vagpan Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Η χρεωστική μου κάρτα απο την Alpha Bank λήγει τον σεπτέμβριο. Να περιμένω να μου στείλουν την νέα κάρτα απο μόνοι τους ή θα πρέπει να πάω απο το κατάστημα να ζητήσω αντικατάσταση; Αν εχεις την παλια μαγνητικη χρεωστικη καρτα,να πας να τους ζητησεις αντικατασταση γιατι δεν λειτουργουν πλεον οι παλιες καρτες... Παράθεση - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Έχω βρει κάτι βιβλιάρια εθνικής τράπεζας από ταμιευτήριο... αλλά έχουν 2 τρύπες σε όλα τα φύλλα μία πάνω και μία κάτω.. Τι σημαίνει αυτό ?Τα βιβλιάρια είναι πολύ παλιά και δεν θυμάμαι... Σημαίνει ότι έχει κλείσει ο λογαριασμός? Από την άλλη δεν αναφέρει κλείσιμο ο λογαριασμός στην τελευταία σελίδα και το τελευταίο υπόλοιπο την τελευταία ενημέρωση ΔΕΝ είναι μηδέν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Τρύπες βάζανε όταν τελείωναν οι σελίδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Τρύπες βάζανε όταν τελείωναν οι σελίδες. Και τι σημαίνει αυτό? Συνεχίζεται σε άλλο βιβλιάριο δηλαδή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Συνεχίζεται σε άλλο βιβλιάριο με τον ίδιο αριθμό λογαριασμού. Αν δεν έχεις τα καινούρια , πήγαινε μια βόλτα από την τράπεζα θα σου δώσουν καινούρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Και τι σημαίνει αυτό? Συνεχίζεται σε άλλο βιβλιάριο δηλαδή Πάντως κι εγώ που έκλεισα προσφατα λογαριασμο ταμιευτηριου στη marfin, μου τρύπησαν το βιβλιάριο Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2003 Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Και τι σημαίνει αυτό? Συνεχίζεται σε άλλο βιβλιάριο δηλαδή Σημαίνει ότι στο παρελθόν είτε έκλεισες τον συγκεκριμένο λογαριασμό , είτε η τράπεζα αντικατέστησε το συγκεκριμένο βιβλιάριο με νέο, και αυτό ακυρώθηκε. Πάντως το συγκεκριμένο βιβλιάριο δεν έχει ισχύ , και αν είσαι στη δευτερη περίπτωση θα πρέπει να έχεις το καινουριο βιβλιάριο που σου έδωσαν με τον ίδιο όμως αριθμό λογαριασμού . Αν δεν βρίσκεις το νέο βιβλιάριο μάλλον είσαι στην πρώτη περίπτωση , αλλά καλού κακού πηγαινε σε ένα κατάστημα με την ταυτότητα σου και το τρύπιο βιβλιάριο να ελέχξουν τον λογαριασμό . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 (edited) Σας ευχαριστώ παιδιά.. θα πάω να ρωτήσω. Μου έκανε εντύπωση, γιατί πριν κανα μήνα έκλεισα έναν λογαριασμό στην εθνική και δεν μου τύπησαν το βιβλιάριο.. Έκαναν απλά ενημέρωση στο βιβλιάριο , μου έδωσαν τα λεφτά που είχε ,'εγραψαν υπόλοιπο μηδέν και αό κάτω χειρόγραφα "κλείσιμο λογαριασμού". Kάτι άλλο.. Πήγα σήμερα στο supermarket και ψώνισα με μια πιστωτική που έχω.. Η ταμίας που την πέρασε σε ένα POS της alphabank. Έβγαλε κλασικά 2 χαρτάκια. Το ένα που το κρατάνε αυτή και στο άλλο έγραφε αντίγραφο πελάτη.. Κλασικά εγώ πάω να υπογράψω στο πρωτότυπο που κρατάνε αυτοί που έλεγε κι όλας χώρος για υπογραφή (ενώ στο άλλο δεν εχει) και μου λέει όχι εκεί στο άλλο να υπογράψετε. Της λέω ότι στο άλλο λέει αντίγραφο για τον πελάτη και μου λέει δεν έχει σημασία εκεί να υπογράψετε γιατί στο άλλο που ήταν και καλά για τον έμπορο κάτω από τον χώρο της υπογραφής εμφάνιζε το Ονοματεπωνυμό μου, τον αριθμό της κάρτας αλλά και την ημερομηνία λήξης και μου λέει ότι απαγορεύετε να φαίνονται στοιχεία μου... Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο αλλά απόλυτα σωστή τη βρίσκω... Στα περισσότερα POS υπόγραφα εκεί.. Να τους το λέω από δω και πέρα ή θα με περάσουν για τρελό? Edited August 22, 2011 by Alex0077 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Είχα πάει μια φορά για κάτι ιατρικές εξετάσεις. Καταλάθος πήρα και τα δύο αντίτυπα και η κοπέλα ξέχασε να μου τα ζητήσει. Μετά όταν το είδα πήγα και της το άφησα. Αν δεν της το πήγαινα τι θα γινόταν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Σημασία έχει να υπογράφεις στο αντίγραφο (χαρτάκι) που κρατάει ο έμπορος ως "αποδεικτικό" της αποδοχής της χρέωσης από μέρους σου. Δεν έχεις λόγο να υπογράψεις το αντίγραφο της απόδειξης (το χαρτάκι) που κρατάς εσύ. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Το υπέγραψα, απλά καταλάθος το πήρα μαζί μου. Οπότε λογικά αν έκανα αμφισβήτηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Πάντως μου φαίνεται πολύ επικίνδυνο ο έμπορος να έχει στην κατοχή τους Ονοματεπώνυμο, Αριθμό κάρτας/λογαριασμού, και ημερομηνία λήξης της κάρτας.. Δηλαδή μόνο ο 3ψήφιος του λείπει.. Από την άλλη αν δεν επιτρέπεται να έχουν αυτά τα στοιχεία όπως μου είπε η ταμίας, γιατί τα POS στο χαρτάκι για τον έμπορο να αναφέρουν αυτά τα στοιχεία? Μπερδεμένο θέμα :confused::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Για μένα δεν είναι καθόλου επικίνδυνο. Απλά θα αρνηθώ την όποια συναλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Το υπέγραψα, απλά καταλάθος το πήρα μαζί μου. Οπότε λογικά αν έκανα αμφισβήτηση... Δεν μπορείς να κάνεις αμφισβήτηση ,διότι στο τέλος κάθε μέρας γίνεται η αποστολή πακέτου, οπότε φαίνεται η συναλλαγή που έγινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Και σήμερα πάντως ψώνισα κάτι από τον Κωτσόβολο με την κάρτα και αυτή τη φορά έγραφε τα στοιχεία μου και στο δικό μου χαρτάκι και στον έμπορο... Ακριβώς τα ίδια στοιχεία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης και ονοματεπώνυμο) με ένα επιπλέον στοιχείο... το όνομα της τράπεζας.. Προφανώς αυτό που μου είπε η ταμίας χθες δεν στέκει λοιπόν... αν και είχε κάποια βάση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Δεν μπορείς να κάνεις αμφισβήτηση ,διότι στο τέλος κάθε μέρας γίνεται η αποστολή πακέτου, οπότε φαίνεται η συναλλαγή που έγινε. Ναι αλλά δεν έχουν την υπογραφή του. ;) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anrousal Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 (edited) Γεια σας. Βασικά ενδιαφέρομαι για πιστωτική. Το πρόβλημα είναι ότι έχω ήδη φοιτητικη της Citibank με όριο 1000 ευρώ και το εκκαθαριστικό έχει εισόδημα 11100. Στις περισσότερες τράπεζες δεν έκανα καν αίτηση επειδή μου έλεγαν ότι είναι χαμηλό το εισόδημα και έχω και πιστωτικη ήδη έστω και φοιτητική. Ξέρει κανείς καμιά τράπεζα που να έχει βγάλει πρόσφατα κάρτα σε ατομο με εισόδημα 11000? Αύριο πάω στη eurobank επειδή μου είπαν ότι δεν εχει τόσο σημασία το εισόδημα καθώς υπάρχουν και άλλα κριτήρια και με προέτρεψαν να κάνω αίτηση, δεν χάνω τίποτα. Οποιαδήποτε συμβουλή ευπρόσδεκτη.Απλά θέλω να ξεφορτωθώ της Citibank επειδή έχει υψηλό επιτόκιο και να βγάλω μία κανονική για να την κρατήσω.Α, και κάτι τελευταίο. Μπορώ να κάνω μεταφορά υπολοίπου της κάρτας μου(περίπου 800 ευρώ) σε μία νέα με μεγαλύτερο όριο? Σας ρώτησα επειδή πιθανόν έτσι να μην υπάρχει το προβλημα ότι και καλα θες 2 κάρτες και δεν έχεις εισόδημα. Edited August 23, 2011 by anrousal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LYCABETTUS Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Το υπέγραψα, απλά καταλάθος το πήρα μαζί μου. Οπότε λογικά αν έκανα αμφισβήτηση... Κάποτε έκανα από το τηλέφωνο (!!!) αμφισβήτηση στην ALPHA BANK για κάποια συναλλαγή (CARREEFOUR) για την οποία δεν υπήρχε η υπογραφή μου. Διαμαρτυρήθηκα διότι με χρέωσαν χωρίς να έχουν την υπογραφή μου. Το αποτέλεσμα ήταν να κάνουν αντιλογισμό αμέσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Δεν μας τα λέει καλά η Πειραιώς... Προσπαθησα σήμερα να αγοράσω έναν υπολογιστή , τελική τιμη 1800 Ε. Όπως καταλαβαίνετε πλεον υπαρχουν 2 επιλογές για αγορές ανω των 1500 ευρώ. Είτε με κάρτα, είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Εγώ επέλεξα να πληρώσω με την πιστωτική μου Eurobank mastercard. Πρώτη κρυάδα... you.gr ... μηνυμα σφάλματος: Η κάρτα σας δεν συμμετέχει σε πρόγραμμα δόσεων Επι τοπου καλώ το τμημα εξυπηρέτησης πελατών, και μου λένε πως εχει πρόβλημα το σύστημα τους (Πειραιώς) και δέχονται κανονικά για αγορές με δόσεις τις πιστωτικές της Πειραιώς αλλά εχει πρόβλημα με κάρτες άλλων τραπεζών Δεύτερη κρυάδα... istorm.gr το ίδιο μήνυμα σφάλματος. Τρίτη κρυάδα... madmacs.gr σε όλα τα κασταστήματα η ίδια απάντηση, σε όλα τα καταστήματα το σύστημα της Πειραιώς (paycenter) Εκνευρισμένος γράφω στη Πειραιώς και παίρνω την εξής απάντηση: "το τεχνικό μας τμήμα μας ενημέρωσε ότι η συναλλαγή σου δεν πραγματοποιήθηκε διότι η κάρτα που χρησιμοποίησες δε συμμετέχει στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων της Τράπεζας Περαιώς" Και ρωτάω εγώ.... το κατάστημα γράφει 12 άτοκες δόσεις. Δεν γράφει 12 άτοκες δόσεις ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Δηλαδή εγώ πρέπει ντε και καλά να έχω την πιστωτική τους για να μου κάνουν δόσεις? Η κάρτα μου είναι Eurobank Mastercard πιστωτική και γράφει οτι συμμετέχει στα προγράμματα άτοκων δόσεων της Mastercard. Τελικά βοηθήστε με να καταλάβω... ποιός φταίει? Η πιστωτική μου Eurobank? Το σύστημα της Πειραιώς? Τα καταστήματα? Εγώ? Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Τελικά βοηθήστε με να καταλάβω... ποιός φταίει? Η πιστωτική μου Eurobank? Το σύστημα της Πειραιώς? Τα καταστήματα? Εγώ? Πριν 3 χρόνια αγοράσαμε κάτι πλακάκια σε 36 δόσεις από μια φίλη. 36 δόσεις όμως έδινε μόνο η Εθνική, οπότε βγάλαμε καινούρια πιστωτική κάρτα για μία και μόνο συναλλαγή. Οπότε κάθε μήνα, τρέχουμε σε 5 διαφορετικές τράπεζες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phph Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 @nucleogenesis, οι άτοκες δόσεις συνήθως είναι προωθητικές ενέργειες είτε των καταστημάτων, είτε των τραπεζών, είτε των εταιριών που διαχειρίζονται τις κάρτες (εννοώ Mastercard, Visa, AMEX κλπ). Αυτός που κάνει την προωθητική ενέργεια αποφασίζει ποιες κάρτες θα συμμετέχουν. Αν η προωθητική ενέργεια γίνεται από τράπεζα τότε προφανώς συμμετέχουν μόνο οι κάρτες έκδοσης της συγκεκριμένης τράπεζας και μάλιστα όχι απαραίτητα όλες (μπορεί π.χ. να μην συμμετέχουν οι AMEX). Από ότι φαίνεται τη συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια την κάνει η τράπεζα Πειραιώς και δεν έχει κανένα λόγο να υποστηρίξει κάρτα της Eurobank. Το λάθος κατά τη γνώμη μου είναι ότι τα καταστήματα δεν διευκρινίζουν ότι οι άτοκες δόσεις αφορούν μόνο κάρτες έκδοσης της τράπεζας Πειραιώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Το λάθος κατά τη γνώμη μου είναι ότι τα καταστήματα δεν διευκρινίζουν ότι οι άτοκες δόσεις αφορούν μόνο κάρτες έκδοσης της τράπεζας Πειραιώς. Πιστεύω πως αυτό που έγραψες είναι το ποιο σωστό. Έγραφαν 12 ατοκες δόσεις. Στο you.gr για τον iMac που ήθελα. Πουθενά μα πουθενά δεν έγραφε οτι αυτό ισχύει μόνο για τις κάρτες της Πειραιώς. Εγω δηλαδή που να το ξέρω? Τεσπα, αυτή η Πειραιώς όλα μισά τα κάνει... Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Το λάθος κατά τη γνώμη μου είναι ότι τα καταστήματα δεν διευκρινίζουν ότι οι άτοκες δόσεις αφορούν μόνο κάρτες έκδοσης της τράπεζας Πειραιώς. Δεν είναι ακριβώς λάθος....:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
schizodrummer Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 μακρυα απο πιστωτικες,εχεις χαλας δεν εχεις?, πας μια βολτα στη παραλια,οι δανεισμοι και οι πιστωτικες καψανε οικογενειες ,επισης παρακολουθουνε το τι αγοραζεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Οι πιστωτικές δεν παρακολουθούν τι αγοράζεις . Απλά καταγράφουν την επιχείρηση . Το τι αγόρασες εσύ από την επιχείρηση δεν το καταγράφουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts