MiKe-Dee Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Μασονικό εργαστήρι αθώων ψυχών με πρόσχημα την βοήθεια στον συνάνθρωπο. Η απάντηση σου σηκώνει συζήτηση, θα χαρώ πολύ να αντικρούσω τα επιχειρήματα σου, αν έχεις βέβαια... Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Μασονικό εργαστήρι αθώων ψυχών με πρόσχημα την βοήθεια στον συνάνθρωπο. Ακριβώς όπως τα λες.. Γι αυτό φυσικά όλοι οι βαθμοφόροι είναι και ζάμπλουτα άτομα, εργάζονται για τις κυβερνήσεις κ.ο.κ. :lol: :lol: Εγώ θυμάμαι ως πρόσκοπος που ήμουν μέχρι τα 16 μου (απο 5 χρονών ξεκίνησα μέχρι ανιχνευτής έφτασα και σταμάτησα λόγω χρόνου), όλοι οι βαθμοφόροι μας δούλευαν τα παιδιά σε super market ή σε αποθήκες και κουβαλούσαν για να βγάλουν το μεροκάματο. Και απλά είχαν μια αγάπη που λέγεται προσκοπισμός. Πού βλέπεις τη μασονία εσύ είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Άντε.. ας ακούσουμε λοιπόν κανένα επιχείρημα! Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Hi guyz! Egw hmoun sto 3o systhma AEROPROSKOPWN Amarousiou gia peripou 3 xronia.. Perasa wraies stigmes kuriws sta lukopoula alla kai stous proskopous. Apo shmata(den thimame pws legetai to kathena) sta lukopoula pou emeina ton perissotero kairo eixa parei :1)tou arxhgou twn lukopoulwn 2)Auto me to Delta to prasino 3)Auto me thn fwtia 4)Ton XRUSO LUKO (polu xara otan mou to edwsan) Stous proskopous emeina ligo kairo opote ektos apo ta vasika 3 shmata pou pairnoume eixa panw mono ton xruso luko pou epeidi einai kati san shma timitiko ton pairneis apo thn palia stolh kai ton vazeis sthn kainouria.. Gia mena hrthe to telos otan arxisa to podosfairo se omada 11-12 etwn. Enas allos logos htan oti to 80% einai antres kai to 20% pou menei apo gynaikes synithithws den einai kati axiologo Vasika psinome gia kalokairaki ama ginetai na mpw me kapoion vathmo(gia peite ti paizei?!) P.S: h fash h megalh einai oti me to pou graftika sto systhma thn epomenh kiolas mera tha pigainame 2hmero se ena ktirio sto alsos sugrou.Paizame kuriws paixnidia apla kai katanohta mexri pou arxisame na paizoume auto me tous kompous.. Ti na kanw kai egw eixa sththei sto telos ths seiras na dw ti tha kanoun oi alloi gia na to kanw.. alla pou na vgaleis akrh.Otan hrthe h wra mou na exw pathei block out, ti kompous papoutsiwn na kanw ti alla dika mou kai o omadarxeis na mhn exei katalavei oti eimai neos(oute to shma me to aen aristeuein den eixa akoma).mexri pou teleiwse to paixnidi.:X P.S2:Gia tis parelaseis ti na pw to pairnoun polu sovara to thema oi proskopoi opote ginontai polles wres provas me alla swmatia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Φίλε, καλώς να επιστρέψεις, αλλά αν θέλεις την προσωπική μου άποψη, κάντο μόνο αν σου αρέσει αυτό που λέγεται προσκοπισμός. Αν πας για τις γκόμενες/εξουσιά/οτιδήποτε άλλο, σε λίγο καιρό θα φύγεις. Γιατί θέλει χρόνο. Και μεράκι. Τώρα, στο προκείμενο. Αν είσαι άνω των 18, και θες να γίνεις βαθμοφόρος, απλά βρες κάποιο σύστημα. Θα μπείς σε κάποιο τμήμα, θα περάσεις και κάποιες εκπαιδεύσεις και θα πάρεις εντολή διοίκησης. Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panorramix Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Η απάντηση σου σηκώνει συζήτηση, θα χαρώ πολύ να αντικρούσω τα επιχειρήματα σου, αν έχεις βέβαια... Ήθελα να σου απαντήσω καθώς διάβαζα την δική σου απάντηση, αλλα τα χάλασες στο τέλος με την ειρωνεία. Οπότε θα σου πω να ψάξεις μόνος σου εάν είναι η όχι μασονικό εργαστήρι. Επίσης μάθε για τα σύμβολα του προσκοπισμού και το τι σημαίνουν. Αφού είστε η ήσασταν κάποιοι στον προσκοπισμό, ασφαλώς θα πρέπει να έχετε αναρωτηθεί και φυσικά να γνωρίζετε απο που έχουν βγεί τα σύμβολα και τι σημαίνουν.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergios69 Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Ήθελα να σου απαντήσω καθώς διάβαζα την δική σου απάντηση, αλλα τα χάλασες στο τέλος με την ειρωνεία. Οπότε θα σου πω να ψάξεις μόνος σου εάν είναι η όχι μασονικό εργαστήρι. Επίσης μάθε για τα σύμβολα του προσκοπισμού και το τι σημαίνουν. Αφού είστε η ήσασταν κάποιοι στον προσκοπισμό, ασφαλώς θα πρέπει να έχετε αναρωτηθεί και φυσικά να γνωρίζετε απο που έχουν βγεί τα σύμβολα και τι σημαίνουν.:) Αφού τα ξέρεις τόσο καλά γιατί δεν κάνεις μια εισήγησ στο ποστ με τα στοιχεία που έχεις; Θα είναι σίγουρα ενδιαφέροντα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panorramix Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Οχι εσείς που είστε μέσα να μας πείτε. (όποιοι είναι τέλος πάντων) Να τονίσω οτι δεν είμαι ενάντια σε κανένα απο τα παιδιά του προσκοπισμού. Για αυτούς που είναι οι κεφαλές μιλάω καθώς και για τον ίδιο τον προσκοπισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergios69 Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Οχι εσείς που είστε μέσα να μας πείτε. (όποιοι είναι τέλος πάντων) Να τονίσω οτι δεν είμαι ενάντια σε κανένα απο τα παιδιά του προσκοπισμού. Για αυτούς που είναι οι κεφαλές μιλάω καθώς και για τον ίδιο τον προσκοπισμό. Ωραία επιχειρήματα έχεις... Μου θυμίζεις τα ανυπόγραφα φυλλάδια που μοιράζονταν έξω από εκλλησσίες πριν χρόνια σχετικά... Και εκείνα είχαν κάποια σχόλια χωρίς βιβλιογραφία ή επίσημα στοιχεία που να μπορούν να διασταυρωθούν από τον αναγνώστη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 ημουν μεχρι τα 12 μου και μετα σταματησα! Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Φίλε, καλώς να επιστρέψεις, αλλά αν θέλεις την προσωπική μου άποψη, κάντο μόνο αν σου αρέσει αυτό που λέγεται προσκοπισμός. Αν πας για τις γκόμενες/εξουσιά/οτιδήποτε άλλο, σε λίγο καιρό θα φύγεις. Γιατί θέλει χρόνο. Και μεράκι. Τώρα, στο προκείμενο. Αν είσαι άνω των 18, και θες να γίνεις βαθμοφόρος, απλά βρες κάποιο σύστημα. Θα μπείς σε κάποιο τμήμα, θα περάσεις και κάποιες εκπαιδεύσεις και θα πάρεις εντολή διοίκησης. Den exw kleisei ta 18 (se 7 mhnes ta kleinw)..Anixneuths mporw na ginw kai an nai ti apaitei na exeis kanei gia na mpeis? An to kanw tha einai mono gia 1-2 mhnes giati meta tha paizei polu diavasma.. Oi vathmoforoi plirwnontai?(panta to eixa aporia) Xereis an uparxei akoma to 3o Aeroproskopwn Amarousiou? Paidia kante osoi xerete mia epexigish sta shmata an thelete!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 μασονικο? τι αλλο θα ακουσω?..... υπαρχει και κατι που λεγεται εθελοντισμος σε αυτο παλια κανανε καμια εκδρομη της προκοπης σε κανα βαρβατο βουνο τωρα τα ιδια και τα ιδια πηγα πριν κατι μερες σε παλιους μου φιλους και ειδα το απολυτο χαος ακομη και εκει ακουσα για βυσματα οτι αμα δεν μου κανεις εκεινο η το αλλο θα φυγεις απο εκει και θα πας στα πεζοδρομια να τους κανεις παρεα......μια σφαλαρια νιανιαρο και την λεει σε ατομα μεγαλυτερης ηλικιας και εμπειριας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 μασονικο? τι αλλο θα ακουσω?..... υπαρχει και κατι που λεγεται εθελοντισμος σε αυτο παλια κανανε καμια εκδρομη της προκοπης σε κανα βαρβατο βουνο τωρα τα ιδια και τα ιδια πηγα πριν κατι μερες σε παλιους μου φιλους και ειδα το απολυτο χαος ακομη και εκει ακουσα για βυσματα οτι αμα δεν μου κανεις εκεινο η το αλλο θα φυγεις απο εκει και θα πας στα πεζοδρομια να τους κανεις παρεα......μια σφαλαρια νιανιαρο και την λεει σε ατομα μεγαλυτερης ηλικιας και εμπειριας... Pou anaferesai? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Den exw kleisei ta 18 (se 7 mhnes ta kleinw)..Anixneuths mporw na ginw kai an nai ti apaitei na exeis kanei gia na mpeis? An to kanw tha einai mono gia 1-2 mhnes giati meta tha paizei polu diavasma.. Oi vathmoforoi plirwnontai?(panta to eixa aporia) Xereis an uparxei akoma to 3o Aeroproskopwn Amarousiou? Paidia kante osoi xerete mia epexigish sta shmata an thelete!! Eφόσον είσαι κάτω των 18, αν εγγραφείς σήμερα στον προκοπισμό θα ενταχθείς στην Κοινότητα Ανιχνευτών του συστήματος που θα επιλέξεις. Μετά τα 18, γίνεσαι βαθμοφόρος. Δεν ξέρω βέβαια αν μπορείς να κάνεις εγγραφή για την τρέχουσα χρονιά (2005-2006). Ψάξε το. Και όχι, εφόσον ο προσκοπισμός είναι εθελοντικός, κανένας από μας δεν πληρώνεται. Απλά καλύπτονται τα έξοδά μας σε περιπτώσεις που θα συνοδεύσουμε λυκόπουλα/προσκόπους/ανιχνευτές σε δράσεις (μικρές ή μεγάλες, εσωτερικού παντα) Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Eφόσον είσαι κάτω των 18, αν εγγραφείς σήμερα στον προκοπισμό θα ενταχθείς στην Κοινότητα Ανιχνευτών του συστήματος που θα επιλέξεις. Μετά τα 18, γίνεσαι βαθμοφόρος. Δεν ξέρω βέβαια αν μπορείς να κάνεις εγγραφή για την τρέχουσα χρονιά (2005-2006). Ψάξε το. Και όχι, εφόσον ο προσκοπισμός είναι εθελοντικός, κανένας από μας δεν πληρώνεται. Απλά καλύπτονται τα έξοδά μας σε περιπτώσεις που θα συνοδεύσουμε λυκόπουλα/προσκόπους/ανιχνευτές σε δράσεις (μικρές ή μεγάλες, εσωτερικού παντα) Poies einai oi upoxrewseis tou anixneuth? Aeroproskopos thelw vasika..(na thimithoume ta palia) O anixneuths exei kokkino thilaki kai o vathmoforos prasino?(egw kokkino thelw..:lol: ) Gia thn shmasia twn diaforwn shmatwn pes mas an ginetai.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Pou anaferesai? δεν ειναι το θεμα που εγινε αυτο αλλα το τι εγινε και δειχνουμε ακομη και εκει την καταντια ενος θεσμου ο οποιος ηταν σχετικα απυροβλητος :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 hmoun ki ego proskopos kapoteeeeeeeeee!!!!exoun perasei sxedon 10 xronia apo tote !!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Poies einai oi upoxrewseis tou anixneuth? Aeroproskopos thelw vasika..(na thimithoume ta palia) O anixneuths exei kokkino thilaki kai o vathmoforos prasino?(egw kokkino thelw..:lol: ) Gia thn shmasia twn diaforwn shmatwn pes mas an ginetai.. Νομίζω πρέπει να φρεσκάρεις τις γνώσεις σου περί προσκοπισμού. :) Μια βόλτα εδώ θα σε διαφωτίσει περισσότερο Τώρα όσον αφορά τα σήματα, καλύτερα είναι να δεις την ιστοσελίδα που σου έδωσα πιο πάνω (Σώμα Ελλήνων Προσκόπων), μια και εγώ είμαι στο Σώμα Προσκόπων Κύπρου, και τα σήματα διαφέρουν κάπως εδω. Εναλλακτικά θα μπορούσε να σε βοηθήσει κάποιος από τους συνδαιτήμονες-βαθμοφόρους του ΣΕΠ. Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Τα διακριτικά του Ανιχνευτή είναι οι δυο καφέ κορδέλες στις επωμίδες του ανιχνευτή. Η πρόοδος του περιορίζεται στον Ανιχνευτή Δάφνης και στον Πρόσκοπο Έθνους απ' όπου μόνο η δεύτερη διάκριση έχει σηματάκι το οποίο φέρει στη στολή του για πάντα και η απόνομή της Ονομασίας του Προσκόπου Έθνους γίνεται από τον εκάστοτε Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας ο οποίος του απονέμει το μαντίλι με τον μαίανδρο. Ήμουν ένας από τους 300 που έλαβαν το μαντιλάκι από τον κ. Στεφανόπουλο τον Ιανουάριο του 2005 στο Αμερικανικό Κολλέγιο Derre στην Αθήνα. Τα κόκκινα διακριτικά είναι αυτά του Υπαρχηγού Τμήματος ενώ τα πράσινα είναι αυτά του Αρχηγού Τμήματος. Αν θέλετε φωτογραφίες για όλα αυτά μπορώ να σας ανεβάσω κάπου να τα δείτε όλα και με τη νεα στολή κιόλας! :p Bestman ψήνεσαι να ανταλλάξουμε κανένα σηματάκι/μαντίλι/ζώνη; Έχω πολύ υλικό από Ελληνικά σηματάκια δράσεων/συστημάτων/jamboretto/Δ.Δ. Στείλε κανά pm αν είναι :D Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Mike εγώ πάντως πολύ θα ήθελα να δω την καινούρια στολή. :) Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Mike anevase oti foto exeis na tis doume..\! Epishs dwse plirofories gia to kathe shma..(kaneis den dinei):( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Ήθελα να σου απαντήσω καθώς διάβαζα την δική σου απάντηση, αλλα τα χάλασες στο τέλος με την ειρωνεία. Οπότε θα σου πω να ψάξεις μόνος σου εάν είναι η όχι μασονικό εργαστήρι. Επίσης μάθε για τα σύμβολα του προσκοπισμού και το τι σημαίνουν. Αφού είστε η ήσασταν κάποιοι στον προσκοπισμό, ασφαλώς θα πρέπει να έχετε αναρωτηθεί και φυσικά να γνωρίζετε απο που έχουν βγεί τα σύμβολα και τι σημαίνουν.:) Μου είχε ξεφύγει αυτή η απάντηση σου, εξακολουθείς να μην έχεις επιχειρήματα βέβαια αλλά θα απαντήσω στο τι συμβολίζει το προσκοπικό έμβλημα: http://www.sep.org.gr/img/main-logo.gif Όταν ιδρύθηκε ο Προσκοπισμός, ο ιδρυτής του, διάλεξε το τριφύλλι για έμβλημα και όλα σχεδόν τα Έθνη, στα οποία δημιουργήθηκε η Προσκοπική Κίνηση, το δέχθηκαν, το καθένα με ένα εθνικό διακριτικό μέσο. Στην Πατρίδα μας έχουμε το μυθολογικό πουλι, τον Φοίνικα που αναγεννιέται μέσα από τις στάχτες του, σύμβολο των αγώνων της αναγεννηθείσας Ελλάδας του 1821-1827. Ο κρίκος, που συγκρατεί τα 3 τρίφυλλα, συμβολίζει το αλληλένδετο των τριών μερών της Προσκοπικής Υπόσχεσης καθώς και το σύνδεσμο μεταξύ όλων των Προσκόπων που προέρχονται από την κοινή Υπόσχεση. Το ρητό "Έσο Έτοιμος" που είναι γραμμένο πάνω στην ταινία, είναι παγκόσμιο Προσκοπικό ρητό και θυμίζει, οτι ο Πρόσκοπος είναι πάντοτε έτοιμος για να εκτελέσει το καθήκον του. Πάνω από το τρίφυλλο αναγράφεται σε ημικύκλιο το ρητό των Ελλήνων Προσκόπων "Αιεν Αριστεύειν", υποθήκη και προτροπή του Ελ. Βενιζέλου, που είναι το επιστέγασμα της Προσκοπικής Εργασίας. Αυτό με λίγα λόγια είναι το Προσκοπικό έμβλημα, για πες μας και τη δική σου εκδοχή. Επίσης που στηρίζεις το οτι είναι μασονικό εργαστήρι; Πες μου αυτά που πιστεύεις για να σου πω που είσαι λάθος και που όχι... Έλεος πια, όλοι πιστεύουν οτι είμαστε μασόνοι ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ. Απλά το άκουσαν από κάποιον άλλον εξίσου άσχετο και από στόμα σε στόμα μεταφέρεται... αμάν πια, γιατί δεν εκφέρετε γνώμη αφού πρώτα γνωρίσετε/δοκιμάσετε κάτι; Περνάμε στα δικά μας τώρα και πάμε να σας παρουσιάσω μερικά μοντελάκια... :p http://i73.photobucket.com/albums/i233/mmihalos/mikeforum.jpg Στην παραπάνω φωτογραφία βλέπετε την αφεντομουτσουνάρα μου με πλήρη προσκοπική στολή. Η στολή πλέον είναι ενιαία για όλους τους προσκόπους ανεξαρτήτου ειδικότητας (Πρόσκοποι, Αεροπρόσκοποι, Ναυτομπλούμηδες) και έρχεται με μπεζ πουκαμισάκι και μπλέ σκούρο παντελονάκι με ασορτί μπλέ κάλτσες. Από τα διακριτικά στη στολή μπορείτε να δείτε τα εξής: > Το σήμα της υπόσχεσης στην δεξιά τσέπη που δεν φαίνεται καθαρά, θα την δούμε σε άλλη φωτογραφία παρακάτω... > Στην αριστερή τσέπη στο κέντρο βλέπετε το διακριτικό Προσκόπου Έθνους > Ακριβώς από πάνω υπάρχουν 3 διακριτικά. Το κίτρινο τετράγωνο είναι αυτό της κατασκηνωνικής σχολής, ακριβώς δεξιά πάνω είναι η καρφίτσα της σχολής βασικών αεροπροσκοπικών γνώσεων και από κάτω αυτό με το τσεκούρι είναι το σήμα της ειδικής σχολής σκαπανικής. Το πράσινο διακριτικό του αρχηγού δεν φαίνεται επειδή μου έχει καλύψει τον ώμο ο διπλανός μου... αλλά, πάμε παρακάτω: http://i73.photobucket.com/albums/i233/mmihalos/06.jpg Στη φωτογραφία αυτή φαίνονται ξεκάθαρα οι επωμίδες των καθηκόντων και μπορείτε να δείτε το πρασινάκι στη στολή μου. Επίσης κάτω από το πρασινάκι υπάρχουν δυο σήματα, το πάνω, η ταινία χειρίδος γράφει το Σύστημα πχ η δικιά μου γράφει 1ο Σύστημα Π. Καβάλας ακριβώς από κάτω μπορείτε να δείτε τον θυρεό της Περιφέρειας ή του νομού ας πω καλύτερα για να καταλάβετε. Ακριβώς πίσω μας μπορείτε να δείτε ανιχνευτές, αυτοί είναι που φορούν τις δύο καφέ κορδέλες στις επωμίδες... Ελπίζω να σας κατατόπισα κάπως, στη διάθεση σας... Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Polu wraia Mike.. Katarghthike h g@math mple stolh twn aeroproskopwn? Epishs thelw na mou peis ti shmainoun ta parakatw shmata(apo ta lukopoula ola.. dika mou fisika): 1)Panw apo thn dexia tsepi ena shma me 2 kitrina orthogonia kai sto kentro to trifuli 2)Sto dexi maniki floga me 3 xula apo katw 3)sto dexi maniki ena prasino delta(san skhnh pou einai) 4)o xrusos lukos(timitiko) 5)kai o krikos oxi o aplos alla autos pou foras esy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 1) ενωμοτάρχης ή υπενωμοτάρχης (για τους προσκόπους). Κάθε ομάδα χωρίζεται σε μικρότερες ομαδούλες παιδιων στις οποίες υπάρχουν 2 υπεύθυνοι (παιδιά). Αυτά είναι τα διακριτικά τους. 2,3) Η φλόγα, το πράσινο δέλτα και άλλα τέτοια σηματάκια συμβολίζουν κάποιες εκπαιδέυσεις που περνάνε οι πρόσκοποι και τι γνώσεις έχουν αποκτήσει 4) αυτό δεν το θυμάμαι 5) Ο κρίκος του Mike συμβολίζει ότι ως ανιχνευτής έχει περάσει την Βασική εκπαίδευση. Mike καλά τα θυμάμαι μετά από 8 χρόνια? Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 1) ενωμοτάρχης ή υπενωμοτάρχης (για τους προσκόπους). Κάθε ομάδα χωρίζεται σε μικρότερες ομαδούλες παιδιων στις οποίες υπάρχουν 2 υπεύθυνοι (παιδιά). Αυτά είναι τα διακριτικά τους. 2,3) Η φλόγα, το πράσινο δέλτα και άλλα τέτοια σηματάκια συμβολίζουν κάποιες εκπαιδέυσεις που περνάνε οι πρόσκοποι και τι γνώσεις έχουν αποκτήσει 4) αυτό δεν το θυμάμαι 5) Ο κρίκος του Mike συμβολίζει ότι ως ανιχνευτής έχει περάσει την Βασική εκπαίδευση. Mike καλά τα θυμάμαι μετά από 8 χρόνια? 1)to xerw kati me exades exei sxesh alla den thimame pws legetai autos pou to exei 2,3)thelw na mathw akrivws ti sumvolizei to kathena Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Τότε ας αναλάβει ο Mike.. που τα ξέρει καλύτερα. Εγώ τα παράτησα ως ανιχνευτής στα 16 μου περίπου και δεν τα θυμάμαι καλά. :) Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts