THEO_LEGEND Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Πανο, καί πολυ λιγα θα ειναι τα λεφτα (λογικα) καί δεν θα καθυστερησεις καθολου οπως σωστα σου ειπε κι ο mirrorofsorrow. Κι αν δεν εχει το καλυμα, εκει, εκεινη την ωρα, το παραγγελνεις και περνας οποτε το εχουν να στο αλλαξουν. Επισης μην φοβασαι, δεν ειναι τιποτα το δυσκολο η αλλαγη του.. κι εσυ ακομα μπορεις με το καταλληλο "εργαλειακι" που χρειαζεται να το αλλαξεις μονος σου. p.s.: Aμαν με αυτο το 5800... τι γινεται πια... Panosz75 όπως στα λέει ο φίλος από δω είναι..η δουλειά γίνεται γρήγορα αν έχουν το τζαμάκι,ακόμα και συ μπορείς να το αλλάξεις.. Εμένα που πιάνει που και που σκόνη το ανοίγω με μαχαίρι ,από την ανάποδη το μαχαίρι(το οποίο den είναι μυτερό μπροστά αλλά οβάλ) όμως και βγαίνει πολύ εύκολα και κουμπώνει ακόμα πιο εύκολα. Έχουν μεγάλη ελαστικότητα τα πλαστικά του κινητού, σαν χλαπατσα είναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 BaHaMuT21 και semi58_, αναβαθμίστε την έκδοση του Nokia Maps που είναι ήδη εγκατεστημένο στην συσκευή σας, ή μέσω της εφαρμογής Λήψη κατευθείαν απο την συσκευή ή απο την επίσημη σελίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 πηγα χθες να βαλω την Foreca.Weather.v1.3.1.S60v3.SymbianOS9.1. και μου ελεγε οτι πρεπει να επικοινωνησω και να λαβω την αδεια για χρηση . τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Καλησπερα! Μπορει να μου πει καποιος, τα τελευταια ΝΟΚΙΑ Ν82 ποια χωρα γραφουν σαν κατασκευαστρια? Made in..Finland,Germany ή Romania? Ρωταω γιατι το εργοστασιο της ΝΟΚΙΑ στην Γερμανια το οποιο προμηθευε με συσκευες ολες της Βαλκανικες χωρες και την Ελλαδα εχει κλεισει και πηγε στην Ρουμανια. εμένα γράφει made in finland (RΜ313 ασημί - 5 μηνών αγορασμένο από το acornshop) Panosz75 όπως στα λέει ο φίλος από δω είναι..η δουλειά γίνεται γρήγορα αν έχουν το τζαμάκι,ακόμα και συ μπορείς να το αλλάξεις.. Εμένα που πιάνει που και που σκόνη το ανοίγω με μαχαίρι ,από την ανάποδη το μαχαίρι(το οποίο den είναι μυτερό μπροστά αλλά οβάλ) όμως και βγαίνει πολύ εύκολα και κουμπώνει ακόμα πιο εύκολα. Έχουν μεγάλη ελαστικότητα τα πλαστικά του κινητού, σαν χλαπατσα είναι. εγώ το άλλαξα μόνος μου, σε 3 λεπτά ήμουν έτοιμος. Κλιπσαρωτό είναι. Δες το βιντεάκι που υπάρχει στο youtube κ θα σε βοηθήσει πολύ. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Καλησπέρα σε ολούς! Θα ήθελα την βοήθεια σας γιατί έχω βαρεθεί να παίρνω κάθε μέρα καινούριο Νοκια Ν82 και να έχουν όλα το ίδιο πρόβλημα!!! Μεχρι στιγμης εχω δοκιμασει 3 νοκια απο το Πλαισιο περιστεριου και 1 απο το Παισιο στο αιγαλεω και ολα εχουν το ιδιο προβλημα. Το κινητο λειτουργει κανονικα μεχρι να γινει χρηση της εφαρμογης Χαρτες, οσο χρησημοποιο τους χαρτες ολα οκ αλλα οταν κανω εξοδο απο την εφαρμογη 9/10 φορες το κινητο κολαει σε οτι παω να κανω και πρεπει να βγαλω την μπαταρια για να ξαναλειτουργησει κανονικα κ αν ξαναμπω στους Χαρτες παλι τα ιδια... Δοκιμασα αναβαθμιση Frimware αλλα τρεχει το τελευταίο 30.1.... καπως ετσι δεν θυμαμαι ακριβως. Ξερετε μηπως να μου προτεινετε κανα τροπο το φτιαχω με καποια ρυθμιση κατι γιατι στο Service δεν βλεπω να ενδιαφερονται και πολυ και αποτι βλεπω μεχρι να τελειωσουν ολα τα κομιατια απο την ιδια παρτιδα ολο αντικαταστασεις θα μου κανουν... Περα απο οτι (πολυ σωστα )σου λενε πιο πανω δοκιμασε να αφαιρεσεις τον εντοπισμο "βασει δικτυου" [Εργαλεια->Συνδεσιμοτητα->Δεδομενα GPS->επιλογες-> Ρυθμισεις εντοπισμου θεσεις και απενεργοποιηση βαση δικτυου. Σε εμενα με αυτο τον τροπο δεν ξανακολλησε το κινητο.Επισης μπορει να φταιει και η καρτα μνημης αν ισχυουν ακομα τα περι ελλατωματικης εργοστασιακης καρτας μνημης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_7 Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΑΒΟΛΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ.ΙΣΧΥΕΙ Η ΜΠΑ?ΤΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΞΗΖΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Πρώτα απ όλα θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες. Όσο αφορά το πληκτρολόγιο συνηθίζεται σχετικά εύκολα. Αν και πρέπει να το δεις από κοντά για να κρίνεις ο ίδιος. Για το ποιες εφαρμογές χρειάζονται είναι καθαρά υποκειμενικό. Εξαρτάται από εσένα τι θέλεις να κάνεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelin Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Σας ευχαριστώ πολύ ! Το πήρα σε μαύρο τελικά ! Mπορεί να μου πει κάποιος που θα βρω παιχνίδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253365#post2253365 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
semi58_ Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 BaHaMuT21 και semi58_, αναβαθμίστε την έκδοση του Nokia Maps που είναι ήδη εγκατεστημένο στην συσκευή σας, ή μέσω της εφαρμογής Λήψη κατευθείαν απο την συσκευή ή απο την επίσημη σελίδα. ευχάριστο πολύ φιλε, να είσαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azakan5678 Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 BaHaMuT21 και semi58_, αναβαθμίστε την έκδοση του Nokia Maps που είναι ήδη εγκατεστημένο στην συσκευή σας, ή μέσω της εφαρμογής Λήψη κατευθείαν απο την συσκευή ή απο την επίσημη σελίδα. το Nokia Maps 3 μπαινει στο ν82 ? μαλον οχι ε ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ant gag Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Όχι ακόμα. Υποστηρίζονται μόνο οι συσκευές με FP2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BaHaMuT21 Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 BaHaMuT21 και semi58_, αναβαθμίστε την έκδοση του Nokia Maps που είναι ήδη εγκατεστημένο στην συσκευή σας, ή μέσω της εφαρμογής Λήψη κατευθείαν απο την συσκευή ή απο την επίσημη σελίδα. Mirrorofsorrow kai Bill33 ευχαριστω για την βοηθεια σας δεν εχω δοκιμασει ακομα τιποτα σε καμια ωρα θα παω να παρω το 4ο τηλεφωνο απο το πλαισιο και θα τα δοκιμασω, διαβασα ποιο πριν οτι οι περισοτερες καρτες μνημης της νοκια παρουσιαζουνε προβλημα υπαρχει περιπτωση να κολαει λογο καρτα μνημης και αν παρω μια Sandisk 8gb να στρωσει? Υ.Γ: Ειχα δοκιμασει κατι για update me Map Loader Αλλα μου εβγαζε κατι δικα του οταν τελειωνε το Download και πιγενε για install kai akyrwnotane i diadikasia... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_7 Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Κάπου διάβασα οτι υπάρχει πρόβλημα με την κάρτα μνήμης?ισχύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Κάπου διάβασα οτι υπάρχει πρόβλημα με την κάρτα μνήμης?ισχύει? Ναι ισχύει, πάρε καλύτερα μια καινούρια από την αρχή (Sandisk κατά προτίμηση) Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Mirrorofsorrow kai Bill33 ευχαριστω για την βοηθεια σας δεν εχω δοκιμασει ακομα τιποτα σε καμια ωρα θα παω να παρω το 4ο τηλεφωνο απο το πλαισιο και θα τα δοκιμασω, διαβασα ποιο πριν οτι οι περισοτερες καρτες μνημης της νοκια παρουσιαζουνε προβλημα υπαρχει περιπτωση να κολαει λογο καρτα μνημης και αν παρω μια Sandisk 8gb να στρωσει? Μακάρι το 4ο να είναι και το τυχερό. :) Ναι, σου προτείνω να πάρεις μια 8άρα της sandisk και δεν θα αντιμετοπίσεις κανένα πρόβλημα. Μέχρι να την πάρεις όμως, φόρμαρε αυτή που έχει στο πακέτο αγοράς. Ακόμα και άδεια να είναι, που δεν είναι, φόρμαρέ την. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BaHaMuT21 Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Μακάρι το 4ο να είναι και το τυχερό. :) Ναι, σου προτείνω να πάρεις μια 8άρα της sandisk και δεν θα αντιμετοπίσεις κανένα πρόβλημα. Μέχρι να την πάρεις όμως, φόρμαρε αυτή που έχει στο πακέτο αγοράς. Ακόμα και άδεια να είναι, που δεν είναι, φόρμαρέ την. Μολις μιλισα με το πλαισιο και λενε δεν διαπιστω8ικε η βλαβη που ανεφερα κ οτι το δοκιμασαν πολλες φορες και μου ειπαν οτι πιθανον να φταιει ι ΣΙΜ αν ειναι παλια...Παιζει κατι τετοιο γιατι λιγο κουλο μου ακουγετε... Παω πλαισιο τωρα και επανερχομαι με το κινητο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Ναι και φυσικά υπάρχουν περιπτώσεις όπου η κάρτα sim δημιουργούσε προβλήματα. Έχουν αναφερθεί πάρα πολλά, ειδικά όταν πρόκειται για παλιά sim. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BaHaMuT21 Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Ναι και φυσικά υπάρχουν περιπτώσεις όπου η κάρτα sim δημιουργούσε προβλήματα. Έχουν αναφερθεί πάρα πολλά, ειδικά όταν πρόκειται για παλιά sim. Τελικα αυτο ηταν το προβλημα, η ΣΙΜ εφταιγε. Επρεπε να αλλαξω τρεις συσκευες για να κατσουν να το ελεγξουν και να δουν οτι φταει η ΣΙΜ Τεσπα.. Πηγα στην Vodafone και ζητησα μια αντικατασταση ΣΙΜ με 17 ευρω και τον ιδιο αριθμο. Ελπιζω πως δεν θα εχει προβλημα με την καινουρια ΣΙΜ γιατι στο Πλαισιο μου εδωσε το παλικαρι ο τεχνικος την ΣΙΜ του Vodafone 1-2 μηνων και ολα οκ δεν κολαγε καθολου Και παλι Ευχαριστω για τις προτασεις και το ενδιαφερον σας!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Γίνεται να αρχειοθετήσω κάπου τις φωτογραφίες μου,(προσωπικές κτλ) εννοώ να μην φαίνονται όλες χύμα... ?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Γίνεται να αρχειοθετήσω κάπου τις φωτογραφίες μου,(προσωπικές κτλ) εννοώ να μην φαίνονται όλες χύμα... ?????? βάλε την εφαρμογή Resco Photo Viewer 5.0 :) http://4.bp.blogspot.com/_GjOCBcX8l5E/SLY_vrVJ3MI/AAAAAAAAADI/u17LU4wyI7g/s200/resco-photo-viewer.jpg Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_angel Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 απο χτες οταν το ανοιγω μου βγαζει ενα μηνυμα σφαλμα συστηματος.ξερει καποιος τι ακριβως ειναι? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Δοκίμασε να ανοίξεις το κινητό χωρίς την κάρτα μνήμης. Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_angel Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 οντως δ μου το βγαζει οταν δ εχω τη καρτα μεσα... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Πάρε ό,τι δεδομένα θεωρείς σημαντικά από τη κάρτα και κάνε της μορφοποίηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts