satelsat Δημοσιεύτηκε January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 31, 2008 Γεια χαρά σας. Ήμουν παλιά συνδρομητής της cosmoline και διέκοψα την σύνδεση πρίν λίγο καιρό,αλλά μου έμεινε το ασύρματο που έδιναν δώρο. Μήπως ξέρετε αν υπάρχει τρόπος να ξεκλειδώσω το ασύρματο για να το χρησιμοποιήσω πλέον σαν κανονικό, δηλαδή να κάνει κλήσεις μέσω ΟΤΕ;:ninja: Παράθεση Keep calm it just works. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbras Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 Και εγω το ιδιο ψαχνω εδω και καιρο! Αν βρω κατι θα σου πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 Ακόμη ένας στο club! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 Υπαρχει κωδικος διαφυγης (και για τις δυο συσκευες που διδονται) που τον βαζεις μπροστα απο το νουμερο και παιρνεις με οποιονδηποτε αλλο παροχο. :) Ριχτε μια ματια στο μανιουαλακι του ασυρματου, καπου αναφερεται. Επισης μπορειτε να ρωτησετε και στο 13803. :) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 Υπαρχει κωδικος διαφυγης (και για τις δυο συσκευες που διδονται) που τον βαζεις μπροστα απο το νουμερο και παιρνεις με οποιονδηποτε αλλο παροχο. :) Ριχτε μια ματια στο μανιουαλακι του ασυρματου, καπου αναφερεται. Επισης μπορειτε να ρωτησετε και στο 13803. :) Στο manual δεν αναφέρεται τίποτε και στο 13803 αν τηλεφωνήσουμε σιγά μην μας απαντήσουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 Στο manual δεν αναφέρεται τίποτε και στο 13803 αν τηλεφωνήσουμε σιγά μην μας απαντήσουν! Ποιο μοντελο εχεις; Με την εγχρωμη οθονη ή την μονοχρωμη; Σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω τον κωδικο αλλα τιποτα :ninja: Οταν γυρισω Ελλαδα, θα ριξω μια ματια! Δεν χανεις τιποτα να καλεσεις...παρολο που δεν δουλεψα στην εξυπηρετηση για να ειμαι σιγουρος, δεν νομιζω να στο αρνηθουν (αν το ξερουν τουλαχιστον)! :) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 Ποιο μοντελο εχεις; Με την εγχρωμη οθονη ή την μονοχρωμη; Σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω τον κωδικο αλλα τιποτα :ninja: Οταν γυρισω Ελλαδα, θα ριξω μια ματια! Δεν χανεις τιποτα να καλεσεις...παρολο που δεν δουλεψα στην εξυπηρετηση για να ειμαι σιγουρος, δεν νομιζω να στο αρνηθουν (αν το ξερουν τουλαχιστον)! :) Tο μοντέλο που έχω είναι αυτό με την μονόχρωμη οθόνη την μπλε. Όσο για το άλλο δεν λένε...:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botilas Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Εγώ είμαι κάτοχος και τον δύο συσκευών (μονόχρωμη οθόνη & έγχρωμη) δυστυχώς πρέπει να βρούμε κωδικό της μορφής *7346462462129# για να ξεκλειδώσει... :( Παράθεση fake! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Που θα τον βρούμε όμως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk Δημ. March 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 Γιατί δεν πληκτρολογείτε 1777 μπροστά που είναι το πρόθεμα του ΟΤΕ? Παράθεση this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbras Δημ. March 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 Γιατι οτι και να πληκτρλογησεις πρωτα θα καλεσει αυτοματα το προθεμα της Cosmoline.. Παντως θα πρεπε η εταιρια αφου κλεισει καποιος χρονο να σου δινει τροπο να το ξεκλειδωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polisv Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Εγώ παρότι έχω εδώ και πολύ καιρό την Cosmoline το ασύρματο το έβαλα στο κουτί του γιατί έχανε συνέχεια την βάση.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts