emm_stra Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Ελπιζω μονο αναβαθμισεις να γινονται μεσω υπολογιστη οπως με τα ΝΟΚΙΑ. Γιαυτο τελικα εχουμε καμια πληροφορια??? Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis2002s Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Tο πηρα σημερα!!!!!:D:D:D:D Συντομα οταν φορτισει θα δω τι παιζει γιατι το ειχαν μονο στο κουτι του.... (Αν και ηταν σκισμενη η ταινια ασφαλειας......:wacko:) Απο καρτες microSD τι προτεινετε? Στα 4GB ή περνει και μεγαλύτερη? Μαρκα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Και γιατί δέχτηκες να το αγοράσεις ως καινούριο από τη στιγμή που η ταινία ασφαλείας ήταν σκισμένη?Τεσπα...Με τις κάρτες μνήμης μην αγχώνεσαι για την μάρκα...Βάση λογικής σηκώνει και 8άρα,το θεμα είναι αν θα χρειαστείς 8GB... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis2002s Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Και γιατί δέχτηκες να το αγοράσεις ως καινούριο από τη στιγμή που η ταινία ασφαλείας ήταν σκισμένη?Τεσπα...Με τις κάρτες μνήμης μην αγχώνεσαι για την μάρκα...Βάση λογικής σηκώνει και 8άρα,το θεμα είναι αν θα χρειαστείς 8GB... Στο Πλαισιο εχει ως 4 με 35 ευρω.... 8αρα δεν εχει, μαλλον αυτη θα παρω ή 2 2αρες. :worry: (Οσο για την ταινια: και στο το κουτι που ηταν στο display και αυτο που το βγαλανε απο τον ντουλαπι ειχαν σκισμενες τις ταινιες ασφαλειας....Και επειδη το ηθελα και βαριομουν να παω να ψαχνω και αλλο καταστημα (απο Γλυφαδα πηγα Mall) ..καταλαβαινεις..... Ελπιζω να ειναι οκ, εχει και 2 χρονια εγγυηση....Τι να του εχουν κανει αφου ηταν με τις ζελατινες....Το πολυ πολυ να το εχουν δει λιγο... :mad: ) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Στο Πλαισιο εχει ως 4 με 35 ευρω.... 8αρα δεν εχει, μαλλον αυτη θα παρω ή 2 2αρες. :worry: (Οσο για την ταινια: και στο το κουτι που ηταν στο display και αυτο που το βγαλανε απο τον ντουλαπι ειχαν σκισμενες τις ταινιες ασφαλειας....Και επειδη το ηθελα και βαριομουν να παω να ψαχνω και αλλο καταστημα (απο Γλυφαδα πηγα Mall) ..καταλαβαινεις..... Ελπιζω να ειναι οκ, εχει και 2 χρονια εγγυηση....Τι να του εχουν κανει αφου ηταν με τις ζελατινες....Το πολυ πολυ να το εχουν δει λιγο... :mad: ) ;) απο το πλαισιο το πηρα και εγω και ηταν ανοιγμενο γιατι το ειχαν στην βιτρινα.. αλλα δεν μου φανηκε καποιο προβλημα!! Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Απο καρτες microSD τι προτεινετε? Στα 4GB ή περνει και μεγαλύτερη? Μαρκα? Εγω του εχω μια 8gb και δεν εχει κανενα προβλημα. Μπορει να μου πει κανεις αν εχει δοκιμασει να βαλει τα ακουστικα η να το συνδεσει με την τηλεοραση.... εμενα μου κανει επανεκιννηση γιατι γραφει οτι η ταδε εφαρμογη τερματιστηκε. Και πιο πολυ με ενδιαφερει αν το εχει παρει κανεις απο e-click και του εχει η δεν του εχει το συγκεκριμενο προβλημα. Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis2002s Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Εγω του εχω μια 8gb και δεν εχει κανενα προβλημα. Την 8αρα που την βρηκες? Τιμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Την 8αρα που την βρηκες? Τιμη? Απο Στουρναρη, απο καταστημα με ειδη για φωτογραφικες μηχανες, δεν θυμαμαι πως λεγεται αλλα παλια ηταν κοντα στο e-shop τωρα εχει μεταφερθει στον ιδιο δρομο πιο κατω, πηγαινωντας προς Πατησιων, στο αριστερο σου χερι, γωνιακο. Την πηρα νομιζω, γιατι την εχω απο το Ν82, 49 η 59 ευρω μαζι με usb adaptor της kingston. Aπο εκει παιρνω παντα τις μνημες τσεκαρισμενα εχει τις καλυτερες τιμες....:) Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adipl Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Απο Στουρναρη, απο καταστημα με ειδη για φωτογραφικες μηχανες, δεν θυμαμαι πως λεγεται αλλα παλια ηταν κοντα στο e-shop τωρα εχει μεταφερθει στον ιδιο δρομο πιο κατω, πηγαινωντας προς Πατησιων, στο αριστερο σου χερι, γωνιακο. Την πηρα νομιζω, γιατι την εχω απο το Ν82, 49 η 59 ευρω μαζι με usb adaptor της kingston. Aπο εκει παιρνω παντα τις μνημες τσεκαρισμενα εχει τις καλυτερες τιμες....:) Χαιρετώ. Δηλαδή το G810 τελικά υποστηρίζει SDHC κάρτες; Ρωτάω γιατί στο βιβλιαράκι που είχε στην συσκευασία έλεγε ότι υποστηρίζει κάρτες μέχρι 4GB. Τί class είναι η κάρτα σου (π.χ., 4 ή 6); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Εγω του εχω μια 8gb και δεν εχει κανενα προβλημα. Μπορει να μου πει κανεις αν εχει δοκιμασει να βαλει τα ακουστικα η να το συνδεσει με την τηλεοραση.... εμενα μου κανει επανεκιννηση γιατι γραφει οτι η ταδε εφαρμογη τερματιστηκε. Και πιο πολυ με ενδιαφερει αν το εχει παρει κανεις απο e-click και του εχει η δεν του εχει το συγκεκριμενο προβλημα. Εγω χρησιμοποιω ακουστικα,και το συνδεω και και με tv,κομπλε ειναι,δεν εχω προβλημα... Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 Χαιρετώ. Δηλαδή το G810 τελικά υποστηρίζει SDHC κάρτες; Ρωτάω γιατί στο βιβλιαράκι που είχε στην συσκευασία έλεγε ότι υποστηρίζει κάρτες μέχρι 4GB. Τί class είναι η κάρτα σου (π.χ., 4 ή 6); 8gb και δεν εχει κανενα προβλημα ισα-ισα την διαβαζει πιο γρηγορα απο το Ν82 και εχω τα ιδια προγραμματα εγκατεστημενα και ισως κανα δυο περισσοτερα. Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 Εδω κ λιγη ωρα αντιμετωπισα το παρακατω προβλημα. Εκει που εβαζα φωτο κ ηχους σε επαφες κ χτυπησε κληση εκλεισε το κιν κ ξανα ανοιξε. Κ γενικα απο τοτε το κανει συχνα. Χωρις να κανω κατι. Ετσι απλα στην αναμονη. Κ οταν ξεκιναει δεν βλεπει την καρτα μνημης ενω ειναι μεσα. Με επανεκκινηση την βλεπει. Δεν ξερω τι να πω! Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis2002s Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 Χαιρετώ. Δηλαδή το G810 τελικά υποστηρίζει SDHC κάρτες; Ρωτάω γιατί στο βιβλιαράκι που είχε στην συσκευασία έλεγε ότι υποστηρίζει κάρτες μέχρι 4GB. Τί class είναι η κάρτα σου (π.χ., 4 ή 6); Nαι εγω μια 4αρα microSDHC πηρα με 35 ευρω Class 6. Μια χαρα δουλευει και νομιζω μονο τετοιες περνει. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 Εδω κ λιγη ωρα αντιμετωπισα το παρακατω προβλημα. Εκει που εβαζα φωτο κ ηχους σε επαφες κ χτυπησε κληση εκλεισε το κιν κ ξανα ανοιξε. Κ γενικα απο τοτε το κανει συχνα. Χωρις να κανω κατι. Ετσι απλα στην αναμονη. Κ οταν ξεκιναει δεν βλεπει την καρτα μνημης ενω ειναι μεσα. Με επανεκκινηση την βλεπει. Δεν ξερω τι να πω! Δεν θα ειναι τιποτα σοβαρο... με καμμια αναβαθμιση θα στρωσει. Τις επανεκιννησεις ακομα και οταν το εκλεισες και το ξανανοιξες στις κανει;;; Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 Τις κανει νομιζω αν αφησω καποια εφαρμογη να τρεχει. Κ συνηθως οταν ειναι ζεστη η μπαταρια μετα απο πολυ ωρα χρησης. Σημερα απο το πρωι που δεν εχω κανει τιποτε κ απλα το εχω στο γραφειο κ μιλαει δεν το ξανακανε. Χθες που το ζαλισα με πολλα κ ειχε ζεσταθει το εκανε 3-4 φορες καποιεσ οταν εβγαλα το βυσμα του καλωδιου φορτισης. Τι να κανω? Πως το κανω αναβαθμιση? Υπαρχει νεα εκδοση? Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 παιδια ο ηχος απο τα ακουστικα στα mp3 πως ειναι?καλος? Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Τελικα υπαρχει καποια αναβαθμιση για το τηλ. Κ αν γινεται μεσω η/υ κ πως? Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Τελικα υπαρχει καποια αναβαθμιση για το τηλ. Κ αν γινεται μεσω η/υ κ πως? Από τό κατάστημα πού το αγόρασα μου είπαν ότι υπάρχει αναβάθμιση για τίς επανεκκινήσεις πού μου κάνει...αλλά το εργαστήριο θα ανοίξει αρχές Σεπτέμβριου, οπότε θά πρέπει να το παω τοτε. Επισημα απο το site της εταιριας δεν υπαρχει τιποτα αλλα το εχει μεσα, καπου (firmware download) και μαλιστα λεει οτι η εταιρια δεν ευθυνεται αν απο λαθος χειρισμο κανουμε ζημια στη συσκευη, οποτε λογικα θα γινεται και μεσω internet. Το θεμα ειναι αν ξερει κανεις αν εχει programm preservation οπως εχει το Ν82, δηλαδη οι αναβαθμισεις δεν σου σβηνουν τιποτα απο το κινητο, ολες οι ρυθμισεις ακομα και το θεμα παραμενουν ως εχουν.... Ξερει κανεις;;;;;) Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas6877 Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΕΙΑ,ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ GPS ΓΙΑ ΤΟ SAMSUNG G810? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 βγαζει καλες φωτογραφιες? καλυτερες απο g600? Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 βγαζει καλες φωτογραφιες? καλυτερες απο g600? Σε συγκιση με το g600 δεν ξερω γιατι δεν το ειχα αλλα με το Ν82 που εχω....ναι βγαζει καλυτερες.....μακραν. Βεβαια θελει και τις ρυθμισεις του.. δηλ. οταν χρησιμοποιεις φλας θελει να βαλεις τη λειτουργια λευκου στο "φως ημερας" αλλιως οι φωτο εχουν ελαφρια μπλε αποχρωση (αναβαθμιση θελει μαλλον), και εγω εχω βαλει την ρυθμιση της "αντιθεσης" στο φουλ και οι φωτο του δεν παιζονται..... αν τα καταφερω θα ανεβασω συγκριτικο που εχω κανει απο Ν82 και G810. Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zachar_ias Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Σε συγκιση με το g600 δεν ξερω γιατι δεν το ειχα αλλα με το Ν82 που εχω....ναι βγαζει καλυτερες.....μακραν. Βεβαια θελει και τις ρυθμισεις του.. δηλ. οταν χρησιμοποιεις φλας θελει να βαλεις τη λειτουργια λευκου στο "φως ημερας" αλλιως οι φωτο εχουν ελαφρια μπλε αποχρωση (αναβαθμιση θελει μαλλον), και εγω εχω βαλει την ρυθμιση της "αντιθεσης" στο φουλ και οι φωτο του δεν παιζονται..... αν τα καταφερω θα ανεβασω συγκριτικο που εχω κανει απο Ν82 και G810. Αυτο που εχω παρατηρισει γενικα στα sammy ειναι οτι για να βλαλεις καλες εως τελειες φωτογραφιες πρεπει να πειραξεις τις ρυθμισεις..γιατι τα αυτοματα mode δεν δουλευουν σωστα..και χαντακονονται τσαμπα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Καλη σας ημερα. Το G810 εχει ενα ή δυο εξωτερικα ηχεια για αναπαραγωγη μουσικης-ραδιο? Πως ειναι η ενταση και ποιοτητα του ραδιοφωνου και των mp3 απο το εηωτερικο ηχειο και απο τα ακουστικα? Σε σχεση με το Ν95 8GB πως θα το κρινατε σε αυτο τον τομεα? Τελος, το h/f που δινεται στην συσκευασια επιτρεπει την αλλαγη σταθμων/τραγουδιων? Εχει δηλαδη πληκτρα οπως το h/f του Ν95? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ambientc Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Eisa Awards Best Camera Phone G810 Ήρθε και το βραβείο για τους άπιστους.:) Παράθεση Άδραξε τη μέρα Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Αυτο που εχω παρατηρισει γενικα στα sammy ειναι οτι για να βλαλεις καλες εως τελειες φωτογραφιες πρεπει να πειραξεις τις ρυθμισεις..γιατι τα αυτοματα mode δεν δουλευουν σωστα..και χαντακονονται τσαμπα... +1 φιλε. Κι εγω μ'αυτες τις ρυθμισεις απηυδυσα με το g600 που ειχα. Και εχανα πολλες αυθορμιτες στιγμες φωτογραφησης ετσι. ( που δεν περιμενουν τη ρυθμιση..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts