Jump to content

Samsung SGH-G810

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικα το εξωτερικο ηχειο εχει τοσο χαμηλη ενταση οσο λενε ?

Υπαρχει περιπτωση να ειναι ρυθμισμενο στο full και να μην ακουγεται μια εισερχομενη κληση, σε συνθηκες σχετικου θορυβου ?

Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι είναι αρκετά πιο σιγανό από το προηγούμενο μου (Ν70).

Αν του βάλεις όμως ένα δυνατό ήχο ακούγεται μια χαρά.

Άδραξε τη μέρα

Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32

• Απαντήσεις 820
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

απο βίντεο που έχω δει στο νετ δεν μου φάνηκε καθόλου για 30φπς.Είχε λίγο stutter και σε καμια περίπτωση την ομαλότητα του Ν95

κι εγω οσα εχω μετρησει φτανουν μεχρι 22-23 fps,γι αυτο ρωτω

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

περασα αρχικα το ROUTE 66 αρχικα αλλα τωρα εχω το garmin περασμενο το οποιο ειναι τελειο...ειχα δυσκολιες αρχικα αλλα οχι τωρα...απλα βρηκα αοδηγειες!

Απάντηση από χρήστη του Forum για το αν δέχεται διάφορα προγράμματα πλοήγησης το G810.

Άδραξε τη μέρα

Απάντηση από χρήστη του Forum για το αν δέχεται διάφορα προγράμματα πλοήγησης το G810.

Δεν ξέρω τι εννοεί ο φίλος λέγοντας ότι βρήκε οδηγίες.

Οτι θα γίνεται, αυτό είναι σίγουρο.Ο,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει, αλλά αν είναι να θέλεις μεταπτυχιακό στο MIT για να το κάνεις τότε....

Ίσως πάλι να γίνεται κανονικά και να μην υπάρχει κανέν πρόβλημα.

Πάντως η συσκευή είναι άκρως ενδιαφέρουσα.Θα περιμένω λίγους μήνες να δώ πιο ολοκληρωμένες απόψεις και αν όλα είναι καλά θα τη χτυπήσω:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

καλησπερα

εχω και εγω εδω και λιγες μερες το εν λογω τηλεφωνο.

Εχω καποιες ερωτησεις σχετικα:

1. που μπορω να βρω εφαρμογες για αυτο το τηλεφωνο?

2. εχει μια συντομευση για εγκατασταση μιας εφραμογης η οποια παραπεμπει στην καρτα μνημης αλλα το τηλεφωνο δεν ειχε καρτα μνημης στην συσκευασια. Εχει σχεση με εφαρμογη με χαρτες

3. ποια ειναι η καλυτερη και γρηγοροτερη καρτα μνημς γιαυτο το τηλεφωνο?

4. Αναβαθμιση στο firmware της συσκευης γινεται μεσω ιντερνετ οπως με sony??

ευχαριστω για τον χρονο σας!!!!

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Δηλαδη?ποια ειναι η διαφορα των επεξεργαστων?περα απο οτι εχουν αλλο κωδικο,ξερει καποιος?

Το n95 έχει διπλό επεξεργαστή.όπως έχουν οι υπολογιστές. Επίσης έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών.δοκίμασε παιχνίδια και στα 2 και θα καταλάβεις την διαφορά. Η επεξεργαστική δύναμη του νοκια είναι πολύ μεγαλύτερη.

Το n95 έχει διπλό επεξεργαστή.όπως έχουν οι υπολογιστές. Επίσης έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών.δοκίμασε παιχνίδια και στα 2 και θα καταλάβεις την διαφορά. Η επεξεργαστική δύναμη του νοκια είναι πολύ μεγαλύτερη.

Και Ram 20 mb ενώ το 810 115mb διαθέσιμα.

Άδραξε τη μέρα

Μια ερώτηση προς τους κατόχους του G810

Σε πόσες ώρες φορτίζει και πόσες μέρες αναμονή έχει σε σας;

Άδραξε τη μέρα

Καλα εχω μια απορια!!

Δεν υπαρχει κανεις εδω να απαντησει σε κατι που ρωτησα???

Δεν ενδιαφερει κανεναν αλλον αυτο το θεμα??

καλησπερα

εχω και εγω εδω και λιγες μερες το εν λογω τηλεφωνο.

Εχω καποιες ερωτησεις σχετικα:

1. που μπορω να βρω εφαρμογες για αυτο το τηλεφωνο?

2. εχει μια συντομευση για εγκατασταση μιας εφραμογης η οποια παραπεμπει στην καρτα μνημης αλλα το τηλεφωνο δεν ειχε καρτα μνημης στην συσκευασια. Εχει σχεση με εφαρμογη με χαρτες

3. ποια ειναι η καλυτερη και γρηγοροτερη καρτα μνημς γιαυτο το τηλεφωνο?

4. Αναβαθμιση στο firmware της συσκευης γινεται μεσω ιντερνετ οπως με sony??

ευχαριστω για τον χρονο σας!!!!

Καλα εχω μια απορια!!

Δεν υπαρχει κανεις εδω να απαντησει σε κατι που ρωτησα???

Δεν ενδιαφερει κανεναν αλλον αυτο το θεμα??

1.Δεν το έχω ψάξει

2.Δεν το έχω ψάξει

3.Δεν ξέρω

4.Δεν ξέρω

Για τους παραπάνω λόγους δεν σου έχω απαντήσει στην ερώτησή σου.:)

Άδραξε τη μέρα

1.Δεν το έχω ψάξει

2.Δεν το έχω ψάξει

3.Δεν ξέρω

4.Δεν ξέρω

Για τους παραπάνω λόγους δεν σου έχω απαντήσει στην ερώτησή σου.:)

Ευχαριστω και συγνωμη αν ημουν λιγο αποτομος, αλλα

εχω παρατηρησει και απο αλλα θεματα με samsung οτι δεν υπαρχει και πολυ κοσμος που ασχολειται!!

Δεν ξερω τι να κανω...

Ευχαριστω και συγνωμη αν ημουν λιγο αποτομος, αλλα

εχω παρατηρησει και απο αλλα θεματα με samsung οτι δεν υπαρχει και πολυ κοσμος που ασχολειται!!

Δεν ξερω τι να κανω...

Λογισμικό για το τηλ. μπορείς να βρείς στα dotsis.com και ipmart.com.

Μιλάμε για πολύ πράγμα.

Γενικά θα ψάχνεις για symbian version 3 (9.1-9.2).

Για κάρτα μνήμης μην σκας για την ταχύτητά της.Πάρε τη φτηνότερη που θα βρείς στην χωρητικότητα που θέλεις.

Δεν θα δείς διαφορά στην ταχύτητα, όταν την κάρτα τη χρησιμοποιείς στο κινητό (προσωπική άποψη).

Αναβάθμιση θα μπορείς λογικά να κάνεις μέσω pc, δεν είμαι σίγουρος αλλά μάλλον ναι.

Για τα άλλα που ρωτάς δεν ξέρω.

Να θυμάσαι όμως πως κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να απαντά.

Δεν ασκούμε δημόσιο λειτούργημα εδώ πέρα, την πλάκα μας κάνουμε.

Φιλικά:)

Λογισμικό για το τηλ. μπορείς να βρείς στα dotsis.com και ipmart.com.

Μιλάμε για πολύ πράγμα.

Γενικά θα ψάχνεις για symbian version 3 (9.1-9.2).

Για κάρτα μνήμης μην σκας για την ταχύτητά της.Πάρε τη φτηνότερη που θα βρείς στην χωρητικότητα που θέλεις.

Δεν θα δείς διαφορά στην ταχύτητα, όταν την κάρτα τη χρησιμοποιείς στο κινητό (προσωπική άποψη).

Αναβάθμιση θα μπορείς λογικά να κάνεις μέσω pc, δεν είμαι σίγουρος αλλά μάλλον ναι.

Για τα άλλα που ρωτάς δεν ξέρω.

Να θυμάσαι όμως πως κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να απαντά.

Δεν ασκούμε δημόσιο λειτούργημα εδώ πέρα, την πλάκα μας κάνουμε.

Φιλικά:)

Ευχαριστω!!

Το ξερω αυτο, αλλα οταν παιρνεις για πρωτη φορα αλλο τηλεφωνο εισαι λιγακι αγχωμενος.. Με sony τοσο καιρο δεν ειχα ιδιαιτερο προβλημα γιατι για πολλα χρονια επαιρνα sony.. και ηταν ολα πιο ευκολα..

Τωρα πρωτη φορα παιρνω sybian κινητο και ακομα δεν ειμαι σιγουρος οτι ξερω καλα καλα τι ειναι και τι κανει!!!

αυτα... γιαυτο ειμαι λιγακι αγχωμενος!!!

Καλησπέρα. Αγόρασα το G810 πριν από μερικές μέρες και τώρα θέλω να αγοράσω μία κάρτα μνήμης για το κινητό. Στο ιντερνετ ( http://forum2.mobile-review.com/showthread.php?p=723881 ) είδα ότι το κινητό υποστηρίζει microSDHC κάρτες. Έχει δοκιμάσει κανένας το κινητό με SDHC κάρτες (π.χ. 8GB)?

το ειδα σημερα στο πλαισιο απο κοντα

και μ'αρεσε πολυ σαν μενου(nokia):p

και σαν μεγεθος.ειδα το καλλυμα τις φωτ. απο πισω

ειναι πολυ ευαισθητο και ανοιγει με το παραμικρο,

ισχυει η ετυχε σε μενα??:O:O

απο αυτονομια πως παει??

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα

τελικα με google maps θα χρεωνομαστε Internet καθε φορα που το χρησιμοποιουμε??

Δεν υπαρχουν χαρτες που να ειναι αποθηκευμενοι???

Επισης σε μενα νομιζω δεν δουλευει το gps... ή ποση ωρα θα πρπει να το αφησω για να δει τους δορυφορους???

Εχω ενα εικονιδιο στην οθονη που δεν υπαρχει στο Manual και δεν ξερω τι σημαινει... Ειναι κατω απο το σημα της κεραιας!!

Αν ξερει καποιος και μπορει να απαντησει θα του ειμαι ευγνωμων!!!

Να 'μαι παλι,θα με συγχωρεσετε,αλλα και παλι θα απορησω γιατι τα θελετε ολα στο χερι,ειμαι σιγουρος πως δυσκολα θα βρεθει πιο ασχετος απο μενα μεταξυ μας,τελος παντων,νομιζω πως μετα απο ΤΟ ψαξιμο,εχω βρει τα παντα για την κινηταρα μου,σε αλλο τοπικ που αφορουσε το 810,εκραζα να μην πιστευουν οτι γραφεται στα φορουμ,και εγω αν δεν δω ο ιδιος δεν πιστευω κανεναν,και παρεξηγιοντουσαν.ε να λοιπον που βγαινω αληθινος!το garmin δουλευει και παραδουλευει!σας λενε πως το gps ειναι κλειδωμενο,ξεχασαν να πουν ομως,πως ειναι σε ολα τα κινητα,ανεξαρτητου μαρκας!οποτε υπαρχει μια στανταρ διαδικασια,που το ξεκλειδωνει ετσι κι αλλιως.το εχω και δουλευει αψογα,στα ελληνικα,με ελληνικη φωνη,τσαμπα!κοιταξτε στο τοπικ που λεει για garmin γενικα,στον τομεα νοκια s60 3rd,εδω στο φορουμ.να ξερετε πως το κινητο μας ειναι σχεδον πανομοιοτυπο με το ν95 το απλο,της νοκια,οτι ισχυει για το ενα,ισχυει και για το αλλο,εφαρμογες,παιχνιδια,τα παντα!ελαχιστες ειναι οι εξαιρεσεις.δεν εχω ιντερνετ,ολα αυτα τα γραφω απο το κινητο,και κανω 50 ωρες,ελπιζω να το εκτιμησετε,και να ψαξετε και εσεις λιγο,να βοηθατε την κατασταση.οτιδηποτε θελετε,ρωτηστε με,αφου πρωτα ομως ψαξετε στα θεματα που αφορουν:σαμσουνγκ 560,νοκια ν95 επισημο,και νοκια εφαρμογες s60 3rd edition os 9.1/9.2 και δεν υπαρχει ηδη απαντηση για την απορια σας.φιλικα βαγγελης.
Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

καλησπερα

τελικα με google maps θα χρεωνομαστε Internet καθε φορα που το χρησιμοποιουμε??

Δεν υπαρχουν χαρτες που να ειναι αποθηκευμενοι???

Επισης σε μενα νομιζω δεν δουλευει το gps... ή ποση ωρα θα πρπει να το αφησω για να δει τους δορυφορους???

Εχω ενα εικονιδιο στην οθονη που δεν υπαρχει στο Manual και δεν ξερω τι σημαινει... Ειναι κατω απο το σημα της κεραιας!!

Αν ξερει καποιος και μπορει να απαντησει θα του ειμαι ευγνωμων!!!

Το gοοgle δεν ξερω αν χρεωνει,αλλα το θεωρω ετσι κι αλλιως πολυ κατωτερο απο τα αλλα,την πρωτη φορα μπορει να κανει και πανω απο 20 λεπτα να βρει δορυφορους,χαρτες δεν εχει μεσα το κιν,μετα καπακια.το εικονιδιο,αν ειναι δυο βελακια,οταν αναβει σημαινει οτι εισαι στο ιντερνετ,οταν ειναι διακεκομενο οτι δεν εισαι!

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

το ειδα σημερα στο πλαισιο απο κοντα

και μ'αρεσε πολυ σαν μενου(nokia):p

και σαν μεγεθος.ειδα το καλλυμα τις φωτ. απο πισω

ειναι πολυ ευαισθητο και ανοιγει με το παραμικρο,

ισχυει η ετυχε σε μενα??:O:O

απο αυτονομια πως παει??

Το μενου δεν ειναι της νοκια ακριβως,anyway,το καλυμμα δεν ανοιγει ευκολα,ισως το αντιθετο θα ελεγα,οποτε παω να το ανοιξω ανοιγει το slide

:p ,απο αυτονομια χμμμ...αν χρησιμοποιηθει σαν...τηλεφωνο και μονο πρεπει να κραταει 2-2.5 μερες,εμενα που ειμαι στο ιντερνετ (wap) 6-10 ωρες τη μερα ,και μιλαω λιγο,και παιζω και με το gps για λιγο,κραταει 24 -30 ωρες

Το gοοgle δεν ξερω αν χρεωνει,αλλα το θεωρω ετσι κι αλλιως πολυ κατωτερο απο τα αλλα,την πρωτη φορα μπορει να κανει και πανω απο 20 λεπτα να βρει δορυφορους,χαρτες δεν εχει μεσα το κιν,μετα καπακια.το εικονιδιο,αν ειναι δυο βελακια,οταν αναβει σημαινει οτι εισαι στο ιντερνετ,οταν ειναι διακεκομενο οτι δεν εισαι!

Ευχαριστω πολυ φιλε!!

ποιο προγραμμα να χρησιμοποιησω για το gps με χαρτες???

Επισης για αναβαθμιση του λογισμικου πως να την κανω???

Επισης με ποιες ρυθμισεις να μαπινω στο ιντερνετ?? εχω vodafone...

και ποιον browser χρησιμοποιεις?

Το μενου δεν ειναι της νοκια ακριβως,anyway,το καλυμμα δεν ανοιγει ευκολα,ισως το αντιθετο θα ελεγα,οποτε παω να το ανοιξω ανοιγει το slide

:p ,απο αυτονομια χμμμ...αν χρησιμοποιηθει σαν...τηλεφωνο και μονο πρεπει να κραταει 2-2.5 μερες,εμενα που ειμαι στο ιντερνετ (wap) 6-10 ωρες τη μερα ,και μιλαω λιγο,και παιζω και με το gps για λιγο,κραταει 24 -30 ωρες

Συμφωνω και εγω για το καλυμα του φακου.. ανοιγει αρκετα δυσκολα!!!

Ευχαριστω πολυ φιλε!!

ποιο προγραμμα να χρησιμοποιησω για το gps με χαρτες???

Επισης για αναβαθμιση του λογισμικου πως να την κανω???

Επισης με ποιες ρυθμισεις να μαπινω στο ιντερνετ?? εχω vodafone...

και ποιον browser χρησιμοποιεις?

Προγραμμα το garmin,κοιτα το αντιστοιχο θεμα,την πρωτη και τις τελευταιες σελιδες,οτι απορια εχετε μετα τη λυνουμε,ρυθμισεις voda δε γνωριζω,αλλα το κινητο τις εχει ολες ενσωματομενες νομιζω,το νου σου ομως με τις χρεωσεις,ρωτα αν εχουν καποιο παγιο για κανενα πακετακι για wap,εκτος της γαμοwind παντως που εχω,στοιχιζει το ιντερνετ,για wi- fi δεν εχω ψαχτει,brοwsεr μακραν οπερα μινι,το κατεβαζεις και δωρεαν απο το κιν,(αφου κοιταξεις ομως τι σε χρεωνει η vοdα,ψαξ το,μπορει να μην ειναι λιγα).αυτα!παω να κανω και καμια δουλεια παιδες γιατι το εχεσα σημερα.c u

Για αναβαθμιση δεν ξερω,εχει ρωτησει κανεις?

Προγραμμα το garmin,κοιτα το αντιστοιχο θεμα,την πρωτη και τις τελευταιες σελιδες,οτι απορια εχετε μετα τη λυνουμε,ρυθμισεις voda δε γνωριζω,αλλα το κινητο τις εχει ολες ενσωματομενες νομιζω,το νου σου ομως με τις χρεωσεις,ρωτα αν εχουν καποιο παγιο για κανενα πακετακι για wap,εκτος της γαμοwind παντως που εχω,στοιχιζει το ιντερνετ,για wi- fi δεν εχω ψαχτει,brοwsεr μακραν οπερα μινι,το κατεβαζεις και δωρεαν απο το κιν,(αφου κοιταξεις ομως τι σε χρεωνει η vοdα,ψαξ το,μπορει να μην ειναι λιγα).αυτα!παω να κανω και καμια δουλεια παιδες γιατι το εχεσα σημερα.c u

Για αναβαθμιση δεν ξερω,εχει ρωτησει κανεις?

Ευχαριστω πολυ !!!!

Το παρήγγειλα κι εγώ φίλοι. Θα το έχω το Σάββατο.

Άντε, με το καλό!!:)

Περιμένουμε εντυπώσεις

• The title was changed to Samsung SGH-G810