Selespeed Δημοσιεύτηκε March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 3, 2008 Έχω το Crypto modem F201 που έδωσε η Altec με το pc μου. Έπειτα από κάποιο πρόβλημα στα vista, το modem αναγνωρίζεται από το pc αλλά δε λειτουργεί (κάνει το σχετικό ήχο όταν συνδέεται, αλλά το κόκκινο λαμπάκι στο modem, ανάβει και σβήνει αμέσως. Μέσα στον πίνακα ελέγχου, δείχνει ότι υπάρχει. Του ζητάω να το καταργήσει και χωρίς να κάνει κάτι, λέει ότι το κατήργησε (και συνεχίζει να το βλέπει). Του λέω να κάνω αννανέωση των drivers και πάλι τίποτα. Κάνω setup των drivers που κατέβασα από την Crypto (οι οποίοι νομίζω ότι είναι ίδιοι με αυτούς που είχε και πριν) αλλά δεν προχωράει επειδή κάποιο αρχείο είναι σε .ex_ και δε δέχεται να αποσυμπιεστεί με τίποτα. Κάποιος μου είπε ότι είχε συναντήσει κάτι παρόμοιο και έσβηνε με το χέρι, κάποια αρχεία από τα vista, και τελικά δέχτηκα να γίνει εκ νέου setup... :confused: Έχει κανείς να προτείνει κάτι; (πέρα από την αγορά ενός "σωστού" modem :p:D) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 είναι για adsl? ή για dialup? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. March 3, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Είναι εξωτερικό usb για DSL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 η λύση είναι μία. την έχουμε γράψει πολλές φορές. δώσε 40-50ε και πάρε ένα adsl router. τα usb modems είναι ό,τι χειρότερο. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 . Alexkass δεν υπαρχει προβλημα με το usb μια χαρα δουλευουν ασχετα με τους πορους που τραβαει το pc αλλα τα crypto γιατι ειναι πατατες εχω το ιδιο και σε xp και σε vista δεν δουλευε καθολου.Τι να πω ο κεθενας εχει την αποψη του. Φιλικα:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. March 3, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Ναι ρε παιδιά. Πριν γίνει το κόλλημα των Vista δουλευε ΟΚ. Μετά από μια επίσκεψη στο service έγινε αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts