Jump to content

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ)

t300
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ryback3 (22 Δεκ. 2004 , 17:52)

Και 'γω ειμαι στη Γ' κατηγορια, 850ος, αλλα δεν θα πληρωσω, γιατι εχουν υπερκαλυφθει και με το παραπανω οι θεσεις απ' ολες τις σχολες...

Δεν εχει νοημα η συζητηση, αν δεν ειστε στους κληρωθεντες.

Επειδη εγω δεν...καταλαβαίνω! :wacko: Εχω κληρωθεί κατηγορία C (τρεις ειναι ολες & όλες οι κατηγορίες). Εχω δικαίωμα να παρακολουθησω ή θα πρεπει να υπάρξουν θέσεις αν κάποιος απο κατηγορία Α και μετα Β δεν θέλει;

:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

• Απαντήσεις 232
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ναι αν καποιοι απο α κατηγορια δεν πάνε και αν επειτα καποιοι απο β δεν πάνε τοτε και μονον τοτε θα εχεισ και εσυ ευκαιρεια απο την κατηγορια γ.χλωμό δηλαδη.
pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!:

ΕΑΠ = το ΒΙΣΜΑ, του ΒΙΣΜΑΤΟΣ, ώ ΒΙΣΜΑ

αποδεδειγμένα από γνωστό μου...

...αν ήταν δίκαιη η κλήρωση θα έπρεπε ο αλγόριθμος του υπολογιστή που χρησιμοποιείται για το σκοπό αυτό να δίδεται στον συμβολαιογράφο πριν και μετά την κλήρωση και να δημοσιεύεται ώστε να μην υπάρχουν "πειράγματα"

Φιλικά Γιώργος

thelo na diefkriniso/rotiso kati.

perasa perisi kai eihe 600e i thematiki enotita. eho tin entiposi oti sinehizo na plirono mexri na apofoitiso, 600e/thematiki enotita.

h afksisi apo 600 se 700e, afora mono aftous pou eisixthisan fetos, prin liges meres.

kano lathos ?

Ρε παιδιά, με χαζέψατε. :wacko: Από που προκύπτει αυτό το 850€ (για προπτυχιακά και συγκεκριμένα για την Πληροφορική) αντί για 700€ για την κατηγορία Β'; Αν δείτε στο έγγραφο του ΕΑΠ για την κατηγορία αυτή, αναφέρεται ότι η συμμετοχή είναι 700€. :alien: Που το είδατε - luke; - τα 850€; Εκτός αν μπερδέψατε τα προπτυχιακά με τα μεταπτυχιακά (όπου φέτος πήγαν στα 850€)... :whistle:

KennyDopeGr τσέκαρε εδώ. Αναφέρεται ρητά ότι:

Οι φοιτητές που εισήχθησαν κατά τα έτη 2003-2004 και 2004-2005 καταβάλλουν € 600 ΕΥΡΩ για κάθε Θ.Ε. για όλη την κανονική διάρκεια των σπουδών τους (4 έτη για τα προπτυχιακά προγράμματα). Μετά τo παραπάνω χρονικό διάστημα το ύψος της συμμετοχής θα ευθυγραμμιστεί με εκείνο του εκάστοτε τρέχοντος έτους.

Στην ίδια σελίδα αναφέρονται και τα δίδακτρα για το προηγούμενο ερώτημά μου.

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Εχω ΚΑΙ τα τρια 3 εγγραφα για την Πληροφορικη προπτυχιακα και λεει συγκεκριμενα Α κατηγορια κοστος 700 ευρω και Β κατηγορια 850.

Για την τριτη το αφηνει φλου (μιας και ειναι σιγουρο οτι με το πληθος των συμμετεχοντων σε καθε κατηγορια θα ηταν δυσκολο εως αδυνατον να μην καλυφθουν οι θεσεις)

aimilie έχεις απολυτο δίκιο!ευχαριστώ,εγω ο στούρνος κοιταγα το μεταπτυχιακο.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chris79 (28 Δεκ. 2004 , 22:52)

Εχω ΚΑΙ τα τρια 3 εγγραφα για την Πληροφορικη προπτυχιακα και λεει συγκεκριμενα Α κατηγορια κοστος 700 ευρω και Β κατηγορια 850.

Για την τριτη το αφηνει φλου (μιας και ειναι σιγουρο οτι με το πληθος των συμμετεχοντων σε καθε κατηγορια θα ηταν δυσκολο εως αδυνατον να μην καλυφθουν οι θεσεις)

Δώσε κάποιο link για αυτά τα έγγραφα, γιατί μου φαίνεται πολύ περίεργο αυτό που περιγράφεις, αφού από την κατηγορία Β το πιθανότερο είναι να μπουν ελάχιστοι (αν μπεί κανείς). Το έγγραφο που έκανα εγώ link το είδες;

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Λοιπον.

Ο Αιμιλιος μου ζητησε να σας δωσω εναν συνδεσμο για το που φαινονται αυτες οι τιμες για τις κατηγοριες.

Να κανα μια παρατηρηση. Το παραπονο μου - καταγγελια εγινε επειδη ειδα αυτη την μεγαλη διαφορα κοστους-κατηγοριας.

Και κατι ακομα. Η τριτη κατηγορια ΔΕΝ εχει κανενα κοστος. Λεγοντας αυτο θελω να πω οτι ΑΝ τυχει και καποιος απο την τριτη κατηγορια επιλεγει, χωρις ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ διευκρινηση δεν λεει ΑΝ θα πληρωσει 850 ευρω ή 1000 (συμφωνα με την λογικη που ξερουμε.)

Στην Ελλαδα ειμαστε δυστυχως και για αυτο ανοιξα αυτο το θεμα και πηρε αυτην την διασταση.

Ο συνδεσμος σας οδηγει στο σάιτ μου, μιας και ο ΕΑΠ ΕΒΓΑΛΕ ολος τυχαιως αυτα τα αρχεια απο το σάιτ μεσα σε λιγες μερες απο την ανακοινωση.

http://www.free-gr-music.com/eap

Θελω να προσεξετε 2 πραγματα.. Τα κοστη φαινονται για την πρωτη κατηγορια στην πρωτη σελιδα (κοιταξτε με προσοχη και σιγα).

ΔΕΝ ειναι με ΕΝΤΟΝΑ.

Στην δευτερη κατηγορια το κοστος ΕΙΝΑΙ στην πρωτη σελιδα ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΟΝΑ γραμματα! (απιστευτο).

Δεν ξερω αν ειναι απιστευτο αυτο που ξερω παντως ειναι οτι στην 3η κατηγορια αν εχουμε επιλεγει αυτο μπορει να μην το γνωρισουμε καν μιας και ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΗ πρεπει να μαθουμε αν εχουμε επιλεγει.

(Τι μας λενε ρε αυτοι? Σε ζωα μιλανε ανημερα της παραμονης?)

ΑΙΝΤΕ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ Ο,ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 2004 ΣΤΟ 2004

ΚΑΙ Χ3ΣΤ3 ΤΑ ΟΛΑ.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!

Χμμ, ναί... Φαντάζομαι θα καταλάβατε ότι έκανε το ίδιο λάθος με τον luke έτσι; Φίλε chris79, το αρχείο που έχεις για την β' κατηγορία είναι για μεταπτυχιακά όπως φαίνεται και από το filename του (mp_b.pdf σε σχέση με το σωστό pp_a.pdf), αλλά και από τον τίτλο του:

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ

ΣΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥ∆ΩΝ ΤΟΥ Ε.Α.Π.

ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑ∆ΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2005-2006

Οι επιλαχόντες της β΄ κατηγορίας:

1, Δεν πληρώνουν τώρα τίποτα.

2. Αν αδειάσει θέση από την α' κατηγορία θα πληρώσουν την ενότητα όσο όλοι, δηλαδή 700€ για προπτυχιακά.

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Μπορει να εγινε λαθος δηλαδη απο το ΕΑΠ και να εβαλε το αρχειο των μεταπτυχιακων στα προπτυχιακα?

Διοτι εκει ηταν ο συνδεσμος για αυτο.

Φυσικά και μπορεί. Απλά ήθελε λίγο προσοχή στην ανάγνωση... Και δεν σαν φαίνονταν λίγο περίεργο ρε παιδιά να ζητάνε περισσότερα για τους επιλαχόντες που δεν ήταν και σίγουρο κιόλας ότι θα μπουν;

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Αποτελεί προϊπόθεση για εισαγωγή σε κάποιο προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών(πχ: πληροφορική) η ηλικία; Υπάρχει δηλαδή όριο ηλικίας στο ανοιχτό πανεπιστήμιο ;

Σαν προϊποθέσεις είδα μόνο το απολυτήριο λυκείου ή άλλο ισότιμο απολυτήριο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.Το απολυτήριο ΙΕΚ μετράει σαν αντί του απολυτηρίου ενιαίου λυκείου ;

Ευχαριστώ.

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Στο ΕΑΠ προτεραιότητα έχουν οι μεγαλύτεροι των 23 ετών. Αν γίνουν λιγότερες αιτήσεις από αυτούς και για τις θέσεις που υπάρχουν μπορεί να μπουν και μικρότεροι (χλωμό λίγο...). Τώρα όσον αφορά το ΙΕΚ, φαντάζομαι (δεν είμαι σίγουρος) ότι μετράει.

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aimilios ( 2 Ιαν. 2005 , 10:07)

Στο ΕΑΠ προτεραιότητα έχουν οι μεγαλύτεροι των 23 ετών. Αν γίνουν λιγότερες αιτήσεις από αυτούς και για τις θέσεις που υπάρχουν μπορεί να μπουν και μικρότεροι (χλωμό λίγο...). Τώρα όσον αφορά το ΙΕΚ, φαντάζομαι (δεν είμαι σίγουρος) ότι μετράει.

Η ηλικία παίζει τέτοιον ρόλο και μετά τα 23 ; Δηλαδή αν κάνουνε αιτήσεις για όσες θέσεις υπάρχουν άτομα 30 χρονών και κάποιος 24χρονος,βρίσκεται πίσω σε μόρια επειδή είναι μικρότερος ; ή μετά τα 23 λαμβάνεται το ίδιο;

Αν ναί , τότε το μόνο που μετράει είναι ο βαθμός απολυτηρίου; δίάφορα χαρτιά αγγλικών κλπ, πολύτεκνος , ειδικές δυνάμεις ,τέτοια κριτήρια υπάρχουν ;

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

• 2 months later...
σημερα βγήκαν τα αποτελέσματα για τους επιλαχόντες για το ετος 2005-06.ειμαι μεσα.Αντε να δουμε τώρα που θα βρω τα 700ευρώπουλα... :O

Πάντως από γνωστούς και γνωστές που έχω μέσα στο ΕΑΠ, δεν καλοπαιρνάνε. Είναι λίγο παλούκι το άτιμο, τουλάχιστον στην Πληροφορική. Επίσης, τα βιβλία που δίνουν είναι λίγο απαράδεκτα, κατά την γνώμη τη δική τους και την ταπεινή δική μου, για τα 600-700€ που σκάνε (είδα και ένα δύο παραδείγματα).

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Πάντως από γνωστούς και γνωστές που έχω μέσα στο ΕΑΠ, δεν καλοπαιρνάνε. Είναι λίγο παλούκι το άτιμο, τουλάχιστον στην Πληροφορική. Επίσης, τα βιβλία που δίνουν είναι λίγο απαράδεκτα, κατά την γνώμη τη δική τους και την ταπεινή δική μου, για τα 600-700� που σκάνε (είδα και ένα δύο παραδείγματα).

ναι ε??αλλα τι να κάνεις?να μην σπουδάσεις?οι ευκαιρειες που δινονται δεν ειναι πολλες.εγώ θα το ρισκαρω.για πληροφορικη παω.Και ο Θεός βοηθός!

οι σπουδαστες επικοινωνουν αραγε μεταξύ τους?

και

ναι ε??αλλα τι να κάνεις?να μην σπουδάσεις?οι ευκαιρειες που δινονται δεν ειναι πολλες.εγώ θα το ρισκαρω.για πληροφορικη παω.Και ο Θεός βοηθός!

οι σπουδαστες επικοινωνουν αραγε μεταξύ τους?

Όχι βέβαια, να σπουδάσεις αν έχεις την ευκαιρία, απλά να ξέρεις τι σε περιμένει.

Από όσο ξέρω οι σπουδαστές επικοινωνούν μεταξύ τους και σε συναντήσεις και «εκτός διαδικασιών».

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

• 7 months later...
Επαναφέρω το θέμα του ΕΑΠ γιατί με ενδιαφέρει να κάνω αίτηση αλλά στο site του δεν βρίσκω τπτ. Μου είπαν ότι οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά αλλά που???? Επίσης πήρα τηλ αλλά δεν το σηκώνει ποτέ κανείς. Κάθε βοήθεια δεκτή :O

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif

Yesterday

Love was such an easy game to play

Now I need a place to hide away

Oh, I believe in yesterday

Απ'ότι θυμάμαι οι αιτήσεις γίνονται μέσα στο Νοέμβριο-Δεκέμβριο και τα αποτελέσματα βγαίνουν πριν τα Χριστούγεννα.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg

ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE

Απ'ότι θυμάμαι οι αιτήσεις γίνονται μέσα στο Νοέμβριο-Δεκέμβριο και τα αποτελέσματα βγαίνουν πριν τα Χριστούγεννα.

Βρήκα ένα σχετικό άρθρο αλλά αναφέρεται στο 2004 και λέει για τις ημερομηνίες 1/11 με 10/12 αλλά ισχύουν και για φέτος? δεν θα έπρεπε να έχουν τα έντυπα όλο το χρόνο?

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif

Yesterday

Love was such an easy game to play

Now I need a place to hide away

Oh, I believe in yesterday

Όχι, δεν τα βγάζουν νωρίτερα, πρέπει να το τσεκάρεις συχνά. Δεν ξέρω άλλωστε αν είναι γνωστά και τα προγράμματα που θα προσφέρουν. Πάντως, εγώ τουλάχιστον, θα ειδοποιήσω σε αυτό το thread όταν ξεκινήσουν οι ηλεκτρονικές υποβολές αιτήσεων. Ελπίζω να κάνει το ίδιο και όποιος άλλος/η τις δει πρώτος/η.

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★