Jump to content

ysar68

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ysar68

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

ysar68's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. απο οσο ειδα οτι για να παρεις αδεια ραδιοερασιτεχνη θελεις εν το σημερων ημερα να δωσεις morse και Q πλην την βασικη ηλεκτρονικη ποσο δυσκολο ειναι να μαθεις τον κωδικα morse?
  2. Γνωστο οτι η βαση απαγορευται ... ολα απαγορευονται και επιτρεπονται ... Cb βασης λοιπον ποσα μετρα μπορω να χοσω μεχρι την ταρατσα για να μπορω να εχω εκει την καιρεα ! Η σκεψη απολιες κλπ αν βαλώ παντοφλα 100αρα και μια κεραια βασης το καλοδιο η αποσταση παιζει ρολο απολιες εχω πρεπει να διαλεξω ποιοτικο καλοδιο ?
  3. Εβαλα σημερα για πρωτη φορα στο αυτοκηνιτο το cb δοκιμαστικα μεχρι να παρω την αδεια του ... αλλα στις δοκιμες που εκανα δεν λαμβανα τιποτα ... παρα μονο παρασιτα σε καποια φαση ενα μετριο σημα ακουσα στο καναλι 35, αλλα γενικα σε ολα τα αλλα καναλια τιποτα , το οτι εισαι αναμεσα σε κτιρια και οχι σε ανοικτο χωρο εμποδιζει την ληψη και την εκμπομπη ?
  4. Καλησπερα , εβαλα στο αυτοκηνιτο cb σημερα , αλλα κατα την προσπαθεια να ακουσω τα καναλια .,.. ακουγα μονο παρασιτα επεξα με το rf gain kai mic gain αλλα κανενα αποτελεσμα ... δεν ξερω αλλα τα 4 w ισος να μην ειναι επαρκεστατα να ακουσω βεβαια ισος να φταιει και το σημιο που ημουν δεξια αριστερα πολυκατικιες καποιες προτασεις για να δω τι μπορει να φταιει ?
×
×
  • Create New...