melusine_Mylene Δημοσιεύτηκε February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 4, 2008 καλημερα! μου βαλaνε το dvd rw στο pc μου αλλα δυσηχως δεν μπορω να γραψω τιποτα!Τι ναι φταιει? οταν το αγορασα ητανε μεσα σε σακουλακι, δεν ειχε ουτε cd για instal κλπ ουτε τιποτε αλλο! ειμαι ολιγον ασχετη:) Παράθεση melusine_Mylene Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Οταν λες σου βαλανε το dvd rw στο pc? τι εννοεις??? το dvd rom εννοεις?(τον μηχανισμο?) Δεν εχω καταλαβει....... Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 To drive λογικα εννοει.Εγκατεστησε το nero και προσπαθησε να κανεις αντιγραφη.Τα cd τα διαβαζει κανονικα η τιποτα?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts