georgehh Δημοσιεύτηκε January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 10, 2008 Παίδες καλή χρονιά μπορεί κάποιος να μου προτείνει ενα βιβλίο-α Ελληνικό αν γίνεται που να παρέχει κάποια εξειδικευμένη γνώση στα δίκτυα?(στήσιμο ρυθμίσεις ασφάλεια φίλτρα δικαιώματα DMZ,VPN,WAN,LAN,QOS,NAT-PAT,DNS,FIREWALL,tcp/ip,Routing,εξοπλισμός,τοπολογιες(που χρειάζεται και πως τις εφαρμόζουμε ανάλογα με το χώρο και το σκοπό που θέλουμε),κρυπτογράφηση,ipsec,προτόκολλα γενικότερα,τι πρέπει να προσέξουμε οταν στήνουμε δίκτυο σε μια επιχείρηση)εχω τελειώσει τεχνικός και ξέρω κάποια πράγματα θεωρητικά και ψάχνω κάτι παραπάνω,όποιος μου προτείνει βιβλίο καλό είναι να είναι μέσα στο χώρο και να το έχει διαβάσει, η να ξέρει στανταρ οτι είναι κατανοήσιμο αναφορά με απλούς τρόπους ώστε να τα καταλάβει ο αναγνώστης ευχαριστώ Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Μάλλον τα βιβλία είναι πολλά: Μπορείς να πάρεις τα βιβλία της Cisco που χρησιμοποιεί για τα ccna, ccnp όπως και άλλων εταιρειών που έχουν να κάνουν με τα ccna, ccnp. Αναλύουν τα πάντα μέχρι αηδίας, αλλά, θα σκάσεις πολλά λεφτά. Μπορείς να ψάξεις να τα βρεις και αλλού...:X Μόνο να μην ξεχνάς να βάζεις ετικέτες στα καλώδια, όλα τα άλλα τα βρίσκεις μετα :lol: Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Εγώ πάλι προτείνω το εξής... 1.Βρες το Boson NetSim το οποίο έχει μαζί και όλα τα pdf του ccna. 2.Διάβασε τα,το πολύ να σου πάρει 3 μήνες. 3.Πάρε το ccna χωρίς να παρακολουθήσεις εργαστήρια τα οποία όντως είναι πανάκριβα. Το ccnp είναι πιο advanced και θα σε δυσκολέψει όπως όλους...Και πάλι όμως δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο να παρακολουθήσεις εργαστήρια! Με λίγα λόγια λέω αυτά που είπε και ο Murex αλλά χωρίς να σκάσεις πολλά λεφτά.Σκέτα τα πτυχία θα σου βγούν το πολύ 300 ευρώ νομίζω,ίσως και λιγότερα... Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts