objectref Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Tι εννοεις με το "snappy"; Γρηγορο, αμεση αποκριση, αυτο εννοω. Μου φαινεται οτι πριν ηταν καλυτερο σε αυτο το σημειο. Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Mπα, εμενα μου φαινεται μια χαρα με την 3.0..το bluetooth το εχει δοκιμασει κανεις?? Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Γρηγορο, αμεση αποκριση, αυτο εννοω. Μου φαινεται οτι πριν ηταν καλυτερο σε αυτο το σημειο. Mπα, εμενα μου φαινεται μια χαρα με την 3.0..το bluetooth το εχει δοκιμασει κανεις?? Και εγω αυτο νομιζω. Εγω νομιζω πως τωρα το ηχειο ειναι χαμηλο.:( (δεν πιστευω να ακουσω καμια τροποποιηση!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos22 Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 εμενα μια χαρα μου ακουγεται............. αν και νομιζω οτι σε λιγο θα βγει συμβατο volume booster............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos22 Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 Οσα ειναι για το software ειναι χρησιμα. Γιατι μαθαινουμε τις νεες εφαρμγες ή παιχνιδια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 Ότι έχει σχέση με software είναι τα ίδια. Απλώς δεν σας αφορούν αυτά που σχετίζονται με το GPS και την τηλεφωνία/sms Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreas_n Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 paidia pragmatika poly xrhsimo to thread gia to ipod. eimai katoxos tou fantastikou autou gadget gia kana mina kai to exw latrepsei xwris kan na exw kanei kai polla pragmata.. auto p mou tin spaei arketa einai pws ypoxreownomai na to exw me thiki kai xanetai i omorfia tou. auto p tha thela na rwthsw einai an exete ipopsi kapoia efarmogi me xartes pou den apaitoun na eisai on line opws to google maps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreas_n Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 συγνωμη για τα greeklish! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimo187 Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 βασηκα στο προγραμμα που εχει απο μονο του αν εχεις ανοιξει τον χαρτη στα σημεια που θες τοτε αυτα αποθηκευονται και μπορεις παλι να πας..βεβαια θελει λιγο υπομονη... εναλακτηκα μπορεις να δοκιμασεις το navigon που βγηκε πριν κατι μερες και δεν χρειαζεται καθολου συνδεση και εχει ολη την ευρωπη.στο πρωτινω χωρις να το εχω δοκιμασει ακομα μιας και ειναι εγγυηση η εταιρια... το μονο κακο ειναι οτι ειναι πανω απο ενα γιγα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreas_n Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 ναι το ξερω το navigon. το ειδα εχθες σε καποιο site. αλλα ειδα πως ηταν για iphone, ειχε σχεση με το gps και ειχε και καμια 75ευρω. εκτος κ αν υπαρχει κ καποια αλλη εκδοση για ipod..το μεγεθος δεν με απασχολει τοσο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos22 Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Στο ipod φαινονται οι χαρτες αλλα δεν μας κανει πλοηγηση. Ειναι καλο αν θες να ψαξεις μια διευθυνση. Το δοκιμασα με ενα χαρτη του βελγιου που κατεβασα κατα λαθος,τωρα κατεβαζω την πληρη εκδοση και θα την δοκιμασω με τον ελληνικο χαρτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreas_n Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 χαχα! και εγω για χαρτη του βελγιου το θελω! για την ακριβεια για χαρτη των Βρυξελλων. μπορεις να μου πεις περισσοτερες λεπτομερειες για το τι χρειαζεται να κανω? υγ.δεν το εχω κανει jailbreak και δεν θα ηθελα να πω την αληθεια..θα χρειαστει..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimo187 Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 το βρηκα μονο με χαρτη της ελλαδας και ειναι περιπου 120mb. το δοκιμασα και δουλευει μια χαρα.. το jailbreak θα σου χρειαστει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos22 Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Για καποιο λογο σε εμενα ο χαρτης της ελλαδας μονος του δεν φαινοταν καν!!!!οποτε κατεβασα ολοκληρη την εφαρμογη με ολους τους χαρτες και δουλευει μια χαρα.για να βαλεις την εφαρμογη τζαμπα το να κανεις jailbreak ειναι απαραιτητο και πολυ ευκολο. Αν και για να πω την αληθεια το garmin στο symbian Κινητο μου φαινετε καλυτερο. Αλλα για βοηθεια σαν ενας σκετος χαρτης ειναι καλος!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreas_n Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 ωραια λοιπον.. οποτε κανω ενα jailbreak (με το quickfreedom ασ πουμε?) και μετα που πηγαινω να το κατεβασω..? θα το βαλω στο ipod μεσω itunes? εχω προσπαθησει να διαβασω ολο το thread αλλα δεν τα εχω καταλαβει ολα... ps.δηλαδη, εφοσον κανω jailbreak, το τελευταιο update να το ξεχασω ετσι..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos22 Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Εκανες update στην 3.0 ? αν οχι καν'το! αν ναι τοτε θα κανεις jailbreak με το redsnow, μετα απο τη cydia θα εγκαταστησεις το appsync θα κατεβασεις το navigon απο το appulo.us kai θα το κανεις εγκατασταση μεσω itunes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 ωραια λοιπον.. οποτε κανω ενα jailbreak (με το quickfreedom ασ πουμε?) και μετα που πηγαινω να το κατεβασω..? θα το βαλω στο ipod μεσω itunes? εχω προσπαθησει να διαβασω ολο το thread αλλα δεν τα εχω καταλαβει ολα... ps.δηλαδη, εφοσον κανω jailbreak, το τελευταιο update να το ξεχασω ετσι..? Μπορεις με το redsn0w να κατεβασεις την 3.0. Οπως φαινεται δεν εχεις καταλαβει και πολλα.Το ipsw(το λογισμικο) το φτιαχνει το προγραμμα που εχεις κατεβασει για το κανεις jailbreak.Οταν το φτιαξει περιπου(15 λεπτα)πηγαινεις στο iTunes πατας swift+Restore,παιρνεις το ipsw που δημιουργηθηκε στην επιφανεια εργασιας και κανει αναβαθμιση.Αυτο για την 2.2.1. Αν θελεις να κανεις την 3.0 πες μας το γιατι εχει διαφορετικη διαδικασια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreas_n Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 ναι δεν ειναι μυστικο οτι δεν εχω καταλαβει και πολλα.. δεν εχω κανει αναβαθμιση ακομα αλλα θελω να κανω γιατι μου φανηκε οτι αξιζει. την αναβαθμιση να την κανω κανονικα δινοντας και τα 8 ευρουλακια μου? αν εχεις το κουραγιο μου λες την διαδικασια για το redsnow.. μετα ολα θα γινονται μεσω itunes e? αυτα που εχω αποθηκευσει εως τωρα θα χαθουν με το jailbreak? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 ναι δεν ειναι μυστικο οτι δεν εχω καταλαβει και πολλα.. δεν εχω κανει αναβαθμιση ακομα αλλα θελω να κανω γιατι μου φανηκε οτι αξιζει. την αναβαθμιση να την κανω κανονικα δινοντας και τα 8 ευρουλακια μου? αν εχεις το κουραγιο μου λες την διαδικασια για το redsnow.. μετα ολα θα γινονται μεσω itunes e? αυτα που εχω αποθηκευσει εως τωρα θα χαθουν με το jailbreak? Dεν αξιζει να το αγορασεις απο το iTunes aφου μπορεις να το βρεις και δωρεαν. Κατεβαζεις το κοκκινο χιονι,το ξεζιπαρεις,ανοιγεις το exe αρχειο που περιεχει,πατας το λογισμικο που εχεις τωρα*,και επομενο,το βαζεις σε DFU MOde με τις οδηγιες που σου λεει και τελος.Τα υπολοιπα γινονται μονα τους! Ολα αυτα ειναι για την 3.0.Μην γινει κανα μπεδερμα. *Ποιο λογισμικο εχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos22 Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 εγω κατεβασα την 3.0 GM ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο isidorosr20595 meta ekana restore απο το itunes και κατεβηκε η κανονικη και στο τελος jailbreak με το redsnow.αυτα που ειχα τα εχασα γιατι δεν εκανα backup επειδη ειχα διαβασει οτι καποιοι ειχαν προβληματα μετα το restore απο backup που ειχαν κανει απο την 2.2.1 για το redsnow απλα το κατεβαζεις το ανοιγεις και κανεις οτι λεει,απλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 εγω κατεβασα την 3.0 GM ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο isidorosr20595 meta ekana restore απο το itunes και κατεβηκε η κανονικη και στο τελος jailbreak με το redsnow.αυτα που ειχα τα εχασα γιατι δεν εκανα backup επειδη ειχα διαβασει οτι καποιοι ειχαν προβληματα μετα το restore απο backup που ειχαν κανει απο την 2.2.1 για το redsnow απλα το κατεβαζεις το ανοιγεις και κανεις οτι λεει,απλο. Εγω ειμαι αυτος!:D:up::bow::respect:(respect!:lol:) Αυτο με το Restore που εκανες το ειχα αναφερει εγω;Δεν θυμαμαι καθολου.Ειχα στο νου μου να το αναφερω.Το ειχα κανει εγω,oταν περιμενα την Jailbreak. αυτα που εχω αποθηκευσει εως τωρα θα χαθουν με το jailbreak? Ναι,αν δεν κανεις backup. Ξεχασα να το αναφερω πριν!(ειδες nervous;κανω τροποποιηση!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreas_n Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 ποιο λογισμικο εχω τωρα? να φανταστω ενοεις ποιο λογισμικο για το ipod..? το itunes νομιζω ειναι η απαντηση.. δεν εχω κανει κατι ιδιαιτερο ακομα με την συσκευη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreas_n Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 η *αλακια ειναι οτι δεν μπορω να τα κανω τωρα γιατι γραφω απο την δουλεια (φτου μου και ντροπη μου) οποτε θα τα δοκιμασω το βραδυ στο σπιτι και θα σου πω αποτελεσμα..ελπιζω να συνεχισω να εχω ipod :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 ποιο λογισμικο εχω τωρα? να φανταστω ενοεις ποιο λογισμικο για το ipod..? το itunes νομιζω ειναι η απαντηση.. δεν εχω κανει κατι ιδιαιτερο ακομα με την συσκευη.. Settings-General-Info.Δες και πες μας,αν και ειμαι 100% σιγουρος πως εχεις την 2.2.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreas_n Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 ααα ναι ναι την 2.2.1 εχω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts