Jump to content

Πως γίνεται αυτό σε βίντεο?...

vgnFE31h
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας!!! Συγνώμη αν υπάρχει αντίστοιχο θέμα......:O

Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι...

Πως γίνετε να βάλεις μια εικόνα σε ένα βίντεο? εννοώ να αντικαταστήσεις π.χ. το πρόσωπο ενός με μια εικόνα...(όπως κάνει και ο Λαζόπουλος σε μερικά βίντεο:lol::lol:...)τώρα με ποιο πρόγραμμα θα το κάνω...θα μου το προτείνεται εσείς...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!...θα περιμένω κάποια απάντηση...

Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish.

Γεια σας!!! Συγνώμη αν υπάρχει αντίστοιχο θέμα......:O

Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι...

Πως γίνετε να βάλεις μια εικόνα σε ένα βίντεο? εννοώ να αντικαταστήσεις π.χ. το πρόσωπο ενός με μια εικόνα...(όπως κάνει και ο Λαζόπουλος σε μερικά βίντεο:lol::lol:...)τώρα με ποιο πρόγραμμα θα το κάνω...θα μου το προτείνεται εσείς...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!...θα περιμένω κάποια απάντηση...

Και το avid αλλά και το Sony vegas pro το κάνει αυτό που λες. Αλλά μόνο απλό δεν είναι...

Και το avid αλλά και το Sony vegas pro το κάνει αυτό που λες. Αλλά μόνο απλό δεν είναι...

χρειαζεται να εχεις γνωσης επεξεργασιας εικονας ..

δεν ειναι καθολου απλο και θελει χρονο

Δηλαδή είναι δύσκολο να μου πειτε πως θα το κάνω?(με όποιο από τα δυο προγράμματα που ειναι πιο ευκολο...)

μόνο αυτό θέλω να κάνω...τίποτα άλλο...

μπορείτε να μου πείτε σας παρακαλώ? το θέλω τόσο καιρο!...:(

Δηλαδή είναι δύσκολο να μου πειτε πως θα το κάνω?(με όποιο από τα δυο προγράμματα που ειναι πιο ευκολο...)

μόνο αυτό θέλω να κάνω...τίποτα άλλο...

μπορείτε να μου πείτε σας παρακαλώ? το θέλω τόσο καιρο!...:(

Εγώ δεν ξέρω να σου πω πως γίνεται. Μόνο για τα προγράμματα που σου είπα είχα ακούσει τυχαία ότι κάνουν μοντάζ. Όπως και το adobe premiere επίσης. Σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλα. Φαντάζομαι όμως, πως και να γνωρίζει κάποιος, θα είναι αδύνατον να στο περιγράψει με δυο λόγια γράφοντας εδώ. Μιλάς για ένα πολύ δύσκολο κεφάλαιο της επεξεργασίας video που μόνο ένας επαγγελματίας γνωρίζει... ή τέλος πάντων κάποιος που την έχει ψάξει πάρα πολύ...

Το adobe premiere το έχω κι εγώ...αλλά δεν έχω βρει τίποτα τέτοιο!(μεταξύ μας δεν το έχω ψάξει και πολύ!!)ξέρεις αν το κάνει αυτό το πραγμα το adobe premiere??(ώστε να συνεχίσω να ψάχνω αν είναι...!)

Απλώς θα ήθελα αν γινόταν να μου πει κανείς, πως μπορώ να το κανω αυτο...?

Αυτά είναι πράγματα που δεν μπορεί να στα εξηγήσει κάποιος σε ένα forum. Είναι κάτι που πρέπει να ασχοληθείς μαζί του για να μπορείς να το κάνεις. Δεν περιγράφεται μέσα σε ένα post.

Για να δεις περιπού πόσο δύσκολο είναι και πόσο χρόνο θες σκέψου ότι πρέπει για κάθε frame του βίντεο να τοποθετείς σωστά την εικόνα.Πρέπει να διαθέτεις χρόνο όρεξη και καλό image editing(για να μην είναι τόσο άκυρη η εικόνα.);)

Για κανά tutorial ψάξτε στο google σχετικά με το adobe premiere.Μακράν το καλύτερο αλλά και το δυσκολότερο πρόγραμμα. ;)

Για να δεις περιπού πόσο δύσκολο είναι και πόσο χρόνο θες σκέψου ότι πρέπει για κάθε frame του βίντεο να τοποθετείς σωστά την εικόνα.Πρέπει να διαθέτεις χρόνο όρεξη και καλό image editing(για να μην είναι τόσο άκυρη η εικόνα.);)

Για κανά tutorial ψάξτε στο google σχετικά με το adobe premiere.Μακράν το καλύτερο αλλά και το δυσκολότερο πρόγραμμα. ;)

Μια παρατήρηση μόνο: Σίγουρα το adobe premiere είναι πολύ καλό πρόγραμμα αναμφισβήτητα. Όσον αφορά όμως το πιο ολοκληρωμένο (επαγγελματίας μου το είπε από τηλεοπτικό κανάλι) είναι το avid xpress pro. Απλά το αναφέρω, δεν έχω ο ίδιος άποψη.

ok!! Εγώ δεν θέλω τπτ το επαγγελματικό...ετσι μια πλάκα θέλω να κάνω...χιχι!

οσο αναφορα το adobe είναι στο laptop του πατέρα μου...(και πράγματι είναι αρκετά δύσκολο πρόγραμμα!!!)

Μάλλον 8α κατεβάσω το avid που από ότι λέγεται είναι πιο εύκολο...

Α και κάτι άλλο...δεν έχω πρόβλημα να ασχοληθώ με αυτό, μαρέσει να ασχολιέμαι πολύ με τον υπολογιστή...

Ευχαριστώ πολύ για τις αποψεις σας!!!!!!!!!!

ok!! Εγώ δεν θέλω τπτ το επαγγελματικό...ετσι μια πλάκα θέλω να κάνω...χιχι!

οσο αναφορα το adobe είναι στο laptop του πατέρα μου...(και πράγματι είναι αρκετά δύσκολο πρόγραμμα!!!)

Μάλλον 8α κατεβάσω το avid που από ότι λέγεται είναι πιο εύκολο...

Α και κάτι άλλο...δεν έχω πρόβλημα να ασχοληθώ με αυτό, μαρέσει να ασχολιέμαι πολύ με τον υπολογιστή...

Ευχαριστώ πολύ για τις αποψεις σας!!!!!!!!!!

Το Avid εύκολο; :lol:

anywayz το πιο διαδεδομένο (για ερασιτεχνικές δουλειές) κατα την ταπεινή μου γνώμη είναι το pinnacle...

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”