getolika Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 Πρέπει να είναι αυτό που βρήκες, με κάποια πράγματα παραπάνω!!!! Εργαστήριο ηλεκτρονικής έχετε??? (άσχετο) Ε με έσκασες... Στείλε το με μέιλ αν θες.(το λέει στο προφίλ μου) Φυσικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kthanassis Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 Ε με έσκασες... Στείλε το με μέιλ αν θες.(το λέει στο προφίλ μου) Φυσικά... ρε συ δεν έχω scanner και δεν το έχω σε ηλεκτρονική μορφή!!!! θα το βγάλω και θα στο στείλω...... Παράθεση l33t )3\/&1_[]|* &2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 ρε συ δεν έχω scanner και δεν το έχω σε ηλεκτρονική μορφή!!!! θα το βγάλω και θα στο στείλω...... Οκ δε σε πιέζω. Νόμιζα το ότι "το έχω στα χερια μου" το έλεγες μεταφορικά, δηλαδή σε ηλεκτρονική μορφή .:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts