο το μιτινκ...αλλος ανθρωπος στην κυριολεξια)

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

να προσεχετε μονο αν κανονισετε τελικα ποιος σας συστηνεται ως τι..

γιατι προσφατα εμαθα πως σε παλαιοτερο μιτινκ της θεσσαλονικης παρουσιασαν -ορισμενοι- fake FREAK_OF_NATURE...

(και απορω τοσο καιρο γιατι ολοι μου λενε πως εχω αλλαξει απο το μιτινκ...αλλος ανθρωπος στην κυριολεξια)

αυτα γινονται στη θεσσαλονικη,στη πατρα δεν εχουμε τετοιες καταστασεις :p

άρα δεν προβλέπω να γίνεται συνάντηση...εκτός και θέλετε να πάμε εμείς οι υπόλοιποι αλλά οι ίδιοι ε όχι αντικαταστάτες,χαχα!

Ναι αν πραγματοποιηθεί τελικά μάλλον σαβ/κο θα γίνει για να είμαστε όλοι ελεύθεροι.οι άλλοι ήθελα να ήξερα γιατί ψηφίζουν αρνητικά?!!

εγώ προτείνω να περιμένουμε να τελειώσει η δημοσκόπηση να δούμε πόσοι είμαστε μέσα και μετά κανονίζουμε.Οι υπόλοιποι τι λέτε?