jois21 Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 ......1.Κανενα φιφα δε μου παιζει...... Μια διορθωση του ποστ μου στην προηγουμενη σελιδα. Το 2004 παιζει κανονικα στο 6630 (και χωρις το τρικ του 6600). Για να παιξει το κατεβασα απο 2 διαφορετικα σημεια και λειτουργησε μονο στη 2η προσπαθεια.Αν καποιος εχει ηδη δοκιμασει και δεν παιζει ας στειλει pm για περεταιρω βοηθεια... Ακομα, εχει καποιος το 10ο .zip tou PtGq;Το κατεβασα και το 10ο κοματη ηταν χαλασμενο.Μπορει καποιος να το στειλει για να μην το ξανακατεβαζω(ειναι και τεραστιο παναθεματο) :o Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkorigin Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 to sonikn 0poy boro na to bro? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 paidia xserete an to x-men douleuei sto 6600 Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 kukloforisan fixes gia to "requiem of hell" kai to "king of fighters" gia symbian 7 kai 8. Tha ta vreite sto h**p://www.iphone-forum.com. to deutero fix tha to vreite edw http://www.iphone-forum.org/viewtopic.php?t=23599&sid=abc06ed2ee556896e510af0959476d52 Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 kukloforisan fixes gia to "requiem of hell" kai to "king of fighters" gia symbian 7 kai 8. Tha ta vreite sto h**p://www.iphone-forum.com. to deutero fix tha to vreite edw http://www.iphone-forum.org/viewtopic.php?t=23599&sid=abc06ed2ee556896e510af0959476d52 Και απο που το κατεβαζουμε???????δεν εχει πουθενα συνδεσμο για να το κατεβασω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratisd Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Yπάρχει στο irc με τον τιτλο king.of.fighters.extreme.v1.0.symbianos7.fix-symboss.rar. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 prepei na kanete eggrafi!! aksizei, to site exei ta panta!! Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pigtheking Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Ναι παιδια ειναι και γαμο Παράθεση PIG THE KING :cool: CS for ever M.O.H.A για την παρέα :lol: L2 για κάψιμο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Eπίσης στο ίδιο site κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες και ένα πακετάκι ολοκληρωμένων αρχείων libs που παιρνώντας τα στο κινητό παίζει σχεδόν όλα τα παιχνίδια χωρίς να χρειάζεται να κάνεις κάθε φορά αναβάθμιση των libs. Δε το έχω δοκιμάσει αλλά το έχω κατεβάσει, πολλοί χρήστες του site πάντως λένε ότι όντως δουλεύει άψογα. Είναι κοντά στα 4ΜΒ αλλά σε rar πέφτει στο 1,33ΜΒ. Παρακάτω οι οδηγίες: "These files and guide are intended for use by owners of all symbian phones that will run ngage games ... updated 20/1/05 with completely new improved system , no need for bomber,pocket or asphalt libs anymore .just download the files and enjoy ngage... for users of old system you can remove bomber,pocket,asphalt libs from their respective app folders and just update the lib folder in the download... many people are fed up with the system2 trick. Fair enough it does work every time but whenever you revert back to your main system all your icons are messed up back onto the main menu needing re-sorting back into the rightful folders. Hassle ... No more . I have been working on this problem and now present the solution. (This is up-to and inc. X-men legends full version , Wwe beta,ssx beta & k.o.f full version for ngage - not all games work on all phones by default . Tested and working on my 7610 (games that dont work on my phone tested on friends qd). Results will be the same for 6600 and sx1 etc. Benefits of this new system are : ngage classic / qd /7610 / 6600 / sx1 etc : all in one completely up to date comprehensive lib/program folders etc meaning you dont need to install lib folder etc with any game... on all phones : install any single game or combination of games knowing they will work together... 7610/6600/sx1 etc.. : every compatible game available on main system.(no. Of games varies per phone as 6600 runs by default more games than 7610) also some game start up fixes included : no need to restart phone between games- sega rally :out of memory message gone when on main system with many other ngage games(still need free call to start race) spiderman2: game no longer hangs up on loading 1st level... Play the game from the very start. Worms world party :no out of memory message when on main system(still need bluetooth and repeated startups) elder scrolls/call of duty :main system but start with bluetooth on. All other games work exactly as before (some with bluetooth etc) all games now all happily together on main system with no more messed up icons instructions : The file below which contains 1 lib folder , 1 program folder and 1 shared data folder. 1-Open file 2-open each folder in turn (do not just copy each whole folder) 2a-inside lib folder is plugins folder ,open and transfer files across to your own opened plugins folder(in libs)-if no folder present just transfer folder (if trying to overwrite whole lib folder any existing plugins folder would be replaced... You dont want that just the files within updated. Now transfer all lib files overwriting all existing files of same name. 3-open programs folder and transfer files across to your own programs folder 4-same with shared data(or copy whole folder if you dont already have one ... Thats it now all games can be played on main system folder !" Dmoe Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pigtheking Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Γραψε την υπερσυνδεση γι'αυτο το πακετο..... Παράθεση PIG THE KING :cool: CS for ever M.O.H.A για την παρέα :lol: L2 για κάψιμο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Γραψε την υπερσυνδεση γι'αυτο το πακετο..... Eίναι εδώ http://www.iphone-forum.org/download.php?id=26618 αλλά πρέπει να γίνεις μέλος για να μπορείς να κατεβάσεις. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Eίναι εδώ #h**p://www.iphone-forum.org/download.php?id=26618# αλλά πρέπει να γίνεις μέλος για να μπορείς να κατεβάσεις. Αν μπορεις κανε ενα edit στο μηνυμα σου ουτως ωστε να μην ειναι direct το link. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 Yπάρχει στο irc με τον τιτλο king.of.fighters.extreme.v1.0.symbianos7.fix-symboss.rar. auto den einai mono to fix??? dio arxeia .app eixe mesa mono pou to katebasa :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TOMARAS Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 Το δοκίμασα χθές ,αλλά εχει χαλια χρωματα.Κατέβασα και ένα fix αλλά τζίφος.Για τα τυπικά το κατέβασα από shareaza και το Ξ-ΜΕΝ και το fixακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. January 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2005 τα σκουλίκια δουλεύουνε με 6630-6600-7610???? πρεπει να εχει prob. με τον ήχο. Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 το Xanadu Next παίζει στο 6600; Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipfi Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Παιζει αλλα υπαρχει ενα μικρο προβλημα διοτι ο μοχλος ειναι μονο 4 σημειων. Παντος ειναι πολλη καλο παιχνιδι και εχει δοκιμαστει και σε 6630. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 Κανα link που να λειτουργει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 Nαι το λέμε και το ξαναλέμε.... ΟΛΑ ΕΔΩ.. htt*://www.iphone-forum.com Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. February 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2005 Δεν λειτουργει, με πεταει σε αλλη σελιδα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pigtheking Δημ. February 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2005 Den ginetai na min leitourgei..Egw eimai mesa twra...Eimai bebaia kai melos...Paidia einai gamo tis selides,graftite oloi Παράθεση PIG THE KING :cool: CS for ever M.O.H.A για την παρέα :lol: L2 για κάψιμο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pigtheking Δημ. February 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2005 den einai *.com file alla *.org Egw eimai mesa twra...Eimai bebaia kai melos...Paidia einai gamo tis selides,graftite oloi Παράθεση PIG THE KING :cool: CS for ever M.O.H.A για την παρέα :lol: L2 για κάψιμο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. February 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 ναι ειναι η δευτερη φορά που μπερδευομαι στο ίδιο thread... *.org ειναι και όχι *.com :o Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Χθες εκανα εγκατασταση ενα ΟΛΟΚΛΗΡΟ n-gage game :p . Κατι αλλα που ειναι σε system φακελο ειδα πως τα περναμε κανοντας αλλαγη το system που μας δινουν με το system του κινητου. Ετσι δεν χανουμε ολες μας τις εφαρμογες? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 Δεν κάνεις αλλαγή τον system φάκελο, αλλα βάζεις τον φάκελο του παιχνιδιού στο system/apps και αντίστοιχα τα libs στον system/libs. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts