Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τώρα που λέτε για το NSU. Σε περίπτωση που θελήσω να κάνω τελικά την αναβάθμιση, ήθελα να ρωτήσω: σε ποιο σημείο μπορώ να κάνω abort αν θέλω να σταματήσω το update, χωρίς να κάνω ζημιά στο τηλέφωνο???? :worry:
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τώρα που λέτε για το NSU. Σε περίπτωση που θελήσω να κάνω τελικά την αναβάθμιση, ήθελα να ρωτήσω: σε ποιο σημείο μπορώ να κάνω abort αν θέλω να σταματήσω το update, χωρίς να κάνω ζημιά στο τηλέφωνο???? :worry:

οσο κατεβαζει μπορεις να το ακυρωσεις.

οσο κατεβαζει μπορεις να το ακυρωσεις.

A, ΟΚ. Τhankzz.

Πάντα άμεσος στις απαντήσεις σου nick. :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Τελικα το πηρα και εγω. Δεν αντεξα!!

Πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ καλες. Το μονο ελλατωματακι που εχω δει ειναι οτι το πατημα του dpad προς τα αριστερα δεν ειναι πολυ καλο και πολλες φορες πατιεται το κεντρο του πληκτρου. Θα το δουλεψω εντατικα αυτες τις μερες για να δω τι παιζει.Αν το παω εντος 7 ημερων στο Πλαισιο γι'αυτο το προβλημα θα μου το αλλαξουν ή οχι?

Ο φωτισμος της οθονης (αν και δεν κουραζει) θελει αμεση βελτιωση με την επομενη αναβαθμιση(τον συγκρινα με ενα Ν73 και ηταν μερα με τη νυχτα κυριολεκτικα).

Εμενα στο dpad εχω παρατηρησει κατι περιεργο..ακουγεται ενα ''τσικ'' και οταν το κοιταω απο την αριστερη πλευρα γωνια πανω βλεπω μια καλωδιοταινια.Ειναι φυσικο που ακουγεται κατι?Σε εσας ειναι εκει αυτη?

Εμενα στο dpad εχω παρατηρησει κατι περιεργο..ακουγεται ενα ''τσικ'' και οταν το κοιταω απο την αριστερη πλευρα γωνια πανω βλεπω μια καλωδιοταινια.Ειναι φυσικο που ακουγεται κατι?Σε εσας ειναι εκει αυτη?

Το ιδιο ακριβως ειναι και σε εμενα! Φαινεται μια καλωδιοταινια και κανει "τσικ" οταν πατησεις αριστερα και μετα δεξια. Μαλλον για ελλατωμα το κοβω...Με βλεπω να το πηγαινω πισω στο Πλαισιο για αλλαγη.

Ας το κοιταξουν και οι υπολοιποι να μας πουνε τι ισχυει στις δικες τους συσκευες.

τα ιδια ισχυουν, μην ανησυχειτε, μεχρι να ξεκολλησει τουλαχιστον :p

Δηλαδη σε ολους φαινεται η καλωδιοταινια και κανει και "τσικ"?????:wacko:

Θα τρελλαθουμε!!!:lol:

Σε κανεναν δν ειναι νορμαλ χωρις τσικ και τα σχετικα?

Ρε παιδιά, ηρεμήστε, μια χαρά κάθεται το D-Pad.

Ούτε εντελώς σκληρό το λες, ούτε εντελώς ξεχαρβαλωμένο.

Εγώ το βρίσκω όπως πρέπει.

Μην τα ψειρίζουμε τόσο τα πράγματα (με το συμπάθειο δηλαδή :O).

Εξάλλου κινητό πήραμε, όχι Hummer. ;)

Ρε παιδιά, ηρεμήστε, μια χαρά κάθεται το D-Pad.

Ούτε εντελώς σκληρό το λες, ούτε εντελώς ξεχαρβαλωμένο.

Εγώ το βρίσκω όπως πρέπει.

Μην τα ψειρίζουμε τόσο τα πράγματα (με το συμπάθειο δηλαδή :O).

Εξάλλου κινητό πήραμε, όχι Hummer. ;)

σωστα, μια χαρα ειναι το κινητο, εγω δεν εχω προβλημα, ηξερα πριν το παρω οτι θα ειναι απλα καλο. αν ειχε την ποιοτητα των 8xxx series, θα κοστιζε 2000 ευρω.

το τσικ το κανει γιατι ακουμπαει στο υπολοιπο κινητο, δεν ειναι τιποτα. το ξεχαρβαλωμα που λεμε ειναι της ταξης 1 χιλιοστου, αρα μαλλον υπερβολικοι ειμαστε.

Το Nseries Pc Suite οσους το χρησημοποιουν, αν πατησουν Νοκια Nseries Update Manager το που εχει (μηπως βρεθουν δηλαδη ποιο κενουργιες εκδοσεις για το Pc Suite) σας το κανει κανονικα ?

Εμενα κολαει οτι ψαχνει και καλα (Γινεται ελενχος για της τελευταιες εκδοσεις λογισμικου. Περιμενετε) αλλα δεν κανει τιποτα για να διξει αν υπαρχουν updates

*Δεν μιλαω για το NSU

Καταρχην ,το nokia updater ζηταει φορτιστη. (τουλαχιστον αυτο εκανε

σε μενα ,αφου ειχα χαμηλη μπαταρια)

Εμένα είχε φουλ μπαταρία αλλά μου ζήτησε φορτιστή για να κάνει το update αλλιώς δε συνέχιζε..

--edit--

Μόλις παρέλαβα και μια 4άρα microSD (δε μου χρειάζεται μεγαλύτερη)

Ο καλύτερος τρόπος για να περάσω τη παλιά στη νέα; Copy στο PC και paste στη καινούρια με μεταφορά δεδομένων;

--edit2--

Διαθέσιμο και στο e-shop πλέον στη τιμή των 535 ευρώ:blink:

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Εμένα είχε φουλ μπαταρία αλλά μου ζήτησε φορτιστή για να κάνει το update αλλιώς δε συνέχιζε..

και μενα φουλ ειχε αλλα δε ζητησε :p

@GreekMu, μηπως το κοβει το firewall;

εμένα είναι ok το πλήκτρο δεν έχει τπτ!!και με τη τελευταια αναβάθμιση είναι κάπως ποιο γρήγορο και σε εμένα τουλάχιστον βρήκε ποιο καλά δορυφόρους απο ότι την άλλη φορά με την προηγούμενη αναβάθμιση στι ίδιο σημείο!:):D

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!

;)

Μόλις παρέλαβα και μια 4άρα microSD (δε μου χρειάζεται μεγαλύτερη)

Ο καλύτερος τρόπος για να περάσω τη παλιά στη νέα; Copy στο PC και paste στη καινούρια με μεταφορά δεδομένων;

Ναι αυτό κάνε, απλά να έχεις ενεργοποιήσει την εμφάνιση κρυφών αρχείων και φακέλων.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Δεν ξέρω αν το έχει παρατηρήσει κανείς, αλλά με το Ν82 μπορείς να απεγκαταστήσεις μία εφαρμογή κατευθείαν από το μενού, χωρίς να χρειάζεται να επισκευτείς την Διαχείριση Εφαρμογών. Αυτό μόνο στο Ν82 γίνεται ή είναι γενικό χαρακτηριστικό των 3rd Edition τηλεφώνων??? :confused:

Γίνεται να απενεργοποιηθεί αυτή η δυνατότητα και να μπορείς να κάνεις απεγκατάσταση μόνο από τη Διαχείριση Εφαρμογών???

Δεν ξέρω αν το έχει παρατηρήσει κανείς, αλλά με το Ν82 μπορείς να απεγκαταστήσεις μία εφαρμογή κατευθείαν από το μενού, χωρίς να χρειάζεται να επισκευτείς την Διαχείριση Εφαρμογών. Αυτό μόνο στο Ν82 γίνεται ή είναι γενικό χαρακτηριστικό των 3rd Edition τηλεφώνων??? :confused:

Γίνεται να απενεργοποιηθεί αυτή η δυνατότητα και να μπορείς να κάνεις απεγκατάσταση μόνο από τη Διαχείριση Εφαρμογών???

Το ίδιο συμβαίνει σε όλα, δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι άλλο..

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Το ίδιο συμβαίνει σε όλα, δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι άλλο..

Α, ΟΚ, κατάλαβα.

Thanks.

Α, ΟΚ, κατάλαβα.

Thanks.

βολικο ειναι βρε συ, ενταξει :)

νομιζω απο τα os8.0 συνεβαινε.

βολικο ειναι βρε συ, ενταξει :)

νομιζω απο τα os8.0 συνεβαινε.

Όχι, μόνο στα S60 3rd και μετά συμβαίνει...

Άλλωστε το 3230 που είχε ο φίλος Πάνος είναι Symbian 7.0s.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Όχι, μόνο στα S60 3rd και μετά συμβαίνει...

Άλλωστε το 3230 που είχε ο φίλος Πάνος είναι Symbian 7.0s.

ναι δεν το ειπα για το 3230, γενικα το ειπα. ετσι θυμομουν, αλλα το μπερδεψα με το οτι οι εφαρμογες κλεινουν με το κοκκινο χωρις να πατησουμε εξοδος (ασχετο αλλα οκ :p)

το κοιταξα τωρα στο θεμα του Ν90.

Εμένα πάντος στο Ν90 μου πρέπει να πας από την διαχείρηση εφαρμογών για να διαγράψεις μια εφαρμογή.

Να ρωτήσω κάτι άλλο τώρα τους κατόχους της συσκευής... Υπάρχει στο Ν82 το ίδιο πρόβλημα με τα πιστοποιητικά της vodafone και το live messenger που υπήρχε στο Ν95?

Να θυμίσω για όσους δεν ξέρουν πως στο Ν95 με σιμ vodafone το κινητό δεν συνδεόταν στο live messenger λόγο κάποιων πιστοποιητικών που είχε περασμένα η σιμ και δεν μπορούσες να διαγράψεις.:X:cry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πόσες ώρες μπορεί να μείνει στο preparing instalation??????

Αγχώνομαι...

"Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett

Πόσες ώρες μπορεί να μείνει στο preparing instalation??????

Αγχώνομαι...

οχι πολυ. εχεις καινουργιο pc; μπας και μασαει τιποτα. εμενα συνολικα το κατεβασμα και η εγκατασταση εκανε 25' με 1mbit.