asmodeus Δημ. October 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2003 Wirelessly posted (NokiaN-Gage/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την sxetikos_asxetos Πως μπορεις να επιλεξεις να βλεπεις τα ονοματα της sim για να εμφανιζονται στις επαφες? Den ginete afto.Prepei na tis antigrapseis.Allios tha prepei na beneis sto katalogo tis sim kathe fora.San proepilegmeno den mporeis na to eheis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον asmodeus Wirelessly posted (NokiaN-Gage/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Kala einai na tou kaneis tis 2protes fostiseis etsi.. ακριβώς! πρέπει να κάμεις δύο καλές φορτίσεις. όσο για τις επαφές όλα τα series 60 το έχουν αυτό. απλά κάνε τες αντιγραφή (βγάζεις την σιμ σου και την ξαναβάσεις και πας στις επαφές και επιλεγεις ναι όταν σου λέει αν θες αντιγραφή ) :D Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcotic Δημ. October 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2003 yparxei kanena application gia na mporw na ixografw perissotero apo ena lepto? Παράθεση t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον narcotic yparxei kanena application gia na mporw na ixografw perissotero apo ena lepto? μπορείς να ρωτήσεις στις "εφαρμογές" λογικά κάτι θα ξέρουν :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. October 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον asmodeus Wirelessly posted (NokiaN-Gage/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Den ginete afto.Prepei na tis antigrapseis.Allios tha prepei na beneis sto katalogo tis sim kathe fora.San proepilegmeno den mporeis na to eheis Μα...κια αυτο :mad: Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. October 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2003 Μαγκες εχω καλα νεα. Κατεβασα την Λαρα και την επαιξα μαλιστα στην MMC του Nokia game. Απλα αντεγραψα τα αρχεια που ειχαν οι φακελοι και τα εβαλα στους φακελους της MMC μαζι με τις αλλες appl. Αλλαξα την γλωσσα και ειμαι ΟΚ. Αρα σε μια καρτα θα εχουμε οσα παιχνιδια θελουμε :) ;) Τοτε τι λεγανε να παρουμε μια καινουρια, αδεια... και να την φορμαρουμε και να διαγραψουμε τα κρυμμενα αρχεια... και μετα να αντιγραψουμε το παιχνιδι???? :confused: Εγω ΑΠΛΑ αντεγραψα τα αρχεια που ειχαν οι φακελοι χωρις να κανω overwite... Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. October 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον MaleBuffy 10-16 ores KLISTO! Εεεε έχεις μείνει νομίζω μερικά χρόνια πίσω... :) No offence αλλά 3ώρες είναι υπέραρκετές για μια μπαταρία lithium τέτοιας χωριτικότητας! Κανονικά είναι 1.5 ώρες για το 7210 όπως λέει στο manual. Μην κούμε διάφορα! Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον sxetikos_asxetos Μαγκες εχω καλα νεα. Κατεβασα την Λαρα και την επαιξα μαλιστα στην MMC του Nokia game. Απλα αντεγραψα τα αρχεια που ειχαν οι φακελοι και τα εβαλα στους φακελους της MMC μαζι με τις αλλες appl. Αλλαξα την γλωσσα και ειμαι ΟΚ. Αρα σε μια καρτα θα εχουμε οσα παιχνιδια θελουμε :) ;) Τοτε τι λεγανε να παρουμε μια καινουρια, αδεια... και να την φορμαρουμε και να διαγραψουμε τα κρυμμενα αρχεια... και μετα να αντιγραψουμε το παιχνιδι???? :confused: Εγω ΑΠΛΑ αντεγραψα τα αρχεια που ειχαν οι φακελοι χωρις να κανω overwite... αυτό δεν λέει πολλά δυστυχώς... :( το nokia game είναι παιχνίδι για series 60 και όχι για ngage μόνο. είναι σαν να έχουμε μία εφαρμογή... :( το θέμα είναι αν θα μπορούσαμε να εχουμε δύο παιχνίδια για ngage στην ίδια κάρτα... :( Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. October 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2003 Παιδια, (εσεις που το εχετε ηδη...), ποια ειναι η καλυτερη πρακτικη με τα applications, να τα βαλει κανεις ολα στην main memory και ν'αφησει την mmc καθαρα για images/mp3 κτλ, η καποιο balance μεταξυ των δυο ?? Εχει παρατηρησει κανεις καποιο προβλημα με την πρωτη λυση ?? Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον objectref Παιδια, (εσεις που το εχετε ηδη...), ποια ειναι η καλυτερη πρακτικη με τα applications, να τα βαλει κανεις ολα στην main memory και ν'αφησει την mmc καθαρα για images/mp3 κτλ, η καποιο balance μεταξυ των δυο ?? Εχει παρατηρησει κανεις καποιο προβλημα με την πρωτη λυση ?? στο κινητό έχω: τον webviewer, seleQ, worldclock, wireless irc, zip man, app man, system tools, phone info. Και έχω ελεύθερα άλαλ 2.4 ΜΒ :) άλλα δεν θέλω :) ό,τι άλλο προκύψει πάει κάρτα :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcotic Δημ. October 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2003 Pistevw ws einai kalytera apothikeveis kai ta applications sti mnimi, mias kai to kinito (dystixws) den exei kai poly megali mnimi (3.4 mb...). Tha sou proteina na pareis mia mmc 128mb kai na ta valeis ola mesa, afinwntas to megalytero meros tis mnimis tou kinitou adeia... Kati pou molis twra thymithika, pios einai o kalyteros internet browser na valw sto kinito, o web viewer i o opera? Ston web viewer pio arxeio prepei na diagrapsw kai apo pou? Παράθεση t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον narcotic Pistevw ws einai kalytera apothikeveis kai ta applications sti mnimi, mias kai to kinito (dystixws) den exei kai poly megali mnimi (3.4 mb...). Tha sou proteina na pareis mia mmc 128mb kai na ta valeis ola mesa, afinwntas to megalytero meros tis mnimis tou kinitou adeia... Kati pou molis twra thymithika, pios einai o kalyteros internet browser na valw sto kinito, o web viewer i o opera? Ston web viewer pio arxeio prepei na diagrapsw kai apo pou? webviewer με διαφορα! απλά κάεν read only το rms αρχείο! αλλά και πάλι δεν θα είναι 100% φούλ. εγώ τον αγόρασα. μόλις 23 ευρά :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcotic Δημ. October 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2003 kai...pou akrivws tha to vrw afto to .rms arxeio? Παράθεση t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newlynx Δημ. October 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2003 Πήρα και εγώ μια 128ΜΒ ΜΜC και επιβεβαιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο οτι το μεγαλύτερο μειονέκτημα του n-gage είναι ο τρόπος αλλαγής της κάρτας. Αν το παραβλέψεις αυτό τότε το n-gage είναι φοβερό!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longiorgis Δημ. October 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2003 Παιδια σορι για την ασχετοσυνη μου αλλα αντιμετωπιζω καποια προβληματα με τα παιχνιδια: 1.Δεν μπορω να περασω τα παιχνιδια java στο κινητο.Πρωτα τα κατεβαζω ως αρχεια .zip μετα τα κανω unzip με το winzip και μου εμφανιζει καποια νεα αρχεια.σε μερικα παιχνιδια ειναι μονο αρχεια .jar.Σ'αλλα παιχνιδια ομως μου βγαζει διαφορα αλλα αρχεια οπως .class,.icon και εναν φακελο meta-inf με ενα αρχειο .mf(αυτα τα τελευταια αρχεια τα ειδα συγκεκριμενα στο Rayman 3).ποια απ'αυτα πρεπει να περασω στη καρτα μνημης και σε ποιο ακριβως σημειο,Ετσι χυμα;παντως ενα αρχειο .jar που περασα στη καρτα μνημης μετα δε το ειδα οθτε στις εφαρμογες αλλα οθτε στην εγκατασταση εφαρμογων.Τι λαθος κανω. 2.μια ερωτηση για το goboy.Tο εχω εγκαταστησει και μπορω και το ανοιγω αλλα οπως ειναι φυσικο δεν υπαρχει κανενα παιχνιδι μεσα.Πως μπορω να περασω λοιπον παιχνιδια του gameboy που εχω βρει σε site σ'αυτον τον gameboy emulator.Ελπιζω να μην κουρασα και να υπαρχει καποιος που να με βοηθησει γιατι αν δεν κανω κατι λαθος τουλαχιστον στο πρωτο τοτε ισως εχει καποιο προβλημα το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. October 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Alexkass αυτό δεν λέει πολλά δυστυχώς... :( το nokia game είναι παιχνίδι για series 60 και όχι για ngage μόνο. είναι σαν να έχουμε μία εφαρμογή... :( το θέμα είναι αν θα μπορούσαμε να εχουμε δύο παιχνίδια για ngage στην ίδια κάρτα... :( Κριμα :( Και το οτι δεν χρειαστηκε φορμαρισμα πως το εξηγεις? Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. October 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον narcotic kai...pou akrivws tha to vrw afto to .rms arxeio? c:\system\midp\Reqwireless Inc_09\untrusted\WebViewer\3_090\rms.db Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcotic Δημ. October 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2003 Gia to goboy den kserw gia na se voithisw, alla sto allo sou provlima yparxei lysi :P Sta windows tha pas tools->folder options->view kai tha ksetikareis to "hide extensions for known file types". Meta tha pas sto arxeio, to opoio stin pragmatikotita den einai .zip alla .jar kai tha to metonomaseis se .jar. To pernas sto kinito kai teleiwses! Elpizw na voithisa:) Παράθεση t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον sxetikos_asxetos Κριμα :( Και το οτι δεν χρειαστηκε φορμαρισμα πως το εξηγεις? βρε συ η κάρτα είχε διαμορφωθεί από την νοκια αρχικά. Γενικά μπορείς και να μην κανείς διαμόρφωση αρκεί να βεβαιωθείς ότι η κάρτα είναι σε fat και έχει τους σωστούς φακέλους. ;) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. October 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Alexkass βρε συ η κάρτα είχε διαμορφωθεί από την νοκια αρχικά. Γενικά μπορείς και να μην κανείς διαμόρφωση αρκεί να βεβαιωθείς ότι η κάρτα είναι σε fat και έχει τους σωστούς φακέλους. ;) Δηλαδη το φορμαρισμα τι κανει??? :confused: Τι ειναι το fat? :confused: Χοντρεινε η καρτα? :D Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. October 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2003 Ρε συς ποτε θα σπασουν το SonicN γαμοτη??????? Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murdof Δημ. October 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον sxetikos_asxetos Ρε συς ποτε θα σπασουν το SonicN γαμοτη??????? Προφανώς όταν μάθουν να σπάνε τα παιχνίδια του n-gage γιατί όπως βλέπω η θεωρία μου επιβεβαιώνεται! Μόνο beta σπάσανε που προφανώς η ασφάλεια ήταν πολύ μικρότερη από ότι στις final εκδόσεις... Εαν είχανε βρει που ακριβώς βρίσκεται η προστασία θα τα είχαν σπάσει όλα τώρα αλλά προφανώς η Nokia έχει κάνει καλή δουλειά στο κλείδωμα! Παράθεση Χρήστης: Qtek 2020, Qtek 9090, Qtek 8010, Qtek 8020 hp iPAQ h6340, iPAQ rz1710, iPAQ rx3715, iPAQ hx4700 Παλαιότερα: Qtek 8080, Mio 8390, MPx200, MPx, P800, 6600, N-Gage, T68i, T68, 6210, 6110 και ούτε καν θυμάμαι πιο παλιά... Το Windows Mobile στην Ελλάδα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longiorgis Δημ. October 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2003 δθστυχως φιλε μου narcotic δε καταφερα κατι.αν σου ειναι ευκολο να μου περιγραψεις το τροπο που περασες ενα παιχνιδι εσυ ισως να βοηθουσε.Μηπως πρεπει να αλλαξω κατι στις ρυθμισεις;δηλαδη μηπως πρεπει να αλλαξω το προεπιλεγμενο σημειο προσβασης;αλλιως περιμενω και απο αλλους οτι γνωση εχουν για το θεμα της εγκαταστασης παιχνιδιων java.Kαι για το goboy επισης.Αλεξη βοηθειααα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2003 @sxetikos_asxetos fat16, fat32, ntfs Κλπ κλπ είναι τύποι διμόρφωσης του δίσκου (συμπίεση και κωδικοποίηση) να ΜΗΝ σπάσουν το σόνικ... 47 ευρώ κάνει... :( εγώ το αγόρασα. κάντε το και εσείς... :worry: @murdof δεν χρειάζεται σπάσημο αλλά το πώς θα αντιγράψουν τα αρχεία μιας και το πισί δεν αναγνωρίζει την κάρτα με τα original παιγνίδια... όπως με κάποια μουσικά σιντί ένα πράγμα... @longiorgis τι ακριβώς θέλεις να κάμεις φίλε μου? :o Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murdof Δημ. October 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Alexkass @murdof δεν χρειάζεται σπάσημο αλλά το πώς θα αντιγράψουν τα αρχεία μιας και το πισί δεν αναγνωρίζει την κάρτα με τα original παιγνίδια... όπως με κάποια μουσικά σιντί ένα πράγμα... Σε αυτό μπορεί να είσαι λάθος. Στο irc τα παιδιά έλεγαν ότι ήταν σπασμένο το Tomb Raider (η RC2) Στο emule όπως ανέφερα κυκλοφορούν τα υπόλοιπα παιχνίδια αλλά δεν ξεκινάνε. Εσύ δηλαδή πιστεύεις ότι αυτά που κυκλοφορούνε στο emule είναι διαφορετικά αρχεία από αυτά που έχει η κάρτα σου; Κάποιοι MMC Readers διαβάζουν κανονικά τις N-Gage MMC. Απλά με copy ΔΕΝ παίζουν. Θέλουν crack! Εγώ τα παραπάνω έχω καταλάβει άπο όσα λένε πάντως στο irc... Παράθεση Χρήστης: Qtek 2020, Qtek 9090, Qtek 8010, Qtek 8020 hp iPAQ h6340, iPAQ rz1710, iPAQ rx3715, iPAQ hx4700 Παλαιότερα: Qtek 8080, Mio 8390, MPx200, MPx, P800, 6600, N-Gage, T68i, T68, 6210, 6110 και ούτε καν θυμάμαι πιο παλιά... Το Windows Mobile στην Ελλάδα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts