fanatikos Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 ρε παιδια εχω μπερδευτει με αυτο το κινητο.ενω βλεπω να εχει παρα πολλα καλα πραγματα πανω του,ακουω μπολικες αρνητικες κριτικες και κολονω. Ας πουμε ειναι αληθεια οτι δεν κραταει πολυ καιρο η μπαταρια του και οτι δεν ακουγονται καλα οι ηχοι? γιατι αν δεν ισχυουν αυτα,τοτε το εχω παρει με την μια! ξερει κανεις να μου πει? Όχι η μπαταρία του είναι μια χαρά. Με βαριά χρήση τις 2 μέρες θα στις βγάλει άνετα. Όταν λέω όμως βαριά εννοώ βαριά.;) Τώρα για τους ήχους, ναι ισχύουν. Το μεγαφωνάκι (είναι το ίδιο το ακουστικό) δεν είναι καλής ποιότητας. :mad: Τα πράγματα βέβαια αλλάζουν άρδην αν βάλεις ακουστικά. Η διαφορά είναι χαόδης (λόγο του ICE CHIP της B&O). Ειδικά με την πατεντούλα που υπάρχει λίγο πιο πριν, προσαρμόζοντας ένα καλό σετ ακουστικά δεν θα πιστεύεις τα αυτιά σου.;) Βέβαια χρησιμοποιόντας ένα καλό ΒΤHF τότε αναιρείς και το θέμα ακουστικότητας κατά την κλήση, που δεν είναι στην πραγματικότητα θέμα, αλλά κάποιοι μπορεί να είναι λίγο υπερύφανοι στ' αυτιά. Αυτό όμως που δυστηχώς εμένα προσωπικά με απογοήτευσε είναι ο δέκτης του. :X Δυστηχώς είναι απλά μέτριος και εδώ δεν γίνεται τπτ. Όταν έχεις χαμηλό σήμα (2 γραμμές) τότε σε ακούν με διακοπές. Βέβαια έχει πάρα πολύ χαμηλό SAR. (Να και κάτι καλό). Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lens888 Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 ωραια για την μπαταρια.... οσον αφορα τους ηχους οντως,φαινεται να πασχει ετσι οπως τα γραφεις. οταν συνομιλεις με καποιον παλι υπαρχει προβλημα εκτος και αν εχεις το Hands free,ε? ή οταν χτυπαει το κινητο,το ακους ανετα ή χανεις πολλες κλησεις επειδη δεν ακουγεται δυνατα οταν σε καλει καποιος? ευχαριστω για τις Info :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chiskos Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Γειά σας παιδιά, επανέρχομαι με το ίδιο πρόβλημα. Εχω το samsung SGH-U900 . To ραδιο-FM δεν πιάνει καλά. Στην αυτόματη επιλογή συντονίζεται το πολυ σε 2 σταθμούς και οταν το κουνάς μισοχάνονται, στη χειροκίνητη το ίδιο. Η περιοχή όπου μένω δεν έχει πρόβλημα λήψης. Με άλλο κινητό συντονιζονται δεκάδες σταθμοί και με άριστη λήψη και stereo και RDS όπου φυσικά υπάρχει. Τα ακουστικά που χρησιμοποιώ είναι αγορασμένα απο το plaisio με τον κωδικο που δίνει η samsung (Headset AAEP407SBEC (S20pin,Stereo) / BLACK). Η συσκευή λειτουργεί κανονικά σε όλες τις άλλες επιλογές. Υπάρχει τρόπος να ακουω το radio FM καλά, τι φταίει και τι πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 απο την στιγμη που υπαρχει ηδη θεμα για το κινητο σου, καλα θα κανεις να ρωτησεις εκει!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chiskos Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Γειά σας παιδιά, Εχω το samsung SGH-U900 . To ραδιο-FM δεν πιάνει καλά. Στην αυτόματη επιλογή συντονίζεται το πολυ σε 2 σταθμούς και οταν το κουνάς μισοχάνονται, στη χειροκίνητη το ίδιο. Η περιοχή όπου μένω δεν έχει πρόβλημα λήψης. Με άλλο κινητό συντονιζονται δεκάδες σταθμοί και με άριστη λήψη και stereo και RDS όπου φυσικά υπάρχει. Τα ακουστικά που χρησιμοποιώ είναι αγορασμένα απο το plaisio με τον κωδικο που δίνει η samsung (Headset AAEP407SBEC (S20pin,Stereo) / BLACK). Η συσκευή λειτουργεί κανονικά σε όλες τις άλλες επιλογές. Υπάρχει τρόπος να ακουω το radio FM καλά, τι φταίει και τι πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Κατεβασα αρχεια[παιχνιδια]jar jad πως τα βαζω σε u900 να παιξουν?:( Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Κατεβασα αρχεια[παιχνιδια]jar jad πως τα βαζω σε u900 να παιξουν?:( Και κατι αλλο η οθονη αφης υπαρχει περιπτωση να την ρυθμισουμε στοποσο θα ανταποκρινεται με το αγγιγμα?:confused: Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chiskos Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Προβληματική λειτουργεία FM Radio στο SGH-U900. Πολύ αδύνατη λήψη σταθμών ενω ακριβώς δίπλα του άλλο κινητό να κάνει τέλεια λήψη με πάρα πολλούς σταθμούς. Η λειτουργία των MP3 είναι άψογη αλλά το radio σκέτη δυστυχία. Εάν κάπιος γμωρίζει άς βοηθήση. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 ωραια για την μπαταρια.... οσον αφορα τους ηχους οντως,φαινεται να πασχει ετσι οπως τα γραφεις. οταν συνομιλεις με καποιον παλι υπαρχει προβλημα εκτος και αν εχεις το Hands free,ε? ή οταν χτυπαει το κινητο,το ακους ανετα ή χανεις πολλες κλησεις επειδη δεν ακουγεται δυνατα οταν σε καλει καποιος? ευχαριστω για τις Info :) Χάνει σε ποιότητα και όχι σε ένταση όταν ακούς από την συσκευή κατά την συνδιάλεξη. Στάνταρ υπαίτιος είναι το αισχρό μεγαφωνάκι. :mad: Προσωπικά το δουλεύω με BTHF και CARKIT στο αυτοκίνητο και έτσι δεν μου κακοφαίνεται από πλευράς ποιότητας συνδιάλεξης. Αλλά όπως και να το κάνουμε πάσχει. Όχι, όταν κτυπά το ακούς, δεν υπάρχει περίπτωση να την χάσεις την κλήση εκτός αν είσαι μέσα σε club και γίνεται πανικός!;) Παρακαλώ δεν κάνει τίποτα.:happy: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Κατεβασα αρχεια[παιχνιδια]jar jad πως τα βαζω σε u900 να παιξουν?:( Ιστορία αμαρτωλή. Ρίξε μια ματιά 2-3 σελίδες πιο πίσω. Μέχρι demo video θα βρεις για το πως θα τα εγκαταστήσεις.;) Δεν ξέρω όμως αν θα το κάνεις τελικά!:lol: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Και κατι αλλο η οθονη αφης υπαρχει περιπτωση να την ρυθμισουμε στοποσο θα ανταποκρινεται με το αγγιγμα?:confused: Από τις ρυθμήσεις. Έχει 3 επίπεδα. Αυτό που ανταποκρίνεται καλύτερα σε συνήθεις συνθήκες χρήσης είναι το 2ο επίπεδο. :cool: Το πρώτο σχεδόν σε αναγκάζει να το ζουπίξεις λες και είναι κανονικό μπουτόν, ενώ το τρίτο παραείναι εβέσθητο.:ninja: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Προβληματική λειτουργεία FM Radio στο SGH-U900. Πολύ αδύνατη λήψη σταθμών ενω ακριβώς δίπλα του άλλο κινητό να κάνει τέλεια λήψη με πάρα πολλούς σταθμούς. Η λειτουργία των MP3 είναι άψογη αλλά το radio σκέτη δυστυχία. Εάν κάπιος γμωρίζει άς βοηθήση. Ευχαριστώ. Προσωπικά δεν έχω αντιμετωπήσει πρόβλημα λύψης. Αν και πρέπει να διευκρινήσω ότι χρησιμοποιώ την πατέντα και το δουλεύω με ένα ακουστικό ψύρα της KOSS.:cool: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chiskos Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Samsung SGH-U900 .....δεν έχω καλή λύψη στο radio FM, στην αυτόματη ρύθμιση συντονίζεται μόνο σε 2 σταθμούς το πολύ, το ίδιο και στην χειροκίνητη. Εχω ακουστικά αγορασμένα πρόσφατα, απο το "Πλαίσιο" Θεσσαλονίκης , αυτα που προτείνει η Samsung με τον κωδικό "Headset AAEP407SBEC (S20pin,Stereo) / BLACK". Ο ηχος στα Mp3 με τα ακουστικά ειναι κανονικός καθώς και στις επαφές. Μήπως παίζει κάτι με το ίδιο το τηλέφωνο ή είναι καπιοα ρύθμιση που μου διαφεύγει. Παρακαλώ εάν γνωρίζει κάποιος φίλος ας βοηθήσει. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Από τις ρυθμήσεις. Έχει 3 επίπεδα. Αυτό που ανταποκρίνεται καλύτερα σε συνήθεις συνθήκες χρήσης είναι το 2ο επίπεδο. :cool: Το πρώτο σχεδόν σε αναγκάζει να το ζουπίξεις λες και είναι κανονικό μπουτόν, ενώ το τρίτο παραείναι εβέσθητο.:ninja: Ρυθμισεις και μετα που πηγαινεις,σε ποιο υπομενου....:worry: Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chiskos Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Παιδιά τα φώτα σας ... Θέλω να συνδέσω το κινητο SGH-U900 με τον H/Y και συγκεκριμμένα θέλω να βλέπει ο Η/Υ την έξτρα κάρτα μνήμης του κινητου (2 GB) ως Mass Storage driver. Με το PC studio την βλέπει αλλά είναι πολύ αργή η μεταφορά δεδομένων. Ακουσα γιαυτό το 'Mass Storage driver" αλλά δεν ξέρω πώς γίνεται. Πρέπει να διαθέτω κάποιο ειδικό καλώδιο ή γίνεται με χρήση του Bluetooth ή μήπως με κάποια διαδικασία μέσα απο τα win για να το δει ως driver; Εχω στον Η/Υ Windows XP sp2 Εάν είναι δυνατόν, άς βοηθήσει κάποιος να κάνω την σύνδεση. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chiskos Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Χαιρετώ όλους Μήπως γνωρίζει κανείς πως γίνεται σύνδεση του κινητού με Η/Υ για να βλέπει την κάρτα μνήμης ως 'Mass Storage driver" . Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Παιδια μπορει καποιος απο τους κατοχους να μου πει αν εχει το θεμα με την Ακροπολη?(αλλαγες απο0 νυχτα/ μερα) γτ σε καποιο review ανεφεραν πως το εχει. ευχαριστω προκαταβολικα για οποια απαντηση. Παντως σε ολο το topic, κανενας δεν αναφερει για τυχον κολληματα/προβληματα να του εχει παρουσιασει.Ετσι ειναι/? κλασσικο samsung σε αξιοπιστια? Πιστευετε αξιζει τα 284 ευρω? edited το βρηκα στο e-click.gr με 250 ευρω και μαλιστα και σε μαυρο χρωμα.Ξερει κανεις αν το καταστημα αυτο ειναι αξιοπιστο, και γενικα αν τα κινητα εχουν ελληνικο μενου και εγγυηση? Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Ρυθμισεις και μετα που πηγαινεις,σε ποιο υπομενου....:worry: Ρυθμίσεις > Τηλέφωνο > Ευαισθησία αφής.;) Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Παιδιά τα φώτα σας ... Θέλω να συνδέσω το κινητο SGH-U900 με τον H/Y και συγκεκριμμένα θέλω να βλέπει ο Η/Υ την έξτρα κάρτα μνήμης του κινητου (2 GB) ως Mass Storage driver. Με το PC studio την βλέπει αλλά είναι πολύ αργή η μεταφορά δεδομένων. Ακουσα γιαυτό το 'Mass Storage driver" αλλά δεν ξέρω πώς γίνεται. Πρέπει να διαθέτω κάποιο ειδικό καλώδιο ή γίνεται με χρήση του Bluetooth ή μήπως με κάποια διαδικασία μέσα απο τα win για να το δει ως driver; Εχω στον Η/Υ Windows XP sp2 Εάν είναι δυνατόν, άς βοηθήσει κάποιος να κάνω την σύνδεση. Ευχαριστώ πολύ. Ρυθμίσεις > Τηλέφωνο > PC connections >> Συσκευή αποθήκευσης. Το συνδέεις, ΔΕΝ φορτώνεις την σουίτα και μετά από λίγο έχεις τον δίσκο στο My Computer. Προσοχή ΜΗΝ το αποσυνδέσεις από την USB χωρίς να το κάνεις πρώτα stop. Μπορεί να σου κάνει μπάχαλο την SD. Δεν χρειάζεται κανένα driver. Υποστηρίζει πλήρως το mass storage protocol από την μαμά του, χωρίς κάτι παραπάνω. Καλώδιο αυτό που έχει μέσα η συσκευασία. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Παιδια μπορει καποιος απο τους κατοχους να μου πει αν εχει το θεμα με την Ακροπολη?(αλλαγες απο0 νυχτα/ μερα) γτ σε καποιο review ανεφεραν πως το εχει. ευχαριστω προκαταβολικα για οποια απαντηση. Παντως σε ολο το topic, κανενας δεν αναφερει για τυχον κολληματα/προβληματα να του εχει παρουσιασει.Ετσι ειναι/? κλασσικο samsung σε αξιοπιστια? Πιστευετε αξιζει τα 284 ευρω? edited το βρηκα στο e-click.gr με 250 ευρω και μαλιστα και σε μαυρο χρωμα.Ξερει κανεις αν το καταστημα αυτο ειναι αξιοπιστο, και γενικα αν τα κινητα εχουν ελληνικο μενου και εγγυηση? Όχι, κολλήματα 0. Τίποτα, ούτε μια φορά. :happy: Αλλά έχει τα μείον που προείπα όπως είπαν και άλλοι φίλοι πιο πριν.:( Για τον Παρθενώνα τον έχει. Πας: Ρυθμίσεις > Οθόνη και φωτισμός > Προβολή > Φόντο >> Θέμα. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Γιατί ενώ τα γράφεις στο επίσημο θέμα, ανοίγεις και καινούργιο νήμα? :confused: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Όχι, κολλήματα 0. Τίποτα, ούτε μια φορά. :happy: Αλλά έχει τα μείον που προείπα όπως είπαν και άλλοι φίλοι πιο πριν.:( Για τον Παρθενώνα τον έχει. Πας: Ρυθμίσεις > Οθόνη και φωτισμός > Προβολή > Φόντο >> Θέμα. Ευχαριστω φιλε μαλλον με καλυψες/ Ισως το παραγγειλω ομως απο αυτο το ηλεκτρον.καταστημα, γιατι το θελω σε μαυρο χρωμα. Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Παιδια εμενα ειναι vodafone edition την πιο πανω ρυθμιση δεν την εχει οπως και την ρυθμιση με την ευαισθησια αφης,ειναι αλλο μενου.....?:confused: Αν ναι,τι μπορω να κανω γιαυτο?Κανενα upgrate γινεται για να το γυρισω?:blink: Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpanop Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Παιδια καλησπερα. Εμενα που ειναι απο την cosmote και καθε λιγο οποτε καταλαθως παταω το δεξι κουμπακι παει να μπει στο my view, υπαρχει κανενας τροπος να το αλλαξω αυτο και να βαλω κατι αλλο στο κουμπακι αυτο;;; μου χει σπασει τα νευρα! Κατα τα αλλα ειναι σουπερ το κινητακι! ΕΥχαριστω, Δ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chiskos Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Ευχαριστώ πολύ φίλε "Fanatikos" Αγόρασα σήμερα ενα card Reader της hama και το έκανα ακολουθώντας τις οδηγίες σου. Οντως η μεταφορά αρχείων γίνεται πολύ γρήγορα. Ευχαριστώ και πάλι, επειδή είμαι λίγο ασχετος στην χρήση των forum ίσως να έγινα λίγο κουραστικός. Εάν ξέρεις κάτι για το radio FM πές μου γιατί δεν συντονίζεται σε πολούς σταθμούς αλλά μόνο σε 2-3 το πολύ. Αγόρασα καονούργια ακουστικά αυτά που λεει η Samsung. To κινητό μου είναι το SGH-U900. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts