Jump to content

[Επίσημο] Νokia N-Gage

johner
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν να πω και εγω την άποψη μου ως χρήστης του n-gage. Το κινητό αυτό είναι απο τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα smartphones που έχουν βγεί. Επίσης μην ξεχνάτε και το εξαιρετικά χαμηλό κόστος απόκτησης του :cool: .

Όσον αφορά τώρα τα "προβλήματα" που ανέφερε ο Flareman.

1. Διορθώνεται με την μπαταρία BL-6C (original)

3. Διορθώνεται με την αγορά μιας μεγάλης κάρτας η οποία θα αντικαταστήσει τις πολλές μικρές

Ουσιαστικά η μόνη έλλειψη του n-gage είναι η κάμερα :!:

• Απαντήσεις 3,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

theka_2003 said:
Λοιπόν να πω και εγω την άποψη μου ως χρήστης του n-gage. Το κινητό αυτό είναι απο τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα smartphones που έχουν βγεί. Επίσης μην ξεχνάτε και το εξαιρετικά χαμηλό κόστος απόκτησης του :cool: .

Όσον αφορά τώρα τα "προβλήματα" που ανέφερε ο Flareman.

1. Διορθώνεται με την μπαταρία BL-6C (original)

3. Διορθώνεται με την αγορά μιας μεγάλης κάρτας η οποία θα αντικαταστήσει τις πολλές μικρές

Ουσιαστικά η μόνη έλλειψη του n-gage είναι η κάμερα :!:

Γι'αυτο το λογο εγω το αλλαξα απο τις αλλες λειτουργιες/δυνατοτητες του ημουν πολυ ευχαριστημενος ;)

Σωστά όσα είπε ο φίλος Flareman και εγώ όταν μου είπε ο executive να το πάω πισω και να πάρω τα λεφτά ή να μου το ανταλλάξουν με άλλο μοντέλο αρνήθηκα! Το πήρα 150 euros (καινούριο) και πιστεύω οτι για τις δυνατότητες του έδωσα λίγα. Το όλο σκηνικό έγινε για τη συσσωρευμένη κοροϊδία και τους λόγους που ανέφερε ο Flareman και για να μη νομίζουν οτι είμαστε πρόβατα ;) . Όσοι περισσότεροι γκρινιάζουν και διαμαρτύρονται για το άθλιο service και τις τιμές φαρμακείου των ανταλλακτικών τόσο το καλύτερο.
http://img73.imageshack.us/img73/2921/userbar272687gb1.gif

Σας λατρεύω ρε μάγκες, εξηγηθήκατε σπαθί όλοι ανεξαιρέτως :) :) :) Επιμέρους σχόλια:

@anepro: μα κι εγω 150€ μεταχειρισμένο το πήρα :D (και δεν το αλλάζω με τίποτα!)

@forest: respect 2u (όλε!) μία ατάκα είπες και έγραψες: έβγαλαν μαμάτο κινητο κατά λάθος...

@furious: του λείπουν δυνατότητες ασυρμάτου :w00t:

@em_seven: ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΤΙΘΡΗΣΚΕ!!! (αμάάάν...)

@theka: κάπου είχα διαβάσει για κάτι φτιαγμένες μπαταριούλες με πολλάάάά mAh που κρατάνε μέρες... θα' θελα να το ψάξω καλύτερα κάποια στιγμή...

Αυτά! :)

Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Flareman said:
@theka: κάπου είχα διαβάσει για κάτι φτιαγμένες μπαταριούλες με πολλάάάά mAh που κρατάνε μέρες... θα' θελα να το ψάξω καλύτερα κάποια στιγμή...
Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρείς εδω ;)

furious_n-gage said:
gia koitakste mia ANTIKRADASMIKI & STEREOFONIKI patenta pou skeftika kai litourgei apsoga! :cool:

Τρελλή πατέντα φίλος ! :music:

Σωστός :cool:

Παίδες όσον αφορά το n-gage , την ίδια εποχή αγόρασα 2, ένα μεταχειρισμένο με 100 ευρώ όταν πρωτοβγήκε(!) και ένα κανονικό σε vodafone 120 άρα 120 ευρώ.

220 ευρώ 2 n-gage ,τα οποία λειτουργούν μέχρι και σήμερα άψογα και από τα οποία δεν πρόκειται να δώσω ποτέ κανένα !!

Το N-gage είναι συλλεκτικό τηλέφωνο και θα μας θυμίζει για πάντα τι μπορεί να κάνει η ΝΟΚΙΑ όταν βγάζει τηλέφωνα κατά λάθος! :cool: :)

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

furious_n-gage said:
gia koitakste mia ANTIKRADASMIKI & STEREOFONIKI patenta pou skeftika kai litourgei apsoga! :cool:
:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Έγραψεςςςςςς furious:) thek το link καλό, μερσί - όσο για τα "κατά λάθος κινητά", μέσα σε μία δύο μέρες (επειδή μου μπήκε το μικρόβιο) θα φτιάξω κάτι καλό για την υπογραφή μου! Αναμείνατε...
Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Exw faei megalh pikra re paidia,exw xasei olo to set,handsfree n-gage(pou8ena den exoun exw faei ton kosmo s ola ta nokia shop,to set me ta minijack,k pou8ena den exei.3ereis kaneis tpt,den asxolh8hka na steilw gramma ap to site giati den exei ellada ante k stelnw sthn agglia x*sthkane,k sthn epistolh APOKLEIETAI n apanthsoun.. :cry:

furious egrapses,otan s pairnoun thl akous ap'ta hxeia,AYTA EINAI!!!alla 8a s spasei ta neyra an sou kanoun anap... :confused:

Για να κατεβάσετε όλες τις τελευταίες εφαρμογές Symbian,Uiq,Palm,Pocket-Pc,Java και N-Gage Games :

Οτι και να λενε , δε πα να χουν 3G δε πα να χτυπαει και το φραπε ,

N-Gage Still Rulz The Game!

Για την ιστορια και το ρομαντικο της υποθεσης.... εγω το N-Gage μου το χω αγορασμενο απο τον ιστορικο N-Gager mirrorofsorrow.

Α! Και ο Woca απο τον επισης ιστορικο N-Gager sxetikos_asxetos

Και η ιστορια συνεχιζεται :) :O :D Keep Walkin'

forest said:
Exw faei megalh pikra re paidia,exw xasei olo to set,handsfree n-gage(pou8ena den exoun exw faei ton kosmo s ola ta nokia shop,to set me ta minijack,k pou8ena den exei.3ereis kaneis tpt,den asxolh8hka na steilw gramma ap to site giati den exei ellada ante k stelnw sthn agglia x*sthkane,k sthn epistolh APOKLEIETAI n apanthsoun.. :cry:

furious egrapses,otan s pairnoun thl akous ap'ta hxeia,AYTA EINAI!!!alla 8a s spasei ta neyra an sou kanoun anap... :confused:

Έχε το νου σου στον κινητατζή/μεταχειρισμενά στην Πατησίων (κοντά στην Ομόνοια σε μια στοά μέσα είναι, απέναντι από το Μινίον), από εκεί το πήρα και πέραν του ότι είναι πολύ ψαγμένος και εντάξει τυπάς, κάνει και καλές τιμές :)

flareman katalava pou les file,8a dw k 8a sou pw,logw douleias vevaia de 8a paw syntoma alla its ok,thx ! :)

Για να κατεβάσετε όλες τις τελευταίες εφαρμογές Symbian,Uiq,Palm,Pocket-Pc,Java και N-Gage Games :

Παιδια μηπως ξερει καποιος αν υπαρχει για το N Gage το προγραμμα που αποθηκευει τα μυνηματα στην mmc, δοκιμασα αυτο που ειναι για το sx1 αλλα δεν δουλευει. Αν καποιος ξερει κατι παρακαλω να πει και που υπαρχει το προγραμμα.
[sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

an milas gia to msgdrive pou apo8hkevei apey8eias ta mynhmata sth karta,doulevei sto n-gage kanonika,

an+emena meta apo kapoio shmeio mou kollage,

h de mporousa na parw mynhma thn wra p akouga ap to mamisio mp3,

h elege oti xrhsimopoieitai k de mporousa na grapsw mynhma an kanw kati allo me th karta,

alles fores argouse otan plhktrologousa to mynhma,

vare8hka k phga na to vgalw,k eida oti mono me format evgaine...

To setup tou to esteila k s ena sx1 k douleve kanonikotata(xwris ta idia provlhmata me mena).

Ayta. :)

freyarip said:
Παιδια μηπως ξερει καποιος αν υπαρχει για το N Gage το προγραμμα που αποθηκευει τα μυνηματα στην mmc, δοκιμασα αυτο που ειναι για το sx1 αλλα δεν δουλευει. Αν καποιος ξερει κατι παρακαλω να πει και που υπαρχει το προγραμμα.

Αυτό το σιχάθηκα για τρεις λόγους:

1) Δεν ήξερα πώς να το βγάλω

2) Δεν με εξυπηρέτησε και φοβερά τελικά (καλύτερο το backup του κινητού και τα σχετικά προγράμματα για message archiving)

3) Σούπερ Σπαστικό Κόλλημα (ΣΣΚ): Επειδή όταν έχεις το NG συνδεδεμένο με το miniUSB καλώδιο στο PC σταματάει να βλέπει την κάρτα, είναι αυτονόητο πως όταν το συνδέεις αυτομάτως δε μπορείς να λάβεις μυνήματα ή να ανοίξεις την εφαρμογή των μυνημάτων... super lame :ninja:

Και όλα τα άλλα που λένε τα παιδιά ισχύουν, αν και δεν τα έχω δει προσωπικά στο δικό μου N-Gage... μέσα σε μισή ώρα είχα κάνει format και το έβγαλα :D

Κράτα τα στη μνήμη της συσκευής... πόσα μυνήματα πια; :(

Flareman said:
Κράτα τα στη μνήμη της συσκευής... πόσα μυνήματα πια; :(
Το πρόβλημα δεν είναι στον αριθμό των μηνυμάτων αλλα στο οτι δεν μπορείς να λάβεις οποιοδήποτε αρχείο εχει μέγεθος πάνω απο την ελεύθερη μνήμη του τηλεφώνου :wacko:

Εγω το έχω χρησιμοποιήσει σε δυο κινητά και ποτέ δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα ;)

E,nta3ei den exete k adiko,an kapoios paei na sou steilei kana megalo arxeio,arxizei o panikos''Mnhmh plhrhs'' k egw otan to eixa me to sx1 stelname mesw smartmovie+bluetooth,tainioules,an k ligo trelameno akougetai,douleve enta3ei.Den eimai eidikos gia na kathgorhsw to patch,alla mporei k se syndyasmo me tpt allo p eixa sto kin na ekane oti ekane.

Mporei na s vgalei provlhma oxi amesws alla meta apo ligo kairo(p makari na exw adiko,eimai k gkantemis :D )

theka_2003 said:
Το πρόβλημα δεν είναι στον αριθμό των μηνυμάτων αλλα στο οτι δεν μπορείς να λάβεις οποιοδήποτε αρχείο εχει μέγεθος πάνω απο την ελεύθερη μνήμη του τηλεφώνου :wacko:

Εγω το έχω χρησιμοποιήσει σε δυο κινητά και ποτέ δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα ;)

Έχει κυκλοφορήσει ένα patch που σου επιτρεπει την αποθήκευση μηνυματων στην καρτα μνημης και λυνει αυτο το προβλημα με τα αρχεια μεγάλου μεγέθους;)

Χμμ... δε μπορώ να ξέρω, ό,τι χρειαστώ το περνάω με καλώδιο - και, όντες όλοι οι φίλοι και κολλητοί κομπιουτεράδες, το σύστημα net - mail - καλώδια - κλπ λειτουργεί ρολόι :) φυσικά ο καθένας διαλέγει και παίρνει! :w00t:

Gia exo ena problhma me to ngage pali.Exo parei ena bluetooth mias kai to kalodio sundeshs den mporo na to bro pouthena kai douleuei mia xara.TO problhma einai oti otan phga na peraso ena pexnidi meso BT ap to pc exontas balei mia 128 carta mnhmhs mou bgazei, your handset is low on memory.Dhl den pernaei sthn mnhmh ths cartas alla tou ngage.pos mporo na metafero auta ta fobera games opos splinter cell sto kin xoris na mou bgazei problhma mnhmhs.Giati an eixa to kalodio profanos tha ta pernousa ta pexnidia sto d mesa apo kapio programa ela nte poy den to xo.
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

manolissinger said:
Gia exo ena problhma me to ngage pali.Exo parei ena bluetooth mias kai to kalodio sundeshs den mporo na to bro pouthena kai douleuei mia xara.TO problhma einai oti otan phga na peraso ena pexnidi meso BT ap to pc exontas balei mia 128 carta mnhmhs mou bgazei, your handset is low on memory.Dhl den pernaei sthn mnhmh ths cartas alla tou ngage.pos mporo na metafero auta ta fobera games opos splinter cell sto kin xoris na mou bgazei problhma mnhmhs.Giati an eixa to kalodio profanos tha ta pernousa ta pexnidia sto d mesa apo kapio programa ela nte poy den to xo.

Λοιπόν, με τη σειρά :) :

Πρώτ' απ' όλα, μέσω bluetooth adapter/dongle τα αρχεια που στέλνεις πάνε στο inbox, ήτοι στη μνήμη του κινητού και όχι στην κάρτα, οπότε αν ελπίζεις να τα περάσεις με αυτον τον τρόπο, ξέχνα το (υπάρχουν τρόποι, αλλά είναι ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ πολύ πολύπλοκοι και δεν τους συνιστώ με τίποτα). Για να περαστούν αυτά τα παιχνίδια στην κάρτα του NG χρειάζεσαι οπωσδήποτε το καλώδιο ή έναν card reader (να δεις με κάποιον τρόπο τα περιεχόμενα της κάρτας τεσπάν). Η μοναδική εύκολη και γρήγορη λύση είναι το καλώδιο, το οποίο μπορεις να παραγγείλεις από κάποιο Nokia Shop στην τιμή ευκαιρία των 30€ (βάλε και κάτιτις παραπάνω, κατά περίπτωσην)... επειδή όμως δεν είμαστε κοροϊδάκια να τα σκάμε τόσο αδρά για ένα χαζοκαλώδιο, ιδού το μυστικό: το καλώδιο του N-Gage έχει στο ένα άκρο βύσμα USB (το κλασσικό που βάζουμε στο PC), και στο άλλο το miniUSB βύσμα που χρησιμοποιούν αρκετές ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές. Η Hewlett Packard M307 που αγόρασα προ ολίγων μηνών είχε τέτοιο ακριβώς καλώδιο στη συσκευασία και τα 'παιξα! Στα καταστήματα καλωδίων, ηλεκτρονικών ειδών κλπ πωλείται το πολύ 5€... α ρε κλέφτες...

Καλή τύχη με το NG σου!

dhladh adika eskasa 40 euros gia to BT???? den ginetai me tiiiiiiiiiiiiiiiiipota ta pexnidia na perastoun etsi?
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.