Jump to content

Επιτραπέζια αντισφαίριση (Ping Pong)

ktselios
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά ψάχνω για αίθουσες πινγκ πόνγκ στην Αθήνα. Ξέρετε καμία;

Βασικά ξέρω μόνο στην Αγ. Παρασκευή στο ΔΙΟΝ απέναντι από την ΕΡΤ. Πουθενά αλλού;

Πείτε όπου γνωρίζετε....

Επίσης, υπάρχει καμία λέσχη όπου θα μπορούσα να το εξασκώ και παράλληλα να το βελτιώνω το άθλημα; Να σημειώσω ότι είμαι 30+, οπότε ψάχνω απλά για ψυχαγωγία και όχι για πρωταθλητισμό...

Γενικώς, θα ήθελα να ασχολούμαι 1-2 φορές την εβδομάδα και δεν ξέρω που να ψάξω

Βοήθείστε αν ξέρετε κάτι :)

OnePlus 6, A6000

• Απαντήσεις 50
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ωραίο άθλημα το πινγκ πονγκ :)

μου αρέσει πολύ, δύο φορές πρωταθλητής :)

στο σχολειο πιο παλια, μη φανταστειται :lol:

ναι ωραιο αθλημα.. θελει ταχυτητα, τεχνικη, απ' ολα!

παντος για να βρεις μερη δν ξερω :(

Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο

Όσο ζω μαθαίνω

Εγώ μια εποχή που έπαιζα, πήγαινα στον Αγ. Κοσμά. Βέβαια για σένα είναι στην Αλλη άκρη της πόλης...

Που ακριβώς στον Αγ. Κοσμά; Για δώσε μερικές πληροφορίες! Σε μαγαζί με μπιλιάρδα; Σε αθλητικό χώρο;

OnePlus 6, A6000

• 2 weeks later...
Στον Αγιο Κοσμα δεν υπαρχει πινγκ πονγκ πλεον τα εβγαλαν μετα τους ολυμπιακους ...οποιος ξερει που υπαρχει καποια αιθουσα ας πει...εγω ξερω ενα μαγαζι στο καλαμακι / π. φαληρο αν ενδιαφερεται κανεις ...

ωραιο αθλημα το πινγκ πονγκ αλλα δεν μπορω να παιξω , μου φαίνεται δυσκολο...:p:)

αν παιξεις καμποσες φορες μετα θα σου φαινεται αρκετα πιο ευκολο!εξασκηση θελει..εγω επαιζα λιγο παλια!φαση ειχε:)

[sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!!

Στον Αγιο Κοσμα δεν υπαρχει πινγκ πονγκ πλεον τα εβγαλαν μετα τους ολυμπιακους ...οποιος ξερει που υπαρχει καποια αιθουσα ας πει...εγω ξερω ενα μαγαζι στο καλαμακι / π. φαληρο αν ενδιαφερεται κανεις ...

Πες που είναι! Δώσε διεύθυνση και όνομα.

Εγώ να προσθέσω ότι υπάρχει στην πλατεία Χαλανδρίου, στο ΔΙΟΝ. 3 τραπέζια. Δε με ενθουσιάζει ο χώρος πάντως. Επίσης στην περιοχή του Ζωγράφου βρήκα το ΑΚΕΖ (όμιλος νομίζω) που έχει 7-8 τραπέζια. Καλός χώρος και φθηνή μηνιαία συνδρομή.

Κάτι κινείται....

OnePlus 6, A6000

ΜASTERS BILLIARDS CLUB Π. ΤΣΑΛΔΑΡΗ 7, ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΤΗΛ: 210 9888271.Να σημειωσω οτι ο χωρος δε με τρελλαινει... Οποιος ενδιαφερεται μπορουμε να κανονισουμε να παιξουμε κιολας :).

Ρε παιδιά ψάχνω για αίθουσες πινγκ πόνγκ στην Αθήνα. Ξέρετε καμία;

Βασικά ξέρω μόνο στην Αγ. Παρασκευή στο ΔΙΟΝ απέναντι από την ΕΡΤ. Πουθενά αλλού;

Πείτε όπου γνωρίζετε....

οπου υπαρχει φοιτητικη εστια!!!!ειναι το επισημο αθλημα των φοιτητων που μενουν σε εστιες:lol::lol:

αφου βρηκες μηνιαια συνδρομη(ποσο?) κοντα σου μην ψαχνεις αλλο...

συνηθως τραπεζι εχουν τα μπιλιαρδαδικα.

π.χ. τα μαστερς που αναφερονται πιο πανω πρεπει να πηγαινει κοντα 10ε την ωρα:P

αφου βρηκες μηνιαια συνδρομη(ποσο?) κοντα σου μην ψαχνεις αλλο...

συνηθως τραπεζι εχουν τα μπιλιαρδαδικα.

π.χ. τα μαστερς που αναφερονται πιο πανω πρεπει να πηγαινει κοντα 10ε την ωρα:P

Ναι οντως τα master billiards ειναι ακριβα αν θυμαμαι καλα περιπου 8ευρω η ωρα αλλα τι να κανεις μηπως εχουμε και πολλές επιλογές ? :(

Αγοράζεις δικό σου τραπέζι, το απλώνεις κάπου και παίζεις όποτε θες με την παρέα. Δεν είναι καθόου ακριβό. Πολλά είναι φτιαγμένα για να μαζεύονται/διπλώνουν εύκολα και μπορείς να τα χώνεις σε κάποια τρύπα όταν δεν παίζεις για να μην πιάνουν χώρο.

οντως πολυ καλη φαση το πινγκ πονγκ.επαιζα κι εγω πολυ μικρος και τωρα εχουμε και στον στρατο και του δινουμε και καταλαβαινει καθε μερα.

ειναι και καλη γυμναστικη ;)

Never Give Up:!:

Join friend!

Καλά, και εγώ στο ΤΕΙ και μετά στο στρατό τρώγαμε ώρες στο ping-pong... :D Τώρα παίζω αυτό μόνο... :p :(

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

• 5 months later...

Και γώ είμαι 30+ και ψάχνω χώρους για παιχνίδι.

Μέχρι τώρα έχω βρεί στον ΠΟΦΕΠΑ στην Βούλα (αρκετά μακριά απο εμένα που είμαι κηφισιά) με συνδρομή 30 ευρώ το μήνα

Εχω βρεί το Δήμο Αμαρουσίου που θέλει συνδρομή 25 ευρώ το μήνα

και κάπου άκουσα για ενα γυμνάσιο στο Μαρούσι με αίθουσα για παιχνίδι για ενήλικες και όχι μόνο , άλλα εκεί δε ξέρω αν παίζει συνδρομή η κάτι τέτοιο.

Πείτε και κανένα άλλο μέρος , έστω και μπιλιαρδάδικο να δούμε τι παίζει στην Αθήνα

Και γώ είμαι 30+ και ψάχνω χώρους για παιχνίδι.

Μέχρι τώρα έχω βρεί στον ΠΟΦΕΠΑ στην Βούλα (αρκετά μακριά απο εμένα που είμαι κηφισιά) με συνδρομή 30 ευρώ το μήνα

Εχω βρεί το Δήμο Αμαρουσίου που θέλει συνδρομή 25 ευρώ το μήνα

και κάπου άκουσα για ενα γυμνάσιο στο Μαρούσι με αίθουσα για παιχνίδι για ενήλικες και όχι μόνο , άλλα εκεί δε ξέρω αν παίζει συνδρομή η κάτι τέτοιο.

Πείτε και κανένα άλλο μέρος , έστω και μπιλιαρδάδικο να δούμε τι παίζει στην Αθήνα

Στον πανελλήνιο σε βολεύει; είναι αρκετά οργανωμένα και θα παίζεις και σε διαγωνισμούς.

Δε με χαλάει ο Πανελλήνιος. Έχει αίθουσα για εννήλικες ο πανελλήνιος ? Δεν το ήξερα.

Πρέπει να έρθω σε επαφή με κάποιον? η απλά παίρνω ρακέτα και πάω εκεί ?

Για δώσε παραπάνω πληροφορίες.....

Δε με χαλάει ο Πανελλήνιος. Έχει αίθουσα για εννήλικες ο πανελλήνιος ? Δεν το ήξερα.

Πρέπει να έρθω σε επαφή με κάποιον? η απλά παίρνω ρακέτα και πάω εκεί ?

Για δώσε παραπάνω πληροφορίες.....

Φυσικά είναι και για ενήλικες,

Για να μάθεις τι και πως μπες καλύτερα εδώ

http://www.panellinios-ac.gr/pgs_home.asp

Και θα σου λυθούν οι απορίες,επίσης μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους (τηλέφωνα κτλ στο site) για περεταίρω διευκρινίσεις.

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Μίλησα στο τηλέφωνο μαζί τους και πράγματι έχει τμήμα ενηλίκων.

Κοστίζει 20 ευρώ η εγγραφή και 35 ευρώ η μηνιαία συνδρομή.

Προπόνηση γίνεται κάθε Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή 18:00 - 21:00 και το τμήμα ξεκινάει απο την Δευτέρα 15 Σεπ 2008.

Στην ουσία εγγράφεσαι σαν αθλητής. Θέλει βεβαίωση γιατρού και υπάρχει και προπονητής.

Δεν είναι άσχημα , απλα εγώ ψάχνω κάτι πιο "ανάλαφρο" και ευέλικτο σε μέρες και ώρες λόγω της δουλειάς.

Με δεδομένο ότι δεν είμουν ποτέ "επίσημος" αθλητής του πινγκ-πονγκ (και δε σκοπεύω να γίνω στα 35) το ιδανικό θα ήταν για μένα κάτι σε στύλ ΠΟΦΕΠΑ , ανοικτά κάθε μέρα, παιχνίδι με ομοιοπαθής για την "τρέλα" μας , χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις (προπονητές , προγράμματα κτλ), με χαμηλή συνδρομή και κάπου πιο κοντά απο την Βούλα.

Καμιά άλλη πρόταση να την εξέτασουμε .... ?

• 9 months later...
Μηπως ξερετε καποιο καταστημα on -line για αγορα εξοπλισμου;;; :worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Μηπως ξερετε καποιο καταστημα on -line για αγορα εξοπλισμου;;; :worry:

Από Ελλάδα ή από εξωτερικό;

Αν θες από Ελλάδα θα σου πρότινα το sportstore.gr. Από ΕΕ είχα βρει ενα πολύ καλό από UK αλλά δεν το θυμάμαι αυτή τη στιγμή.

Από Ελλάδα ή από εξωτερικό;

Αν θες από Ελλάδα θα σου πρότινα το sportstore.gr. Από ΕΕ είχα βρει ενα πολύ καλό από UK αλλά δεν το θυμάμαι αυτή τη στιγμή.

Καλο site.

Αν βρεις ποσταρε και το ξενο site που λες..επειδη θα συμμετασχω σε ενα τουρνουα τον αλλο μηνα και θελω να ανανεωσω τον εξοπλισμο μου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή