anepro Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Αυτή την επιστολή έστειλα συστημένη στην εταιρεία λέγοντας το πρόβλημα μου: Αποστέλλω αυτή την ηλεκτρονική επιστολή για να διαμαρτυρηθώ για την απαράδεκτη τακτική της εταιρείας ALPHA COPY (αντιπροσώπου της Νokia Mobile Phones στην Ελλάδα) προς τους πελάτες της. Συγκεκριμένα, είμαι πελάτης της εταιρείας πάνω από πέντε χρόνια έχοντας στην κατοχή μου κατά καιρούς διάφορα μοντέλα. Στην τελευταία συσκευή που αγόρασα (N-Gage) στις 11-05-06 από το κατάστημα ΚΟΚΚΙΔΗΣ (Αλ. Παπαναστασίου 4 Θεσσαλονίκη τηλ. 2310886876) μετά από μια εβδομάδα παρατήρησα ότι τα ονόματα των ραδιοφωνικών σταθμών που αποθήκευα στη μνήμη με ελληνικούς χαρακτήρες δεν εμφανίζονταν σωστά αλλά έβλεπα κάτι σαν «κινέζικα». Επίσης παρατήρησα ότι στο μενού της κάρτας SIM που τοποθέτησα στο τηλέφωνο (Vodafone CU) δεν εμφανίζονταν συγκεκριμένοι ελληνικοί χαρακτήρες (Π, Σ, Ξ, Λ, Φ, Ω) αλλά κουτάκια. Επέστρεψα τη συσκευή στο κατάστημα αγοράς όπου έγινε αναβάθμιση λογισμικού από την έκδοση 3.33 στην έκδοση 4.03 που όπως με πληροφόρησαν εκεί, είναι και η πιο πρόσφατη. Επιτόπου διαπιστώνω ότι το πρόβλημα (ελάττωμα) δεν έχει αποκατασταθεί. Συμφωνώ μετά από προτροπή της πωλήτριας να αποσταλεί στο κεντρικό κατάστημα service Θεσσαλονίκης (Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 54, Πυλαία, τηλ. 2310486190-192). Μετά από μια ΟΛΟΚΛΗΡΗ εβδομάδα, γεγονός εντελώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ επιστρέφει η συσκευή, διαπιστώνω ότι υπάρχει το ίδιο πρόβλημα και την ξαναστέλνουν πίσω μάλλον για να γίνει αντικατάσταση όπως μου είπε η πωλήτρια. Μετά από ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ (1-06-05) επιστρέφει πάλι με την αιτιολογία ότι το πρόβλημα που παρουσιάζει είναι «ιδιαιτερότητα του λογισμικού» και δεν μπορεί να γίνει ΤΙΠΟΤΕ. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με κάποια κα. ΜΑΛΑΒΕΤΑ στα κεντρικά service μου είπε ακριβώς τα ίδια, πως το τηλέφωνο δεν έχει πρόβλημα (για εμένα όταν κάτι δεν λειτουργεί στην εντέλεια έχει τουλάχιστον ΕΛΑΤΤΩΜΑ) και σε ερώτηση μου γιατί το μοντέλο 6610 (που είχα παλιότερα), στις αντίστοιχες λειτουργίες δουλεύει άριστα στα ελληνικά, μου είπε ότι πρόκειται για άλλη συσκευή και άλλη πλακέτα(;) ενώ σύμφωνα με τα λεγόμενα της προηγουμένως, το πρόβλημα ήταν στο λογισμικό. Και το ακόμα καλύτερο ήταν ότι μου είπε πως ο μόνος τρόπος για να διορθωθεί, είναι να δημιουργηθεί νέα έκδοση του λογισμικού από τη nokia στη Φινλανδία!!!!!! Πάλι καλά που δεν μου είπε να πάω ο ίδιος στη Φινλανδία!!!!Και βέβαια κράτησε τα στοιχεία μου και το τηλέφωνο μου για να διαβιβάσει το αίτημα μου περαιτέρω. Βέβαια μετά από όλα αυτά ζήτησα από το κατάστημα και μου αντικατέστησαν την συσκευή με μια ίδια (καινούρια) γιατί δεν εμπιστεύομαι πλέον τους τεχνικούς της nokia αφού τους πήρε δύο εβδομάδες για να ανακαλύψουν την «ιδιαιτερότητα του λογισμικού». Επειδή οι ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ αυτές είναι τουλάχιστον αστείες και σύμφωνα με το άρθρο 535 ΑΚ ένα ενδεικτικό κριτήριο έλλειψης ανταπόκρισης του πωλούμενου πράγματος στη σύμβαση είναι και το εξής: Μη ανταπόκριση του πράγματος στην ποιότητα ή την απόδοση που ο αγοραστής εύλογα προσδοκά από πράγματα της ίδιας κατηγορίας, λαμβάνοντας υπόψη και τις δημόσιες δηλώσεις του πωλητή , του παραγωγού ή του αντιπροσώπου του, στο πλαίσιο ιδίως της σχετικής διαφήμισης ή της επισήμανσης, εκτός αν ο πωλητής δεν γνώριζε ούτε όφειλε να γνωρίζει τη σχετική δήλωση. Επίσης σύμφωνα και με τα άρθρα 540 και 543ΑΚ ο αγοραστής δικαιούται να ζητήσει αποζημίωση για μη εκτέλεση της σύμβασης. Εγώ όταν το N-Gage διαφημιζόταν δεν είδα να αναφέρεται πουθενά ότι το λογισμικό του έχει κάποιες «ιδιαιτερότητες». Η ALPHA COPY όφειλε να γνωρίζει μετά από τουλάχιστον ενάμιση χρόνο κυκλοφορίας του αυτή την ιδιαιτερότητα. Για τους παραπάνω λόγους αξιώνω από την εταιρεία ALPHA COPY αποζημίωση για μη εκτέλεση της σύμβασης. Επιτέλους πρέπει να πάψει αυτή η κοροϊδία και η εκμετάλλευση της δεσπόζουσας θέσης που κατέχει η εταιρεία στην αγορά κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα όσο και διεθνώς. Η εταιρεία εν αντιθέσει με τα όσα παρουσιάζει από τα διαφημιστικά της μηνύματα μοναδικό σκοπό έχει την είσπραξη του αντιτίμου για τις υπηρεσίες που προσφέρει χωρίς να σέβεται τον πελάτη. Παράθεση http://img73.imageshack.us/img73/2921/userbar272687gb1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 kala tous ekanes! alla sou leo pos kai emena otan pao na apothikefso kapio kanali sta ellinika mou vgazei kinezika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 kala tous ekanes! alla sou leo pos kai emena otan pao na apothikefso kapio kanali sta ellinika mou vgazei kinezika Auto ginetai se ola ta N-Gage.. Egw piga proxthes to N-Gage(metaxirismeno) mou stin nokia giati otan to eixa parei eixe xalasmeno hxeio, kai ap'oti mou eipan apo ekei, eixe pesei ugro(nero,anapsuktiko,klp) sto hxeio. Egw tous rwtisa an thelei allagi, kai mou eipan, nai, tha allaksoume to hxeio. Paw, to pairnw simera, kai den allaksan to hxeio, alla piraksan kati sto logismiko kai etsi xamilwse i entasi, dld molis bazw full entasi sta MP3, akougetai san na to eixa sthn mesi. Kai olous tous hxous otan tous bazw full entasi, den paizoun kanei ena "ts ts ts", kai sta videos to idio, kai plirwsa 15eurw giati den exei egguisi. Tha paw tin Deutera na tous ta psalw! :mad: Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 kai esu kala tha tous kaneis! ama de katoun sosta ti doulia tous tous aksizei! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flareman Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Δύο τινά: πρώτον, όντως είναι εγγενές σφάλμα του NG αυτό, δε διορθώνεται με καμιά αλλαγή λογισμικού παρεκτός και αν η μαμά Νόκια στη Φινλανδία "φτιάξει" ειδικά το εν λόγω κομμάτι του κώδικα για εμάς τους Έλληνες - το γιατί δεν είναι ήδη φτιαγμένο είναι φυσικά μιά άλλη παράλειψη/ιστορία... πάντως προσωπικά δε μου έχει προκαλέσει πρόβλημα και δεν πιστεύω ότι η συγκεκριμένη παράλειψη είναι τόσο τραγική και δυσβάσταχτη. Τώρα, όσον αφορά στην πελατειακή πολιτική των αντιπροσώπων (όπως και το απαράδεκτο σέρβις τους, όπως και τις επίσης απαράδεκτες τιμές τους, τόσο στα μοντέλα, όσο και στις επισκευές και στα ανταλλακτικά και στα spare parts), εκεί πολύ καλά έκανες και τους χώθηκες γιατί είναι επιεικώς απαράδεκτοι. Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forest Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Vasika gia mia etaireia emporikh opws h nokia,th noiazei pio poly h posothta para h poiothta..Anava8mish logismikou de prokeitai na ginei efoson piesh den yparxei,pwlhseis treles de shmeiwse to ngage sthn ellada,toulaxiston se sygkrish me alles xwres,opote XESTHK*N, kai ap to na kanoun mia anava8mish logismikou kai to n-gage na :X kai na dernei ,vgazoun alla sthn agora prokeimenou na prow8h8oun ta kainourgia. Nta3ei h nokia exei ton elegxo,oson afora ta symbian, alla giati sto sx1 p einai symbian6 twra pane na valoun me anava8mish symbian7,giati oxi k se mas..Sth siemens ena exoun k to prow8oun..Enw sth nokia xaos..K gi'ayto sxedon panta oi prwtes ekdoseis s ola ta NOKIA htan moufes k olo k kapoio provlhma ekanan,prin fane kan th prwth savoura.. Παράθεση Για να κατεβάσετε όλες τις τελευταίες εφαρμογές Symbian,Uiq,Palm,Pocket-Pc,Java και N-Gage Games : Άν έχετε mIRC,απο εδώ!:cool: Άν δεν έχετε mIRC,κατεβάστε ευκολότερα απ'το MOBiZONE mIRC Script!!(927 ΚΒ;)) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Distixws etsi einai... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forest Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Vevaia gia na eimaste k antikeimenikoi,twra me to qd vgazoun k paixnidia, to site ananewnetai SYNEXEIA,exei prama mesa, asxolountai me to qd opote asxolountai k me to n-gage, kalo einai ayto , makari na pane kala oi pwlhseis tou qd k na synexisoun etsi.. :) Παράθεση Για να κατεβάσετε όλες τις τελευταίες εφαρμογές Symbian,Uiq,Palm,Pocket-Pc,Java και N-Gage Games : Άν έχετε mIRC,απο εδώ!:cool: Άν δεν έχετε mIRC,κατεβάστε ευκολότερα απ'το MOBiZONE mIRC Script!!(927 ΚΒ;)) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anepro Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Απο τη νοκια μου έστειλαν την παρακάτω επιστολή χωρίς να λένε κουβέντα για το δικαίωμα που έχω να ζητήσω αποζημίωση: Λάβαμε την από 16/6/05 επιστολή σας και θέλουμε να σας ενημερώσουμε ως ακολούθως σε αυτά που αναφέρεστε. Αρχικά το τηλέφωνό σας N GAGE σας ενημερώνουμε ότι έχει έρθει μόνο μία φορά στο τεχνικό τμήμα της ALPHA COPY την 25/5/05 και επιστράφηκε πίσω την 31/5/05. Κατά την εισαγωγή του αναφερόταν ως πρόβλημα *δεν εμφανίζει όλους τους ελληνικούς χαρακτήρες στο ραδιόφωνο* Η παραπάνω αναφερόμενη δυσλειτουργία αρχικά θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν έχει να κάνει σε τίποτα με την λειτουργία του τηλεφώνου. Το μόνο που επηρεάζει είναι η εμφάνιση των γραμμάτων και μόνο. Η παραπάνω δυσλειτουργία έχει ήδη αναφερθεί στην κατασκευάστρια εταιρεία NOKIA η οποία είναι και η μόνη που μπορεί να την διορθώσει. Η διόρθωση θα έρθει με την αναβάθμιση του λογισμικού σε μελλοντικό χρόνο σύμφωνα με τις διαδικασίες της ΝΟΚΙΑ Σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε την αντικατάσταση του τηλεφώνου σας ή την επιστροφή των χρημάτων σας, αν φυσικά η εύλογη προσδοκία σας από την συγκεκριμένη συσκευή ήταν να εμφανίζει τους σταθμούς με σωστά ελληνικά γράμματα. Επίσης θέλουμε να σας αναφέρουμε ότι κατά την μοναδική περίπτωση όπου το τηλέφωνο σας ήρθε σε τεχνικό τμήμα της ALPHA COPY συμπληρώθηκε το 10696740 service report που αναφέρθηκε ότι αφορά δυσλειτουργία λογισμικού. Η ALPHA COPY σε καμιά περίπτωση δεν εκμεταλλεύεται τους πελάτες της. Ούτε είναι υπεύθυνη για τον τρόπο λειτουργίας της κάθε συσκευής για την οποία μάλιστα έχει ενημερώσει και την κατασκευάστρια εταιρεία. Για ότι περαιτέρω χρειασθείτε θα είμαστε στην διάθεσή σας. Με κάθε εκτίμηση ALPHA COPY S.A ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΑΡΗΣ CUSTOMER SUPPORT MANAGER Θα στείλω λοιπόν συστημένη επιστολή στη γενική γραμματεί καταναλωτή απλώς για να υπάρχει έστω μια έγγραφη καταγγελία της κοροϊδίας και για να μη νομίζουν οτι είμαστε βλάκες χάφτουμε ότι μας σερβίρουν. μπορεί να τους ζητήσω να μου στείλουν το email της μαμάς νόκια στη Φινλανδία για να τους τα πώ ένα χεράκι. Μπήκα στο site και δεν είχαν πουθενά αγγλικά οι κάφροι, οπότε δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη. Παράθεση http://img73.imageshack.us/img73/2921/userbar272687gb1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 χαρά στο κουράγιο σου φίλε! Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forest Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 File na rwthsw,2 fores eixes paei to kinhto se nokia shop etsi? Oxi sta kentrika..Giati emena mou thn exoun ferei,MIA fora k gw empisteythka nokia shop,tou phga to kinhto,kai epeidh ekleine thn allh vdomada gia anakainish,de mou'pe tpt,k to afhse ekei,den to phge pou8ena gia ena mhna, k meta me to pou anoikse,prokeimenou na mou pei oti htan sthn antiproswpeia mou to'dwse,enw htan akoma xalasmeno me akrivws to idio provlhma(tou eixa vgalei ta matia k den anoige),otan phga na tou ta psalw mou leei oti eixe vgei mia kainourgia ekdosh plaketas h opoia 8a dior8wne akrivws ayto to provlhma,kai an tou to 3anadina 8a to eftiaxne.Telika to pira meta apo 2 vdomades xwris allagh plaketas,ka8ws den eixe alla3ei oute IMEI oute tpt,to xarti elege mono gia anava8mish logismikou,k aytos elege oti ta lefta gia thn allagh plaketas ta edwse aytos,epeidh yphrxe talaipwria ktl..pira thl sta kentrika k eida oti elege MAL.. KAI MILAW FYSIKA GIA TO NOKIA SHOP GLYFADAS.A!me ta logia 3exasthka,thn deyterh fora rwthses giati to krathsane afou den to phgane antiproswpeia?H mallon giati to phrane afou mporoun na kanoun tpt? Παράθεση Για να κατεβάσετε όλες τις τελευταίες εφαρμογές Symbian,Uiq,Palm,Pocket-Pc,Java και N-Gage Games : Άν έχετε mIRC,απο εδώ!:cool: Άν δεν έχετε mIRC,κατεβάστε ευκολότερα απ'το MOBiZONE mIRC Script!!(927 ΚΒ;)) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anepro Δημ. July 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 Όντως το πήγα 2 φορές αλλά μάλλον μας δουλεύουν όλους. Το μόνο που θα έλεγα οτι πρέπει να κάνουν και οι υπόλοιποι θιγόμενοι χρήστες (όλοι εσείς) είναι να τους στείλουν όλοι επιστολές στην alpha copy επειδή είμαστε ΜΟΝΟ 2500-3000 (όπως μου είπε και τηλεφωνικα ο κ. Χάλαρης) που το αγοράσαμε και μας αφήνουν στην τύχη μας επειδή δεν πρόκειτε να ασχοληθούν οι Φινλανδοί με μια τόσο μικρή αγορά όπως η ελληνική. Τα συμπεράσματα δικά σας :X Παράθεση http://img73.imageshack.us/img73/2921/userbar272687gb1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forest Δημ. July 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 De mou kanei entypwsh,an kai praktikotato kinhto,kaneis den to 3erei k perasan oi treles do3es tou.Malista..Kalh,swsth kai dikaiologhmenh einai h protash sou file,alla gnwmh mou einai oti apotelesma de 8a exei,eipame. Mh trela8oume kiolas,sto telos to diko tous 8a perasei. Nta3ei fagame htta,sto telos 8a krasarei to n-gage,k 8a paroume allo.. Toulaxiston kalytero.. Παράθεση Για να κατεβάσετε όλες τις τελευταίες εφαρμογές Symbian,Uiq,Palm,Pocket-Pc,Java και N-Gage Games : Άν έχετε mIRC,απο εδώ!:cool: Άν δεν έχετε mIRC,κατεβάστε ευκολότερα απ'το MOBiZONE mIRC Script!!(927 ΚΒ;)) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anepro Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 Σίγουρα δεν πρόκειτε να γίνει τίποτα αλλά έτσι για το γμτ της υπόθεσης. :( Παράθεση http://img73.imageshack.us/img73/2921/userbar272687gb1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forest Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 Wraia,egw na to kanw,tous exw axti,pes m thlefwna h kati kapoio tropo gia na kanw otidhpote,aithsh,thl gia parapona,pou na paw,estw syggrou de 3erw pou einai,k 8a to kanw.8a tous ta prh3w. Akoma k an eimai o monos.giati den vlepw kanenan allo pia n'asxoleitai me to topic,den exw na xasw tpt,mono na vgalw to axti mou k na tous spasw ta nevra. Den 3erw mipws poun oti ypokinoume kosmo ktl,an protimas steile ta noumera k ta e-mail me ta opoia asxolh8hkes me proswpiko mynhma,k opoios endiaferetai 8a exei me ton idio tropo thn katallhlh enhmerwsh. :!: Eyxaristw poly. ;) Παράθεση Για να κατεβάσετε όλες τις τελευταίες εφαρμογές Symbian,Uiq,Palm,Pocket-Pc,Java και N-Gage Games : Άν έχετε mIRC,απο εδώ!:cool: Άν δεν έχετε mIRC,κατεβάστε ευκολότερα απ'το MOBiZONE mIRC Script!!(927 ΚΒ;)) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anepro Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 Το καλύτερο φίλε forest θα ήταν μια συστημένη επιστολή στην παρακάτω διεύθυνση: ALPHA COPY Α.Ε Φραγκούδη 5 17671 Καλλιθέα, Αθήνα όπου θα αναφέρεις τη "δυσλειτουργία". Γιατί κατά τον γενικό τεχνικό διευθυντή κ. Χάλαρη που μιλήσαμε και τηλεφωνικώς δεν είναι πρόβλημα του τηλεφώνου αλλά του λογισμικού το οποίο έχει αναφερθεί στη μαμά νόκια αλλά ενάμιση χρόνο μετά την τελευταία αναβάθμιση λογισμικού δεν έχει γίνει τίποτα. Θα βγάλουν στο μέλλον μου είπε αυτός ο καλός κύριος!! Επίσης μου ειπε ότι το τηλέφωνο έχει 2500 λειτουργίες και εγώ πάω να "εκμεταλλευτώ" αυτές τις δυο "δυσλειτουργίες". Εκεί ήταν βέβαια που έβαλα τις φωνές λέγοντας του οτι ασκώ το δικαίωμα που μου δίνει ο νόμος και ότι αυτοί με εκμεταλλεύονται. CC ALPHA COPY Τηλ : 2109203700 Fax : 2109203799 Παράθεση http://img73.imageshack.us/img73/2921/userbar272687gb1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forest Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 Malista.. Gia allous logous mas koroidevoun,den eipame na to kanoume 8ema gia to radiofwno,oloi pleon xrhsimopoioun greeklish,k den to kanoun 8ema.Wraia 8a htan gia paradeigma,mia anava8mish gia thn elaxisth dynath xrhsh mnhmhs apo tis leitourgies tou thlefwnou,eee,symbian7 k kapoia anava8mish wste na steketai mprosta sta ypoloipa kinhta.Kotzam mpakatela me toses efarmoges,tetoio epe3ergasth k tetoioes dynatothtes,na periorizetai s ena logismiko p na to xaramizei,alla kinhta me ta misa ap ayta p dia8etei ayto exoun kalytero logismiko k gi ayto einai kalytera. Na rwthsw giati to n-gage den exei themes?k exei to 6600?Poio einai pio proikismeno se hardware? Epeidh ayta ta kinhta vghkan meta,to n-gage menei pisw?Ok file anepro egw 8a steilw mia epistolh,me ta plhrh xarakthristika tou kinhtou+to ti mporei na kanei,8a anaferw k ayto me to radiofwno,alla omws einai ta vasika provlhmata. 8a sas enhmerwsw. Kapoioi palaioteroi tou topic aytou,einai parontes?8a 8elame n akoustei k h dikia tous gnwmh(lefterian,Flareman ktl). Παράθεση Για να κατεβάσετε όλες τις τελευταίες εφαρμογές Symbian,Uiq,Palm,Pocket-Pc,Java και N-Gage Games : Άν έχετε mIRC,απο εδώ!:cool: Άν δεν έχετε mIRC,κατεβάστε ευκολότερα απ'το MOBiZONE mIRC Script!!(927 ΚΒ;)) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 Epitelous to pira pisw. To ksanapiga kai eutixws mou ftiaksane to hxeio. Den to perimena.. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Crypton πλήρωσες ή ήταν μέσα στην εγγύηση? Πάντως καλώς ή κακώς εγώ το κινητάκι μας το βαρέθηκα...Μια κάμερα να είχε..... ΑΧ...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Crypton πλήρωσες ή ήταν μέσα στην εγγύηση? Πάντως καλώς ή κακώς εγώ το κινητάκι μας το βαρέθηκα...Μια κάμερα να είχε..... ΑΧ...! ena sony-ericsson k750i tha mas sosei... radio kai mp3 opos mas sinithise to n-gage + camera 2mp :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 ena sony-ericsson k750i tha mas sosei... radio kai mp3 opos mas sinithise to n-gage + camera 2mp :) Xωρίς gameς και εφαρμογές ; Δε γίνεται ! Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Nyo_One plirwsa 14.30e, den itan stin egguisi. Kai egw to barethika, alla exw to 7610 gia camera pros to paron.. alla swsta ALR, min sygkrinoume symbian phone me oxi symbian (k750i) Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flareman Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 ... Kapoioi palaioteroi tou topic aytou,einai parontes?8a 8elame n akoustei k h dikia tous gnwmh(lefterian,Flareman ktl). Χμμ... εγώ σε γενικές γραμμές έχω δηλώσει το τι πιστεύω επί του θέματος και σκόπιμα το έχω ψιλοβουλώσει στο συγκεκριμένο thread τώρα τελευταία για να μειώσω τις πιθανότητες να ξεφύγουμε προς flame (που είναι ομολογουμένως δύσκολο δοθέντος του αξιομνημόνευτου επιπέδου των myphoners, αλλά... :) ) Λοιπόν, η (προσωπική) γνώμη μου έχει ως εξής: το N-Gage είναι ένα φοβερό τηλέφωνο - συσκευή που όσοι το προλάβαμε, μεταχειρισμένο ή μη είμαστε πάρα πολύ τυχεροί. Έχει τα πάντα, εκτός από τρία πράγματα: Μικρή αυτονομία (διορθώνεται με μπαταρία εκτός μαμάς Νόκια με περισσότερα mAh) Έλλειψη κάμερας Απουσία δυνατότητας για MMC hot-swap (ήτοι, την αλλαγή κάρτας μνήμης με εξωτερική θύρα, χωρις να χρειάζεται να σβήσεις το κινητό και να τη βγάλεις) Αν εξαιρέσουμε αυτά, οι δυνατότητες του κινητού είναι αρκετές για να πέσει το σαγόνι οποιουδήποτε μοδάτου κακόβουλου εξυπνάκια ("πωπω, τι παντόφλα είναι αυτή, μου κάνει στο νούμερο"). Παρ' όλ' αυτά, υπάρχουν κάνα - δυο πραγματάκια που πρέπει να προσέξουμε. Πρώτον, η ίδια η Νόκια κάνει την πάπια στο θέμα N-Gage. Έβγαλε το QD (τη μεγαλύτερη αποτυχία στα χρονικά), και επειδή το QD ψιλοπουλάει ακόμα συνεχίζει να βγάζει παιχνίδια, και μάλλον θα συνεχίσει το ίδιο τροπάριο όταν βάλει στην παραγωγή το concept phone που ετοιμάζει. Δυστυχώς, εμάς τους κατόχους του πρώτου N-Gage μας έχουν γραμμένους εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Συμπέρασμα: σιγά μην ασχοληθούν να βγάλουν το οποιοδήποτε firmware update για να διορθώσουν το πρόβλημα με τα ελληνικά στους σταθμούς (που ομολογουμένως όταν το πρωτοπήρα χαμπάρι μου κακοφάνηκε, αλλά δεν παρακωλύει με κάποιον τρόπο τη λειτουργία του κινητού ως ραδιόφωνο οπότε δε μας πειράζει). Αντιστοίχως, σιγά μην ενδιαφερθούν να αναβαθμίσουν με κάποιον τρόπο το κινητό στην επόμενη έκδοση του Symbian OS. Αυτό δεν έχει να κάνει με τα hardware capabilities, αλλά με το ότι αυτο δεν έχει γίνει ποτέ για κινητό (απ' ότι ξέρω), και - ακόμη και αν γινόταν κάποια στιγμή - αυτο θα σήμαινε πως όλα τα προγράμματα που ειχαν γραφτεί για N-Gage (συμπεριλαμβανομένων φυσικά και όλων των παιχνιδιών του) θα αχρηστεύονταν, αφού ειναι γραμμένα και compiled για Symbian OS 6 v1. Άρα... φλούδες ελπίδες, που λέει κι ένας φίλος :) Πέρα απ' όλα αυτά, πιστεύω πως πρέπει να είμαστε περισσότερο πρακτικοί. Το να πάει κάποιος στη Νόκια ή την αντιπροσωπεία της Νόκια και να τους κάνει φασαρία για τις τιμές των ανταλλακτικών τους ή για το χάλι μαύρο service τους καλώς και έχουν τις ευλογίες μου. Το να γίνει όμως φασαρία για κάτι το τόσο ήσσον (κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα), με την ελπίδα να ακουστούμε στη Νόκια (ποιοι; εμείς οι 1000 τόσοι, μία μικρή αγορά ενός προϊόντος που δεν τα πήγε καλά με τις παγκόσμιες πωλήσεις του), το θεωρώ εν μέρει ουτοπικό, εν μέρει ξύσιμο νυχιών. (edit: αν και τώρα που ξανακοιτάω τα περασμένα posts, αυτό που λέει ο φίλος anepro "έτσι για το μαμώτο" το νιώθω και κάτι μου λέει γιατί το έχω κάνει σε άλλες περιπτώσεις και για άλλα θέματα :cool: :shifty: ) Προτείνω λοιπόν το εξής: καλύτερα να ασχοληθούμε με αυτό το παρεξηγημένο κινητό και να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητές του παρά να γυρεύουμε καβγάδες που δε μπορούμε να κερδίσουμε - και όχι γιατι ο άλλος είναι πιο δυνατός και θα μας δείρει, αλλά γιατι πολύ απλά δεν πρόκειται να ασχοληθεί μαζί μας... αυτά είχα να πω και το ξαναβουλώνω μέχρις ότου μάθω κάνα καλό κουτσομπολιό για το N-Gage :lol: no hard feelings fellas Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 to N-GAGE einai to kalitero kinito gia ton strato! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forest Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 File Flareman , Oi apopseis sou einai logikes k swstes(vasika mas voulwses :p respect ;) ) k proswpika paradexomai oti h fhmh ayth peri anava8mishs ths platformas tou sx1(p egw thn anefera sto topic)ontws de stekei,an k htan mesa ap'th siemens(telika mallon anepisimh anava8mish). Gi ayto 3eshkw8hka pio poly,giati einai ena kinhto me mikroteres diastaseis,me dynatothtes n-gage,alla k kamera exei,pairnei k epishma kalyteres mpataries,k hot-swap.Gia ta paixnidia vevaia ok,ontws den einai symvato k de sygkrinetai. Opws k na'xei,to N-GAGE einai kinhtara k par olo p anava8miseis de 8a ginoun,den tis xreiazomaste,einai hdh toumpano:D,mallon h nokia evgale katala8os ena g@m@to kinhto.. Thn epistolh thn esteila,se filiko yfos,pio poly phgaine pros th mama nokia,kapoies spontitses prokeimenou na synexisoun n'asxolountai me to kinhto,logw dysleitourgias klp paraklhsh gia mia gerh anava8mish logismikou(tzampa o kopos vevaia :( )k mia kataggelia gia mia dh8en e3ousiodothmenh antiproswpeia.(A3ize,exoun kapsei kosmo k kosmakh..) To N-GAGE ontws einai oti prepei gia ton strato!(arkei na'xeis priza!:p) Παράθεση Για να κατεβάσετε όλες τις τελευταίες εφαρμογές Symbian,Uiq,Palm,Pocket-Pc,Java και N-Gage Games : Άν έχετε mIRC,απο εδώ!:cool: Άν δεν έχετε mIRC,κατεβάστε ευκολότερα απ'το MOBiZONE mIRC Script!!(927 ΚΒ;)) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts