elmpo_94 Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 xaxanoula, δεν είναι remix αυτού που λες (αν και μοιάζουν). Είναι άλλο τραγούδι. Συγκεκριμένα είναι η γαλλική έκδοση του τραγουδιού των Touch & Go, . elmpo, αυτό που παίζει στο βίντεο (δηλαδή τη διασκευή με τους γαλλικούς στίχους) θα το βρεις Σ'ευχαριστώ πολύ DesertSMisSRaiN !!!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Σ'ευχαριστώ πολύ DesertSMisSRaiN !!!! ;) Μπράβο ρε συ.. Κι έσπαγα το κεφάλι μου.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zachtz Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 (edited) Καλησπερα, μπορει καποιος να μου πει το ονομα του τραγουδιου που επαιξε στο food and the city episode 9 - παλαιο φαληρο απο 34:40 μεχρι 35:12 ? πιο συγκεκριμενα παρακαλω βοηθηστε εχω βαρεθει να ψαχνω :) http://www.megatv.com/foodandthecity/default.asp?catid=21030#toppage απλα καντε κλικ στο επισοδιο 9 κατω δεξια Edited March 23, 2011 by zachtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tatu_boylover Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Ξερει κανεις ποιο ειναι το intro της Στιγμης της Αληθειας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Ξέρει κανείς το τραγούδι που παίζει στην νέα διαφήμιση της molto; Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltonas Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Καλησπερα ,ψαχνω το τραγουδι στην διαφημιση what's up που παιζει πριν και στα διαλλειματα του dancing with the stars Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxetypo Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Μήπως ξέρει κάποιος το τραγούδι που έβαζαν χτές στο Ραδιο Αρβύλα?Νομίζω οτι έλεγε i am not in love και οτι ήταν διασκευή.:shifty: Jared Evan "In love with you" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CURE Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Σε ευχαριστωωωωωωωωω πολύυυυυυ!!!!!! Παράθεση HOW EVER FAR AWAY... AEKARA FOREVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Καλησπερα, μπορει καποιος να μου πει το ονομα του τραγουδιου που επαιξε στο food and the city episode 9 - παλαιο φαληρο απο 34:40 μεχρι 35:12 ? πιο συγκεκριμενα παρακαλω βοηθηστε εχω βαρεθει να ψαχνω :) http://www.megatv.com/foodandthecity/default.asp?catid=21030#toppage απλα καντε κλικ στο επισοδιο 9 κατω δεξια Εύκολο ;) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pichita Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Γεια σας, παιδιά! Μήπως ξέρετε ποιο είναι το τραγούδι που παίζει στο τέλος-τέλος του τελευταίου τρέιλερ της "Γενιάς των 592Ε" (θα το βρείτε κάτω-κάτω στην ενότητα "video αποσπάσματα" με τίτλο "Πέμπτη στις 22:50") Είναι απίστευτα γνωστή μελωδία αλλά παίζει ελάχιστα. Οπότε κάποιος πρέπει να το ξέρει από πριν για να απαντήσει, δε γίνεται να το ψάξει. Το ψάχνω απεγνωσμένα πολύυυυυ καιρό, please help!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Γεια σας, παιδιά! Μήπως ξέρετε ποιο είναι το τραγούδι που παίζει στο τέλος-τέλος του τελευταίου τρέιλερ της "Γενιάς των 592Ε" (θα το βρείτε κάτω-κάτω στην ενότητα "video αποσπάσματα" με τίτλο "Πέμπτη στις 22:50") Είναι απίστευτα γνωστή μελωδία αλλά παίζει ελάχιστα. Οπότε κάποιος πρέπει να το ξέρει από πριν για να απαντήσει, δε γίνεται να το ψάξει. Το ψάχνω απεγνωσμένα πολύυυυυ καιρό, please help!!! ;) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pichita Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 ;) Σ' ΑΓΑΠΩΩΩΩΩ! Να το ξέρεις! :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 with a "Playground Love"?? :lol: :lol: Παρακαλώ ;) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Καλησπερα ,ψαχνω το τραγουδι στην διαφημιση what's up που παιζει πριν και στα διαλλειματα του dancing with the stars ας βοηθησει καποιος τον φιλο....ψαχνω και εγω το ιδιο τραγουδι Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Παιδιά, όποιος θέλει να τον βοηθάμε, ας μας βοηθήσει να τον βοηθήσουμε ;) Μην λέτε απλά "μια μουσική που παίζει στο διάλλειμα του Dancing with the Stars"...ΒΡΕΙΤΕ ένα απόσπασμα του DWTS που να παίζει η μουσική, ή βρείτε το βίντεο στο youtube και δώστε μας το link να σας βοηθήσουμε. Ζητάτε βοήθεια σε ένα μη μουσικό forum και εγώ προσωπικά χαίρομαι να σας βοηθάω όποτε μπορώ, αλλά τηλεόραση δε βλέπω. Οπότε πριν ρωτήσετε κάτι γενικό και αφηρημένο, ψάξτε λίγο για το Χ, Ψ βίντεο, απλά αντί να το αναφέρετε. Φιλικά πάντα. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kika_7 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 καλημέρααα!!! αν μπορεί κάποιος να με βοηθείσει θα το ήθελα πολυ :D:D:D:D ψάχνω το τραγούδι που παιζει στη διαφήμησα της vodafone με τα chatphones.. συγκεκριμένα αυτή που δείχνει μια κοπελα να κρέμεται αναποδα απο τ μονόζυγο και ενα τυπα που κάνει ποδήλατο πάνω στο διάδρομο και πέφτει και λιώνει στο γελιο ... thank you :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 καλημέρααα!!! αν μπορεί κάποιος να με βοηθείσει θα το ήθελα πολυ :D:D:D:D ψάχνω το τραγούδι που παιζει στη διαφήμησα της vodafone με τα chatphones.. συγκεκριμένα αυτή που δείχνει μια κοπελα να κρέμεται αναποδα απο τ μονόζυγο και ενα τυπα που κάνει ποδήλατο πάνω στο διάδρομο και πέφτει και λιώνει στο γελιο ... thank you :p Νομίζω ότι και σε αυτή παίζει το Cornershop - Brimful Of Asha Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kika_7 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Νομίζω ότι και σε αυτή παίζει το Cornershop - Brimful Of Asha ααααα ευχαριστώ παρα πολυυυυυ !!!!!!!:up::up::up::up::up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OwenCampbell1996 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ! ΑΠΟ ΤΟ 2:33 ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ! ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΤΡΕΛΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ! :wacko::wacko: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΩΝ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Καλησπερα ,ψαχνω το τραγουδι στην διαφημιση what's up που παιζει πριν και στα διαλλειματα του dancing with the stars ας βοηθησει καποιος τον φιλο....ψαχνω και εγω το ιδιο τραγουδι Είναι το "Fire" των Kasabian παιδιά.. Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex94 Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Πώς λέγεται το τραγούδι που ακούγεται απο το 29:30 κ μετά μέχρι το 30 κ κάτι???Βάλτε τα δυνατά σας να με βοηθήσετε γιατί έχω φάει τρελό κόλλημα! http://www.megatv.com/izoitisallis/default.asp?catid=20694&subid=2&pubid=23811761 MEGA TV: Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ - Επεισόδιο 299 - video , online επεισόδια 2ος κύκλος http://www.megatv.com 21/2/2011 - Επεισόδιο 299 - - video , online επεισόδια 2ος κύκλος - MEGA TV: Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nop77 Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Πώς λέγεται το τραγούδι που ακούγεται απο το 29:30 κ μετά μέχρι το 30 κ κάτι???Βάλτε τα δυνατά σας να με βοηθήσετε γιατί έχω φάει τρελό κόλλημα! http://www.megatv.com/izoitisallis/default.asp?catid=20694&subid=2&pubid=23811761 MEGA TV: Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ - Επεισόδιο 299 - video , online επεισόδια 2ος κύκλος http://www.megatv.com 21/2/2011 - Επεισόδιο 299 - - video , online επεισόδια 2ος κύκλος - MEGA TV: Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ορίστε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 (edited) Μήπως ξέρει κανείς αυτό το τραγούδι; http://apps.facebook.com/funpatrol/ Edited April 2, 2011 by _dimdim_ Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Ξέρει κανείς το τραγούδι που παίζει στην νέα διαφήμιση της molto; Στα σχόλια από κάτω Agapitoi Fans, To tragoudi auto dustuxws den kukloforei,, MoltoSupport 5 days ago Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Στα σχόλια από κάτω Όταν έκανα εδώ την ερώτηση δεν είχε απαντήσει ακόμα, μετά το είδα και εγώ... Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts