harryal Δημ. April 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2005 Εχεμ, ίσως έχεις δίκιο :O Δε μου πήγε το μυαλό, απλά επειδή η Nova ήταν από τις τράπεζες που δε χρέωναν για ανάληψη από ΑΤΜ άλλων τραπεζών, είτε για λογαριασμούς μισθοδοσίας είτε (νομίζω) γενικά. Δεν ξέρω αν το κάνει ακόμα... Κάνει τέτοιο πράγμα;;; :!: :w00t: Γνωρίζει κάποιος αν ισχύει αυτό ακόμα;;; Γιατί είναι πολύ χρήσιμο ειδικά όταν πας επαρχία που συνήθως Εθνική και Αγροτική παίζουν μόνο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jopar Δημ. April 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2005 Μια και είσαι γνώστης, επαναλαμβάνω τι είπα στο αρχικό μου post, μήπως δεν πρόσεξες καλά και πες μου αν έχω λάθος για να ξέρω κι εγώ τι θα πω στην τράπεζα: ΞΕΡΩ για το valuer και ότι τα λεφτά δεν είναι άμεσα διαθέσιμα. Όταν κάνεις ερώτηση υπολοίπου στο διαχωρίζει σε διαθέσιμο και λογιστικό υπόλοιπο και έτσι κι αλλιώς ΔΕΝ σε αφήνει να σηκώσεις πέρα από το διαθέσιμο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση με άφησε να τα σηκώσω. Εκτός αυτού η μετακίνηση έγινε από εμένα και είναι μια κίνηση που κάνω χρόνια χωρίς ποτέ να χρεωθώ. Έτυχε ίσως; Η διαφορά ίσως είναι ότι αυτή τη φορά η μετακίνηση δεν έγινε μεταξύ δύο ίδιων λογαριασμών ταμιευτηρίου αλλά από έναν όψεως μισθοδοσίας (που μου είπαν ότι έχει μεγαλύτερο επιτόκιο από το ταμιευτήριο) σε ταμιευτηρίου. ΟΙ λογαριασμοί μισθοδοσίας είναι τρεχούμενοι...η διαφορά από τον όψεως είναι ότι σου δίνει μπλοκ επιταγών για ΜΗ εμπορικούς σκοπούς...έχουν same day κατάθεση τόν μισθό, άρα άμεσα διαθέσιμο..επιτρέπουν την υπερανάληψη χρεώνοντας χρεωστικούς τόκους, τέτοιους σε χρέωσε για 1 μέρα...τα λεφτά είχαν valeur 1 ημέρας ακόμη προφανώς και σου τα έδωσε σαν προνόμιο του λογαριασμού μισθοδοσίας. Παράθεση NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF <ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 ΟΙ λογαριασμοί μισθοδοσίας είναι τρεχούμενοι...η διαφορά από τον όψεως είναι ότι σου δίνει μπλοκ επιταγών για ΜΗ εμπορικούς σκοπούς...έχουν same day κατάθεση τόν μισθό, άρα άμεσα διαθέσιμο..επιτρέπουν την υπερανάληψη χρεώνοντας χρεωστικούς τόκους, τέτοιους σε χρέωσε για 1 μέρα...τα λεφτά είχαν valeur 1 ημέρας ακόμη προφανώς και σου τα έδωσε σαν προνόμιο του λογαριασμού μισθοδοσίας. ΟΚ κατάλαβα τι εννοείς νομίζω Ενώ το υπόλοιπο ήταν αρκετό, θεωρείται υπερανάληψη γιατί τα χρήματα που μετέφερα από τον ταμιευτηρίου ήταν στον όψεως μόνο για 1 μέρα; Και σε αυτήν την περίπτωση θα ήθελα να φαίνεται κάπως ότι: "από αυτή τη στιγμή περνάτε το κανονικό σας υπόλοιπο και χρησιμοποιείτε την υπερανάληψη". Για να ξέρουμε τι κάνουμε. Τώρα αυτό δεν φαίνεται πουθενά. Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giano Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Αιτώ την αναίρεση από την τράπεζα σας της αναίτιας μονομερούς και χωρίς την ενημέρωση μου , αλλαγής των όρων λειτουργίας* και διαχείρισης του λογαριασμού μου bonus (κατάθεσης μισθοδοσίας) για τους κάτωθι λόγους : α)δεν το αναφέρατε στην διαφημιστική σας καμπάνια τον Δεκέμβριο του 2001 ούτε γραπτά ούτε προφορικά στα διαφημιστικά έντυπα της συγκεκριμένης κίνησης προσέλκυσης δημοσίων υπαλλήλων στην κατάθεση της μισθοδοσίας τους στην τράπεζα σας) β) δεν ενημερώσατε σχετικά το υπουργείο εθνικής άμυνας το οποίο χρησιμοποιήσατε ως όχημα διαβίβασης των διαφημιστικών σας εντύπων στις στρατιωτικές υπηρεσίας όλης της επικράτειας γ) η μονομερής και χωρίς να συντρέχει ουσιαστικός λόγος αλλαγής όρων σύμβασης με επαχθέστερους όρους από αυτούς που ίσχυαν για τρία (3) και πλέον χρόνια και χωρίς την συμφωνία και την ενημέρωση των πελατών θεωρείται παράνομη από την ελληνική νομολογία με σχετικό προηγούμενο δεδικασμένο . * η αλλαγή των όρων συνιστάται στην αλλαγή του αριθμού των ανέξοδων αναλήψεων από ATM άλλης τράπεζας. Από τον Δεκέμβριο του 2001 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2005 ήταν απεριόριστος ο αριθμός των συναλλαγών χωρίς χρέωση των λογαριασμών που ανοίχθηκαν την περίοδο που ήταν εν ισχύει το πρόγραμμα σας όπως διαφημίζατε και ενημερώνατε κατά τον άνοιγμα μισθοδοτικών λογαριασμών από δημοσίους υπαλλήλους. Τον Φεβρουάριο του 2005 ξεκινήσατε να χρεώνετε χωρίς καμιά ενημέρωση κάτι το οποίο το αποδώσατε σε τεχνικό πρόβλημα των υπηρεσιών σας (δικαιολογία που δόθηκε από την τηλεφωνική εξυπηρέτηση) και συνεχίζετε να το κάνετε ακόμη και σήμερα. Για να μην ψαχνετε nova βανκ βανκ βανκ βανκ βανκ βανκ βανκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 εχει ακουσει κανεις για την πιστωτικη του γερμανου???????? δε θελει εκκαθαριστικο, μονο ταυτοτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adompros Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 εχει ακουσει κανεις για την πιστωτικη του γερμανου???????? δε θελει εκκαθαριστικο, μονο ταυτοτητα Είναι πιστωτική κάρτα που εκδίδεται μέσω της EUROBANK για χρήση μόνο στα καταστήματα Γερμανός... γνωστή και ως Gold Magna Card Παράθεση η δύναμη της βλακείας είναι ακατανίκητη... :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jopar Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 Είναι πιστωτική κάρτα που εκδίδεται μέσω της EUROBANK για χρήση μόνο στα καταστήματα Γερμανός... γνωστή και ως Gold Magna Card όχι ...είναι πιστωτική της EUROBANK που εκδίδεται μέσω της Γερμανός ΑΕ... Παράθεση NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF <ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 όχι ...είναι πιστωτική της EUROBANK που εκδίδεται μέσω της Γερμανός ΑΕ... Στο site του Γερμανου που κοιταξα μαλλον ουτε καν για πιστωτικη δεν προκειται... Ειναι σαν την καρτα μαλλον που δινεις στο ταμειο στο Καρφουρ,απλα δηλαδη αν αγοραζεις συνεχεια εχεις καποια μπονους. Σημερα πηγα στο Καρφουρ κ εκανα αιτηση για Dynamic Visa μονο με ταυτοτητα κ ΑΦΜ.Θα μου τη στειλουν σε 2 βδομαδες με οριο 900 ευρω..!!..!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 Loipon tetoia karta eixe bgalei i mitera moy apo Germano. Einai en meri pistotiki karta, ekdidete apo EFG alla i aitisi ginete on-line mono apo katastimata Germanos. Epano den anagrafei VISA or MASTERCARD alla apla to sima tou Germanou. Mporeite na agorasete kati diladi apo ekei p.x ena kinito aksia 400,00eur kai na tous peite den exo xrimata to 8elo me doseis. Aytoi 8a sou bgaloun ayth ti karta kai apo ekei kai pera an pareis egkrisi (entos 24 oron to argotero) 8a sou dosoun to proion kai meta apo 1mhna sou erxete h karta kai meta apo 20hmero to 1o xarti gia tin proti dosi pou plironete mono stin EFG. Prosoxi :!: H sygkekrimeni karta (MAGNA GOLD) einai apodekth mono apo katastimata GERMANOS kai apo pou8ena allou. Aparaitita dikaiologitika AFM & Taytotita. Ean to poso einai megalo p.x kinito aksias 1000,00eur (leme tora :rolleyes: ) analoga ti poso eisodimatos 8a dilosete stin aitisi (to pragmatiko prepei) tote pi8anon i EFG gia na proxorisei tin aitisi se egkritiki na zitisei eka8.eforias. Ta pa ola.... ante pao na pio ligo neraki tora.. :p Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aceman Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 ekana aitisi gia pistotiki stin citi ki efaga akuro. pakit. to 8ema einai oti den exo kanei akoma forologiki dilosi,exo omos tin vevaiosi eisodimatos alla de tous arese fainetai. Παράθεση Μαύρη Θύελλα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Πήγαινε στην ιστοσελίδα της Εθνικής και ρίξε μια ματιά στο demo online banking που έχει. Είναι τριτοκοσμικό και τρισάθλιο. Ακόμα και όταν πρωτοξεκίνησε το online banking της Eurobank πριν πολυυυυ καιρό δεν είχε καμία σχέση με το χάλι της Εθνικής. Anyway, δεν ψάχνω για το απόλυτο online banking, απλά να έχει τα πολύ βασικά σε συνδιασμό με μία οσο τον δυνατόν περισσότερο αποδεκτή visa. Από ότι βλέπω σχεδόν όλες οι τράπεζες σου επιτρέπουν να βλεπεις τις κινήσεις της πιστωτικής σου. Pragmati re gamwto! Ekana aithsh ton dekembrio!Arghsan oi kodikoi 15 meres kai gurisa Italia!Twra de mporei na mou tous parei kaneis allos! San na mhn eftane auto sas lew pws profanws xwris na to xw dei to e-banking tous douleuei me to palio kalo tropo,kseretai pou xreiazetai na bazeis KATHE fora enan kodiko pou sou dinoun autoi!Na allazeis ton kodiko sou kathe mhna kai na bazeis kai enan allo kodiko (mou diafeugei to onoma tou auth th stigmh)pou einai se mia fototupia me allous px 20 kodikous pou pas kai pairneis apo to katasthma tous OPOTE SOU TELEIWSOUN!xaxaxa! Gia polla gelia! Aisxos! Tha paw na to stamathsw!! Kai otan me to kalo katebw Ellada tha psaxw kai egw me th seira mou gia thn poio sumferousa trapeza! Gia tis kartes tis city bank pou sou "adeiazoun"ton logariasmo kinhtou Vodafone kserei kaneis kati na mas pei? Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saxtus Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 {...}kai na bazeis kai enan allo kodiko (mou diafeugei to onoma tou auth th stigmh)pou einai se mia fototupia me allous px 20 kodikous pou pas kai pairneis apo to katasthma tous OPOTE SOU TELEIWSOUN!xaxaxa!{...}Λίστα TAN... Παράθεση Saxtus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Λίστα TAN... Auto akribws! Auto to briskw arketa prostateutiko ma aparxeomeno re gamwto! K as poume oti egw paraskeuh bradu thelw na plhrwsw enan logariasmo mou kai exw mksemeinei apo kodikous tha prepei na trezw pali stous malakes? Kserw apo filo mou pws arketa kalo e-banking exei h Emporikh,autos to xrhsimopoiei polu kai einai euxaristhmenos. Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Γνωρίζει κάποιος για τα προγράμματα μεταφοράς υπολοίπων; Έχω 2 πιστωτικές και θέλω να μεταφέρω το υπόλοιπο της μίας στην άλλη. Η πρώτη αυτόματα θα καταργηθεί ή απλά θα μηδενίσει το υπόλοιπο και θα μπορώ να την χρησιμοποιώ;;; Έχει κάποιο κόστος η όλη διαδικασία; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Ciciliane όταν λες σου "αδειάζουν" τι εννοείς ; Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Ciciliane όταν λες σου "αδειάζουν" τι εννοείς ; Eixa akousei-diabasei se periodika pws sumfwna me tis agores sou m"autes tis kartes,peftei kai o logariasmos tou kinhtou sou Vodafone. Kai gia tou logou to alhthes rikse mia matia >>>>>>>>>http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0001060000&vars=0000000000 Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Eixa akousei-diabasei se periodika pws sumfwna me tis agores sou m"autes tis kartes,peftei kai o logariasmos tou kinhtou sou Vodafone. Kai gia tou logou to alhthes rikse mia matia >>>>>>>>>http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0001060000&vars=0000000000 Επειδή τυχάνει να είμαι κάτοχος της citibank vodafone visa να πω ότι είναι καλή κάρτα (visa) αλλά δεν έχει πολλά καταστήματα με άτοκες ακριβή συνδρομή εκτός εαν περιμένεις προσφορά για δωρεάν συνδρομή για πάντα όπως εμένα ακριβό επιτόκιο. Από την άλλη έχεις 2% συν φ.π.α. χρόνο ομιλίας για πάνω από 80 ή 90 ευρώ το μήνα αγορές. Να σου δώσω να καταλάβεις ότι από το 2002 που είμαι κάτοχος ποτέ δεν έχω αγοράσει κάρτα ομιλίας ποτέ δεν πλήρωσα συνδρομή ποτέ δεν πλήρωσα τόκο (πληρώνω μετρητοίς όλο το ποσόν).Αν έχεις συμβόλαιο αφαιρείται ανάλογο ποσόν την επόμενη φορά. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Χρεωστική κάρτα Visa Electon Λαϊκής Τράπεζας Κύπρου εντάξει για αγορά στο Shop21. Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jopar Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 makria apo tis etairies telemarketing, einai megala lamogia...mono gia thn arpaxth endiaferontai...opoios thelei na legetai sobaros paei monos toy sthn trapeza kai synennoeitai gia oti thelei... Παράθεση NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF <ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aceman Δημ. April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2005 sumfono den exeis adiko, ego pantos rotisa etsi genika gia an tin exo upopsin mou ti paizetai me afti. Παράθεση Μαύρη Θύελλα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jopar Δημ. April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2005 ότι σου δίνουν αυτοί σου δίνει σίγουρα και η ίδια η τράπεζα...εξ'αλλου κανένα "εξωτερικό δίκτυο" τράπεζας δεν εγκρίνει μόνο του πιστώσεις, μεταφέρει την αίτηση στην τράπεζα...(αλλιώς θα ήταν τράπεζα μόνοι τους πράγμα που απαγορεύεται..). Πάντως δουλεύουν με προμήθεια ανά επιτυχία ΚΑΙ είναι σίγουρο ότι "παραλέιπουν" αρνητικές λεπτομέρειες για να πουλήσουν..το θέμα είναι ότι μετά εξαφανίζονται, είναι ένα γραφείο με τηλεφωνήτριες, σου λένε για όποιο πρόβλημα τώρα τρέχα στην τράπεζα να το λύσεις εμείς δεν έχουτμε ευθύνη...ενώ αν είχες πάει από την αρχή στην τράπεζα θα υπήρχε ο υπάλληλος που συννενοήθηκες για να ζητήσεις εξηγήσεις, αυτός δεν μπορεί να σου πει βλακείες γιατί θα είναι εκεί και θα τον ξαναβρείς και θα τον πρήζεις ξαι θα διαμαρτηρηθείς στον Διευθυντή του κτλ...καταλάβατε λοιπόν τι εννοώ;Πάτε μόνοι στην τράπεζα αν είστε σοβαροί... Παράθεση NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF <ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2005 Παιδιά να κάνω μια ερώτηση? Επειδη μου κλέψαν το πορτοφολι πριν κατι μέρες τώρα δεν έχω ταυτότητα. Μπορω να κάνω αναληψη απο το λογαριασμο μου με το βιβλιάριο καταθέσεων και το φοιτητικο πασο/βιβλιαριο (τα χω και τα 2 μαζι). Μη μου πειτε για διαβατηριο, εχει λήξει εδω κι εναν χρόνο και δεν το ανανέωσα η ηλίθια... Παράθεση http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2005 Παιδιά να κάνω μια ερώτηση? Επειδη μου κλέψαν το πορτοφολι πριν κατι μέρες τώρα δεν έχω ταυτότητα. Μπορω να κάνω αναληψη απο το λογαριασμο μου με το βιβλιάριο καταθέσεων και το φοιτητικο πασο/βιβλιαριο (τα χω και τα 2 μαζι). Μη μου πειτε για διαβατηριο, εχει λήξει εδω κι εναν χρόνο και δεν το ανανέωσα η ηλίθια... Για το φοιτητικο πασο/βιβλιαριο δεν γνωριζω, το διπλωμα οδηγησης ομως το δεχονται σιγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2005 Για το φοιτητικο πασο/βιβλιαριο δεν γνωριζω, το διπλωμα οδηγησης ομως το δεχονται σιγουρα. Εμ δεν έχω δίπλωμα οδήγησης... τα μόνα χαρτια με φωτογραφια που πιστοποιουν ποια είμαι είναι αυτα που προανέφερα... Α! Ξεχασα να αναφέρω οτι προκειται για λογαριασμό στην Εθνική τράπεζα. Παράθεση http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2005 Παιδιά να κάνω μια ερώτηση? Επειδη μου κλέψαν το πορτοφολι πριν κατι μέρες τώρα δεν έχω ταυτότητα. Μπορω να κάνω αναληψη απο το λογαριασμο μου με το βιβλιάριο καταθέσεων και το φοιτητικο πασο/βιβλιαριο (τα χω και τα 2 μαζι). Μη μου πειτε για διαβατηριο, εχει λήξει εδω κι εναν χρόνο και δεν το ανανέωσα η ηλίθια... Δεν υπάρχει πρόβλημα για το ληγμένο διαβατήριο Και ληγμένο να είναι πιστοποιή την ταυτότητα σου, άλλο τώρα αν δεν μπορείς να ταξιδέψης με αυτό. Την φοιτητική κάρτα δεν την δέχονται όμως και καλλά κάνουν , Εδώ δεν με άφησαν στο Πανεπιστήμιο να ψηφίσω με φοιτητικό Πάσο...απαίτησαν οποσδήποτε Ταυτότητα ... πόσο μάλλον να στο δεχτεί τράπεζα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts