Sovjohn Δημ. November 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 Hey all, απλά μια φιλική συμβουλή...Έχω λογαριασμούς (για διαφορετικούς λόγους) σε 3 τράπεζες, και θα ήθελα να επισημάνω τα + και - της καθεμίας για να ξέρετε τι να περιμένετε... Alpha Bank (1-2-3): ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ: Η πρώτη μου επιλογή, σοβαρή αντιμετώπιση, καλό Internet Banking, κάρτα Electron Visa χωρίς δικαιολογητικά -μόνο με ταυτότητα- και Visa συνήθως με πιστωτικό όριο 600 Ε (αν δουλεύετε ανεβαίνει, αν δηλώσετε γονείς σαν εγγυητές ανεβαίνει). Μικρές προμήθειες για εμβάσματα (μόλις 0.30 Ε τα έξοδα της Alpha Bank αν το στείλετε από Internet). ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ: Αν και έχει από τις φθηνότερες προμήθειες για ανάληψη από ΑΤΜ εξωτερικού (έως και 2.93 Ε για χώρες ΕΕ απ όσο γνωρίζω ανεξαρτήτως ποσού), αυτό ισχύει ΜΟΝΟ για χώρες του Ευρώ, οπότε στην Αγγλία που είμαι εγώ η ελάχιστη προμήθεια είναι 4.40 Ε (και δεν υπάρχει μέγιστη, είναι 0.01 του ποσού, οπότε για 1.000+ Ε πληρώνεις 10+ Ε ). Δεν στέλνει έμβασμα σε όλες τις τράπεζες μέσω Web Banking. Η προμήθειά της για εισερχόμενη πληρωμή Paypal (ή άλλη πληρωμή μέσω ΔΙΑΣ κτλ) είναι 3 Ε. Overall: 8/10 Πειραιώς (Μισθοδοσίας): ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ: Άψογο Internet Banking, δυνατότητα μεταφοράς από (Electron) Visa ---> (Electron) Visa μέσω του Visa Direct (με αυτό μπορείτε να στείλετε χρήματα σε οποιαδήποτε (Electron ή μη) Visa στον κόσμο, από την χρεωστική σας στην Πειραιώς, μέχρι 1.000 ή 2.000 Ε τη μέρα, με χρέωση 3 Ε μόνο! ), καλή εξυπηρέτηση, μικρές προμήθειες αν κάνετε συναλλαγές από Internet (πχ πληρωμή πιστωτικής άλλης τράπεζας, 0.50 Ε ), εμβάσματα...παντού με σχετικά μικρή χρέωση, η προμήθειά της για εισερχόμενη πληρωμή Paypal (ή άλλη πληρωμή μέσω ΔΙΑΣ κτλ) είναι 1.5 Ε. ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ: Δεν εκδίδει εύκολα πιστωτικές σε νέους, οι λογαριασμοί της απαιτούν περισσότερα δικαιολογητικά, η επανέκδωση κωδικών Web Banking χρεώνεται 2 Ε. Overall: 9/10 Novabank (Premium - Τρεχούμενος): ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ: Άνοιγμα λογαριασμού εύκολα και γρήγορα, παράδοση ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ της Electron Visa στα χέρια σας (!) , φιλικότατη και γρήγορη εξυπηρέτηση τόσο σε κατάστημα όσο και στην ηλεκτρονική / τηλεφωνική εξυπηρέτηση, τοκισμός κάθε μήνα και όχι 6μηνο. Προμήθεια με την χρήση της κάρτας της από ΑΤΜ παντού στον κόσμο μέχρι 3 Ε για ημερήσιο όριο 1.500 Ε (<--- γιαυτό και την έβγαλα!). ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:...Έχει αρκετά. Φτωχό Web Banking σε σχέση με τις άλλες, μεγάλες προμήθειες για συναλλαγές που έχουν να κάνουν με άλλες τράπεζες (π.χ. πληρωμή πιστωτικής πάνω από 5 Ε, εισερχόμενο έμβασμα 5 Ε, εξερχόμενο έμβασμα τουλάχιστον 5 Ε, κτλ), και το κυριότερο, παρόλο που η Electron Visa της έχει CVV2, - ΔΕΝ - υποστηρίζει ηλεκτρονικές συναλλαγές! Γίνεται δεκτή σε καταστήματα και ΑΤΜ παγκοσμίως, αλλά πουθενά ηλεκτρονικά / εξ' αποστάσεως! Δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί το κάνουν αυτό... Overall: 7/10 Νομίζω μπορείτε να σχηματίσετε μια άποψη για τουλάχιστον αυτές τις 3 τράπεζες και άρα να επιλέξετε αναλόγως...Εγώ θα διάλεγα...συνδυασμό Alpha και Πειραιώς, αλλά επειδή η Πειραιώς δεν έχει υποκατάστημα στην...Καλλίπολη Πειραιά (μόνο στο κέντρο του), αναγκάζομαι και έχω Alpha + Novabank για όλες τις ανάγκες μου... Παράθεση Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα. Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. November 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 Ενδιαφέρων minovg. Απο αυτά που γράφεις και απο αυτά που γράφει ο sovjohn θα πάω στην alpha bank. Τhanks guys! Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thaner Δημ. November 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 pantws proswpikh mou apopsi einai oti gia synallages me endehomeo risko na klapoun stoiheia kalo einai na hrisimopoieitai pistwtiki kai oxi hrewstiki, giati stin pistwtikh otan sou erthei logariasmos me synallages pou den eheis kanei apla kaneis mia epistolh kai den ta plirwneis (kai argotera oti diadikasies endehomenws na hreiastei) enw stin periptwsi tis hrewstikhs afairountai ta lefta apo to logariasmo kai meta prepei na treheis esy (kai na min ftaneis) gia na pareis pisw ta lefta poy sou anikoun... i estw an hrisimopoieitai hrewstiki na einai syndedemeni me logariasmo ston opoio en genei den mpainoun polla hrimata.. oi perissoteres trapezes bgazoun pleon pistwtikes visa electron hamilou ypolipou hwris ekkatharistiko gia pelates hwris eisodimata pou einai oti prepei gia ayti ti douleia. parepiptontws egw eksakolouthw kai hrisimopoiw gia ayton to logo tin prwti mou pistwtiki karta me orio 150E :) Παράθεση Dulce et decorum est pro sciencia mori. ---------------------------------------------- milan - kountera : 1 - 0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. November 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 pantws proswpikh mou apopsi einai oti gia synallages me endehomeo risko na klapoun stoiheia kalo einai na hrisimopoieitai pistwtiki kai oxi hrewstiki, giati stin pistwtikh otan sou erthei logariasmos me synallages pou den eheis kanei apla kaneis mia epistolh kai den ta plirwneis (kai argotera oti diadikasies endehomenws na hreiastei) enw stin periptwsi tis hrewstikhs afairountai ta lefta apo to logariasmo kai meta prepei na treheis esy (kai na min ftaneis) gia na pareis pisw ta lefta poy sou anikoun... i estw an hrisimopoieitai hrewstiki na einai syndedemeni me logariasmo ston opoio en genei den mpainoun polla hrimata.. oi perissoteres trapezes bgazoun pleon pistwtikes visa electron hamilou ypolipou hwris ekkatharistiko gia pelates hwris eisodimata pou einai oti prepei gia ayti ti douleia. parepiptontws egw eksakolouthw kai hrisimopoiw gia ayton to logo tin prwti mou pistwtiki karta me orio 150E :) Θα διαφωνήσω μαζί σου . Και η δικιά μου γνώμη αλλά και στο φορυμ έχει ειπωθεί ότι είναι καλύτερο να έχεις χρεωστική και όχι πιστωτική στο internet και αυτό γιατί θα έχεις ένα λογαριασμό ο οποίος θα έχει τόσα χρήμματα όσα είναι η συναλλαγή που θα κάνεις. Άρα δεν έχεις φόβο. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thaner Δημ. November 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 Θα διαφωνήσω μαζί σου . Και η δικιά μου γνώμη αλλά και στο φορυμ έχει ειπωθεί ότι είναι καλύτερο να έχεις χρεωστική και όχι πιστωτική στο internet και αυτό γιατί θα έχεις ένα λογαριασμό ο οποίος θα έχει τόσα χρήμματα όσα είναι η συναλλαγή που θα κάνεις. Άρα δεν έχεις φόβο. i estw an hrisimopoieitai hrewstiki na einai syndedemeni me logariasmo ston opoio en genei den mpainoun polla hrimata.. egw tha elega oti mallon symfvneis mazi mou... an kai stin sygkekrimeni periptwsi tha prepei na synypologiseis kai tyxon eksoda hamilou ypoloipou pu pleon ehoun oi perissoteres trapezes... Παράθεση Dulce et decorum est pro sciencia mori. ---------------------------------------------- milan - kountera : 1 - 0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. November 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 pantws proswpikh mou apopsi einai oti gia synallages me endehomeo risko na klapoun stoiheia kalo einai na hrisimopoieitai pistwtiki kai oxi hrewstiki, giati stin pistwtikh otan sou erthei logariasmos me synallages pou den eheis kanei apla kaneis mia epistolh kai den ta plirwneis (kai argotera oti diadikasies endehomenws na hreiastei) enw stin periptwsi tis hrewstikhs afairountai ta lefta apo to logariasmo kai meta prepei na treheis esy (kai na min ftaneis) gia na pareis pisw ta lefta poy sou anikoun... i estw an hrisimopoieitai hrewstiki na einai syndedemeni me logariasmo ston opoio en genei den mpainoun polla hrimata.. oi perissoteres trapezes bgazoun pleon pistwtikes visa electron hamilou ypolipou hwris ekkatharistiko gia pelates hwris eisodimata pou einai oti prepei gia ayti ti douleia. parepiptontws egw eksakolouthw kai hrisimopoiw gia ayton to logo tin prwti mou pistwtiki karta me orio 150E :) Ναι αλλά για εμένα που το θέλω για να βάζω ίσα ίσα τα λευτά, να πηγαίνω να αγοράζω αυτό που θέλω -οπότε αδειάζει η κάρτα- και να πηγαίνω πάλι μια άλλη φορά να κάνω το ίδιο είναι ότι το καλύτερο δεν νομίζεις? Ενώ με την πιστωτική είναι ποιο επικίνδυνο. Αυτό πιστεύω... Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 Ναι αλλά για εμένα που το θέλω για να βάζω ίσα ίσα τα λευτά, να πηγαίνω να αγοράζω αυτό που θέλω -οπότε αδειάζει η κάρτα- και να πηγαίνω πάλι μια άλλη φορά να κάνω το ίδιο είναι ότι το καλύτερο δεν νομίζεις? Ενώ με την πιστωτική είναι ποιο επικίνδυνο. Αυτό πιστεύω... Έτσι είναι, αλλά γιατί να μη την έχεις για κύρια κάρτα σου αυτή την ELECTRON; Θέλω να πω αν έχεις κάπου τα χρήματα που κινείσαι καθημερινά, να τα έχεις σε αυτό τον λογαριασμό οπότε δε θα μπλέκεις με περιττές καταθέσεις και πληρωμές. Άσε που θα διαχειρίζεσαι το λογαριασμό σου από το web banking. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. November 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 Βασικά επειδή θα είναι η πρώτη κάρτα θα την έχω για τα "όχι και τόσο αξιόπιστα site" που μπορεί να θέλω. Γιαυτό το λόγο και σκέφτομαι ότι η κάρτα θα είναι με λιγότερα απο 10€ κάθε μήνα μέσα ώστε και να μου υποκλέψουν τον κωδικό να μην με ενδιαφέρει τόσο. Όταν πιάσω δουλεία θα βγάλω κανονική πιστωτική κάρτα που θα είναι για τα σίγουρα site και θα έχω και την χρεωστική. Αύριο το πρωί θα πάω στην alpha bank να ρωτήσω και να βγάλω και θα ενημερώσω. Σας ευχαριστώ όλους παιδιά για την βοήθεια!:) EDIT Guys πρέπει να ανοίξω καινούριο λογαριασμό -δηλαδή να δώσω 300€ απ'ότι ξέρω- ή απλά πηγαίνω και ζητάω την τάδε χρεωστική? Thanks in advance :) Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thaner Δημ. November 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 an eheis logariasmo den hreiazetai na anoikseis allon. pantws rwta kai tis hrewseis gia otan eheis liga lefta sto logariasmo (px akoma kai i ethniki hrewnei 0.75 euros kathe kinhsh se tameio sto telos tou 6minou an to meso ypoloipo tou logariasmou einai hamilo) mporei na min sou aresei to synolo. kai apo tin stigmh pou eheis to dikaiwma na arnitheis kathe synallagi pou den eheis kanei me tin pistwtiki den blepw to logo gia tin epipleon diaheiristiko manoura. + tou oti se kapoia sites den tha leitourgei i hrewstiki electron visa.. Παράθεση Dulce et decorum est pro sciencia mori. ---------------------------------------------- milan - kountera : 1 - 0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. November 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 Nαι άλλα όπως ίσως διάβασες παραπάνω δεν μπορώ να βγάλω πιστωτική γιατί δεν δουλεύω. Οπότε και να θέλω δεν θα μου βγάλουν. Λογαριασμό όχι δεν έχω. Anyway μου είπε ο minovg τι θα πρέπει ακριβως να ρωτήσω και να πω οπότε βλέπουμε τι θα γίνει αύριο. Σας ευχαριστώ παιδιά για τις πληροφορίες και για την βοήθεια. Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Λοιπόν πήγα σήμερα και ανοιξα λογαριασμό -στον οποιό τελικά θέλουν 300€ για να ανοίξει- και θα πάρω την κάρτα μου -ELECTRON VISA- σε 10 με 15 μέρες οπότε θα ξαναγράψω για οποιαδήποτε απορία/πρόβλημα :) Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Λοιπόν πήγα σήμερα και ανοιξα λογαριασμό -στον οποιό τελικά θέλουν 300€ για να ανοίξει- και θα πάρω την κάρτα μου -ELECTRON VISA- σε 10 με 15 μέρες οπότε θα ξαναγράψω για οποιαδήποτε απορία/πρόβλημα :) Αναλογως τι λογαριασμο ανοιξες. Αν ανοιγες εναν για νεους δεν χρειαζεται καθολου καταθεση. Τεσπα δεν ειναι προβλημα αυτο, πας και τα βγαζεις την ιδια μερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 'Εναν καταθετικό λογαριασμό άνοιξα...Τώρα τι... Δεν είπα ότι είναι αλλά για να τα πάρω πίσω θα πρέπει να περιμένω αυτές τις 15 μέρες για να μου φέρουν την κάρτα. Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 'Εναν καταθετικό λογαριασμό άνοιξα...Τώρα τι... Δεν είπα ότι είναι αλλά για να τα πάρω πίσω θα πρέπει να περιμένω αυτές τις 15 μέρες για να μου φέρουν την κάρτα. Μπορείς να τα βγάλεις και με το βιβλιάριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 Nαι ε? :O Είχα ξεχάσει εντελώς ότι μπορείς να "σηκώσεις" και με το βιβλιάριο. Τhanks:) Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thaner Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 ginontai analipseis kai me to bibliario? gia des ti mathainei kaneis... :-O to pin pou to bazeis? mipws to grafeis me stylo sto hartaki tis ouras? ;) Παράθεση Dulce et decorum est pro sciencia mori. ---------------------------------------------- milan - kountera : 1 - 0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 to pin pou to bazeis? mipws to grafeis me stylo sto hartaki tis ouras? ;) Οχι, το γράφεις με μαρκαδόρο ή κραγιόν πάνω στο τζαμάκι του γκισέ... :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettman Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 tha ithela na me voithisete se kati an mporeite.molis evgala mia xreostiki electron visa tis alpha gia stixima meso internet.xerete an einai genika apodekti.isxiei pos den epitrepei i alpha sinalages me etairies stoiximaton i pos sou desmeuei ta kerdi gia ena mina meta tin analipsi.akoma an xerete gia tis promithies tis trapezas genikotera se tetoiou eidous sinalages.euxaristo!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 Δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός ούτε σου δεσμεύουν τα χρήματα ούτε σου παίρνουν προμήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_mech Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 Καλησπέρα παιδιά.Εγω θέλω να ρωτήσω πόσες μέρες έκαναν να σας στείλουν την alpha electron visa απο την alphabank. 8 μέρες έχουν περάσει και δεν έχει έρθει σε μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 προς αυτούς που έχουν την wincard της Πειραιώς: σας έρχονται statement στο σπίτι? δεν θα έπρεπε? εμένα δεν μου έρχεται τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 Καλησπέρα παιδιά.Εγω θέλω να ρωτήσω πόσες μέρες έκαναν να σας στείλουν την alpha electron visa απο την alphabank. 8 μέρες έχουν περάσει και δεν έχει έρθει σε μένα. Βιαστικός είσαι Τζωρτζ... Θα έρθει, 2 βδομάδες κάνει περίπου... ;) προς αυτούς που έχουν την wincard της Πειραιώς: σας έρχονται statement στο σπίτι? δεν θα έπρεπε? εμένα δεν μου έρχεται τίποτα... Όχι Λευτέρη. Δε στέλνουν τίποτα. Καλά θά 'τανε. e-banking και άγιος ο Θεός. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_mech Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 Σοβαρά minovg?? Αυτος στην αλφα μου είπε οτι κάνει 7 με 10 μέρες...Ελπίζω να έχει δίκο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 Σοβαρά minovg?? Αυτος στην αλφα μου είπε οτι κάνει 7 με 10 μέρες...Ελπίζω να έχει δίκο! E κάπου εκεί. 7,10,15 το πολύ θα έρθουν. Στην Ελλάδα βρισκόμαστε. Εγώ περιμένω από τις 5 Οκτώβρη 3 διαφορετικές επιστολές από Γερμανία (χρήσιμα προξενικά έγγραφα) και ακόμα δεν τα έχω πάρει. Σε ερώτησή μου στο τοπικό ΕΛΤΑ ξέρεις τι μου είπε; Ότι ο ταχυδρόμος έλειπε και βάλαν μια κοπέλα να μοιράζει τα γράμματα... :wacko: :blink: Ποιος ξέρει πού τα έχωσε αυτή... (σε ποια πολυκατοικία εννοώ) Μπάχαλο η δουλειά. Και είναι και 2 δεματάκια από ebay... Μια ερώτηση τώρα. Θέλω να αγοράσω νέο κινητό, αλλά μου είπε το συγεκριμένο κατάστημα Βόδαφον ότι δε δέχεται πιστωτική. :cry: Και υπόψιν ότι είναι το μόνο που έχει ακόμα στο στοκ τη συγκεκριμένη συσκευή (επειδή είναι νέα). Αλλιώς πρέπει να περιμένω αρχές Δεκέμβρη, αλλά χαιρετίσματα μέχρι τότε. Δεν έχω υπομονή. :p Να μη τα πολυλογώ θέλουν μετρητά. Μετρητά θα τα βγάλω από την πιστωτική όμως. Εκτός από τη χρέωση των 3€ από ανάληψη από ΑΤΜ της Πειραιώς (περί αυτής της τραπέζης πρόκειται) τι άλλες οικονομικές οφειλές θα έχω; Σε τηλεφώνημά μου στο ccare της εν λόγω τράπεζας μου είπαν ότι απλά στα μετρητά τοκίζεται το ποσό από τη μέρα ανάληψης χωρίς περίοδο χάριτος. Ε αυτό με την απλή λογική δεν είναι κάτι ψιλά του ευρώ μόνο διαφορά ή κάνω λάθος; :confused: Η ερώτηση δηλαδή είναι: Ποια η διαφορά αν αγοράσεις το κινητό τραβώντας εσύ τα χρήματα από την πιστωτική από το να σου τα τραβήξουν αυτοί; (εκτός από τα 3€ κόστος ανάληψης) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 Η ερώτηση δηλαδή είναι: Ποια η διαφορά αν αγοράσεις το κινητό τραβώντας εσύ τα χρήματα από την πιστωτική από το να σου τα τραβήξουν αυτοί; (εκτός από τα 3€ κόστος ανάληψης) Παραδειγμα: -Αναληψη: 500 ευρω -Επιτοκιο: 16% -Χρονος που μεσολαβει απο την αναληψη των μετρητων μεχρι την πληρωμη του λογαριασμου: 30 ημερες Κοστος: 6,58 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts