filipsyros Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Moλις εβαλα με επιτυχια την 3.0..και χωρις να το βαλω σε dfu mode..επιτελους ολα ελληνικα, και με ελληνικο πληκτρολογιο..:happy:..τωρα κανει restoring from backups.. Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Moλις εβαλα με επιτυχια την 3.0..και χωρις να το βαλω σε dfu mode..επιτελους ολα ελληνικα, και με ελληνικο πληκτρολογιο..:happy:..τωρα κανει restoring from backups.. Δεν το εβαλες σε DFU Mode;Πως το εκανες; Εγω κατεβαζω το HALO.Σχεδον το κατεβασε.Απο cydia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Δεν το εβαλες σε DFU Mode;Πως το εκανες; Εγω κατεβαζω το HALO.Σχεδον το κατεβασε.Απο cydia. Oχι..απλα το συνδεσα και στο itunes πατησα shift + click, πατησα το restore, μου ανοιξε ενα παραθυρο διαλεξα την εκδοση που ειχα κατεβασει απ'το λινκ του youtube και ξεκινησε κανονικα η διαδικασια του restoring το οποιο εγινε επιτυχως..δν νομιζω επειδη δν το εβαλα σε dfu mode να γινει τιποτα??:worry: Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Oχι..απλα το συνδεσα και στο itunes πατησα shift + click, πατησα το restore, μου ανοιξε ενα παραθυρο διαλεξα την εκδοση που ειχα κατεβασει απ'το λινκ του youtube και ξεκινησε κανονικα η διαδικασια του restoring το οποιο εγινε επιτυχως..δν νομιζω επειδη δν το εβαλα σε dfu mode να γινει τιποτα??:worry: Mπηκε σε DFU Mode απο το iTunes!Την jailbreak εχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Mπηκε σε DFU Mode απο το iTunes!Την jailbreak εχεις; Οχι την κανονικη νομιζω..βασικα απο εδω στο more info εδινε αυτος καποια λινκς, κατεβασα την 3.0..δν ανεφερε τιποτα για jailbreaking...αλλιως πως μπορω να δω αν ειναι ''σπασμενη εκδοση''?? Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Οχι την κανονικη νομιζω..βασικα απο εδω στο more info εδινε αυτος καποια λινκς, κατεβασα την 3.0..δν ανεφερε τιποτα για jailbreaking...αλλιως πως μπορω να δω αν ειναι ''σπασμενη εκδοση''?? Δες στο μενου αν υπαρχει ενα εικονιδιο που θα λεει Cydia. Αν και δεν νομιζω να ειναι η jailbreak. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Oχι δν εχει κανενα τετοιο εικονιδιο..αρα ειναι η κανονικη..:) Χωρις να θελω να αγχωσω για ριξτε μια ματια σε αυτο..:blink::X Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Oχι δν εχει κανενα τετοιο εικονιδιο..αρα ειναι η κανονικη..:) Χωρις να θελω να αγχωσω για ριξτε μια ματια σε αυτο..:blink::X Το καταλαβα γιατι εγραφε το video "Final Version" Καημενο παιδι...τις 150.000 μια χαρα τις πηρε ομως:lol:...βρηκε την ευκαιρια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 περασα την 3 επιτηχως αλλα το playlist με τα τραγουδια αλαχε.δηλ μου βγαζει στο playlists 3 επιλογες genius, on the go,kai users ipod. και στο users ipod μου βγαζει μια λιστα με ολα τα τραγουδια που εχω βαλει μεσα με τη σειρα .Δεν μου δειχνει δηλ τη λιστα με τα ονοματα των τραγουδιστων για να παταω play κατευθειαν πως μπορω να το αλαχω αυτο;; Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimo187 Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 περασα την 3 επιτηχως αλλα το playlist με τα τραγουδια αλαχε.δηλ μου βγαζει στο playlists 3 επιλογες genius, on the go,kai users ipod. και στο users ipod μου βγαζει μια λιστα με ολα τα τραγουδια που εχω βαλει μεσα με τη σειρα .Δεν μου δειχνει δηλ τη λιστα με τα ονοματα των τραγουδιστων για να παταω play κατευθειαν πως μπορω να το αλαχω αυτο;; λογικα αυτο το φτιαχνεις απο το itunes εκει που εχει τις λιστες σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Ισως ειναι ιδεα μου αλλα μετα το "περασμα" της 3.0, το iPod μου δεν ειναι τοσο snappy οσο πριν. Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Ισως ειναι ιδεα μου αλλα μετα το "περασμα" της 3.0, το iPod μου δεν ειναι τοσο snappy οσο πριν. Tι εννοεις με το "snappy"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Tι εννοεις με το "snappy"; Γρηγορο, αμεση αποκριση, αυτο εννοω. Μου φαινεται οτι πριν ηταν καλυτερο σε αυτο το σημειο. Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Mπα, εμενα μου φαινεται μια χαρα με την 3.0..το bluetooth το εχει δοκιμασει κανεις?? Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Γρηγορο, αμεση αποκριση, αυτο εννοω. Μου φαινεται οτι πριν ηταν καλυτερο σε αυτο το σημειο. Mπα, εμενα μου φαινεται μια χαρα με την 3.0..το bluetooth το εχει δοκιμασει κανεις?? Και εγω αυτο νομιζω. Εγω νομιζω πως τωρα το ηχειο ειναι χαμηλο.:( (δεν πιστευω να ακουσω καμια τροποποιηση!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos22 Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 εμενα μια χαρα μου ακουγεται............. αν και νομιζω οτι σε λιγο θα βγει συμβατο volume booster............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 παιδια περα απο αυτο το πολυ χρησιμο thread για το touch τα αλλα που αναφερονται στο iphone (hardware,software κλπ) αφορουν ΚΑΙ το touch? ...να μη διαβαζω τσαμπα δηλαδη ! :D :rolleyes: ;) Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos22 Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 Οσα ειναι για το software ειναι χρησιμα. Γιατι μαθαινουμε τις νεες εφαρμγες ή παιχνιδια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 Ότι έχει σχέση με software είναι τα ίδια. Απλώς δεν σας αφορούν αυτά που σχετίζονται με το GPS και την τηλεφωνία/sms Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 Ότι έχει σχέση με software είναι τα ίδια. Απλώς δεν σας αφορούν αυτά που σχετίζονται με το GPS και την τηλεφωνία/sms ευχαριστω πολυ παιδια ! Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreas_n Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 paidia pragmatika poly xrhsimo to thread gia to ipod. eimai katoxos tou fantastikou autou gadget gia kana mina kai to exw latrepsei xwris kan na exw kanei kai polla pragmata.. auto p mou tin spaei arketa einai pws ypoxreownomai na to exw me thiki kai xanetai i omorfia tou. auto p tha thela na rwthsw einai an exete ipopsi kapoia efarmogi me xartes pou den apaitoun na eisai on line opws to google maps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreas_n Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 συγνωμη για τα greeklish! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimo187 Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 βασηκα στο προγραμμα που εχει απο μονο του αν εχεις ανοιξει τον χαρτη στα σημεια που θες τοτε αυτα αποθηκευονται και μπορεις παλι να πας..βεβαια θελει λιγο υπομονη... εναλακτηκα μπορεις να δοκιμασεις το navigon που βγηκε πριν κατι μερες και δεν χρειαζεται καθολου συνδεση και εχει ολη την ευρωπη.στο πρωτινω χωρις να το εχω δοκιμασει ακομα μιας και ειναι εγγυηση η εταιρια... το μονο κακο ειναι οτι ειναι πανω απο ενα γιγα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreas_n Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 ναι το ξερω το navigon. το ειδα εχθες σε καποιο site. αλλα ειδα πως ηταν για iphone, ειχε σχεση με το gps και ειχε και καμια 75ευρω. εκτος κ αν υπαρχει κ καποια αλλη εκδοση για ipod..το μεγεθος δεν με απασχολει τοσο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos22 Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Στο ipod φαινονται οι χαρτες αλλα δεν μας κανει πλοηγηση. Ειναι καλο αν θες να ψαξεις μια διευθυνση. Το δοκιμασα με ενα χαρτη του βελγιου που κατεβασα κατα λαθος,τωρα κατεβαζω την πληρη εκδοση και θα την δοκιμασω με τον ελληνικο χαρτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts