gkantemis Δημοσιεύτηκε January 14, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 14, 2004 Εδω σας θελω... Λοιπον, εκτος απο τις προσωπικες αποψεις, καλο θα ηταν να δωσετε και κανενα επιχειρημα (η τελος παντων αγαπημενο σημειο)... Αρχιζω εγω, προτιμω τα win 2000 pro - αγγλικά με SP4. Ειναι σταθερα τα ατιμα. Δεν το περιμενα οτι θα μου αρεσουν. Και με τα SP δεν εχουν κανενα προβλημα με τα παιχνίδια, και ειναι windows αντι για παιδικη χαρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teras Δημ. January 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2004 W2K με πέρασμα από συνεργείο (service pack ντε). Σταθερά, αξιόπιστα και δεν έχουν τις επιλογές τους χωμένες στα βάθη της αβύσσου των μενού (βλέπε ΧΡ).... Δεν έχω δοκιμάσει τα 2003 και ακούγεται ότι είναι ακόμα καλύτερα... αλλά δεν νομίζω ότι είναι ακριβώς για desktop υπολογιστές... Παράθεση Divide by cucumber error http://dtsomp.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. January 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2004 ΧΡ φυσικα, το μη χειρον βελτιστον :) υγ: τα 95 και 98 τι δουλεια εχουν :whistle: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Shadow Δημ. January 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2004 DOS. τα υπόλοιπα δεν είναι λειτουργικά συστήματα(είναι λειτουργικά προβλήματα+κατά δεύτερον για να είναι κάτι λειτουργικό σύστημα πρέπει να κάνει και κάτι όλα τα παραπάνω δεν κάνουν τπτ απολύτως) και απορώ γιατί τα έβαλες στην λίστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2004 Τα 2000 κυρίως επειδή τα xp δεσμεύουν πολύ περισσότερη μνήμη χωρίς λόγο. Τα xp έχουν πολλές βελτιώσεις αλλά έχω συναντήσει προβλήματα που δεν είχα με τα 2000. Γενικά καλά λειτουργικά όμως, με λίγη προσοχή δεν έχεις ούτε κολλήματα ούτε τίποτα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. January 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2004 Microsoft?? Κανει η microsoft λειτουργικά? Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. January 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2004 Xp αν μπορεις και τα διαχειριζεσαι σωστα στα πλαισια του τι φορτωνεις και πως τα συντηρεις ειναι απολυτα σταθερα και στιβαρα :) μεχρι στιγμης απολυτα ικανοποιημενος αν εξαιρεσουμε καπως τις αδυναμιες απο επιπεδα ασφαλειας που εχουν παρουσιαστει.... Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. January 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2004 XP γιατι απλα και μονο το περιβαλλον τους ειναι φοβερο σε σχεση με τα προγουμενα...μετα απο τα XP θεωρω τα 98 σαν καλυτερα.. Παράθεση http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. January 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2004 Nomizo oti jexases na baleis ta Windows Me stin dimoskopisi pantos ego psifizo 98SE. Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phadomas Δημ. January 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2004 Xp Παράθεση Symbian OS - the mobile operating system Επισκεφτήτε και γίνετε μέλος στο club μου εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. January 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2004 Το καλύτερο λειτουργικό είναι το DOS... Τα υπόλοιπα είναι απλά Skins... :) Άλλωστε οι πραγματικοί άντρες κάνουν τα πάντα με το πληκτρολόγιο... :) Just Kiding ε? :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. January 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2004 XP..Πλεον ολα σουλευουν ενω στα 2000.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. January 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2004 Wirelessly posted (!+Nokia 3650+!: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την seeker Microsoft?? Κανει η microsoft λειτουργικά? Olo anekdota eisai re seeker! Pantos egw tha psifiza xp kai ta eperxomena longhorn! >o Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. January 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος UnReaL (14 Ιαν. 2004 , 21:17) Άλλωστε οι πραγματικοί άντρες κάνουν τα πάντα με το πληκτρολόγιο... :) "ο πραγματικος αντρας απο το πληκτρολογιο του φαινεται" ενα πραμα?? :D :lol: :cool: Παράθεση http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. January 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2004 98se... αυτό ξέρω αυτό εμπιστευόμαι! Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prytanis Δημ. January 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2004 Windows 98SE Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. January 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2004 Windows 2000 Pro (EN), SP4!!!! ΠΟΛΥ σταθερά, καθόλου βαριά (τα χρησιμοποιώ με PIII 650, 256MB ram, laptop), εντελώς (αρκεί να ξέρεις) ρυθμίσιμα και ελεγχόμενα!! Ήμουν διστακτικός κατά την εγκατάσταση αλλά έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος!!!! ΥΓ - Στον ίδιο ακριβώς φορητό είχα και 98SE, ME. Καμία σχέση!... Άλλη φιλοσοφία λειτουργικού! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. January 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2004 ΑΜΙGA OS αλλα αφου μιλαμε για Microsoft δεν το συζητω XP HOME ή PRO + SP1 η απολυτη σταθεροτητα. Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teras Δημ. January 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος spinemm (17 Ιαν. 2004 , 14:59) ΑΜΙGA OS CP/M... αλλά όπως είπαμε, μιλάμε για Microsoft :lol: :lol: :lol: Παράθεση Divide by cucumber error http://dtsomp.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrolabos Δημ. January 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2004 Εγω ψηφίζω - και τρέχω αυτή τη στιγμή - Windows Server 2003. Πάρα πολύ σταθερά και αρκετα πιο γρήγορα απο τα XP. Όσοι μπορείτε να τα βρείτε σας τα προτείνω ανεπιφύλακτα. :cool: Παράθεση I Am The One, Orgasmatron... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoonyToon Δημ. January 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2004 Win 2000 family. Σταθερότατα, τρέχουν και σε "απλά" μηχανήματα και ανάλογα με τα services που χρειάζεσαι παίζουν όλες οι εκδόσεις (Professional, Server, Advanced Server). Πλεονεκτήματα (κυρίως σε σχέση με τα ΝΤ) είναι η ενσωμάτωση USB, και το αναβαθμίσιμο DirectX για τους παιχνιδάδες, καθώς και η πολύ καλή διαχείριση μνήμης (αντίθετα με τα ΧΡ). Θέλετε κι άλλα; NTFS, Active Directory, multimedia, Plug 'n' Play, encrypted file system, Kerberos authentication, security.... Το κυριότερο πλεονέκτημα σε καθημερινή χρήση είναι ότι δε κρεμάνε, σε αντίθεση με τα 98/ΜΕ/XP (αν και σε ένα από τα μηχανάκια μου τρέχω NT 4.0 Workstation και εδώ και 5 χρόνια πάνε τέλεια, χωρίς καμία επέμβαση, ενώ με τα 2000 έχω κάνει και ένα format σε 3 χρόνια... ) :lol: Μειονέκτημα η κάπως περίπλοκη ρύθμισή τους, και φυσικά όπως στα περισσότερα λειτουργικά της MS οι ανοιχτές τρύπες ασφάλειας by default. Παράθεση I am the real one! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotmanolo Δημ. January 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος teras (14 Ιαν. 2004 , 17:04) W2K με πέρασμα από συνεργείο (service pack ντε). Σταθερά, αξιόπιστα και δεν έχουν τις επιλογές τους χωμένες στα βάθη της αβύσσου των μενού (βλέπε ΧΡ).... Δεν έχω δοκιμάσει τα 2003 και ακούγεται ότι είναι ακόμα καλύτερα... αλλά δεν νομίζω ότι είναι ακριβώς για desktop υπολογιστές... Τα 2003 ειναι μια εκδοση των X(ωρις)P(ροστασια) η οποια ειναι καθαρα SERVER edition αλλα με πολλες ασυμβατοτητες. Τα ειχα και παρολο που εκανα εγκατασταση τους Drivres της nVIDIA μου, δεν ηθελαν να την δουν με τιποτα. Ενω αντιθετως στα XP Pro με τους ιδιους DRV κανενα απολυτως προβλημα. επισης πρεπει να πας και να δηλωσεις πια services θελεις να εκτελουνται auto και manual καθως επισης να ορισεις και ποια θα ειναι disable. Παραδειγμα πρωτο οτι αν δοκιμασεις να εφαρμοσεις ενα απλο theme των XP απο τα ηδη προεγκατεστημενα δεν στο κανει και σε προτρεπει να ενεργοποιησεις την υπηρεσια μονος σου!!!! Μονο να τα ρυθμισεις θελεις αρκετες ωρες!!!! Γι' αυτο πιστευω πως το καλυτερο λειτουργικο αυτη τη στιγμη παραμενουν τα Windows 2000 (& advanced server) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrolabos Δημ. January 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hotmanolo (18 Ιαν. 2004 , 09:03) Τα 2003 ειναι μια εκδοση των X(ωρις)P(ροστασια) η οποια ειναι καθαρα SERVER edition αλλα με πολλες ασυμβατοτητες. Τα ειχα και παρολο που εκανα εγκατασταση τους Drivres της nVIDIA μου, δεν ηθελαν να την δουν με τιποτα. Ενω αντιθετως στα XP Pro με τους ιδιους DRV κανενα απολυτως προβλημα. επισης πρεπει να πας και να δηλωσεις πια services θελεις να εκτελουνται auto και manual καθως επισης να ορισεις και ποια θα ειναι disable. Παραδειγμα πρωτο οτι αν δοκιμασεις να εφαρμοσεις ενα απλο theme των XP απο τα ηδη προεγκατεστημενα δεν στο κανει και σε προτρεπει να ενεργοποιησεις την υπηρεσια μονος σου!!!! Μονο να τα ρυθμισεις θελεις αρκετες ωρες!!!! Γι' αυτο πιστευω πως το καλυτερο λειτουργικο αυτη τη στιγμη παραμενουν τα Windows 2000 (& advanced server) Πας start -> Run και γράφεις dxdiag. Εκεί ενεργοποιείς το hardware acceleration και είσαι οκ όσον αφορά το θέμα της κάρτας γραφικών. Τώρα για τα themes χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, αρκεί να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία themes η οποία βρίσκεται αν πας My Computer -> Manage -> Services Παράθεση I Am The One, Orgasmatron... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hotmanolo (18 Ιαν. 2004 , 09:03) Παραδειγμα πρωτο οτι αν δοκιμασεις να εφαρμοσεις ενα απλο theme των XP απο τα ηδη προεγκατεστημενα δεν στο κανει και σε προτρεπει να ενεργοποιησεις την υπηρεσια μονος σου!!!! Μονο να τα ρυθμισεις θελεις αρκετες ωρες!!!! To λειτουργικό αυτό είναι για server με ότι συνεπάγεται αυτό. Λειτουργίες όπως τα themes για μένα δεν θα έπρεπε να υπάρχουν καν σε τέτοια μηχανήματα. Τα λειτουργικά αυτά είναι για να δουλεύουν άπειρες ώρες συνέχεια και τέτοιες δυνατότητες το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να δημιουργήσουν προβλήματα αξιοπιστίας. Δεν είναι κριτήριο αυτό... Πάντως εδώ και αρκετούς μήνες που χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο λειτουργικό δεν έχω συναντήσει προβλήματα. Αντίθετα με τα 2000 advanced server που μου είχαν σκάσει κάποιες φορές. Ναι, υπάρχουν κάποια θέμα συμβατότητας με drivers, αλλά πιστευώ ότι γενικά το λειτουργικό αυτό είναι μια σωστή βάση. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. January 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2004 Egw pali xrisimopoiw ta xp kai den exw kanena parapomo... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts