SP71 Δημοσιεύτηκε January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 10, 2008 Γεια σας παιδες. Ερωτηση. Με το Ε65 που εχω συνδέομαι μεσω wifi το οποιο βρισκεται καπου στη γειτονιά και τυγχάνει να είναι ανοιχτό. αξιζει τον κόπο να αγοράσω ένα usb wireless adapter για να συνδέομαι και το με pc μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakis Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Λογικα θα μπαινεις μεσω καποιου που εχει αφησει ανοιχτο το δικτυο λογω αμελειας...! Τωρα το αν αξιζει εσυ πρεπει να το σκεφτεις...Αν σε καταλαβει... Παράθεση DS Planet.gr v2.0 - Rediscover the DS GTA IV : 3 Δεκεμβρίου κοντά σας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Κάποια στιγμή που θα έχει κλειστό το pc και θα δει το μόντεμ να στέλνει σήμα νομίζω πως θα τον καταλάβει . Δεν μπορείς να βρεις ποιος είναι ώστε να μοιραστείτε το κόστος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts