user10010 Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 πεσμου ενα κινητο που σου αρεσε?? :blink: Σε Ολα τα τελευταια μοντελα η κρητικη σου ειναι αρνητικη :cool: Όντως, κανένα από τα τελευταία δεν με άρεσε...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzitzi_jon Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 W350i - Περιληπτική παρουσίαση τηλεφώνου Σχεδιασμένο για τη μουσική, φτιαγμένο για τη ζωή http://www.letsgomobile.org/images/news/sonyericsson/sony-ericsson-w350.jpg Το W350i σάς προσφέρει άμεση πρόσβαση στη μουσική σας. Αφήστε το τηλέφωνό σας κλειστό και απλά χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα στο καπάκι για να κάνετε περιήγηση στα τραγούδια σας, αναπαραγωγή και μετάβαση στο επόμενο μουσικό κομμάτι. Λάβετε στοιχεία τραγουδιών Ακούσατε ένα τραγούδι και θέλετε περισσότερες πληροφορίες γι' αυτό; Χρησιμοποιήστε το TrackID™ και λάβετε στο W350i σας όσα θέλετε να γνωρίζετε μέσα σε δευτερόλεπτα. Φροντίζει για την ψυχαγωγία σας Συντονίστε το ραδιόφωνο FM του στον αγαπημένο σας σταθμό. Ή δοκιμάστε ένα σολάρισμα - στο W350i υπάρχει προεγκατεστημένο το Guitar Legend™, ένα κινητό παιχνίδι για τους λάτρεις του rock'n'roll. Διαστάσεις 104.0 x 43.0 x 11.0 mm / 4.1 x 1.7 x 0.4 in. Βάρος 80.0 gr / 2.8 oz Οθόνη 176x220 pixel Οθόνη TFT 262.144 χρωμάτων Μνήμη 14 MB Phone Memory Memory Stick Micro™ (M2™) support Δίκτυα GSM 900 GSM 850 GSM 1900 GSM 1800 EDGE Κάμερα * Ψηφιακό zoom - 4x * Κάμερα - 1.3 megapixel * Blogging φωτογραφιών Ψυχαγωγία * Προβολή video * Java Επικοινωνία * Δόνηση * Ανοικτή συνομιλία * Πολυφωνικά ringtones Μουσική * Bluetooth™ stereo (A2DP) * Walkman® player * TrackID™ * PlayNow™ * Υποστηρίζει μουσικούς τόνους * Mega Bass™ * Media player Συνδεσιμότητα * Υποστήριξη USB * Συσκευή αποθήκευσης USB * Συγχρονισμός με PC * Μόντεμ * Τεχνολογία Bluetooth™ Σχεδίαση * Κινούμενες εικόνες φόντου * Εικόνες φόντου * Πλήκτρο πλοήγησης Internet * WAP - WAP 2.0 XHTML * WAP 1.2.1 * Πηγές ειδήσεων RSS * Πρόσβαση στο NetFront™ Web Browser Μηνύματα * Μηνύματα SMS * Εφαρμογή ηχογράφησης * Προγνωστική μέθοδος εισαγωγής κειμένου * Μηνύματα MMS * Email Organizer * Χρονοδιακόπτης * Εργασίες * Χρονόμετρο * Ευρετήριο * Σημειώσεις * Λειτουργία σε πτήση * Ξυπνητήρι * Ημερολόγιο * Αριθμομηχανή http://www.mobilegazette.com/handsets/sony-ericsson/sony-ericsson-w350/sony-ericsson-w350-headset.jpg http://publish.it168.com/2008/0110/images/847036.jpg σχετικα site http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/w350i?cc=gr&lc=el http://www.engadget.com/2008/01/06/sony-ericsson-launches-retro-stylin-w350i/ http://asia.cnet.com/reviews/mobilephones/0,39051199,42514775p,00.htm http://www.letsgomobile.org/en/cellular/1323/sonyericssonw350i/ Εκτός από πανέμορφο είναι φτηνό... Τουλάχιστον έτσι λέει αυτός ο μπάρμπας στο ακόλουθο videάκι του youtube :''...this isn't going to be an expensive phone, It's gonna be 199 dollars...'' καλεσα σημερα την sonyericsson (80111810810) και μου είπαν οτι αναμένεται στο δεύτερο τρίμηνο του 2008 δηλ από απρίλιο......ή μάλλον...........καλό καλοκαίρι..... τώρα έχω το Nokia N73 music edition Φανταστικό κινητό..δεν έχω κανένα παράπονο...όμως...έχει τόσες πολλές δυνατότητες που δεν τις χρησιμοποιω.... θέλω κάτι μικρό λεπτό ελαφρύ και απλό. το Ν73 το έχω 4 μήνες... αξίζει να το πουλήσω ( ψιλοσκοτωμένο ) για να πάρω το w350i?? Τι λέτε...? Ζητάω γνώμες.. Παράθεση ADRAXE THE DAY [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 κουκλι ειναι!!! και δεν μοιαζει και με τα αλλα w κινητα...;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 τώρα έχω το Nokia N73 music edition Φανταστικό κινητό..δεν έχω κανένα παράπονο...όμως...έχει τόσες πολλές δυνατότητες που δεν τις χρησιμοποιω.... θέλω κάτι μικρό λεπτό ελαφρύ και απλό. το Ν73 το έχω 4 μήνες... αξίζει να το πουλήσω ( ψιλοσκοτωμένο ) για να πάρω το w350i?? Τι λέτε...? Ζητάω γνώμες.. Δεν αξιζει καθολου. τωρα για τα νεα κινητα εχουμε ηδη θέμα εδώ :lock: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 τέλειο εξωτερικά αλλά πολύ λίγα χρώματα(πάλι δεν έποιασαν τα 16000000 αλλά αντί να ανεβαίνουν τα mpixels από 2 που είναι συνήθως πέσαμε στα 1.3 που έχει το v600 μου που το είχα πάρει πριν 3.5-4 χρόνια έλεος...:( Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 μακαρι να ειχε καλης αναλυσης οθονη,η καμερα δεν με νοιαζει. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 τέλειο εξωτερικά αλλά πολύ λίγα χρώματα(πάλι δεν έποιασαν τα 16000000 αλλά αντί να ανεβαίνουν τα mpixels από 2 που είναι συνήθως πέσαμε στα 1.3 που έχει το v600 μου που το είχα πάρει πριν 3.5-4 χρόνια έλεος...:( επρεπε να το περιορισουν σε δυνατοτητες μαλλον για να ριξουν βαρος και ογκο αλλα και την τιμη μια και ειπαν οτι θα ειναι αρκετα φθηνο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzitzi_jon Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Πάντως σχεδιαστικά η πρόταση w350i θυμίζει πάρα πολύ ipod.. λεπτό, ελαφρύ, με τα στρογγυλά πλήκτρα εμπρός... Πιστεύω θα κάνει επιτυχία στις πωλήσεις...και ας μην έχει λόγους να διακριθεεί στον τομέα του imaging.. Άλλωστε για να είμαστε ειλικρινείς...όσο καλή camera και αν έχει το κινητό μας, πάντα σε ταξίδια και εκδρομές χρησιμοποιούμε την ψηφιακή.. Πολύ έξυπνη πρόταση από την sonyericsson, ειδικά αν σκεφτείς την τιμή. Δεν υπαρχει κάτι επίσημο αλλα υπολογίζεται κάτω από 180€ δηλ είναι σαν να αγοράζεις 1 ipod που μπορείς να το χρησιμοποιείς και σαν τηλέφωνο ΤΕΛΕΙΟ????? Παράθεση ADRAXE THE DAY [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 ναι...απλα φερνει πιο πολυ σε mp3 παρα σε τηλ.!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 Πολύ ενδιαφέρουσα και όμορφη συσκευή. Το σκέφτομαι σοβαρά σαν 2η συσκευή, μιας κι έχω επιδότηση τον ιούνιο. Λέτε να έχει βγεί μέχρι τότε; Ξέρουμε μήπως κάτι σίγουρο για την τιμή; Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 ναι...απλα φερνει πιο πολυ σε mp3 παρα σε τηλ.!! ε γι αυτο προοριζεται οποτε:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufeti Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 paidia epeidi exo to p1i kai to 8eoro ena apo ta kalutera pou kukloforoun ,skeftomai polu sobara na to agoraso giati apla to exo eroteutei me tin proti matia.einai apla teleio.kanei peripou 190 euro ara ok. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 paidia epeidi exo to p1i kai to 8eoro ena apo ta kalutera pou kukloforoun ,skeftomai polu sobara na to agoraso giati apla to exo eroteutei me tin proti matia.einai apla teleio.kanei peripou 190 euro ara ok. 190 ευρο!!! γι'αυτο το κινητο!!! :down: σκεψου'το καλυτερα :whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzitzi_jon Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 190 ευρο!!! γι'αυτο το κινητο!!! :down: σκεψου'το καλυτερα :whistle: Γιατι? τι έχει? μια χαρά ειναι.... και η τιμη....πολυ καλη.... πόσο να το πανε? 100 ευρω? :blink: Παράθεση ADRAXE THE DAY [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Γιατι? τι έχει? μια χαρά ειναι.... και η τιμη....πολυ καλη.... πόσο να το πανε? 100 ευρω? :blink: Σε αυτα τα χρηματα παιρνεις κινητο walkman με καλυτερα χαρακτηριστικα.τωρα να δωσεις 190 ευρο για καμερα 1.3 mp και αναλυση οθονης 176x220 pixel το θεωρω απάτη :whistle: :down: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Παίρνεις 3mp ή W610 με 2mp,auto-focus και flash...Στα 140-150 μια χαρά θα ήταν... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 Ξέρει κανείς πόσο το δίνει η vodafone? Είδα τη διαφήμιση , αλλά δεν έχουν ανανεώσει ακόμα τις τιμές στο site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 160€ νομίζω Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
i_Falcon Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 160€ νομίζω Άμα ξεκίνησε τόσο η τιμή, σε κανά δύο μήνες θα κάνει 130 ευρώ. Τότε μπορεί να το πάρω για να αντικαταστήσω το W200 μου, που έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος! Πάντως ρε παιδιά δεν καταλαβαίνω... Τι θέλετε από ένα κινητό, να κάνει καφέ; Μια χαρά είναι το μοντέλο. Και εγώ έπαιρνα πανάκριβα κινητά μέχρι και 450 ευρώ, αλλά δεν χρησιμοποιούσα συνέχεια την (καλή) κάμερα και ούτε δεν μου χρησίμευε η μεγάλη οθόνη ανάλυσης 240x320. Για εμένα το μοντέλο πετάει! Μάλλον το επόμενο κινητό μου...:happy::rolleyes::cool: Παράθεση Notebook User: Lenovo 3000 N200 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Έμαθε κανείς τιμή ή σε τί χρώματα θα το φέρει η vodafone;! :shifty: Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. June 10, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Review & Photos: Mobile-Review.com (στα Ρώσικα) http://www.mobile-review.com/review/image/sonyeric/w350/pic/015.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Πολυ ωραίο Review :up: επίσης :worry: και νεο τηλεφωνο απο Lg παρομοιο με το w350! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octavianos Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 na πωτησω κατι?οταν ειναι σε αναμονη με κλειστο το πορτακι δηλ,η οθονη δειχνει την λιστα τραγουδιων μονο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. June 11, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 :) Διαθέσιμο στο Πλαίσιο με Τιμή 165 ευρώ (VF Live). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 αρκετα καλη τιμη θα ελεγα...;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts