Jump to content

Η ταινιοθήκη των εφημερίδων και των περιοδικών

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

EΘΝΟΣ (ΚΥ) - Τρεξε Λολα, τρεξε

Την ταινία αυτήν την είχε δώσει πριν δυο χρόνια το περιοδικό κινητή τηλεφωνία και επικοινωνίες. Αυτόν τον μήνα την δίνει το DVD Home Theater (αδελφό περιοδικό) ΜΑΖΙ Με την ταινία Matador το Αλμοδοβάρ. Αν έχει σημασία, είναι μέσα σε μεγάλες πλαστικές θήκες και όχι σε φακελάκι, ωστόσο δεν συγκράτησα τιμή. Λογικά γύρω στα 8-10 ευρώ θα κάνει.

Επίσης το περιοδικό Αμυνα και Διπλωματία δίνει αυτόν τον μήνα ένα εξαιρετικό ντοκυμαντέρ για τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο.

Opa opa..

To RUN LOLA RUN to dinoun 2 diladi? Mia to ETHNOS kai i alli to DVD Home Theater?

E simferei to DVD Home theater tote pou exei mazi kai ton Almodovar kai ta dinei kai se plastikes thikes...

Mporei kapios na to epivevewsei? Episis to DVD H.T. exei kykloforisei?

σημερα πηγα να παρω την παρασκευη+13 και μου ειπε ο περιπτερας οτι σημερα δεν ηρθε γιατι την κλησαν για κατι μερες λογο καλοκαιριου.. :O :O :O

εψαξα επισης και σε αλλα περιπτερα και παλι δεν βρηκα τιποτα..μηπως ξερει κανενας τι παιχτηκε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

σημερα πηγα να παρω την παρασκευη+13 και μου ειπε ο περιπτερας οτι σημερα δεν ηρθε γιατι την κλησαν για κατι μερες λογο καλοκαιριου.. :O :O :O

εψαξα επισης και σε αλλα περιπτερα και παλι δεν βρηκα τιποτα..μηπως ξερει κανενας τι παιχτηκε?

Οι πηγές μου λένε ότι θα βγει αύριο, αλλά δεν παίρνω και όρκο. Πάντως, το ένα και μοναδικό που πήρα εγώ δεν με ικανοποίησε (λόγω VCD, όχι το περιεχόμενο, το οποίο λίγο-πολύ το ήξερα)

Μερικές ακόμα εφημερίδες των προσεχών ημερών:

Τα Νέα (ΣΑ): Boogie Nights του τρομερού "παιδιού" P.T.Anderson

Επενδυτής (ΣΑ): Αυτο το Κατι Αλλο

Θέμα (ΚΥ): Space Cowboys του Eastwood και μαζί, στο γνώριμο στυλ της εφημερίδας: Πιο θερμη κι απο τον Ηλιο

Τα Νέα (ΔΕ): Johnny Stecchino

Τα Νέα (ΤΕ): Germania anno zero του Rossellini.

Μέχρι να μάθουμε τι θα έχουν Ελευθεροτυπία και Καθημερινή της Κυριακής, να επιχειρήσω μια πρόχειρη κατάταξη:

Πρώτο το κλασικό Γερμανία ώρα 0 (Νεα-ΤΕ) και μετά οι Ξέφρενες Νύχτες (Νέα-ΣΑ) και Τρέξε Λόλα, Τρέξε (Εθνος-ΚΥ). Οι Space Cowboys δεν είναι από τις καλύτερες του Clint Eastwood, αλλά βλέπεται άνετα. Όσο για το Johnny Stecchino (Νεα-ΔΕ) ας μας διαφωτίσει κάποιος που το έχει δει. Όλες οι υπόλοιπες δεν είναι καθόλου του γούστου μου.

H eleutherotypia exei to Celebrity tou woody allen,to opoio tha to proteina stous pio fanatikous tou woody,pithanotata na mhn aresei polu stous ypoloipous.To run lola run nomizw einai h kalyteri tainia tou weekend,enw prepei na aksizei kai to boogie nights an kai den to xw dei.

Y.G.: (pros deb284)apo ayta pou grafeis gia to house of sand and fog,mallon prepei na nai tainiara!

the world will end in 28 days, 6 hours, 42 minutes, and 12 seconds

Y.G.: (pros deb284)apo ayta pou grafeis gia to house of sand and fog,mallon prepei na nai tainiara!

ταινιαρα σιγουρα...μαζι με το Ρεκβιεμ και τα 21 γραμμαρια ειναι οι μοναδικες που αφου τελειωσαν ειχα μεινει να κοιταω την οθονη αποσβολωμενη οχι γιατι δεν καταλαβα τι εγινε αλλα γιατι ηταν σαν να μου ειχε χωσει καποιος γροθια στο στομαχι. Ο Ben Kingsley δε, ειναι απιστευτα συγκλονιστικος στη συγκεκριμενη ταινια. :cry:

http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg

In this light and on this evening

Απογευματινή (ΣΑ): Sexy Beast

Traffic (ΣΑ): Johnny Mnemonic

Και στο Sex Beast πρωταγωνιστεί ο Ben Kingsley και είναι απολαυστικός (ποιος το περίμενε ότι ο Γκάντι θα ήταν τόσο απειλητικός...)

Η Καθημερινή (ΚΥ) δίνει: Est - Ouest

και το Sportime (ΚΥ) το δικαστικό δράμα: Guilt by Association

Και τα δύο έχουν ενδιαφέρουσες υποθέσεις, αλλά δεν τα έχω δει για να μπορώ να έχω άποψη.

Opa opa..

To RUN LOLA RUN to dinoun 2 diladi? Mia to ETHNOS kai i alli to DVD Home Theater?

E simferei to DVD Home theater tote pou exei mazi kai ton Almodovar kai ta dinei kai se plastikes thikes...

Τελικά κοστίζει μόνο 5,90 ευρώ! Προσοχή όμως, η δέυτερη ταινία είναι προφανώς περίσευμα από παλαιότερα τεύχη που δεν πουλήθηκαν, και έτσι η 2η ταινία ΔΕΝ είναι στάνταρ. Το είδα και χτες και έδινε το Μάταντορ και μια άλλη άσχετη που δεν θυμάμαι τώρα το όνομά της.

Μπράβο στο Τηλεκοντρόλ για το DVD House of Sand and Fog που είχε αρκετά extra (μάλλον πρόκειται για το ίδιο DVD που κυκλοφορεί και στα μαγαζιά) και στα ΝΕΑ που το DVD Boogie Nights είχε πολύ καλή αναμορφική εικόνα πλήρους ανάλυσης. Τα δύο παραπάνω είναι από τα ελάχιστα DVD διπλής στρώσης που έχω δει να προσφέρονται με τιμή εφημερίδας (3€).

Το Θέμα έβαλε επιτέλους DVD με εικόνα 16:9 (όχι όμως και αναμορφική για να δείχνει σωστά σε wide τηλεόραση). Μπορεί να έχει βάλει και παλαιότερα αλλά δεν το παίρνω συχνά για να ξέρω. Παρ' όλα αυτά η εικόνα του δεν έχει τις σωστές αναλογίες απ'ότι καταλαβαίνω γιατί τα πρόσωπα φαίνονται κάπως... στενόμακρα.

Τέλος το Trasgredire (Η Κουκλίτσα) του Maxim είναι... Uncut!! :-) Όσο βέβαια uncut γίνεται ο Tinto Brass.

Όσο για κάποιους φίλους που έγραψαν κάποια posts του στυλ "άμα δε σ'αρέσει μην το αγοράζεις..." νομίζω πως ο σκοπός αυτού του forum είναι πληροφορίες για τα DVD των εφημερίδων και περιοδικών. Εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει να μαθαίνω εκτός από το ποιο DVD έχει το έντυπο, και την ποιότητά του. Τι να το κάνω το DVD αν είναι χειρότερο από την βιντεοκασέτα που ήδη ίσως έχω; Οπότε για μένα η κριτική είναι ευπρόσδεκτη.

Εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει να μαθαίνω εκτός από το ποιο DVD έχει το έντυπο, και την ποιότητά του. Τι να το κάνω το DVD αν είναι χειρότερο από την βιντεοκασέτα που ήδη ίσως έχω; Οπότε για μένα η κριτική είναι ευπρόσδεκτη.

Έχεις δίκιο σ'αυτό, bill_tag, αλλά δυστυχώς μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε για την ποιότητα των DVD που δίνουν οι εφημερίδες. Συνήθως το μαθαίνουμε κατόπιν εορτής.

Για το DVD που έδωσε το Θέμα, ήταν δυστυχώς για άλλη μια φορά για κλάματα. Παρόλο που έγινε μια αρχή για έστω 16:9 (ούτε λόγος να γίνεται για 1:2.35), το αποτέλεσμα ήταν αστείο. Ήταν ήδη ψηλόλιγνος ο Clint Eastwood, και τώρα έγινε 3 μέτρα.

Από τις εφημερίδες που δίνουν πότε πότε διπλής στρώσης, είναι τα Νέα και το Βήμα (όχι πάντως συχνά) και επίσης κάποιες φορές το Έθνος (συνήθως στα DVD που είναι επαναλήψεις από το Σινεμά).

Και με την ευκαιρία, αυτή τη βδομάδα το Τηλεκοντρόλ δίνει το Basic Instinct Ηδονοβλεψίες όλου του κόσμου, σπεύσατε!

Όσο για κάποιους φίλους που έγραψαν κάποια posts του στυλ "άμα δε σ'αρέσει μην το αγοράζεις..." νομίζω πως ο σκοπός αυτού του forum είναι πληροφορίες για τα DVD των εφημερίδων και περιοδικών. Εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει να μαθαίνω εκτός από το ποιο DVD έχει το έντυπο, και την ποιότητά του. Τι να το κάνω το DVD αν είναι χειρότερο από την βιντεοκασέτα που ήδη ίσως έχω; Οπότε για μένα η κριτική είναι ευπρόσδεκτη.

H κρίτική είναι όχι ευπρόσδεκτη, αλλά απαραίτητη. Η γκρίνια δεν είναι :p :D

BHMA (KY) - The River Runs Through It (του Ρομπερτ Ρεντφορντ με πρωταγωνιστη το Μπραντ Πιτ)

http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg

In this light and on this evening

Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία: Ο κουρέας της ΣΙβηρίας!!! :w00t:

Πολύ καλή ταινία!

Επίσης δίνει και ένα ντοκυμαντέρ του Discovery Channel για τις ανεξερεύνητες παραλίες ή κάτι τέτοιο.

Να συγκεντρώσω λιγάκι το υλικό μαζί με τα links των ταινιών που αναφέρθηκαν ήδη:

7 μέρες TV: American Beauty και Escape from New York Και τα δύο είναι επαναλήψεις, αλλά ειδικά το American beauty είναι εξαιρετική ταινία.

Τα Νέα (ΣΑ): Blunt

Βήμα (ΚΥ): A River Runs Through It

Ελευθεροτυπία (ΚΥ): The Barber of Siberia

Εθνος (ΚΥ): Plunkett & Macleane

Χώρα (ΚΥ): Every Woman's Dream

Τα Νέα (ΔΕ): Don Quijote de Orson Welles

Τα Νέα (ΤΕ): Il Ladro di bambini

Για ακόμα μια φορά η ταινία της εβδομάδας είναι στα Νέα της προσεχούς Τετάρτης. Επίσης, ο Κουρέας της Σιβηρίας φαίνεται ελκυστική επιλογή (από αυτά που διαβάζω στο IMDb - δεν το έχω δει).

Να συγκεντρώσω λιγάκι το υλικό μαζί με τα links των ταινιών που αναφέρθηκαν ήδη:

7 μέρες TV: American Beauty και Escape from New York Και τα δύο είναι επαναλήψεις, αλλά ειδικά το American beauty είναι εξαιρετική ταινία.

Πόσο κοστίζει το 7 μέρες TV?

Lilly: Marshall, dinner's ready!

Marshal: Is there any for me?

Lilly: No, but it's your favourite!

To savvato i HMERISIA exei to Wings of Desire tou wenders to opoio einai katapliktiko.Tha symfwnisw gia mia akomi fora me ton alotan sxetika me to "il ladro di bambini".Pantws gia ta dedomena tis epoxis pali kala na leme gia tis tainies pou mas prosferoun...
the world will end in 28 days, 6 hours, 42 minutes, and 12 seconds

Πραγματι το επιπεδο ανεβηκε λιγακι σε σχεση με τα προηγουμενα σ/κ και μας λειπουν κανα δυο εφημεριδες!Για να δουμε....Το American Beauty δεν το ειχα εντοπισει παλιοτερα,καιρος να το αποκτησω...Ταινιαρα με μια εξαιρετικη (οπως παντα) ερμηνεια απο Spacey.Οσοι δεν το εχετε δει αγοραστε το ανεπιφυλακτα!!

EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG

[sIGPIC][/sIGPIC]

"Τα φτερά του Έρωτα" (Wings of Desire) της Ημερησίας είναι από τις καλύτερες ταινίες του Wenders και από τα αριστουργήματα του κινηματογράγου γενικώς. Μάλιστα διασκευή της, στο πιο εύπεπτο όμως, είναι η "Πόλη των Αγγέλων" (http://www.imdb.com/title/tt0120632/) με Nicolas Cage και Meg Ryan.

Όμως νομίζω ότι όποιος την ακούει για πρώτη φορά μάλλον η ταινία δεν απευθύνεται σ'αυτόν. Στο μεγαλύτερο μέρος της η ταινία είναι ασπρόμαυρη και η αισθητική είναι κάπως ... Αγγελοπουλική ;-) Απλώς για να ξέρει τι να περιμένει όποιος την επιλέξει.

To savvato i HMERISIA exei to Wings of Desire tou wenders to opoio einai katapliktiko.Tha symfwnisw gia mia akomi fora me ton alotan sxetika me to "il ladro di bambini".Pantws gia ta dedomena tis epoxis pali kala na leme gia tis tainies pou mas prosferoun...

se plastiko i xartino?

Πρεπει να γινει μια διορθωση...Στο 7 Μερες TV που αγοραζω ουτως η αλλως καθε παρασκευη εκτος απο το Escape From New York εδινε το THE JACKAL δυστυχως και οχι το American Beauty....

EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG

[sIGPIC][/sIGPIC]