sakaflias Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Μια ερωτηση. Στις επαφες πως μπορω να ρυθμισω ωστε να παρουσιαζονται μονο τα ονοματα χωρις τα τηλεφωνα;.Γενικα ρυθμισεις έχει; υπαρχουν ρυθμίσεις για τις επαφες και να αλλαξω τον τροπο παροισιασεις τους; Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menanomat Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 menanomat, σε ευχαριστώ για το μήνυμα σου. Την kingston 4gb την έχω τσεκάρει με το hd tune και δεν έχει πρόβλημα. Την έχω αντικαταστήσει εδώ και μια εβδομάδα με μια 2gb που είχα διαθέσιμη και παίζει μια χαρά. Καταλήγω λοιπόν στο συμπέρασμα πως υπάρχει κάποια ασυμβατότητα ανάμεσα στην kingston 4gb και το u9oo ή έστω με την έκδοση που έχω εγώ. Αλήθεια, την sandisk πόσο καιρό τη δουλεύεις; Ίσως τελικά πάρω κάποια τέτοια. 2-3 μήνες 27Εuro απο Γερμανό Παράθεση :alien:ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menanomat Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Καλησπέρα σε όλους.Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το U900 τώρα έχω ενα Ν73ΜΕ αλλά μου έχει βγάλει την ψυχή με τα κολλήματα που τρώει.Είμαι ανάμεσα στο Νοκια Ν78 και το συγκεκριμένο samsung.Eγω αυτά που θέλω να ρωτήσω στους κατόχους του U900 είναι εάν τραβάει βίντεο mp4 ή 3gp?Μέχρι πόσα gb κάρτα μνήμης δέχετε?Kαι γενικά εάν αξίζει τα 244 ευρώ με σύνδεση που σκέφτομαι να δώσω? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά Τραβάει video .mp4 (320X240) και .3gp (εσύ επιλέγεις) φωτό .jpg (2560X1920) φωνή .amr ηχογραφεί κλήση σε .sqcp και παίρνει κάρτα μέχρι 8Gb (το έχω με 4Gb) Aξίζει Παράθεση :alien:ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 ηχογραφεί κλήση σε .sqcp Ηχογραφεί κλήση?? Πολυ καλο αλλα ειναι σιγουρο αυτο?? Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Πριν λίγο καιρό αγόρασα το συγκεκριμένο τηλέφωνο από εξωτερικό και θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος αν υπάρχει πουθενά η ελληνική γλώσσα για να βάλω.'Οποιος ξέρει ας απαντήσει. Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Sorry που το ποστάρω εδώ, αλλά αν θυμάμαι καλά, όλα τα Samsung (σχεδόν) ίδια είναι... Στα Samsung λοιπόν, ποιο απο τα παρακάτω στις εικόνες είναι το mp3 player...;;; Το 1 ή το 2...;;; :worry: 1) http://img356.imageshack.us/img356/7272/samsungsghg80027jb7.th.jpg 2) http://img356.imageshack.us/img356/916/samsungsghg80029ep8.th.jpg Αν ξέρει κάποιος... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Sorry που το ποστάρω εδώ, αλλά αν θυμάμαι καλά, όλα τα Samsung (σχεδόν) ίδια είναι... Στα Samsung λοιπόν, ποιο απο τα παρακάτω στις εικόνες είναι το mp3 player...;;; Το 1 ή το 2...;;; :worry: 1) http://img356.imageshack.us/img356/7272/samsungsghg80027jb7.th.jpg 2) http://img356.imageshack.us/img356/916/samsungsghg80029ep8.th.jpg Αν ξέρει κάποιος... :O στο soul ειναι κατι περιπου σαν το πρωτο αλλα νομιζω εχω δει και το δευτερο σε samsung. Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 στο soul ειναι κατι περιπου σαν το πρωτο αλλα νομιζω εχω δει και το δευτερο σε samsung. Μάλιστα. Μήπως ο player στην εικόνα 2 εμφανίζεται όταν γίνεται η αναπαραγωγή mp3 αρχείων απο τον file manager ή εκεί δεν βγάζει καν visualisation...;;; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Μάλιστα. Μήπως ο player στην εικόνα 2 εμφανίζεται όταν γίνεται η αναπαραγωγή mp3 αρχείων απο τον file manager ή εκεί δεν βγάζει καν visualisation...;;; :worry: σε μενα οταν ανοιγω απο την διαχειριση βγαζει μονο το ονομα την μπαρα χρονου και ενα ηχειο τιποτε αλλο. Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 σε μενα οταν ανοιγω απο την διαχειριση βγαζει μονο το ονομα την μπαρα χρονου και ενα ηχειο τιποτε αλλο. OK. Πάντως οι φωτό αυτές είναι απο το Samsung G800... Τι να πω...;;; Μπορεί να έχει δύο mp3 player... :wacko: Tέλος πάντων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kbongo Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 pedia sas xereto olous zitao voithia exo pari to soul u 900 ke den exi elliniki glosa giati exi agorasti me simvoleo tis t-mobile mipos iparxi i dinatotita na perasoume pano tin elliniki glosa den me pirasi an xathoun i alles gloses Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Τζαπέ δύσκολα. Αλλιώς παίζει το 9βολτο. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NMaverick Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Να ρωτήσω αν ξεκλειδώνει από άλλο δίκτυο (μου έφεραν ένα δώρο από εξωτερικό με simlock στην Tmob ή κάπως έτσι) δωρεάν με καποιο πρόγραμμα όπως τα παλιά NOKIA ή να τους το δώσω πίσω? Κρίμα γιατί είναι δυνατό σαν κινητό. Νίκος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkyangel Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 καλησπερα!!! ξερει κανεις αν γινεται ελαχιστοποιηση οταν τρεχω καποια εφαρμογη,παιχνιδι... και αν ναι πως;;; ευχαριστω εκ των προτερων....:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpanop Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Παιδιά το κινητο το έχει ερωτευτει η κοπελα μου και θελω να της το κανω δωρο ενδεχομενως αλλά το θέλει οπωσδηποτε σε ροζ. Υπαρχει στο expansys αλλα επειδη θελω να εκμεταλλευτω μια συνδεση που θα κανω για επιδοτηση, μηπως ξερετε ειτε αν υπαρχει σε ελληνικο μαγαζι (στο google και στα σοσ μαγαζια δεν το βρηκα) είτε αν υπαρχει τροπος να ερθει σε καποιο μαγαζι μετα απο παραγγελια; Πως δουλευουν γενικά τα πραγματα αυτα; Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirjohnbest Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Μια απλη ερωτηση βρε παιδια , samsung u900 ή LG K750??????????? Εχω το samsung g600 και μιαζει πολυ με το u900 ενω το LG K750 μου αρεσει παρα πολυ!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Που μπορω να δω τον χρόνο που μίλησα; πώς παω,δεν το βρίσκω!!! Πως μπορω να ρυθμίσω την εμφανισει των επαφων ωστε να δειχνει μονο ονοματα; Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaff Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Που μπορω να δω τον χρόνο που μίλησα; πώς παω,δεν το βρίσκω!!! Πως μπορω να ρυθμίσω την εμφανίσει των επαφών ωστε να δειχνει μονο ονοματα; Για το χρόνο: Στην αναμονή πατάς το τηλεφωνακι για να μπεις στις πρόσφατες κλήσεις. Έπειτα Επιλογές>Διαχείριση κλήσεων>Διάρκεια κλήσης Όσο για το αλλο που λες μαλλον δε γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillas Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Καλησπέρα. Μήπως γνωρίζει κάποιος αν μπορούν να προγραμματιστούν τα δύο κουμπιά πάνω από τα κουμπιά αποδοχής κ απόρριψης/τερματισμός κλήσης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Παιδια εχω δει το κινητο σε μαυρο χρωμα σε καταστηματα wind,και ειναι πολύ καλό΄. ξέρετε αν μπορώ από το πλαίσιο να το παραγγείλω σε αυτό το χρώμα?? Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 γειά σας το κινητό έχει τα θέμτα το D900 με την αλάγη μέρα νύχτα? Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Καλησπέρα. Μήπως γνωρίζει κάποιος αν μπορούν να προγραμματιστούν τα δύο κουμπιά πάνω από τα κουμπιά αποδοχής κ απόρριψης/τερματισμός κλήσης; Όχι φίλε μου δεν προγραμματίζονται τα κουμπακια. Απλως κάθε φορά αλλάζει ανάλογα με την χρήση του κινητού η λειτουργία τους γειά σας το κινητό έχει τα θέματα το D900 με την αλλάγη μέρα νύχτα? Οχι, δε το έχει. Το καλό είναι οτι έχει theme editor με τον οποίο μπορείς να δημιουργήσεις απο την αρχή ενα θέμα, με ότι φόντο θες, και τα χρώματα που σου αρέσουν Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 http://images.google.gr/imgres?imgurl=http://www.letsgomobile.org/images/news/samsung/u900-samsung.jpg&imgrefurl=http://www.letsgomobile.org/en/2958/samsung-u900/&usg=__cbQzZ5-ANjLxnUXU-sPGfGppdiQ=&h=442&w=430&sz=112&hl=el&start=1&um=1&tbnid=7-NzcPighiPjEM:&tbnh=127&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3DU900%26um%3D1%26hl%3Del%26sa%3DG φίλε λέω αυτο το θέμα στην πρώτη φωτο δεν το έχει? Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Παράξενο, όντως δε το έχει.... Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 κρίμα μήπως ξέρεις ποια samsung έχουν αυο το θέμα? Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts