demisp Δημοσιεύτηκε February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 2, 2008 Καλησπέρα. Εχω εγκαταστήσει στο TOSHIBA E740 WIFI(wm2002) το destinator PN με compact flash κεραία gps (Globalsat BC-337). Στο προγραμμα της κεραίας (gps info) ΄βρίσκει την κεραία στην com1 (Συγκεκριμένα έχει com1 cf card gener, com2 irda com3 ircomm, com 4,5,6,7,8 κενές com9 usbf_serial) πατώντας starτ GPS δείχνει στην οθόνη να ψάχνει... ασταμάτητα...δεν βγάζει κάποιο μήνυμα ΤΙΠΟΤΑ...!!! Στο destinator στις ρυθμίσεις gps επιλέγω com 1 όπου είναι η κάρτα gps και στο baud rate 4800, πρωτόκολλο ΝΜΕΑ(αν το αλλάξω σε ιSIRF επιστρέφει μόνο του στο ΝΜΕΑ), βρίσκει το GPS αλλα αν πατήσω ορισμό βγάζει μήνυμα οτι δεν ανταποκρίνεται το GPS.Εχω αλλάξει το baudrate σε 9400 αλλά εξακολουθεί το ίδιο πρόβλημα...βρίσκει το gps αλλά δεν ανταποκρίνεται Ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει? Μήπως πρέπει να κάνω κατι άλλο? Σας ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Καλησπέρα. Εχω εγκαταστήσει στο TOSHIBA E740 WIFI(wm2002) το destinator PN με compact flash κεραία gps (Globalsat BC-337). Στο προγραμμα της κεραίας (gps info) ΄βρίσκει την κεραία στην com1 (Συγκεκριμένα έχει com1 cf card gener, com2 irda com3 ircomm, com 4,5,6,7,8 κενές com9 usbf_serial) πατώντας starτ GPS δείχνει στην οθόνη να ψάχνει... ασταμάτητα...δεν βγάζει κάποιο μήνυμα ΤΙΠΟΤΑ...!!! Στο destinator στις ρυθμίσεις gps επιλέγω com 1 όπου είναι η κάρτα gps και στο baud rate 4800, πρωτόκολλο ΝΜΕΑ(αν το αλλάξω σε ιSIRF επιστρέφει μόνο του στο ΝΜΕΑ), βρίσκει το GPS αλλα αν πατήσω ορισμό βγάζει μήνυμα οτι δεν ανταποκρίνεται το GPS.Εχω αλλάξει το baudrate σε 9400 αλλά εξακολουθεί το ίδιο πρόβλημα...βρίσκει το gps αλλά δεν ανταποκρίνεται Ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει? Μήπως πρέπει να κάνω κατι άλλο? Σας ευχαριστώ πολύ afoy krathseis ena backup dokimase . Afoy apeikoniseis ta arxeia toy gps sto pc pas sto fakelo destinator mesa eki tha breis ena fakelo poy onomazetai destinator rythmiseis h kapos etsi. ekei bale baudrate 4800 port 2 .kane save kai isos lythi to problhma. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demisp Δημ. February 2, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 afoy krathseis ena backup dokimase . Afoy apeikoniseis ta arxeia toy gps sto pc pas sto fakelo destinator mesa eki tha breis ena fakelo poy onomazetai destinator rythmiseis h kapos etsi. ekei bale baudrate 4800 port 2 .kane save kai isos lythi to problhma. ανοίγω το gps info πρόγραμμα του gps επιλέγω com 2: IRDA, 4800 και μετά ανοίγω το πρόγραμμα destinator πάω ρυθμίσεις gps επιλέγω και εκεί τα ιδια και πατάω εύρεση. Μου βγάζει οτι gps βρέθηκε αλλά όταν πατάω ορισμό του gps μου γράφει δεν ανταποκρίνεται. Αυτά τα κάνω μέσα στο pocket pc. Μήπως εννοείς να το συνδέσω με τον υπολογιστή και να ανοίξω απο εκεί τα αρχεία του ppc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 ανοίγω το gps info πρόγραμμα του gps επιλέγω com 2: IRDA, 4800 και μετά ανοίγω το πρόγραμμα destinator πάω ρυθμίσεις gps επιλέγω και εκεί τα ιδια και πατάω εύρεση. Μου βγάζει οτι gps βρέθηκε αλλά όταν πατάω ορισμό του gps μου γράφει δεν ανταποκρίνεται. Αυτά τα κάνω μέσα στο pocket pc. Μήπως εννοείς να το συνδέσω με τον υπολογιστή και να ανοίξω απο εκεί τα αρχεία του ppc? ENNOEITAI APO TO PC..................... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demisp Δημ. February 3, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Οταν ορίζω το GPS (επιτέλους το αναγνώρισε) και επιστρέφω στην πλοήγηση μου λέει συνέχεισ " ΑΣΘΕΝΕΣ ΣΗΜΑ" και να ελέγξω την κεραία....και μετά οτι δεν βρέθηκε GPS. Μήπως είναι φταίει η κεραία και χάνει το σήμα? Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Οταν ορίζω το GPS (επιτέλους το αναγνώρισε) και επιστρέφω στην πλοήγηση μου λέει συνέχεισ " ΑΣΘΕΝΕΣ ΣΗΜΑ" και να ελέγξω την κεραία....και μετά οτι δεν βρέθηκε GPS. Μήπως είναι φταίει η κεραία και χάνει το σήμα? Ευχαριστώ πολύ an eisai exo apo klisto xoro kai sto kanei tote tina po de mporo na bohthiso efoson ekanes ayta pousoupa parapano. an omos sou leei mesa sto spiti asthenes shma bges exo sto katharo aera... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts