yakinthi Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 Το έχει αγοράσει κανείς το τηλέφωνο αυτό? Αν ναι, για πειτε μου γνώμες.. Είμαι μεταξύ αυτού και του w580.. Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest BAMBAACHA Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 arxeia .wma mporoyn na anaparahthoun sto media player???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
i_Falcon Δημ. May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 arxeia .wma mporoyn na anaparahthoun sto media player???? Από όσο ξέρω, όχι. Παράθεση Notebook User: Lenovo 3000 N200 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robotech Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 1,02 SAR πολύ δεν είναι??? Παράθεση Robotech Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Τελικά, το έχει κανείς? Μπορείτε να μου πειτε γνώμες? Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts