simple76s Δημοσιεύτηκε March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 11, 2008 KAΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΤΟ QTEK S200 KAI ΕΒΑΛΑ ΤΟ DESTINATOR7 ΚΑΛΟΣ ΚΑΚΟΣ ΤΟ ΕΚΓΑΤΕΣΤΗΣΑ, ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑP NOT FOUND .ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ.ΜΗΠΟΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΕΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ?ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΘ/ΚΑ ΜΟΥ ΛΑΘΗ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΕΙΣΗ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macedonas_ Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 Θα σου κάνω μια χαζή ερώτηση. χάρτη έβαλες μέσα ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simple76s Δημ. March 12, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 μαλλον οχι και δεν μπορω να κατεβασω .δεν θελω να το συνδες με το γπσ απλα να το ανηγω και να πληκτρολογω μια διεφθηνση και να μου τι βρησκη δεν με ενδιαφερη να με οδηγη.ευχαριστω παντος τα εχω κανη μανταρα ε;. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 μαλλον οχι και δεν μπορω να κατεβασω .δεν θελω να το συνδες με το γπσ απλα να το ανηγω και να πληκτρολογω μια διεφθηνση και να μου τι βρησκη δεν με ενδιαφερη να με οδηγη.ευχαριστω παντος τα εχω κανη μανταρα ε;. Μα χωρίς χάρτη δεν μπορεί να σου βρεί διεύθυνση. Ο χάρτης χρειάζεται έτσι και αλλοιώς. Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simple76s Δημ. March 12, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 μπορω να βρω να κατεβασω και αν ναι που;,και που θα βαλω το χαρτη σας κοθρασα ε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 μπορω να βρω να κατεβασω και αν ναι που;,και που θα βαλω το χαρτη σας κοθρασα ε; Χάρτες, λογισμικό και εγχειρίδιο χρήστης στα ελληνικά μπορείς να βρεις από εδώ: http://www.ngi.gr/ Για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα έχεις με το Destinator, μπορείς να απευθύνεις το ερώτημά σου στο κατάλληλο θέμα, που ήδη υπάρχει σε αυτό το forum και δεν είναι άλλο από αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=168126 Καλώς ήλθες! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts