ALR Δημ. April 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hackfree (23 Απρ. 2004 , 11:35) Wirelessly posted (Nokia 7650: NokiaN-Gage/1.0 (4.03) SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Exw ta windows98.se san leitourgiko.Na balw ta xp dhladh? Den xreiazete na antikatasthsw kanena driver? Molis to syndesw tha to dei sa sklhro kateythian? Ta xw ola ta windows se cd's.Skeftomai na balw ta xp pro kala einai? Se genikes grammes einai ta kalitera xp :P Emena to anagnwrizei kateuthian san skliro xoris na exw egatasthsei tipota :) Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2004 Τα xp pro έχω και γώ, τα ελληνικά. Έχω μόνιμα συνδεμένω τοκαλώδιο στην usb θύρα του υπολογιστή. Μόλις χρειαστώ να του βάλω κάποιο αρχείο είτε αυτό είναι mp3 ή εφαρμογή ή οτιδήποτε άλλο το συνδέω στο n-Gage και αμέσως μου βγάζει στην οθόνη του υπολογιστή το μήνυμα εντοπίστηκε συσκευή n-Gage και μου ανοίγει αμέσως τον φάκελο με τα περιεχόμενα της κάρτας. Ταχύτατη διαδικασία. Άψογο. Αν έβλεπε και το κινητό και όχι μόνο την κάρτα θα ήμουν ευτυχισμένος αλλά μην τα θέλουμε όλα δικά μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. April 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2004 Wirelessly posted (Nokia 7650: NokiaN-Gage/1.0 (4.03) SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από mirrorofsorrow Τα xp pro έχω και γώ, τα ελληνικά. Έχω μόνιμα συνδεμένω τοκαλώδιο στην usb θύρα του υπολογιστή. Μόλις χρειαστώ να του βάλω κάποιο αρχείο είτε αυτό είναι mp3 ή εφαρμογή ή οτιδήποτε άλλο το συνδέω στο n-Gage και αμέσως μου βγάζει στην οθόνη του υπολογιστή το μήνυμα εντοπίστηκε συσκευή n-Gage και μου ανοίγει αμέσως τον φάκελο με τα περιεχόμενα της κάρτας. Ταχύτατη διαδικασία. Άψογο. Αν έβλεπε και το κινητό και όχι μόνο την κάρτα θα ήμουν ευτυχισμένος αλλά μην τα θέλουμε όλα δικά μας. Dhladh den egkatesthses kapoia drivers sto pc? Giati gia na sou bgazei mhnyma oti entopisthke ngage,olo kai kati tha bales! Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2004 Όχι, αυτό προσπαθώ να σου εξηγήσω. Τα ΧΡ σαν πιό εξελιγμένο λειτουργικό εντοπίζουν και τρέχουν την συσκευή χωρίς την ανάγκη κάποιων οδηγών. Για να καταλάβεις, όταν δεν είχα ίντενετ σπίτι μου, πήγαινα σε ίντερνετ καφέ και σε όποιο υπολογιστή και αν το συνέδεα (αρκεί να είχε τα ΧΡ βέβαια, γιατί αυτοί που έτρεχαν τα 2000 δεν αναγνώριζαν απολύτως τίποτα) μου άνοιγαν αμέσως το φάκελο με τα περιεχόμενα του Ε. Ότι δηλαδή βλέπεις και με το SeleQ αλλά στην οθόνη του υπολογιστή σου. Βάλε τα ΧΡ αν τα έχεις. Θα βρείς την υγειά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. April 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (23 Απρ. 2004 , 12:01) Όχι, αυτό προσπαθώ να σου εξηγήσω. Τα ΧΡ σαν πιό εξελιγμένο λειτουργικό εντοπίζουν και τρέχουν την συσκευή χωρίς την ανάγκη κάποιων οδηγών. Για να καταλάβεις, όταν δεν είχα ίντενετ σπίτι μου, πήγαινα σε ίντερνετ καφέ και σε όποιο υπολογιστή και αν το συνέδεα (αρκεί να είχε τα ΧΡ βέβαια, γιατί αυτοί που έτρεχαν τα 2000 δεν αναγνώριζαν απολύτως τίποτα) μου άνοιγαν αμέσως το φάκελο με τα περιεχόμενα του Ε. Ότι δηλαδή βλέπεις και με το SeleQ αλλά στην οθόνη του υπολογιστή σου. Βάλε τα ΧΡ αν τα έχεις. Θα βρείς την υγειά σου. Apo tin alli einai polloi pou ipostirizoun oti ta 2000 einai ta kalitera windows pou exoun bgei pote giati ta xp exoun parousiasei kata kairous mikroproblimatakia kai mikrokolimata :p Epishs prepei na ta sikonei kai to mixanima sou.An exeis kainourgio tote den tha xeis prob.an omws exeis 256 ram px tha ta sikosei kapws diskolotera apo oti ta windows pou exeis Twra. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ONR Δημ. April 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2004 Παιδιά έλεος... Μήπως μπορεί κάποιος να μου δόσει link για να κατεβάσω το τελευταίο firmware ή να μου πει πως να το κατεβάσω από που και πως...?????? :( :( :( Παράθεση AplA^ o OneiroS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος <<ON@R>> (25 Απρ. 2004 , 18:34) Παιδιά έλεος... Μήπως μπορεί κάποιος να μου δόσει link για να κατεβάσω το τελευταίο firmware ή να μου πει πως να το κατεβάσω από που και πως...?????? :( :( :( Και να το βρεις δεν ειναι ευκολο νατο περασεις. Δοκιμασε φορματ αν εχεις προβλημα :worry: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ONR Δημ. April 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2004 Φίλε nervous δεν έχω κανένα πρόβλημα απλά πρσπαθώ να γλητώσω την διαδικασία κατά την οποία θα πρεπει να το πάω σε NOKIA club :( Παράθεση AplA^ o OneiroS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. April 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2004 Wirelessly posted (Nokia N-gage: NokiaN-Gage/1.0 (4.03) SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από <<ON@R>> Παιδιά έλεος... Μήπως μπορεί κάποιος να μου δόσει link για να κατεβάσω το τελευταίο firmware ή να μου πει πως να το κατεβάσω από που και πως...?????? :( :( :( Poio firmware? Meta to 4.03? Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ONR Δημ. April 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2004 Totos ναι φίλε μου! Η τελευταία εκδοση δε είναι η 4.03? αυτην θέλω ξέρεις? Παράθεση AplA^ o OneiroS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. April 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2004 Wirelessly posted (Nokia N-gage: NokiaN-Gage/1.0 (4.03) SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Eixa vrei kati apo Google kai opws katalaveneis den simeiwsa tin diefthinsi.An to ksanavrw tha sou to pw. Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ONR Δημ. April 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2004 Τοτος και εγώ πώς θα κάνω την διαδικασία? Παράθεση AplA^ o OneiroS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. April 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2004 Wirelessly posted (Nokia N-gage: NokiaN-Gage/1.0 (4.03) SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από <<ON@R>> Τοτος και εγώ πώς θα κάνω την διαδικασία? Pws tha kaneis ti? An les tin egatastasi egw den tin katafera kai anagastika na to paw se nokia club. Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ONR Δημ. April 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2004 Δηλαδή δύσκολα θα γλητώσω το ΝΟΚΙΑ club.... :( Αμα το δόσω στον πατέρα μου να το πάει αύριο πρωί πότε θα το έχω? Παράθεση AplA^ o OneiroS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. April 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2004 Wirelessly posted (Nokia N-gage: NokiaN-Gage/1.0 (4.03) SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από <<ON@R>> Δηλαδή δύσκολα θα γλητώσω το ΝΟΚΙΑ club.... :( Αμα το δόσω στον πατέρα μου να το πάει αύριο πρωί πότε θα το έχω? An eisai Athens ap oso kserw to poly 5 wres.Egw pou menw Kriti me >meso< to pira tin epomeni imera. Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sfetsas Δημ. April 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2004 Mpaaaa edw thessalonikh se 20 leptakia etoimo!! Htan kai omorfoula h kopela pou e3yphretouse kaname kai kalo cone Παράθεση :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. April 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Sfetsas (26 Απρ. 2004 , 05:00) Mpaaaa edw thessalonikh se 20 leptakia etoimo!! Htan kai omorfoula h kopela pou e3yphretouse kaname kai kalo cone Pairnoune lefta gia tin anavathmisi? Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. April 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2004 Wirelessly posted (Nokia 7650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Entos eggyishs dwrean.Alliws plirwneis:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. April 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2004 Θελετε και να κανετε μονοι σας εγκατασταση firmware :p :p :p Η 4.03 ειναι η τελευταια, το πας σημερα το περνεις αυριο στην αθηνα. Τωρα για επαρχια δεν ξερω ποση ωρα κανουν Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sfetsas Δημ. April 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2004 Sthn..."Eparxia" Thessalonikh to perneis afthimeron! Ontws plhrwneis xwris eggyhsh.Kai den einai katholou amelhteo to poson Παράθεση :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sxetikos_asxetos (26 Απρ. 2004 , 15:42) Θελετε και να κανετε μονοι σας εγκατασταση firmware :p :p :p Η 4.03 ειναι η τελευταια, το πας σημερα το περνεις αυριο στην αθηνα. Τωρα για επαρχια δεν ξερω ποση ωρα κανουν γινεται και αφθημερων Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Newstef Δημ. April 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2004 re pedia kani tpt kalo afti i anavathmisi? exete leptomeries ti veltioni kai an xalai kati? Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. http://img.photobucket.com/albums/v224/Epipedo/DSC00318.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. April 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2004 Wirelessly posted (Nokia N-gage: NokiaN-Gage/1.0 (4.03) SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από Newstef re pedia kani tpt kalo afti i anavathmisi? exete leptomeries ti veltioni kai an xalai kati? I version 4.03 kai iparxei apo ton Noemvrio.Den mporei,tha ksereis ti kainourgio yparxei. Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prytanis Δημ. April 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2004 γνωρίζει κανείς κανένα "μαγαζί" για να "αγοράσω" games για το n-gage το πήρα πριν 2 μέρες και στα γνωστά aivanet και mobilityworld δεν υπάρχει τίποτα! Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. April 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος prytanis (28 Απρ. 2004 , 13:43) γνωρίζει κανείς κανένα "μαγαζί" για να "αγοράσω" games για το n-gage το πήρα πριν 2 μέρες και στα γνωστά aivanet και mobilityworld δεν υπάρχει τίποτα! ειναι παρανομα και δυσκολα βρισκεις Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts