giorgosakedfeld Δημοσιεύτηκε February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 26, 2008 θελω να αγορασω νεα ψυχτρα στο πισι,εχετε να προτεινετε καποια καλη με 10-15 ευρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
printezhs Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 SCYTHE-COOLER NINZA PLUS REV.B Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 Τίποτα!Νομίζω πως οι σύγχρονοι επεξεργαστές έχουν ήδη αρκετά καλά συστήματα ψύξης.Εγώ έβαλα 8 ανεμιστήρες στο pc και το μετάνιωσα.Απίστευτος θόρυβος.Και πολύ κουραστικά τα φώτα.Αν έχεις την υπομονή και το χρόνο να το καθαρίζεις κάθε τόσο τότε οκ... Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
printezhs Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 meti ton kauarizhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 πεπιεσμενο αερα. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
printezhs Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 se eyxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 Εγώ δεν πληρώνω πεπιεσμένο αέρα!Παίρνεις ένα blower με 25 ευρώ και καθάρισες!Και όχι μόνο για pc,βολεύει σε πολλά πράγματα! Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts