Jump to content

[CAR] Υβριδικό Honda Civic

themis999444
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι εγώ είμαι σίγουρη ότι το δικό μου δεν γυρίζει πίσω στα 460. Πάει και πάνω από τα 500.

το οτι πάει πάνω από τα 500 είναι σίγουρο αφού το ταξίδι β (δεύτερος μετρητής - όχι το συνολικό) δεν το μηδενίζω συχνά και τώρα έχει φτάσει κοντά στα 6500.

Μόνο την πρώτη φορά το κάνει.

Δηλάδη αν δεν το μηδενίσεις και πέσει στα 460 μετά θα τα περάσει (τα 500).

Κάτι παίζει εκεί - μάλλον bug (ασήμαντο). :worry:

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 286
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
κατανάλωση στα 9.000 km : 5,7 κυρίως σε πόλη

Μπράβο!!!! Εγώ στα 9000 χλμ. είμαι στα 7,4 στην Αθήνα....

Μπράβο!!!! Εγώ στα 9000 χλμ. είμαι στα 7,4 στην Αθήνα....

για αθήνα πολύ καλά-θα πέσει λένε με την αλλαγή λαδιών!

EGO STA 21000 6,0 LT/100 MIKTES DIADROMES

themis τελικά είχες δίκιο,που πήρα και εμαθα αυτό το αυτοκίνητο.νάσαι καλά.

Τα υβριδικά τα σκέφτομαι πολύ λόγω μετακινήσεων στην πόλη και το Honda είναι 4ης γενιάς. Φοβάμαι όμως ότι είναι μικρό για οικογενειακό. Με 2 παιδια, καρότσια καθίσματα μάλλον δε θα μένει τίποτα....Το μόνο όμως μεγαλύτερο σε χώρους υβδιδικό είναι ως τιμή απιαστο (Lexus RX400h), και το Prius νομίζω είναι μεν μεγαλύτερου κυβισμού αλλά και τιμής φυσικά και δε νομίζω ότι διαφέρει πολύ στους χώρους....

Σχόλια από προσωπική εμπειρία (παιδιά και ταξίδι?) δεκτά

Sony Ericsson G900 >Nokia 5800 >Omnia II>HTC Diamond 2> Nexous S> Galaxy Nexus> Samsung Galaxy tab P7500> Sony Xperia P> Sony Xperia Z> Tablet Sony Xperia Z, Samsung Galaxy Note 10.1[LTE], LG G3, Sony Xperia XA Ultra, Samsung Edge S7, Samsung S8plus, Samsung Gear s3, Samsung S3 tab, Samsung watch, mi Note 10 pro

Ο χώρος μέσα στην καμπίνα είναι αρκετά ικανοποιητικός. Το μεγάλο του πρόβλημα είναι ο χώρος πίσω. Λόγω των μπαταριών που βρίσκονται πίσω από την πλάτη του καθίσματος το πορτ μπαγκαζ του είναι απαράδεκτα μικρό. Το καλό είναι ότι αν έχεις δύο παιδιά στον χώρο ανάμεσα στα δύο καθίσματα μπορείς να βάλεις πράγματα ΚΑΙ στο πάτωμα γιατί είναι τελείως επίπεδο. Έτσι κερδίζεις κάτι από αυτό που χάνεις από τον πίσω χώρο, χωρίς αυτό να είναι και η καλύτερη λύση βέβαια.

Τα υβριδικά τα σκέφτομαι πολύ λόγω μετακινήσεων στην πόλη και το Honda είναι 4ης γενιάς. Φοβάμαι όμως ότι είναι μικρό για οικογενειακό. Με 2 παιδια, καρότσια καθίσματα μάλλον δε θα μένει τίποτα....Το μόνο όμως μεγαλύτερο σε χώρους υβδιδικό είναι ως τιμή απιαστο (Lexus RX400h), και το Prius νομίζω είναι μεν μεγαλύτερου κυβισμού αλλά και τιμής φυσικά και δε νομίζω ότι διαφέρει πολύ στους χώρους....

Σχόλια από προσωπική εμπειρία (παιδιά και ταξίδι?) δεκτά

Με 2 παιδιά και καρότσια ξέχνα το.... Χωρίς καρότσια, άμα είσαστε μαζεμένοι και δεν θέλετε στα ταξίδια το σπίτι ολόκληρο μαζί από πράγματα, κάτι γίνεται.

Εγώ δεν έχω πάει ούτε 1 ταξίδι με το civic γιατί πάντα παίρνουμε πολλά πράγματα και δεν χωράμε . Το Prius είναι μέρα με την νύχτα σε χώρους, δυστυχώς είναι επίσης μέρα με την νύχτα σε αίσθηση στην οδήγηση.

HCH rulez :lol::lol:

Αγοράστε το μόλις ξεφορτωθείτε τα καρότσια. Μέχρι τότε θα έχει βγεί το νέο πρίτσους και θα έχει πέσει και η τιμή του ψιβίκ.

Η τουότα δίνει πρίτσους τεστ ντράιβ για 1 ώρα. Πήγαινε να πάρεις για βόλτα. Εγώτο βρήκα ωραίο σε γκάζι με μεγάλους χώρους κυρίως για τους πίσω επιβάτες (???) αλλά κακό έως απαράδεκτο σε θέση οδήγησης και αίσθηση οδήγησης.

• 2 weeks later...
EGO STA 21000 6,0 LT/100 MIKTES DIADROMES

themis τι λάδι βάζεις; στην αντιπροσωπεία είπαν για mobil 5-40.

στο βιβλίο λέει για 0-20 ,δεν καταλαβαίνω ,στην άλλη σελίδα αναφέρει και άλλα.

ο antoniou λέει για 0-20,αλλιώς θα ανέβει η κατανάλωση.στον κινητήρα έχει επίπτωση; ευχαριστώ.

themis τι λάδι βάζεις; στην αντιπροσωπεία είπαν για mobil 5-40.

στο βιβλίο λέει για 0-20 ,δεν καταλαβαίνω ,στην άλλη σελίδα αναφέρει και άλλα.

ο antoniou λέει για 0-20,αλλιώς θα ανέβει η κατανάλωση.στον κινητήρα έχει επίπτωση; ευχαριστώ.

ego evala 5-40 oti leei h antiprosopeia kai eixa mia diafora 0.1 + /100 xlm .

mikropragmata.

o mhxanikos mou eipe pos 8a valo afta kai ase tous allous na lena.

kai ego exo empistosinh ton mhxaniko mou. :)

o antoniou pou les einai apo x@@@@da ?????

samsung is the winner