Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Tην Anytime πως την πληρώνω μέσω Αlpha ebanking? Δεν βλέπω κάποιο "ετοιματζίδικο" στις ασφαλειες.

Eπίσης το νερό που πληρώνω στον δήμο μου δεν υπάρχει στα γενικά (ΕΥΔΑΠ κτλ). Πως το πληρώνω αυτό;

Ευχαριστώ.

Το νερό που πληρώνεται μέσω δήμου δεν υπάρχει τρόπος.. Μόνο στον δήμο και στα ΕΛΤΑ.. το έψαξα κι εγώ.. Είναι ορισμένοι δήμοι μόνο που έχουν ενταχθεί σε κάποια .. πχ στο winbank easypay έχουν ενταχθεί μόνο 2-3 δήμοι σε όλη την Ελλάδα.. Μην το ψάχνεις γενικώς..

Για πάγιες εντολές εξόφλησης λογαριασμών μέσω πιστωτικής, στην eurobank, πως γίνεται μέσω του ebanking?

Έχω φάει τον τόπο και δεν βρίσκω τίποτα...

Δηλαδή μόνο με αίτηση στον φορέα που θέλω να πληρώνω γίνεται? Δεν μπορώ να το κάνω μόνος μου?

Κάνεις αίτηση στον φορέα που θέλεις να σε χρεώνει με πάγια εντολή. Σε μερικές περιπτώσεις βέβαια την πάγια εντολή την κάνεις απευθείας στην τράπεζα (πχ σε ΔΕΗ μέσω πιστωτικής κάρτας που ξέρω).. αλλά γενικώς ισχύει ότι πρέπει να κάνεις αίτηση στον φορέα.

Το νερό που πληρώνεται μέσω δήμου δεν υπάρχει τρόπος.. Μόνο στον δήμο και στα ΕΛΤΑ.. το έψαξα κι εγώ.. Είναι ορισμένοι δήμοι μόνο που έχουν ενταχθεί σε κάποια .. πχ στο winbank easypay έχουν ενταχθεί μόνο 2-3 δήμοι σε όλη την Ελλάδα.. Μην το ψάχνεις γενικώς..

Mάλιστα. Για την Anytime ξέρεις κάτι; Θενξ.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Mάλιστα. Για την Anytime ξέρεις κάτι; Θενξ.

Από το myanytime δεν μπορείς ? https://my.anytimeonline.gr/user/sign-in

Ακόμα ξέρετε ποιά τράπεζα βγάζει πιστωτική ??

Ορίστε; :X

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Από το myanytime δεν μπορείς ? https://my.anytimeonline.gr/user/sign-in

Oxι, απλά σε ειδοποιεί πότε και τι θα πληρώσεις.

από το site τους Πληρωμή μέσω της υπηρεσίας internet banking των συνεργαζόμενων τραπεζών : ALPHA BANK

Αρα κάποιο από τα Ιντεραμερικαν είναι.

...

Eπίσης το νερό που πληρώνω στον δήμο μου δεν υπάρχει στα γενικά (ΕΥΔΑΠ κτλ). Πως το πληρώνω αυτό;

Εγώ πληρώνω την ύδρευση μέσω winbank με μεταφορά από τον λογαριασμό μου προς τον τραπεζικό λογαριασμό του Δήμου Τήνου. Ο αριθμός λογαριασμού Τράπεζας Πειραιώς αναγράφεται πάνω στον λογαριασμό ύδρευσης. Ο Δήμος Λοκρών, όμως, για παράδειγμα, δεν έχει τέτοια διαδικασία...

ερωτηση για την τραπεζα πειραιως στην οποια εχω διατηρω λογαριασμο.

Εχω να κανω αναληψη/καταθεση στον εν λογω λογαριασμο απο τον μαιο του 2012.

Πηγα σημερα να κανω μια αναληψη και μου ειπαν πως ο λογαριασμος μοιυ ειναι ανενεργος.

Συγκεκριμενα μου ειπαν πως πρεπει να τους παω προσφατο εκκαθαριστικο,λογαριασμο δεηή οτε και ταυτοτητα.

Γνωριζει κανεις τι αλλο ακολουθει;

Καπου διαβασα πως η εθνικη σου δεσμευει και ενα ποσο της ταξης των 15 ευρω για "συντηρηση ανενεργου λογαριασμου"

Στην πειραιως τι ισχυει;;

Για την ιστορια μου εδωσαν καινουργιο βιβλιαριο το οποιο ενημερωσαν.

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Ακολουθεί απλά η αποδέσμευση του λογαριασμού.

δλδ σε ταλαιπωρια να βρισκομαστε.Με βλέπω να τα σηκώνω και να τα πηγαίνω εθνικη.

Είδα πως και στην γιουρομπανκ εχω να παω απο τοτε.Κι εκει τα ιδια θα έχω;

Τουλάχιστον δεν θα εχω τα 15ε για "συντηρηση ανενεργου λογαριασμου"

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση

δλδ σε ταλαιπωρια να βρισκομαστε.Με βλέπω να τα σηκώνω και να τα πηγαίνω εθνικη.

Από πόσο γνωρίζω αρκετές τράπεζες μετατρέπουν σε αδρανή το λογαριασμό, εάν δεν έχει γίνει χρεωστική κίνηση για διάστημα άνω των 12 μηνών. Αυτο για λόγους ασφαλείας.

Oukitel K6000 Pro

LG G3

Στην γιουρομπανκ αν για 12 μηνες δεν κινηθει ο λογαριασμος καθισταται ανενεργος. Στο 10μηνο ομως σε ενημερωνουν με επιστολη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είναι εντολή από την κεντρικη Ευρωπαϊκή Τράπεζα, όσοι λογαριασμοί δεν έχουν κίνηση για 12 μήνες παγώνουν σε όλες τις (Ελληνικές) τράπεζες. Είναι ένα από τα μέτρα λέει για την καταπολέμηση της διακίνησης μαύρου χρήματος. Αν κάποιος διατηρεί παραπάνω από έναν λογαριασμό στο όνομα του σε μια τράπεζα, πρέπει να κάνει κίνηση σε όλους τους λογαριασμούς

Αν έχεις μικρό ποσό μέσα (>10 ευρώ) τι γίνεται; Σε χρεώνουν κάτι; Εχω έναν αλλά βαριέμαι να τρέχω να τον κλείσω.

Στην Κύπρου που είχα ανενεργό λογαριασμό, έπρεπε απλά να κάνω μια κατάθεση από το ταμείο 1.5€ και αυτό έφτανε για να ενεργοποιηθεί εκ νέου..
me > you

Αν έχεις μικρό ποσό μέσα (>10 ευρώ) τι γίνεται; Σε χρεώνουν κάτι; Εχω έναν αλλά βαριέμαι να τρέχω να τον κλείσω.

συνηθως σε χρεωνουν εξοδα διαχείρισης λογαριασμου που στα ανακοινωνουν στην επιστολη που στελνουν..

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

συνηθως σε χρεωνουν εξοδα διαχείρισης λογαριασμου που στα ανακοινωνουν στην επιστολη που στελνουν..

http://img41.imageshack.us/img41/9320/annoyedh4h.gif

θα τον κλείσω κάποια στιγμή και αυτόν. :lock:

Μερσί.

εμενα επιστολη δε μου εστειλαν.Ουτε απο την πειραιως ουτε απο τη γιουρομπανκ.Οποτε δε ξερω αν θα θελουν και καποιο ποσο.

Αν θυμάμαι καλα έχει χαρακτηριστεί καταχρηστικός αυτός ο όρος και δεν ισχύει πια

Πάντως δεν ξέρω καμιά τράπεζα που να σε χρεώνει για μικρό ποσό

Αν θυμάμαι καλα έχει χαρακτηριστεί καταχρηστικός αυτός ο όρος και δεν ισχύει πια

Πάντως δεν ξέρω καμιά τράπεζα που να σε χρεώνει για μικρό ποσό

πριν 1,5 χρονο μου ειχε ερθει επιστολη στη eurobank και τελικα εκανα κινηση και απο τοτε κανω τουλαχιστον μια καθε εξαμηνο για να μην με χρεωσουν, αλλα το ποσο δεν το θυμαμαι.

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Καλημέρα.

Έχει γίνει μια δέσμευση χρημάτων στην πιστωτική μου κάρτα (aegean bonus visa-alpha bank), από την εταιρεία eaedo, 109,80 ευρω.

Χθες βραδυ, στις 1 (όπου κοιμόμουν)!

Η τράπεζα, δε μπορεί ακόμα να δει στοιχεία, πέραν του ότι η αγορά έγινε online, γιατί δεν έχει γίνει χρέωση, και εγώ το μόνο που βρήκα στο ίντερνετ, ήταν σε ελληνικό φόρουμ, μήνυμα 2 ετών πίσω, που αναφέρει ότι είναι το apple store που δεσμεύει χρήματα.

το ζήτημα είναι ότι εγώ ΔΕΝ είμαι γραμμένος στο apple store, δεν αγόρασα τίποτα χθες online, και δε μπορώ να βρω κανένα στοιχείο επικοινωνίας με τη συγκεκριμένη εταιρεία...

Εννοείται ότι θα κάνω αμφισβήτηση συναλλαγής όταν το ποσό τελικά χρεωθεί, αλλά παρολαυτά, δε μου αρέσει καθολου το ότι στα καλά καθούμενα, κάποιος, κάπως, χρέωσε την κάρτα μου!

Πάσα πρόταση/ιδέα δεκτή!

Η εταιρία ΕΑΕΔΟ δεν ειναι εταιρία. Χαλάρωσε. Αλά έχεις δηλώσει να πληρώνεται ο λογαριασμός του κινητού σου απο την πιστωτική και σε χρεωσαν...φυσικά....το λογαριασμό σου.

πριν 1,5 χρονο μου ειχε ερθει επιστολη στη eurobank και τελικα εκανα κινηση και απο τοτε κανω τουλαχιστον μια καθε εξαμηνο για να μην με χρεωσουν, αλλα το ποσο δεν το θυμαμαι.

http://www.synigoroskatanaloti.gr/stk_nomologia.html#nom3

ΑΠ 652/2010

Γενικοί Όροι Συναλλαγών. Συμβάσεις χορήγησης πιστωτικής κάρτας και βιβλιαρίων καταθέσεως. Καταχρηστικότητα. Είναι καταχρηστικοί οι όροι:

3. Χρέωσης σε ακίνητους λογαριασμούς και χρέωσης εξόδων τήρησης σε λογαριασμούς με μικρό υπόλοιπο