Jump to content

Samsung SGH-F400

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπαρχει καποιο προβλημα που να εχετε εντοπισει με αυτο το τηλεφωνο;

Πχ κολληματα ή αλλα ελαττωματα;

Ποσες μερες αυτονομια εχει με ελαφρια χρηση;

Γιατι δεν πουλησε καθολου;;; :worry:

Ευχαριστω.

εγω που το εχω για δευτερο ειμαι πολυ ικανοποιημενος.η μπαταρια του ειναι αρκετα καλη.με νορμαλ χρηση βγαζει 3 μερες.τωρα γιατι δεν πουλαει τι να πω!παντως ειναι για την τιμη του πληρες.την καμερα περιμενα καλυτερη.3 m.p σε s.ericsson ειναι πολυ καλυτερη πιστευω ειδικα βραδυ

Εγώ νομίζω πως για τα χαρακτηριστικά του και την τιμή είναι κορυφή. Είναι και πολύ όμορφο. Η μπαταρία κραταέι και σε μένα 3 μέρες . Το ακουστικό είναι πάρα πολύ καλό και το handsfree επίσης. Μοναδικό μείον ότι στα μηνύματα η αναφορά έρχεται σαν κανονικό μήνυμα και πρέπει να το σβήσεις.Δεν είχα άλλο samsung για να ξέρω αν είναι όλα έτσι. Κάτι που ίσως ενοχλήσει μερικούς(και το λέω πάλι γιατί δεν έχω άλλο samsung) έιναι ότι δεν είναι τόσο παραμετροποιήσημο πχ walpapers,ήχοι ,παιχνίδια κτλ.Εμένα με αφήνει αδιάφορο απλά το λέω για άλλους.Γενικά με έχει βολέψει πολύ.
Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia...

Λοιπόν, το πήρα (για τη γυναικα μου).

Ειναι πολυ ομορφο, τοσο εξωτερικα οσο και στα μενου κτλ.

Το ηχειο καλο, αλλα το περιμενα ακομα καλυτερο.

Γενικα "ευχαριστη" συσκευη.

Δυο ερωτησεις:

1. Πως βγαινει η αναζητηση δικτυου 3G; (το G που εχει πανω αριστερα). Στο SE Κ800 που εχω και σε αλλα SE αυτο ειναι επιλογη στις ρυθμισεις και το εχω βγαλει για εξοικονομηση μπαταριας. Στο Samsung δεν το βρηκα πουθενα...

2. Δειχνει καπου η συσκευη το υπολοιπο της μπαταριας σαν ποσοστο, ωστε να ξερεις ποτε να το φορτισεις; Ποτε το φορτιζετε, οταν παει στη μια γραμμη;

Ευχαριστω.

• 1 month later...

Καλησπέρα.

Ξέρει κανείς που θα βρώ ρυθμίσεις για Vodafone MMS;

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

• 2 weeks later...

Παιδια αντιμετωπιζω κατι ταλειως κουλο!

Οταν αντιστοιχιζω σε μια επαφη καποια εικονα και καποιον ηχο κλησης τα οποια ειναι αποθηκευμενα στην καρτα μνημης, , αυτα αντιγραφονται απευθειας και στην μνημη του τηλεφωνου! Η μνημη του Φ400 ειναι καμια 20αρια μβ. Ετσι μετα απο καμια 10αρια αντιστοιχισεις η μνημη γεμιζει! και δεν μπορω να αντιστοιχισω αλλα! και γεμιζει και η μνημη του τηλεφωνου. Αντιμετωπιζεται αυτο; Γιατι αν δεν, τοτε μιλαμε για μεγαλη κουλαμαρα!

Οταν αντιστοιχιζω σε μια επαφη καποια εικονα και καποιον ηχο κλησης τα οποια ειναι αποθηκευμενα στην καρτα μνημης, , αυτα αντιγραφονται απευθειας και στην μνημη του τηλεφωνου! Η μνημη του Φ400 ειναι καμια 20αρια μβ. Ετσι μετα απο καμια 10αρια αντιστοιχισεις η μνημη γεμιζει! και δεν μπορω να αντιστοιχισω αλλα! και γεμιζει και η μνημη του τηλεφωνου. Αντιμετωπιζεται αυτο; Γιατι αν δεν, τοτε μιλαμε για μεγαλη κουλαμαρα!

anybody...!!! :worry:

Κατι τετοιες π@π@ριες με εχουν απομακρυνη απ την εταιρια κατασκευης των ποιοτικοτερων κινητων!!:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

• 1 month later...

Καλησπερα θελω την βοηθεια σας!!!

Η γυναικα μου εχει το εν λογω κινητο!!!

Εσβησε απο μπαταρια μια μερα και πηγαμε να το ανοιξουμε παλι!!

Αλλα ειχε βαλει καποτε κωδικο για να κλειδωνει και το τηλεφωνο!!

Δηλαδη κωδικος gia sim και κωδικος για Κλειδωμα τηλεφωνου!!

Το θεμα ειναι οτι τον ξεχασαμ αυτο τον κωδικο και ετσι ειναι κλειδομενο!!

Υπαρχει καποιοσ τροπος να το ξεκλειδωσουμε??

Το καλύτερο για μένα είναι να πας στην Samsung με την απόδειξη για να στο ξεκλειδώσουν...

Αυτη ειναι η πρωτη μου σκεψη !!

Απλως για να μην τραβηξω την ταλαιπωρια πηγαινε εκει και ολα τα σχετικα γιατι δεν μπορω να λειπω και απο την δουλεια μου ελεγα μηπως υπηρχει κανας τροπος να κανω κανα restart αμα ειχε κανα κολπο!!!

• 3 months later...
  • The title was changed to Samsung SGH-F400