mplip Δημ. October 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον bbbb Στο προφίλ που έχεις ενεργό όταν παίζεις τα παιχνίδια είναι ενεργοποιημένοι οι ήχοι προειδοποίησης? :rolleyes: εμμ... και ελεγα τι φταιει τι φταιει.... :o θενξ ! :) Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. October 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2003 Μηπως εχει δει κανεις να κυκλοφορει καποια θηκη ?? Ειναι λιγο επικυνδυνο να το κυκλοφορουμε σε τσεπες... Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. October 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Alexkass κλασικό series 60... και το 7650 και το 3650... χάλια μετρητές... :mad: Μα αυτο γινετε σε ολα τα ΝΟΚΙΑ. Ηδικα αμα το φορτεισεις για λιγο και ας μην εχει γεμισει δειχνει "Γεματη" Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον sxetikos_asxetos Μα αυτο γινετε σε ολα τα ΝΟΚΙΑ. Ηδικα αμα το φορτεισεις για λιγο και ας μην εχει γεμισει δειχνει "Γεματη" όχι όχι, τα 40άρια είχαν καλύτερη ένδειξη... τα 40άρια (ειδικά το 7650 με την πρώτη firmware) είναι άστα να πανε :( Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. October 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Alexkass όχι όχι, τα 40άρια είχαν καλύτερη ένδειξη... τα 40άρια (ειδικά το 7650 με την πρώτη firmware) είναι άστα να πανε :( Παρακαλω τα ασχετα avatars ν'αποσυρθουν παραυτα... :D :p Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndd Δημ. October 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2003 δύο ερωτήσεις: πώς αλλάζουμε εύκολα και γρήγορα το operator logo του n-gage? έχω βάλει κατα λάθος μια εικονίτσα και την έχει κρατήσει.. :blink: έχω κάποιες εφαρμογές στο tools->manager οι οποίες όταν πήγα να τις κάνω uninstall μου βγάλανε λάθος. Εκτοτε στο δεξί μέρος εμφανίζουν ένα τετραγωνάκι (όπως και οι υπόλοιπες)αλλά μισό μαύρο μισό άσπρο... :wacko: Παράθεση τώρα και με netmonitor Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον ndd δύο ερωτήσεις: πώς αλλάζουμε εύκολα και γρήγορα το operator logo του n-gage? έχω βάλει κατα λάθος μια εικονίτσα και την έχει κρατήσει.. :blink: έχω κάποιες εφαρμογές στο tools->manager οι οποίες όταν πήγα να τις κάνω uninstall μου βγάλανε λάθος. Εκτοτε στο δεξί μέρος εμφανίζουν ένα τετραγωνάκι (όπως και οι υπόλοιπες)αλλά μισό μαύρο μισό άσπρο... :wacko: 1) απλό, c:/system/apps/phone/ σβήσε ότι έχει μέσα και κάμε reboot. 2) που έχεις τις εφαρμογές? :worry: Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcotic Δημ. October 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2003 koitakse sta properties twn efarmogwn, isws na einai hidden i read-only kai allakse to. Παράθεση t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. October 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2003 kalispera se olous!to apogeymataki tha exw kegw to ngage kai ithela na mathw to eksis: mporw na katevasw programmata ,paixnidia gia to kinito kai apo pou?einai free?me to kalwdio mpam mpam ginetai i metafora swsta? Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik3 Δημ. October 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον luke kalispera se olous!to apogeymataki tha exw kegw to ngage kai ithela na mathw to eksis: mporw na katevasw programmata ,paixnidia gia to kinito kai apo pou?einai free?me to kalwdio mpam mpam ginetai i metafora swsta? και φυσικά είναι free:) Εδώ θα βρεις ό,τι θέλεις από applications και παιχνίδια.. Παράθεση Forza scuderia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον luke kalispera se olous!to apogeymataki tha exw kegw to ngage kai ithela na mathw to eksis: mporw na katevasw programmata ,paixnidia gia to kinito kai apo pou?einai free?me to kalwdio mpam mpam ginetai i metafora swsta? αρχικά διάβασε το manual, αυτό θα σου πάρει 2-3 ώρες. :) μετά διάβασε 10-15 σελίδες (τις τελευταίες) του θέματος αυτού. θα σου λυθούν πολλές απορίες. μετά ό,τι άλλο θες μπορείς να το ποστάρεις εδώ :o Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. October 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2003 eyxaristw polly paidia!!molis teleiwsw tin meleti tha epanelthw!!! :-) Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 30, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον ndd δύο ερωτήσεις: έχω κάποιες εφαρμογές στο tools->manager οι οποίες όταν πήγα να τις κάνω uninstall μου βγάλανε λάθος. Εκτοτε στο δεξί μέρος εμφανίζουν ένα τετραγωνάκι (όπως και οι υπόλοιπες)αλλά μισό μαύρο μισό άσπρο... :wacko: Κάνε επανεκκίνηση και unistall ξανά! ;) Συμβαίνει επειδή κάποιες εφαρμογές τρέχουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBs Δημ. October 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2003 Επειδή το σκέφτομαι και εγώ για N-GAGE σε Χριστούγεννα μεριά, ξέρει κανείς τι γίνετε με το UMTS. Το υποστηρίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 30, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον JimBs Επειδή το σκέφτομαι και εγώ για N-GAGE σε Χριστούγεννα μεριά, ξέρει κανείς τι γίνετε με το UMTS. Το υποστηρίζει; Όχι, δεν είναι 3G! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον JimBs Επειδή το σκέφτομαι και εγώ για N-GAGE σε Χριστούγεννα μεριά, ξέρει κανείς τι γίνετε με το UMTS. Το υποστηρίζει; 3G ? όχι βρε συ. :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBs Δημ. October 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2003 Χμ και πρέπει να αλλάζουμε κινητά πάλι;;; Με ψιλοχαλάει αυτο. Μάλλον θα περιμένω για 3G (ίσως Ν-GAGE2!)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. October 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον JimBs Χμ και πρέπει να αλλάζουμε κινητά πάλι;;; Με ψιλοχαλάει αυτο. Μάλλον θα περιμένω για 3G (ίσως Ν-GAGE2!)... Σιγα ρε συ...παρτο τωρα που μπορεις και μεχρι να ωριμασει το 3G (και να βρισκεται σε αποδεκτες τιμες...) βλεπεις τοτε τι θα κανεις... Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBs Δημ. October 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον objectref Σιγα ρε συ...παρτο τωρα που μπορεις και μεχρι να ωριμασει το 3G (και να βρισκεται σε αποδεκτες τιμες...) βλεπεις τοτε τι θα κανεις... Ίσως έχεις δίκιο απλά είμαι φοιτητής και δεν με παίρνει να αλλάζω κινητό κάθε χρόνο. Ένα απο τα βασικά πλεονεκτήματα του N-Gage για μένα είναι το POP/SMTP καί HTTP γι' αυτό και σκεφτόμουν για 3G (γρήγορο και ίσως φθηνό internet)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. October 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον JimBs Ίσως έχεις δίκιο απλά είμαι φοιτητής και δεν με παίρνει να αλλάζω κινητό κάθε χρόνο. Ένα απο τα βασικά πλεονεκτήματα του N-Gage για μένα είναι το POP/SMTP καί HTTP γι' αυτό και σκεφτόμουν για 3G (γρήγορο και ίσως φθηνό internet)... Καταλαβαινω απολυτα...Και ουτε ειναι και σωστο ν'αλλαζεις καθε χρονο, δεν θα παιξουμε εμεις το παιχνιδι των εταιρειων. Απλα το N-Gage τωρα ειναι σε φανταστικη τιμη γι'αυτα που σου δινει ενω το επομενο μπορει να μην ειναι ετσι. Οσο για pop/smtp που λες, κι εγω κυριως αυτα χρησιμοποιω και ειναι πολυ καλο και πολυ σταθερο... Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. October 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2003 Wirelessly posted (NokiaN-Gage/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Giati ta akoustika exoun 2 bismata? Se ti xrhsimeuoyn? Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. October 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2003 Δεν άντεξα!!!Πήγα κ το πήρα...Τρίτη θα το 'χω στα χέρια μου!!Επιτέλους..Α απο εκεί που το πήρα (μαγαζί Vodafone) μου έδωσαν ένα χαρτί που έλεγε τι περιέχει η συσκευασία κ τα specs του κιν...Πουθενα λόγος για ΜP3 κ για MMC...Τι παίζει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik3 Δημ. October 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Nyo_One Δεν άντεξα!!!Πήγα κ το πήρα...Τρίτη θα το 'χω στα χέρια μου!!Επιτέλους..Α απο εκεί που το πήρα (μαγαζί Vodafone) μου έδωσαν ένα χαρτί που έλεγε τι περιέχει η συσκευασία κ τα specs του κιν...Πουθενα λόγος για ΜP3 κ για MMC...Τι παίζει?? λολ! λες να έιναι special edition χωρίς ΜΜC και μπ3? :p :p Παράθεση Forza scuderia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. October 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον sxetikos_asxetos Wirelessly posted (NokiaN-Gage/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Giati ta akoustika exoun 2 bismata? Se ti xrhsimeuoyn? nomizo oti to aspro einai i kerea.giafto k den xriazete na to sindesis gia na akous radio :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik3 Δημ. October 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2003 Από εδώ μπορείτε να αγοράσετε online τα παιχνίδια του ngage!:) Παράθεση Forza scuderia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts