ysar68 Δημοσιεύτηκε January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 28, 2008 Εβαλα σημερα για πρωτη φορα στο αυτοκηνιτο το cb δοκιμαστικα μεχρι να παρω την αδεια του ... αλλα στις δοκιμες που εκανα δεν λαμβανα τιποτα ... παρα μονο παρασιτα σε καποια φαση ενα μετριο σημα ακουσα στο καναλι 35, αλλα γενικα σε ολα τα αλλα καναλια τιποτα , το οτι εισαι αναμεσα σε κτιρια και οχι σε ανοικτο χωρο εμποδιζει την ληψη και την εκμπομπη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gstam Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 Σιγουρα θελει ανοικτο χωρο για καλυτερη ληψη,και εκπομπη,και καλυτερα το πρωι που υπαρχει κοσμος στην μπαντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_20 Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 1 να κοιταξεις τα στασημα 2 το cb 4watt εχει εμβελεια το πολυ 17χμ με κεραια 1,70 cm (aytokinhtou) 3 τα κτηρια παιζουν συμαντικο ρολο. 4 κοιτα αν εχει κουμπι RF-GAIN και βαλτο στο μεγιστο (δεξια) 5 δεν συνιστατε κεραια μικροτερη απο 1,30 cm Παράθεση BV 2001 4 X EL 509 1200 WATT SSB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cosrom Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Καλημέρα σε όλους, Ξέρει κανείς πως μπορώ να μειώσω το θόρυβο απ'τον κινητήρα του αυτοκινήτου ; Δεν είναι τραγικός, αλλά όταν δουλεύει, αναγκαζομαι να έχω το squelch σε σαφώς υψηλότερη θέση, και δεν μπορώ να ακούσω τα πολύ ασθενή σήματα. Υπάρχει τρόπος να τον εξαλείψω τελείως ; Έχω το INTEK Μ495 : http://www.delfitzis.gr/showprod.php?aa=495 Έχει κανείς άποψη για το συγκεκριμένο μηχάνημα ; μια και δεν έχω άλλο μέτρο σύγκρισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Πρέπει να βάλεις (αν δεν το έχεις κάνει, ένα φίλτρο που δεν κοστίζει πολύ για να σου κόψει τον θόρυβο της μηχανής. Επίσης δες αν έχει κανένα κουμπί το cb που να λέει NB (noise blanker). Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts