Jump to content

Επανεγράψιμα CD-DVD(CD-RW/DVD-RW)

vgnFE31h
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας! θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι...

Πήρα ενα επανεγράψιμο CD το έγραψα 3 φορές...Από τότε και μετά όταν πήγα να το σβήσω και να το ξαναγραψω τοτε μου είπε οτι γράφτηκε(με τα windows το έγραψα γιατί το nero δεν γινόταν!!!!)

Τέλως πάντων από τότε ούτε τα αρχεία που ειχα γράψει μπορούσα να δω αλλά σαν μην έφτανε αυτο μου μπλοκάρει και τον υπολογιστή!!!!(δλδ μόλις βάζω το cd μέσα δουλεύει ο σκλιρός και το cd-rom στο full χωρίς αποτέλεσμα!!! αυτό το κανει και στους δυο υπολογιστές μου...)

Θέλετε να μου πείτε πόσες φορές μπορεί να γραφτεί ενα CD-RW/DVD-RW?????

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,,,:)

Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish.

Mε το nero γιατι δεν γινεται????Τα windows ειναι τελειως μαπα στην αντιγραφη,παιζει και να στο χαλασε.Το επανεγγραφομενα CD/DVD γραφονται πολλες φορες,δεν ξερω ακριβως ποσες παντως εγω που εχω ενα TDK CD RW εδω και 3 χρονια εχω κανει πανω απο 70 εγγραφες και διαγραφες και λειτοργει κανονικα.Εσενα τι μαρκα ειναι το CD???
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορεις να το σβησεις?Οταν το βαλεις στο drive εχε πατημενο το shift για να μην κανει auto run.Μετα πηγαινε στο Nero και κανε πληρη διαγραφη.Αν δεν γινει κατι πεταξε το :).ΠΟλυ πιθανο να ειναι ελλατωματικο.Εγω εχω τετοια δισκακια που αλλά μου κρατησαν πανω απο ενα χρονο και άλλα πεθαναν με τα απο 5-10 εγγραφες-διαγραφες.
Υπογραφή....

Θεωρητικά 1000 γράψε-σβήσε γίνονται αν θυμάμαι καλά.

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Tα επανεγγράψιμα cd/dvd γενικά δεν είναι και ότι πιο αξιόπιστο ειδικά αν δεν είναι κάποια γνωστή μάρκα. Αν θέλεις να μεταφέρεις συχνά αρχεία, προτίμησε ένα usb stick, έχουν πέσει πολύ οι τιμές τους.

Tα επανεγγράψιμα cd/dvd γενικά δεν είναι και ότι πιο αξιόπιστο ειδικά αν δεν είναι κάποια γνωστή μάρκα. Αν θέλεις να μεταφέρεις συχνά αρχεία, προτίμησε ένα usb stick, έχουν πέσει πολύ οι τιμές τους.

Πριν 3-4 χρόνια πήρα απο το lidl κάτι επανεγραφής μάρκας NASHUA :p

Μια χαρά δουλεύουν ακόμα :D

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Απλά ήσουν τυχερός. Είναι εντελώς λαχείο το πόσο θα αντέξει ένα rewritable.

Eγω εδω και 4 χρονια εχω και CD και DVD RW της TDK και ειναι παρα πολυ καλα,ισως επειδη ειναι καλη μαρκα.Παντως τον τελευταιο εναμιση χρονο χρησιμοποιω στικακια τα οποια ειναι πολυ καλυτερα και γινεται και πιο γρηγορα η αντιγραφη.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν διαφωνώ για το stick...!

Αλλά ας πούμε οτι παίρνεις ένα αρχείο .iso το οποίο θέλει cd για να δουλέψει...το stick σε αυτή την περιπτωση είναι άχρηστο!!

Αλλά τέσπα...το cd είναι philips που δεν νομίζω ότι είναι αστεία μάρκα!!! λέτε να βγήκε προβληματικό??

Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish.