izakone Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Ξερει καποιος να μου πει πιο ειναι το τραγουδι που ακουγεται στο background αυτου του video? :http://www.youtube.com/watch?v=uA8Jydl69oc Ευχαριστω προκαταβολικα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio_Almeida_ Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 (edited) θα ήθελα να ρωτήσω (ελπίζω να είμαι στο σωστό τόπικ) αν κάποιος έιδε το χθεσινό επεισόδιο στο Μέγκα από την εκδίκηση της ξανθιάς, αυτό με τον παίκτη που κέρδισε 100.000, και γνωρίζει το τραγούδι με το οποίο πρωτοέμπαιναν μέσα οι ξανθιές στο πλατώ και έπαιζε μέχρι και την εμφάνιση της τοπ ξανθιάς, τα αγγλικά μου δεν βοήθησαν καθόλου αν και η τραγουδίστρια έμοιαζε με Lady Gaga ή Kesha και ο άνδρας στο ρεφραίν πρέπει να έλεγε feel my body, rock my body ( ρε γμτ μου είναι πολύ οικείο σαν μελωδία, αλλά από το google τζίφος) :) το βρήκα τελικά, ήταν αυτό -> http://en.wikipedia.org/wiki/File:Lady_GaGa-Poker_Face.ogg Edited April 11, 2010 by Antonio_Almeida_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LGKU990i Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 Ξερουμε το τραγούδι από τη διαφήμιση του Lipton Ice Tea στο ξενοδοχείο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos21 Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 φιλε και εγω για αυτο μπηκα να ψαξω οποιος το ξερει ας το γραψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winnie74 Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Ξερουμε το τραγούδι από τη διαφήμιση του Lipton Ice Tea στο ξενοδοχείο; Funky Boogie by John Ozila Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LGKU990i Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Funky Boogie by John Ozila Ευχαριστώ πάρα πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Γνωρίζει κανείς πως λέγεται το τραγούδι που παίζει στο trailer της σειράς "Οι επιζήσαντες" του ΣΚΑΙ? Ευχαριστώ. Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfghj Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Δεν μπορώ να βρω πουθενά το τραγούδι που ακούγεται στην διαφήμιση των Bake Rolls...Μήπως ξέρετε ποιο είναι?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Ξερει καποιος να μου πει πιο ειναι το τραγουδι που ακουγεται στο background αυτου του video? :http://www.youtube.com/watch?v=uA8Jydl69oc Ευχαριστω προκαταβολικα!! Το βγάζει με το που ανοίγει το βίντεο το τραγούδι! Craig Armstrong - The Quiet American Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
izakone Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Το βγάζει με το που ανοίγει το βίντεο το τραγούδι! Craig Armstrong - The Quiet American Ευχαριστω πολυ Mariel !!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo_lilian Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 (edited) Μήπως γνωρίζει κάποιος το τραγούδι που ακουγόταν κάποιες φορές στο background στο χθεσινό επεισόδιο του Ελλάδα έχεις ταλέντο (16.04.10)? Είναι τραγούδι '80ς, μάλλον 82-83, στην αρχή μουσική μάλλον electro. Ευχαριστώ Μήπως γνωρίζει κάποιος το τραγούδι που ακουγόταν κάποιες φορές στο background στο χθεσινό επεισόδιο του Ελλάδα έχεις ταλέντο (16.04.10)? Είναι τραγούδι '80ς, μάλλον 82-83, στην αρχή μουσική μάλλον electro. Ευχαριστώ Στο video αυτό http://webtv.antenna.gr/webtv/elladaexeistalentovideo?cid=4g%246_g7o_a_f_c_e%3d στο 9 λεπτό, πριν εμφανιστούν τα "αγόρια με τους δίσκους" Edited April 17, 2010 by mariel19 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikitas1975 Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Καλή σπέρα φίλοι. Ψάχνω το μουσικό θέμα από το τηλεπαιχνίδι "Η ΦΑΡΜΑ" του MEGA Και δεν μπορώ να το βρω πουθενά. Έχω βρει κάποια στοιχειά για τον δημιουργό του από κάποιο site άλλα δεν ξέρω αν είναι σωστό γιατί δεν βρίσκω άλλο στοιχείο εκτός από τον τίτλο john rekdall III the farm .Μπορεί κάνεις να βοηθήσει ;; :(:( :cry::cry::cry: Μια βοήθεια καλοί μου άνθρωποι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfghj Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Δεν μπορώ να βρω πουθενά το τραγούδι που ακούγεται στην διαφήμιση των Bake Rolls...Μήπως ξέρετε ποιο είναι?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 μηπως ξερει κανεις το τραγουδακι που ακουγεται στην νεα διαφημιση της κοσμοκαρτας?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 κανενας???? μαλλον ειναι πολυ νεα και δεν εχει ακουστει το τραγουδι πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 κανενας???? μαλλον ειναι πολυ νεα και δεν εχει ακουστει το τραγουδι πολυ Θα σου συνιστούσα να έχεις λίγο υπομονή .. και όλα θα βρεθούνε.. δεν είναι όλα τα μέλη 24/7 ... εκ της διαχείρισης, Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winnie74 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 μηπως ξερει κανεις το τραγουδακι που ακουγεται στην νεα διαφημιση της κοσμοκαρτας?? What a day - Tobias Froberg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 What a day - Tobias Frobe Ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo_lilian Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Μήπως γνωρίζει κάποιος το τραγούδι που ακουγόταν κάποιες φορές στο background στο χθεσινό επεισόδιο του Ελλάδα έχεις ταλέντο (16.04.10)? Είναι τραγούδι '80ς, μάλλον 82-83, στην αρχή μουσική μάλλον electro. Ευχαριστώ Στο video αυτό http://webtv.antenna.gr/webtv/elladaexeistalentovideo?cid=4g%246_g7o_a_f_c_e%3d στο 9 λεπτό, πριν εμφανιστούν τα "αγόρια με τους δίσκους" Καλημέρα παιδιά, μήπως κάποιος αναγνώρισε το τραγούδι? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
izakone Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Καλησπερα μηπως ξερει κανεις το τραγουδι που επαιξε στο σιριαλ Τυφλομυγα στο καναλι alpha ? Μερικες πληροφοριες που εχω ειναι : συγκροτημα - JazzDoit τραγουδι - Κασσανδρα Χαραλαμπη, MC YINKA Παρακαλω ελπιζω να βρεθει και οποιος οποια το βρει ας το ανεβασει !!!!! Κανενα νεο ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 Έχω κολλήσει με το τραγούδι στη διαφήμιση των παγωτών Boss και δε μπορώ να το θυμηθώ με τίποτα :mad: Είναι παλιό κομμάτι, ορχηστρικό (θα το έλεγε κανείς latin) και κάπου-κάπου ακούγονται βογγητά. Βοηθήστε Χριστιανοί (και αλλόθρησκοι) γιατί κάθε φορά που πετυχαίνω τη διαφήμιση σκαλώνω και νευριάζω με τον εαυτό μου που δε μπορώ να το θυμηθώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 Το κομμάτι που παίζει στη διαφήμιση της cosmote με την ατάκα "είναι ωραίο να είσαι ανοιχτός σε όλον τον κόσμο", που είναι όλα ανοιχτά κάμπριο (σπίτια, μαγαζιά κτλ - θυμίζει dogville με nicole kidman) και σε κάποια φάση ένας τύπος κάνει μπάνιο στην μπανιέρα του και του πετάει νερά ένας άλλος που ποτίζει δίπλα και ο τύπος στην μπανιέρα του ανταποδίδει, ξέρει κανείς πως λέγεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winnie74 Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 Το κομμάτι που παίζει στη διαφήμιση της cosmote με την ατάκα "είναι ωραίο να είσαι ανοιχτός σε όλον τον κόσμο", που είναι όλα ανοιχτά κάμπριο (σπίτια, μαγαζιά κτλ - θυμίζει dogville με nicole kidman) και σε κάποια φάση ένας τύπος κάνει μπάνιο στην μπανιέρα του και του πετάει νερά ένας άλλος που ποτίζει δίπλα και ο τύπος στην μπανιέρα του ανταποδίδει, ξέρει κανείς πως λέγεται; Προφανώς αναφέρεσαι στην καινούργια διαφήμιση της Cosmokarta. Η απάντηση έχει δοθεί λίγο πιο πάνω. Song: What a day - Tobias Froberg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 Παιδιά ψάχνω ένα τραγούδι που έχει παίζει τώρα τελευταία σε βιντεακια-ρεπορταζ του STAR channel. Είναι ενα dance κομμάτι με μια "λεπτη" (αν μπορώ να το περιγράψω έτσι αντρική φωνή..και λεει...i like beautiful girls with beautiful smiles... (για το i like...δεν είμαι και σίγουρος) Αν κάποιος το γνωρίζει θα με βοηθούσε πολυ...ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
risten Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 γεια σας παιδια, ψαχνω ενα τραγουδι εδω και δυο βδομαδες αλλα δεν μπορω να το βρω! σημερα ετυχε να το ακουσω σε μια διαφημιση του Γερμανου και ζητω την βοηθεια σας! δεν θυμαμαι τι ειχε μεσα η διαφημιση γιατι μονο το τραγουδι ακουσα παντως στο ρεφρεν λεει: Your time is now ξερω πως δεν βοηθησα πολυ αλλα αν καποιος ξερει ας μου πει pleeeeeeeeease! ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts