Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Μονο οταν γινεται απο τα γκισε με καταβολή μετρητών

Το παραπάνω άρθρο λέει και για συναλλαγές μέσω εναλλακτικών δικτύων. Υπάρχει τρόπος ΔΩΡΕΑΝ πληρωμής άραγε ή θα δίνουμε έξτρα κερατιάτικα;

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

• Απαντήσεις 27,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• alfeios

1031

• Vasileios

1147

• pexths

1268

• Alex0077

784

Δημοφιλείς μέρες

Το παραπάνω άρθρο λέει και για συναλλαγές μέσω εναλλακτικών δικτύων. Υπάρχει τρόπος ΔΩΡΕΑΝ πληρωμής άραγε ή θα δίνουμε έξτρα κερατιάτικα;

Ναι πραγματι ετσι λεει η αποφαση

Ειχα ακουσει οτι θα ειναι μονο για πληρωμες με μετρητα στο γκισε.

Δεν το τηρησαν.

Εχω μια απορία .....

Αν ενας εμπορος πουλαει ενα ψυγειο 400€ και σου πει θελω 404€ επειδη θελει προμηθεια η τραπεζα, ειναι παρανομος. Και σωστα ειναι.

Το ιδιο δεν κανει το κρατος εδω ?

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Μεσω web banking

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μεσω web banking

Εγώ καλύπτομαι και με αυτό. Ίσως για κάποιους από μας να είναι θετικό το μέτρο αφού θα μειωθούν οι ουρές αρκετές μέρες του μήνα αλλά σαν κίνηση δεν είναι να την επικροτήσουμε πιστεύω σε καμία απολύτως περίπτωση.

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Άκυρο..... Edited by seranata

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να μπεις στο πλάνο δόσεων του κωτσοβολου? επίσης έχει αντίκτυπο στην τελική τιμή του προϊόντος?

Η χρεωση αφορα μονο στα γκισε

Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk!

Μου το επιβεβαίωσε και υπάλληλος καταστήματος σήμερα. Οπότε όσοι είμαστε χρήστες του e-banking δεν έχουμε κανένα θέμα.

ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να μπεις στο πλάνο δόσεων του κωτσοβολου? επίσης έχει αντίκτυπο στην τελική τιμή του προϊόντος?

Πρέπει να προσκομίσεις το εκκαθαριστικό σου (και να έχεις κάποιο εισόδημα προφανώς). Ουσιαστικά αιτείσαι καταναλωτικό δάνειο. Έχει τόκο, δηλαδή το συνολικό ποσό βγαίνει παραπάνω, εκτός από τυχόν περιόδους προσφορών άτοκων πλάνων δόσεων. Σαφώς προτιμότερη η χρήση πιστωτικής λόγω άτοκων δόσεων και όχι μόνο.

Όπως τα είπε ο al3x1k0 νωρίτερα. Λίγες περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν εδώ.

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Παιδιά καλησπέρα. Έχω μια πιστωτική με 600 ευρώ όριο.έκανα την πρώτη μου αγορά 350 σε 24 άτοκες δόσεις. Το ποσό καλύπτει το πιστωτικό όριο άσχετα αν μπαίνει η δόση κάθε μήνα, δηλαδή έχω 250 ακόμα όριο αγορών?

Παιδιά καλησπέρα. Έχω μια πιστωτική με 600 ευρώ όριο.έκανα την πρώτη μου αγορά 350 σε 24 άτοκες δόσεις. Το ποσό καλύπτει το πιστωτικό όριο άσχετα αν μπαίνει η δόση κάθε μήνα, δηλαδή έχω 250 ακόμα όριο αγορών?

Κάθε.δόση που θα πληρώνεις θα ανεβαίνει ισόποσα και το πιστωτικό σου όριο.

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κατάλαβα δηλαδή αυτή τη στιγμή έχω πληρώσει μια δόση άρα από 600 έχω ακόμα πχ 585 όριο.

Κατάλαβα δηλαδή αυτή τη στιγμή έχω πληρώσει μια δόση άρα από 600 έχω ακόμα πχ 585 όριο.

το αντίθετο. 600 - 350 = 250 διαθέσιμα για αγορές αφού πλήρωσες μια δόση των 15 ευρώ τότε έχει 250 + 15 = 265 διαθέσημα για αγορές στην επόμενη δόση θα έχεις 265 +15 κλπ κλπ

Για να παρω επιστροφη απο go4more πρέπει να συμπληρωθεί καποιο ποσο?

2 φορες με είπαν για επιστροφη 5.50€(εχω 2350 πόντους σχεδον) αλλα και τις 2 δε μπορεσαν να την δωσουν.

Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk!

Εγω είχα 2800 πόντους και πήγα στην Shell να βάλω βενζίνη. Με ρώτησαν αν θέλω να κάνω εξαργύρωση πόντων και με αφαίρεση 2000 πόντων μου αφαιρέθηκαν 5 ευρώ απο τα 30 ευρώ του κόστους βενζίνης.
http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985

Πως δουλευει το συστημα με την πιστωτικη της aegean? Ποσα λεφτα πρεπει να ξοδευεις για να κερδιεις εισητηρια?

Αν πληρωνεις τις δοσεις σου κανονικα στην ημερομηνια τους, δεν εχεις καμια επιβαρυνση. Αλλα μην νομίζεις οτι ειναι τοσο ευκολο

1. Να βγαλεις πιστωτικη

2.Να την ακυρωσεις

3. Να ξαναβγαλεις οταν την χρειαστεις

Το μόνο εύκολα η ακύρωση, τα άλλα πολύ πολύ δύσκολα...

Πληρωμη του εκκαθαριστικου μεσω του ebanking της eurobank:

επιλεγω Δημοσίου > Βεβαιωμένες οφειλές Δ.Ο.Υ

?

Πληρωμη του εκκαθαριστικου μεσω του ebanking της eurobank:

επιλεγω Δημοσίου > Βεβαιωμένες οφειλές Δ.Ο.Υ

?

Ετσι ακριβως

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πως δουλευει το συστημα με την πιστωτικη της aegean? Ποσα λεφτα πρεπει να ξοδευεις για να κερδιεις εισητηρια?

Με τη συγκεκριμένη κάρτα μπορείς να πάρεις εισιτήριο είτε μέσω bonus πόντων είτε αφού τους μετατρέψεις σε miles & bonus πόντους (της AEGEAN). Κάποιες πτήσεις που είχα κοιτάξει εγώ έβγαιναν πιο φθηνά αν τις έκλεινες απευθείας μέσω της AEGEAN με Miles & bonus πόντους. Επίσης προτείνω να βγάλεις και μια Amex που κερδίζει διπλάσιους πόντους και να την χρησιμοποιείς όπου τη δέχονται.

Με τη συγκεκριμένη κάρτα μπορείς να πάρεις εισιτήριο είτε μέσω bonus πόντων είτε αφού τους μετατρέψεις σε miles & bonus πόντους (της AEGEAN). Κάποιες πτήσεις που είχα κοιτάξει εγώ έβγαιναν πιο φθηνά αν τις έκλεινες απευθείας μέσω της AEGEAN με Miles & bonus πόντους. Επίσης προτείνω να βγάλεις και μια Amex που κερδίζει διπλάσιους πόντους και να την χρησιμοποιείς όπου τη δέχονται.

Σε ευχαριστω για την απαντηση. Επειδη θα αρχισω τα ταξιδια σε τακτικο ρυθμο σκεφτομουν να τη βγαλω. Γενικα για να κερδισεις ενα ταξιδι αξιζει ή θα πρεπει να συγκεντρωσεις πολλα εξοδα ωστε να μετατραπουν σε εισητηριο? Amex εννοεις αυτη που δινει 3% σε σουπερ μαρκετ?

Σε ευχαριστω για την απαντηση. Επειδη θα αρχισω τα ταξιδια σε τακτικο ρυθμο σκεφτομουν να τη βγαλω. Γενικα για να κερδισεις ενα ταξιδι αξιζει ή θα πρεπει να συγκεντρωσεις πολλα εξοδα ωστε να μετατραπουν σε εισητηριο? Amex εννοεις αυτη που δινει 3% σε σουπερ μαρκετ?

Για τη δική σου περίπτωση προτείνω αυτή ή αυτή. Από τη στιγμή που έχεις και την Aegean θεωρώ πως αξίζει αλλά πάντα εξαρτάται από το ύψος των συναλλαγών σου ή/και τις επιχειρήσεις που ψωνίζεις. Σε κάθε περίπτωση πληρώνεις φόρους αεροδρομίου οπότε το κόστος δεν είναι 0€ σε καμία περίπτωση.

Την premium amex εννοει που δεν ξερω κατα ποσο ευκολο ειναι να εκδοθει αυτη την περιοδο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Την premium amex εννοει που δεν ξερω κατα ποσο ευκολο ειναι να εκδοθει αυτη την περιοδο

Θυμάμαι παλιότερα είχες αναφέρει για 18.000€+. Ενναλακτικά ανέφερε και την blue amex.

Μπορεί να βγάλει την blue AmEx που ίσως εκδίδεται πιο εύκολα και μαζεύεις ακριβώς τους ίδιους πόντους με την premium.

Γενικά η κάρτα της Aegean για να μαζεύεις μίλια συμφέρει κυρίως όταν την έχεις συνδιαστικά και με κάποια AmEx ώστε να κάνεις μεταφορά από τη μία στην άλλη και να μετατρέπεις τους πόντους από την Amex σε μίλια. Διαφορετικά δεν μαζεύονται και πολύ εύκολα με την απλή Visa της Aegean. Επίσης 1 ή 2 φορές το χρόνο κάνει προσφορά για διπλασιασμό αρχικών μιλίως που σου δίνει με την έκδοσή της και από 5.000 σου δίνει 10.000 .