Jump to content

LG KT610

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.imageshack.gr/files/p0tv7xsn6b9pj7acwpk9.jpg http://www.imageshack.gr/files/irkgt3aupoig8fgw4icc.jpg

We’ve already mentioned a mysterious smartphone briefly announced as “a unique 2.4 flip screen candy bar with the QWERTY-keyboard”. The company hasn’t provided the images of LG-KT610 right from the start. However some sources managed to get and post “live” pics of the phone after the demo at Mobile World Congress 2008 in Barcelona. The device turns to be packed in the form-factor similar to Nokia E90: a landscape-oriented clamshell with a pair of displays and keyboards. There is a small display and a numeric keypad outside, and a larger display with a QWERTY-keyboard inside. Currently we’ve got little info about it: S60 3rd Edition FP1 powered, GPS-enabled and with 3G support (HSDPA included).

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• 8 months later...

Video review LG KT-610

http://www.allaboutsymbian.com/news/item/8424_Video_reviews_of_N96_and_LG_KT.php

Η παρουσίαση του KT-610 ξεκινάει απο το 6:10 του βίντεο.

Σύμφωνα με παρουσιάσεις που έχω διαβάσει αλλά και το συγκεκριμένο βίντεο, πρόκειται για το χειρότερο series 60 που έχει βγεί ποτέ. Απορώ γιατί η LG έβγαλε μια τέτοια συσκευή. Αν κοστίζει 100-150 ευρώ, τότε διακαιολογείτα, αλλιώς...

Για 150 ευρω οντως ειναι καλα.Αλλα πιστευω οτι θα εχει τρελη τιμη.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Η εσωτερική οθόνη θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερη......................
Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy:

• 4 weeks later...
Η εσωτερική οθόνη θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερη......................

Σε ιντσες ναι, σε αναλυση ομως δυσκολα, για λογους συμβατοτητας...

Μολις το αγορασα απο ebay, θα ποσταρω εντυπωσεις συντομα, ελπιζω :)

• 2 weeks later...
Σε ιντσες ναι, σε αναλυση ομως δυσκολα, για λογους συμβατοτητας...

Μολις το αγορασα απο ebay, θα ποσταρω εντυπωσεις συντομα, ελπιζω :)

τι έγινε φίλε,το πείρες τελικά και αν ναι σε τι τιμούλα?

Hip Hop.

Ναι φιλε μου, μου ηρθε την δευτερα...

Πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες, λιγο η μπαταρια μου τα χαλαει, αλλα το σκαλιζω κ ολη την ωρα...

Γυρω στα 260-270ε πρεπει να μου πηγε συνολο, αν θυμαμαι καλα.

Παλευω τωρα να το ξεκλειδωσω για να παιρνει unsigned εφαρμογες, αλλα δεν εχω βρει ακρη ακομα.

Αυτα, για οτι αλλο θες πες μου.

Μεγειά σου!για ξεκλείδωμα τσέκαρε εδώ,http://www.mobile-hacks.co.uk/forum/index.php .;)

ά επίσης 1.το gps λειτουργεί κανονικά?

2.έχει wifi?

Hip Hop.

Παλευω τωρα να το ξεκλειδωσω για να παιρνει unsigned εφαρμογες, αλλα δεν εχω βρει ακρη ακομα.

Αυτα, για οτι αλλο θες πες μου.

Καλορίζικο φίλε. :)

Για υπογραφή των unsigned εφαρμογών, ζήτα πιστοποιητικό στο θέμα Πιστοποιητικά - Διαδικασία Symbian Signed.

Το gps δουλευει μια χαρα φιλε μου, χτες το δοκιμαζα στο αυτοκινητο με το google maps.

Wifi δυστυχως δεν εχει, αλλα εχω data στην συνδεση μου οποτε μικρο το κακο...

Πιστοποιητικο ζητησα ηδη φιλε μου, για ασφαλεια σε περιπτωση που δεν ξεκλειδωνε "κανονικα", κ οπως φαινεται καλα εκανα :). Ευχαριστω για την βοηθεια παντως!!

Με το google maps; Και έκανες πλοήγηση κανονικά ή υπήρχαν προβλήματα στην ανανέωση των χαρτών; Γιατί δεν δοκιμάζεις κάποιο άλλο πρόγραμμα πλοήγησης όπως το garmin ή το sygic;

Ναι, μια χαρα routing εκανε, αν κ δεν ειχε φωνητικες οδηγιες (κ νομιζω δεν εκανε κ ανανεωση θεσης συνεχως, αλλα δεν ειμαι κ σιγουρος γιατι οδηγουσα παραλληλα :))...

Δεν εχω βαλει ακομα αλλο προγραμμα γιατι περιμενω το πιστοποιητικο μου για να κανω sign...