Jump to content

[Επίσημο] Νokia N-Gage

johner
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hotmanolo (30 Δεκ. 2003 , 02:25)

Εγω προσωπικα το καταβολευτικα. Σε συνεργασια με το Τ610 βγαζω φωτογραφιες και εχω ενα ολοκληρωμενο τηλεφωνο!!!! :p

Σου προτεινω να φτιαξεις μια βαση στην πισω οψη του N-GAGE που να μπαινει το Τ610 :p Ετσι θα το βαζεις στην θηκη του πισω απο το N-GAGE και με συνδεδεμενο το BT συνεχεια με το κινητο θα τραβας φοτο και θα τις στελνεις στο N-GAGE :p Τι λες? ;)

Θελουμε ΚΑΜΕΡΑ!!!

• Απαντήσεις 3,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nyo_One (30 Δεκ. 2003 , 18:41)

Re c sxetike k pos tha vlepei ti travaei?? :) Nai ontos...Prepei na vgei mia...

Δεν ειπα γω να τραβαει κατευθειαν. Οταν θελει να τραβηξει θα την βγαζει απο την θηκη! :D Ειναι ενα φιλοδοξο project... :p

Σήμερα πήγα και το "χτύπησα" και εγώ (μαζί με την πολύ καλή original θήκη).Τώρα φορτίζει αντε να το δοκιμάσω αύριο να δω τι παίζει.Μήπως θα μπορούσε κανείς να μου πει τα σημαντικά bugs, πως βάζω games,τελευταίο firmware κτλ γιατί άλλες 85 σελίδες.... θα διαβάζω μέχρι το πρωί.Τέλος οι εφαρμογές που έχει στο my files για series 60 δουλεύουν έχετε δοκιμάσει καμία;Ευχαριστώ προκαταβολικά. :)

To radio παίζει χωρίς handsfree; Αν ναι, από λήψη και ποιότητα ήχου τι λέει; Δεν έχω απαιτήσεις πάντως για μουσική αλλά για κανένα αγώνα το ΣΚ όταν βρίσκομαι εκτός σπιτιού.

Kαλη η ιδεα με την συνδεση του Τ610!!!! Θα το σκεφτω!!!! :p

Ασε και εχω δουλεια!!!!Ετοιμαζομαι να ανεβασω μερικα παιχνιδια στο Group Μου αλλα δεν ξερω αν θα με φτασει ο χωρος!!!!

*Vtennis 8.42 Mb

*MotoGP 6.44 Mb

*Panda 7.3 Mb

*RedFactor 7.12 Mb

*Monkey 8.7 Mb

Αλλιως πρεπει να βρω κανενα FTP να αρχισω να φορτωνω!!!!!

Piga telika kai eida to n-gage apo konta...telika den exei kai toso megalo problima megethous!!!Ouf :D

Ante se ligo kairo tha to exo kai sta xerakia mou :shifty:

Νεκροί όλου του κόσμου ενωθείτε,

Λάζαρε προδότη θα πεθάνεις!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ta_neyra_mou (31 Δεκ. 2003 , 03:31)

Piga telika kai eida to n-gage apo konta...telika den exei kai toso megalo problima megethous!!!Ouf :D

Ante se ligo kairo tha to exo kai sta xerakia mou :shifty:

Από nokiagame υποθέτω;; :alien:

Άσε και εγώ στην ίδια θέση είμαι! Πολύ μας το αργούν το άτιμο... μόνο εμείς και οι Άραβες δε το πήραμε! :p

EvEn DeAtH MaY DiE

oxi. basika piga se ena pararthma tis telestet... :P

ekei to exoun kai tha kanoume ena etairiko programma me tous goneis mou sto opoio tha mas misthonoun kapoies syskeyes gia na dialeksoume....

kalh fash! :)

Νεκροί όλου του κόσμου ενωθείτε,

Λάζαρε προδότη θα πεθάνεις!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Demon (31 Δεκ. 2003 , 00:43)

To radio παίζει χωρίς handsfree; Αν ναι, από λήψη και ποιότητα ήχου τι λέει; Δεν έχω απαιτήσεις πάντως για μουσική αλλά για κανένα αγώνα το ΣΚ όταν βρίσκομαι εκτός σπιτιού.

Παίζει και ανοιχτη ακρόαση αλλά πρέπει να έχεις και τα ακουστικά συνδεδεμένα :music: ...Από ποιότητα λήψης και ένταση είναι άψογο.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Gka (31 Δεκ. 2003 , 00:08)

Σήμερα πήγα και το τσίμπησα και εγώ (μαζί με την πολύ καλή original θήκη).Τώρα φορτίζει αντε να το δοκιμάσω αύριο να δω τι παίζει.Μήπως θα μπορούσε κανείς να μου πει τα σημαντικά bugs, πως βάζω games,τελευταίο firmware κτλ γιατί άλλες 85 σελίδες.... θα διαβάζω μέχρι το πρωί.Τέλος οι εφαρμογές που έχει στο my files για series 60 δουλεύουν έχετε δοκιμάσει καμία;Ευχαριστώ προκαταβολικά. :)

Αντε με γεια σου...Καποιο σημαντικο bug δεν νομιζω να εχει αναφερθεί εκτος του οτι στο ραδιοφωνο δεν μπορεις να αποθηκευσεις σταθμους με ελληνικους χαρακτηρες...Κ επισης σε καποια αλλα series 60 κινητα εχει παρουσιαστει μεγαλο προβλημα μετα απο εγκατασταση μεγαλου πληθους εφαρμογων οποτε προσεχε τι βαζεις...Επισης εγω δεν ξερω αν υπαρχει πιο νεα FW απο την 3.30...Τωρα για τα παιχνιδια...Λοιπον ή θα τα βρεις σε blizzard εκδοση (***.blz) οποτε θα πρεπει να κατεβασεις τον blizzard installer κ να τον βάλεις στο κινητό κ από εκει θα βαλεις κ παιχνιδια...Αν τωρα δεν ειναι blizzard τα παιχνιδια (θα το καταλαβεις γιατι αυτα, σε αντιθεση με τα bliz Που εχουν μονο 1 αρχειο,εχουν καμποσα...:))θα τα περασεις ολα στο root /system/apps/.....Οσο για τις εφαρμογες πρεπει ολες να δουλευουν εκτος απο αυτες που ειναι για να κανεις το N-Gage remote control κ αυτο γιατι το n-gage δεν εχει θυρα IR...Παντως η πρωτη εφαρμογη που πρεπει να βαλεις ειναι καποιος file manager πχ SeleQ για να ξερεις τι γενεται με τα αρχεια τοσο στο κινητο σου οσο κ στην MMC...Επειδη λιγο δυσκολα θα το βρεις σε Full εκδοση αν θελεις στειλε μου pm με το mail σου για να στο στειλω εγω....Κ παλι με γεια σου....

Φιλικα Nyo_One

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nyo_One (31 Δεκ. 2003 , 10:27)

Αντε με γεια σου...Καποιο σημαντικο bug δεν νομιζω να εχει αναφερθεί εκτος του οτι στο ραδιοφωνο δεν μπορεις να αποθηκευσεις σταθμους με ελληνικους χαρακτηρες...Κ επισης σε καποια αλλα series 60 κινητα εχει παρουσιαστει μεγαλο προβλημα μετα απο εγκατασταση μεγαλου πληθους εφαρμογων οποτε προσεχε τι βαζεις...Επισης εγω δεν ξερω αν υπαρχει πιο νεα FW απο την 3.30...Τωρα για τα παιχνιδια...Λοιπον ή θα τα βρεις σε blizzard εκδοση (***.blz) οποτε θα πρεπει να κατεβασεις τον blizzard installer κ να τον βάλεις στο κινητό κ από εκει θα βαλεις κ παιχνιδια...Αν τωρα δεν ειναι blizzard τα παιχνιδια (θα το καταλαβεις γιατι αυτα, σε αντιθεση με τα bliz Που εχουν μονο 1 αρχειο,εχουν καμποσα...:))θα τα περασεις ολα στο root /system/apps/.....Οσο για τις εφαρμογες πρεπει ολες να δουλευουν εκτος απο αυτες που ειναι για να κανεις το N-Gage remote control κ αυτο γιατι το n-gage δεν εχει θυρα IR...Παντως η πρωτη εφαρμογη που πρεπει να βαλεις ειναι καποιος file manager πχ SeleQ για να ξερεις τι γενεται με τα αρχεια τοσο στο κινητο σου οσο κ στην MMC...Επειδη λιγο δυσκολα θα το βρεις σε Full εκδοση αν θελεις στειλε μου pm με το mail σου για να στο στειλω εγω....Κ παλι με γεια σου....

Φιλικα Nyo_One

Ευχαριστώ..Το mail στο έστειλα (PM).Κανένα link για παιχνίδια;Μάλλον θα κάνω καμία αναζήτηση στα yahoo groups...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nyo_One (31 Δεκ. 2003 , 10:27)

Επισης εγω δεν ξερω αν υπαρχει πιο νεα FW απο την 3.30...

H 3.30 του 8/2003 ειναι η τελευταια εκδοση :( ...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dar (31 Δεκ. 2003 , 12:00)

H 3.30 του 8/2003 ειναι η τελευταια εκδοση :( ...

Πρώτη και τελευταία.Αλλά αφού δεν έχει bugs ok.

@Nyo_One thanks και πάλι. :)

Έχω ενεργοποιήσει vf live και έχω τις ρυθμίσεις του Gprs θα δουλέψει ή θα πρέπει να κάνω καμμία αλλαγή στις ρυθμίσεις ;Και κάτι άλλο το SeleQ σε ποιο path το εγκαθιστώ;Μόνο το sis αρχείο στέλνω στο κινητό;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Gka (31 Δεκ. 2003 , 12:23)

Έχω ενεργοποιήσει vf live και έχω τις ρυθμίσεις του Gprs θα δουλέψει ή θα πρέπει να κάνω καμμία αλλαγή στις ρυθμίσεις ;Και κάτι άλλο το SeleQ σε ποιο path το εγκαθιστώ;Μόνο το sis αρχείο στέλνω στο κινητό;

ναι στελνεις μονο το .sis και μετα το κάνεις Instal κανονικα.. το path θα το βρει απο μονο του :)

Forza scuderia

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mik3 (31 Δεκ. 2003 , 12:32)

ναι στελνεις μονο το .sis και μετα το κάνεις Instal κανονικα.. το path θα το βρει απο μονο του :)

Ok.Ο κωδικός κλειδώματος επιτρέπει να είναι μέχρι 5 ψηφία; Αφου σε όλα είναι μέχρι 8. :confused:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hotmanolo (31 Δεκ. 2003 , 01:34)

Kαλη η ιδεα με την συνδεση του Τ610!!!! Θα το σκεφτω!!!! :p

Ασε και εχω δουλεια!!!!Ετοιμαζομαι να ανεβασω μερικα παιχνιδια στο Group Μου αλλα δεν ξερω αν θα με φτασει ο χωρος!!!!

*Vtennis 8.42 Mb

*MotoGP 6.44 Mb

*Panda 7.3 Mb

*RedFactor 7.12 Mb

*Monkey 8.7 Mb

Αλλιως πρεπει να βρω κανενα FTP να αρχισω να φορτωνω!!!!!

Μπα... δεν προκειτε να τα χωρεσει γιαυτο μην κανεις ονειρα :p Αμα βρεις FTP θα εισαι μαγκας... οχι σελιδα... γιατι δεν θα ζησει παραπανω απο 2 μερες :alien:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mik3 (31 Δεκ. 2003 , 13:12)

δεν μπορώ να παίξω τα παιχνιδια:( μετα το φορματ που εκανα μου βγαζουν ολα system error:(

Που εκανες το φορματ? Στο τηλεφωνο η στην MMC? Αμα εκανες στο τηλεφωνο (που μαλλον εκει εκανες :) ) θα πρεπει να τα εκγαταστησεις ξανα γιατι εχουν χαθει τα system files τους... :o Ρε παιδια καταλαβετε πως πριν κανετε οτιδηποτε στο κινητο που διαγραφει η μετακινει στοιχεια χρειαζετε backup... :)

τι να ξανα κανω instal ρε συ τα παιχνιδια δεν ειναι bliz.. εκανα φορματ και την καρτα και το τηλεφωνο και μετα εβαλα τα παιχνιδια αλλα μου βγαζει system error..
Forza scuderia