Jump to content

[Επίσημο] Νokia N-Gage

johner
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από τον bbbb

Στο προφίλ που έχεις ενεργό όταν παίζεις τα παιχνίδια είναι ενεργοποιημένοι οι ήχοι προειδοποίησης? :rolleyes:

εμμ...

και ελεγα τι φταιει

τι φταιει....

:o

θενξ ! :)

:X

• Απαντήσεις 3,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μηπως εχει δει κανεις να κυκλοφορει καποια θηκη ?? Ειναι λιγο επικυνδυνο να το κυκλοφορουμε σε τσεπες...

Αρχικό Μήνυμα από τον Alexkass

κλασικό series 60... και το 7650 και το 3650... χάλια μετρητές... :mad:

Μα αυτο γινετε σε ολα τα ΝΟΚΙΑ. Ηδικα αμα το φορτεισεις για λιγο και ας μην εχει γεμισει δειχνει "Γεματη"

Αρχικό Μήνυμα από τον sxetikos_asxetos

Μα αυτο γινετε σε ολα τα ΝΟΚΙΑ. Ηδικα αμα το φορτεισεις για λιγο και ας μην εχει γεμισει δειχνει "Γεματη"

όχι όχι, τα 40άρια είχαν καλύτερη ένδειξη... τα 40άρια (ειδικά το 7650 με την πρώτη firmware) είναι άστα να πανε :(

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Αρχικό Μήνυμα από τον Alexkass

όχι όχι, τα 40άρια είχαν καλύτερη ένδειξη... τα 40άρια (ειδικά το 7650 με την πρώτη firmware) είναι άστα να πανε :(

Παρακαλω τα ασχετα avatars ν'αποσυρθουν παραυτα... :D :p

δύο ερωτήσεις:

• πώς αλλάζουμε εύκολα και γρήγορα το operator logo του n-gage? έχω βάλει κατα λάθος μια εικονίτσα και την έχει κρατήσει.. :blink:
  • έχω κάποιες εφαρμογές στο tools->manager οι οποίες όταν πήγα να τις κάνω uninstall μου βγάλανε λάθος. Εκτοτε στο δεξί μέρος εμφανίζουν ένα τετραγωνάκι (όπως και οι υπόλοιπες)αλλά μισό μαύρο μισό άσπρο... :wacko:

τώρα και με netmonitor

Αρχικό Μήνυμα από τον ndd

δύο ερωτήσεις:

• πώς αλλάζουμε εύκολα και γρήγορα το operator logo του n-gage? έχω βάλει κατα λάθος μια εικονίτσα και την έχει κρατήσει.. :blink:
  • έχω κάποιες εφαρμογές στο tools->manager οι οποίες όταν πήγα να τις κάνω uninstall μου βγάλανε λάθος. Εκτοτε στο δεξί μέρος εμφανίζουν ένα τετραγωνάκι (όπως και οι υπόλοιπες)αλλά μισό μαύρο μισό άσπρο... :wacko:

1) απλό, c:/system/apps/phone/ σβήσε ότι έχει μέσα και κάμε reboot.

2) που έχεις τις εφαρμογές? :worry:

Alex = the best!

koitakse sta properties twn efarmogwn, isws na einai hidden i read-only kai allakse to.
t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2

kalispera se olous!to apogeymataki tha exw kegw to ngage kai ithela na mathw to eksis: mporw na katevasw programmata ,paixnidia gia to kinito kai apo pou?einai free?me to kalwdio mpam mpam ginetai i metafora swsta?
pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!:

Αρχικό Μήνυμα από τον luke

kalispera se olous!to apogeymataki tha exw kegw to ngage kai ithela na mathw to eksis: mporw na katevasw programmata ,paixnidia gia to kinito kai apo pou?einai free?me to kalwdio mpam mpam ginetai i metafora swsta?

και φυσικά είναι free:) Εδώ θα βρεις ό,τι θέλεις από applications και παιχνίδια..

Forza scuderia

Αρχικό Μήνυμα από τον luke

αρχικά διάβασε το manual, αυτό θα σου πάρει 2-3 ώρες. :)

μετά διάβασε 10-15 σελίδες (τις τελευταίες) του θέματος αυτού. θα σου λυθούν πολλές απορίες.

μετά ό,τι άλλο θες μπορείς να το ποστάρεις εδώ :o

Alex = the best!

Αρχικό Μήνυμα από τον ndd

δύο ερωτήσεις:

•  

Κάνε επανεκκίνηση και unistall ξανά! ;)

Συμβαίνει επειδή κάποιες εφαρμογές τρέχουν!

Επειδή το σκέφτομαι και εγώ για N-GAGE σε Χριστούγεννα μεριά, ξέρει κανείς τι γίνετε με το UMTS. Το υποστηρίζει;

Αρχικό Μήνυμα από τον JimBs

Επειδή το σκέφτομαι και εγώ για N-GAGE σε Χριστούγεννα μεριά, ξέρει κανείς τι γίνετε με το UMTS. Το υποστηρίζει;

Όχι, δεν είναι 3G! ;)

3G ? όχι βρε συ. :)

Alex = the best!

Χμ και πρέπει να αλλάζουμε κινητά πάλι;;; Με ψιλοχαλάει αυτο. Μάλλον θα περιμένω για 3G (ίσως Ν-GAGE2!)...

Χμ και πρέπει να αλλάζουμε κινητά πάλι;;; Με ψιλοχαλάει αυτο. Μάλλον θα περιμένω για 3G (ίσως Ν-GAGE2!)...

Σιγα ρε συ...παρτο τωρα που μπορεις και μεχρι να ωριμασει το 3G (και να βρισκεται σε αποδεκτες τιμες...) βλεπεις τοτε τι θα κανεις...

Αρχικό Μήνυμα από τον objectref

Σιγα ρε συ...παρτο τωρα που μπορεις και μεχρι να ωριμασει το 3G (και να βρισκεται σε αποδεκτες τιμες...) βλεπεις τοτε τι θα κανεις...

Ίσως έχεις δίκιο απλά είμαι φοιτητής και δεν με παίρνει να αλλάζω κινητό κάθε χρόνο. Ένα απο τα βασικά πλεονεκτήματα του N-Gage για μένα είναι το POP/SMTP καί HTTP γι' αυτό και σκεφτόμουν για 3G (γρήγορο και ίσως φθηνό internet)...

Ίσως έχεις δίκιο απλά είμαι φοιτητής και δεν με παίρνει να αλλάζω κινητό κάθε χρόνο. Ένα απο τα βασικά πλεονεκτήματα του N-Gage για μένα είναι το POP/SMTP καί HTTP γι' αυτό και σκεφτόμουν για 3G (γρήγορο και ίσως φθηνό internet)...

Καταλαβαινω απολυτα...Και ουτε ειναι και σωστο ν'αλλαζεις καθε χρονο,

δεν θα παιξουμε εμεις το παιχνιδι των εταιρειων.

Απλα το N-Gage τωρα ειναι σε φανταστικη τιμη γι'αυτα που σου δινει ενω το επομενο μπορει να μην ειναι ετσι.

Οσο για pop/smtp που λες, κι εγω κυριως αυτα χρησιμοποιω και ειναι πολυ καλο και πολυ σταθερο...

Wirelessly posted (NokiaN-Gage/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Giati ta akoustika exoun 2 bismata? Se ti xrhsimeuoyn?

Δεν άντεξα!!!Πήγα κ το πήρα...Τρίτη θα το 'χω στα χέρια μου!!Επιτέλους..Α απο εκεί που το πήρα (μαγαζί Vodafone) μου έδωσαν ένα χαρτί που έλεγε τι περιέχει η συσκευασία κ τα specs του κιν...Πουθενα λόγος για ΜP3 κ για MMC...Τι παίζει??

Αρχικό Μήνυμα από τον Nyo_One

Δεν άντεξα!!!Πήγα κ το πήρα...Τρίτη θα το 'χω στα χέρια μου!!Επιτέλους..Α απο εκεί που το πήρα (μαγαζί Vodafone) μου έδωσαν ένα χαρτί που έλεγε τι περιέχει η συσκευασία κ τα specs του κιν...Πουθενα λόγος για ΜP3 κ για MMC...Τι παίζει??

λολ! λες να έιναι special edition χωρίς ΜΜC και μπ3? :p :p

Forza scuderia

Αρχικό Μήνυμα από τον sxetikos_asxetos

Wirelessly posted (NokiaN-Gage/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Giati ta akoustika exoun 2 bismata? Se ti xrhsimeuoyn?

nomizo oti to aspro einai i kerea.giafto k den xriazete na to sindesis gia na akous radio :o