KostasGre Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Με χρεωστική που είχα χρησιμοποιήσει στο Λονδίνο, κανένας δεν παραπονέθηκε οτι δεν την είχα υπογράψει... Έαν λέω εάν...σου ρίξουν άκυρο εκείνη τη στιγμή τι κάνεις; Την υπογράφεις εκείνη τη στιγμή ή δε θα δεχτούν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 (edited) Έαν λέω εάν...σου ρίξουν άκυρο εκείνη τη στιγμή τι κάνεις; Την υπογράφεις εκείνη τη στιγμή ή δε θα δεχτούν; Μπορεί να μην το δεχθούν. Ε πας μία βόλτα έξω και ξαναμπαίνεις λίγο αργότερα. Στη χειρότερη, πας και σε άλλον υπάλληλο μόλις ξαναμπείς. Edited August 9, 2013 by agiorgitis Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasGre Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Ok ελπίζω να μην έχω θέμα. Επίσης κάτι που με προβληματίζει είναι το εξής: για κάποιο λόγο στην debit μου γράψανε το επώνυμο μου πάνω στην κάρτα διαφορετικά από ότι αναγράφεται στην ταυτότητα. Γίνεται να ζητήσω ακύρωση αυτής και έκδοση νέας με τα σωστά στοιχεία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Δεν ξέρω, αλλά λογικά ναι. Να το κάνεις ώστε να είσαι πάντα καλυμμένος. Φαντάσου να πρέπει να κάνεις κάτι σημαντικό με την κάρτα και να πέσεις σε κάποιον υπάλληλο που να κοιτάει τα ψηφία ένα ένα... Γιατί να ζεις πάντα με αυτή την έννοια στο μυαλό σου? Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Ok ελπίζω να μην έχω θέμα. Επίσης κάτι που με προβληματίζει είναι το εξής: για κάποιο λόγο στην debit μου γράψανε το επώνυμο μου πάνω στην κάρτα διαφορετικά από ότι αναγράφεται στην ταυτότητα. Γίνεται να ζητήσω ακύρωση αυτής και έκδοση νέας με τα σωστά στοιχεία; Εννοειται να ζητησεις ακυρωση.και γινεται η αλλαγη.πολυ ευκολα. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospo Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Πιστωτική του ταχυδρομικου ταμιευτηριου ειναι οκ για paypal η θα χω θέμα;αν ναι τι ειναι καλύτερο να κάνω; Παράθεση xiaomi mi3:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mariachrisafis Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Θέλω να κάνω μία ερώτηση. είμαι φοιτήτρια με εισόδημα. θα μου βγάλουν πιστωτική??είτε φοιτητική είτε κανονική?? Ακόμα ξέρετε ποιά τράπεζα βγάζει πιστωτική ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Θέλω να κάνω μία ερώτηση. είμαι φοιτήτρια με εισόδημα. θα μου βγάλουν πιστωτική??είτε φοιτητική είτε κανονική?? Ακόμα ξέρετε ποιά τράπεζα βγάζει πιστωτική ?? Αν εχεις λιγοτερα απο 10,000 το χρονο δν σου βγαζουν με το εκκαθαριστικο κανονικη πιστωτικη. Καλυτερα κανε αιτηση για φοιτητικη, η Πειραιως και η Eurobank εχουν, απλα εχεις συγκεκριμενο οριο, 800€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Τι θα πει κανονική πιστωτική .. Και οι φοιτητικές κανονικές ειναι.. Μόνο το πιστωτικό όριο αλλάζει.. Που πλέον όλες ξεκινάνε με βασικό πιστωτικό όριο 500-1000 Θα σου βγάλουμε μάλλον στην Πειραιώς με 800 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Τι θα πει κανονική πιστωτική .. Και οι φοιτητικές κανονικές ειναι.. Μόνο το πιστωτικό όριο αλλάζει.. Που πλέον όλες ξεκινάνε με βασικό πιστωτικό όριο 500-1000 Θα σου βγάλουμε μάλλον στην Πειραιώς με 800 ευρώ Εννοω τις υπολοιπες πλην φοιτητικων, τις κλασικες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mariachrisafis Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 ευχαριστώ πολυ για το ενδιαφέρον και την απάντηση σας. έχω ακόμη μία ερώτηση αν ξέρετε. Καταρχήν το πιστωτικό όριο το επιλέγω εγώ ή η τράπεζα? Κα δεύτερον, αν για παράδειγμα η πιστωτική έχει όριο 600 ευρώ, τι πρέπω να κάνω για ανεβεί το πιστωτικό όριο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 ευχαριστώ πολυ για το ενδιαφέρον και την απάντηση σας. έχω ακόμη μία ερώτηση αν ξέρετε. Καταρχήν το πιστωτικό όριο το επιλέγω εγώ ή η τράπεζα? Κα δεύτερον, αν για παράδειγμα η πιστωτική έχει όριο 600 ευρώ, τι πρέπω να κάνω για ανεβεί το πιστωτικό όριο?? Η τραπεζα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 ευχαριστώ πολυ για το ενδιαφέρον και την απάντηση σας. έχω ακόμη μία ερώτηση αν ξέρετε. Καταρχήν το πιστωτικό όριο το επιλέγω εγώ ή η τράπεζα? Κα δεύτερον, αν για παράδειγμα η πιστωτική έχει όριο 600 ευρώ, τι πρέπω να κάνω για ανεβεί το πιστωτικό όριο?? Κανονικά το πιστωτικό όριο το καθορίζει η τράπεζα. Και μπορεί να στο αυξάνει ανά διαστήματα όταν γίνεται η αξιολόγηση 2 φορές το χρόνο.. Βέβαια αυτό είναι κάτι πάρα πολύ σπάνiο σήμερα.. η Πειραιώς όμως έχει μια πολιτική που σου καθορίζουν από πριν το πιστωτικό όριο στη University Visa. Συγκεκριμένα όταν πας να κάνεις την αίτηση μπορείς να επιλέξεις το όριο από 600 ευρώ έως τα 800 ευρώ που είναι και το μέγιστο. Αν θέλεις μεγαλύτερο όριο, θα πρέπει να πας και το εκκαθαριστικό των γονιών σου Αντίθετα στη eurobank δεν το επιλέγεις, αλλά συνήθως το πιστωτικό όριο που σου εγκρίνει είναι τα 450 ευρώ (αν σου την βγάλει.. γιατί είναι δύσκολο εκεί) Επίσης η συγκεκριμένη έχει μηνιαία συνδρομή 1 ευρώ. Αν θέλεις υπάρχει και μια τρίτη λύση η πιστωτική της Millenium για φοιτητές. Δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω γι αυτήν. Σε κάθε περίπτωση πιο εύκολα να εκδοθεί είναι της Πειραιώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 ας κανω κι εγώ μια ερώτηση λίγο χαζή. έχω μια προπληρωμένη της τράπεζας πειραιώς. ο αριθμός λογαριασμού είναι αυτός που αναγράφεται μπροστά έτσι; γιατί θέλω να μου καταθέσουν κάποια λεφτά και θέλω να μπουν κατευθείαν εκεί για να τα χρησιμοποιήσω για αγορά,να μην τα μεταφέρω από τον κανονικό μου λογαριασμό στην προπληρωμένη της πειραιώς. στον καταθέτη αν δώσω τον κωδικό που είναι μπροστά είμαι καλυμμένη; Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Μόνο εσύ μπορείς να κάνεις κατάθεση. Ζητάνε ταυτότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Κανονικά το πιστωτικό όριο το καθορίζει η τράπεζα. Και μπορεί να στο αυξάνει ανά διαστήματα όταν γίνεται η αξιολόγηση 2 φορές το χρόνο.. Βέβαια αυτό είναι κάτι πάρα πολύ σπάνiο σήμερα.. Αντίθετα στη eurobank δεν το επιλέγεις, αλλά συνήθως το πιστωτικό όριο που σου εγκρίνει είναι τα 450 ευρώ (αν σου την βγάλει.. γιατί είναι δύσκολο εκεί) Επίσης η συγκεκριμένη έχει μηνιαία συνδρομή 1 ευρώ. Σε κάθε περίπτωση πιο εύκολα να εκδοθεί είναι της Πειραιώς. Τι θα πει κανονική πιστωτική .. Και οι φοιτητικές κανονικές ειναι.. Μόνο το πιστωτικό όριο αλλάζει.. Που πλέον όλες ξεκινάνε με βασικό πιστωτικό όριο 500-1000 Θα σου βγάλουμε μάλλον στην Πειραιώς με 800 ευρώ καλυτερα οχι στη eurobank εγω που την πηρα πριν 2,5 χρονια το πιστωτικο οριο μου το εχουν κολλημενο στα 300€... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Μόνο εσύ μπορείς να κάνεις κατάθεση. Ζητάνε ταυτότητα. και εφόσον μπορώ να καταθέσω και στο ατμ,το ατμ πως μου ζητάει ταυτότητα; Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 και εφόσον μπορώ να καταθέσω και στο ατμ,το ατμ πως μου ζητάει ταυτότητα; Δν σου ζητάει αλλα ζητάει pin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Δν σου ζητάει αλλα ζητάει pin απορώ πως δεν το είχα σκεφτεί! ευχαριστώ. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 (edited) Μόνο εσύ μπορείς να κάνεις κατάθεση. Ζητάνε ταυτότητα. Φυσικά και μπορεί.. Είτε από ΑΤΜ όπως είπαν... (σε πολλές τράπεζες υπάρχει και λειτουργία cardless και δεν απαιτείται η φυσική παρουσία της κάρτας στο ΑΤΜ αλλά ούτε και ο pin για κατάθεση.. Για την Πειραιώς δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι τέτοιο). είτε από το web banking ακόμα και τρίτης τράπεζας άλλου. .. θα το περάσει σαν πληρωμή πιστωτικής κάρτας... Δεν χρειάζεται να είναι στο όνομά του.. Εγώ πολλε΄ς φορές έχω στείλει χρήματα σε πιστωτική κάρτα κάποιου άλλου αντί για λογαριασμό. Edited August 12, 2013 by Alex0077 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 (edited) Ένα διάστημα που είχα την προπληρωμένη της Κύπρου δεν δεχόταν κατάθεση από τρίτο. Μακάρι να άλλαξε το σύστημα. Edited August 13, 2013 by xapos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Ένα διάστημα που είχα την προπληρωμένη της Κύπρου δεν δεχόταν κατάθεση από τρίτο. Μακάρι να άλλαξε το σύστημα. Δηλαδή αν εγώ έμπαινα στο web banking της alpha πχ και έκανα πληρωμή πιστωτικής κάρτας σε άλλη τράπεζα και έβαζαν τον αριθμό της visa prepaid θα έβγαζε σφάλμα; Δεν το παίρνει; Περίεργο μου φαίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Είναι δυνατόν να μην μπορείς να κάνεις αγορές με American Express εκτός ΗΠΑ στο Google Play?:blink::dizzy::down::baby: Dear lord....:angry: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Για πάγιες εντολές εξόφλησης λογαριασμών μέσω πιστωτικής, στην eurobank, πως γίνεται μέσω του ebanking? Έχω φάει τον τόπο και δεν βρίσκω τίποτα... Δηλαδή μόνο με αίτηση στον φορέα που θέλω να πληρώνω γίνεται? Δεν μπορώ να το κάνω μόνος μου? Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 (edited) Tην Anytime πως την πληρώνω μέσω Αlpha ebanking? Δεν βλέπω κάποιο "ετοιματζίδικο" στις ασφαλειες. Eπίσης το νερό που πληρώνω στον δήμο μου δεν υπάρχει στα γενικά (ΕΥΔΑΠ κτλ). Πως το πληρώνω αυτό; Ευχαριστώ. Edited August 15, 2013 by elteo Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts